aminnn ablacım aminn hepimizin gülsün inş.siz tarsusluydunuz demi.aslında aynı toprak sayılırız bende osmaniyeliyim ama bilecikde oturuyorum
SENİ COK İYİ ANLIYORUM BNDE AYNI SEYLERİ YASADIM DIS GEBELK YASADIM TEK TÜPÜM ALINDI COCUGUM OLMAYACAK DİE DÜSÜNÜRKEN ÖGRETMENM LOJMANDAKİ 3 ÖGRETMN ARKADASIM 1 ER AY ARAYLA HAMİLE KALDILAR MAHALLE ARK HAMİLEYİM DEDİ TAM 15 ARK HAMİLEYDİ DISARI BİLE CIKIP ONLARI GORMK İSTEMİYODUM COK ZORDU
evet gerçekten toparkmışız
bende hiç ilgilenmiyordum işin bu taraflarıyla yetercim herkesler yazınca forumlarda merak ettim çok sağol bilgi ve iyi dileklerin için arkadaşım
Salı günü inş. bir sorun çıkmazsa 3. tüp bebek denemesi için bir adım atıcam,hala düşünüyorum acaba hazırmıyım zamanı geldimi? korkuyorum hemde çok ama bir yerden başlamak istiyorum,her gece bebekler görüyorum rüyamda gülen bebekler.
Eşime soruyorum ne düşünüyorsun, sen ne dersen, neresi dersen,ne zaman dersen ben hazırım diyor.
İnşlallah doğru zaman bu aydır ve doğru yer seçtiğim merkezdir.
yeter atık ya 3 senede şaçım beyazladı valla gel artık bebeğim anneni üzme .......
Veee stresim bu sabah başlamış olduğunu kötü bir rüya ile gördüm
Eşim kuma getirdi üstüme hemde gerdek gecesi öğrendim bide bana yıkattılar halılarıkumanın annesi bana senin üstüne kızım neden geldi biliyorumsun dedi bende bilmiyorum dedim senin çocuğun olmadığı için dedi
Bi uyandım eşime tekme attım yaa o sinirle adam korktu tabi anlattım yat diyor sahurda çok yemişindir...
Evden giderkende stresin başladı demi diyor poffff
canım başından negatif tedvi geçen herkesin hisetiği şeyler hazırmıyım acaba hazır olacakmıyım tekrar tedavi olursam aynı şeyleri yaşamıyım korkusu
rabbim yardımcımız olsun son tedvilerimiz olsun bebişli olsun inşşşş
HAYIRDIR İNŞŞ CANIM geçen gün bende kendimi hamile görüyordum dr gidiyorum dr diyorki iki tane kese var
selam
izmir smryna tüp bebek merkezinde yeni tedaviye başladım...
Amin inş. herşey yolunda gider aslında bugüne kadar tedavilerimde bir problem çıkmadı herşey normal ilerledi hatta en son tüp bebek denemede bi ilaç vardı menopurlu bişeydi adı onu 1 ampul kullanacakmışım 75 IU ama ben onu 75 mg vurdum normalde tüm ampulü vurmam gerekiyormuş ona rağmen herşey normal gitti.
sefer zona çıkardı bakalım bu sefer ne çıkarımcam
İnş. bu seferde herşey yolunda gider
canım daha dikatli ol inşşş bu sefer her şey yolunda gitmekten öteye yola bebişle devam edersinnn
Ah ah ah ben bilirim o rüyaları sabah uyanınca elim karnımda azmı uyandmadım..
Olacak niş. Yeteeer olacak sende anne olacaksın Allahım senin sabrının mükafatını inş. verecek
Rüyada kuma görmek pek hayra alamet değil biraz
Rüyada kuma kadinlari görmek, hastaliga, zarara ve körlüge isarettir. Bazen de kuma görmek, kötü amele, sirlari açiklamaya, üzüntü ve ugursuzluga isarettir.
İnş. Yeteeer inş.
Emin ol elimden geleni yapıcam daha dikatli olucam,olana kadarda devam edicem pes etmicem Allahımda inş. bana sabır verir bende sonuna kadar giderim.
canım aklımız öyle karışık ki öyle karışıkki korkularımız öyle büyüykki böyle rüyalar görmemiz çok normal bence
selam
izmir smryna tüp bebek merkezinde yeni tedaviye başladım...
canım rabbim daha fazla denme yaptırmasın inşşşş
en kısa zamanda bebğini göndersin sana
inş. yaptırmayız ama işte hani olmazsa
Eşime diyorumki bak iki tane olsun sonra 2 tane daha sonra 2 tane daha eşimin tepkisisapıttınmı naptın çocuk çocuk diye sen birini bul ondan sorna bakarız diyor ama 6 tane çocuğa hiç sıcak bakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?