Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

BEBEĞİME...
Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni..
ANNEN

Alıntı

Son düzenleme:
Veee stresim bu sabah başlamış olduğunu kötü bir rüya ile gördüm

Eşim kuma getirdi üstüme hemde gerdek gecesi öğrendim bide bana yıkattılar halıları kumanın annesi bana senin üstüne kızım neden geldi biliyorumsun dedi bende bilmiyorum dedim senin çocuğun olmadığı için dedi
Bi uyandım eşime tekme attım yaa o sinirle adam korktu tabi anlattım yat diyor sahurda çok yemişindir...
Evden giderkende stresin başladı demi diyor poffff

bende hiç ilgilenmiyordum işin bu taraflarıyla yetercim herkesler yazınca forumlarda merak ettim çok sağol bilgi ve iyi dileklerin için arkadaşım

ne demek canım inşş burada pozittif halayı çekeriz

canım başından negatif tedvi geçen herkesin hisetiği şeyler hazırmıyım acaba hazır olacakmıyım tekrar tedavi olursam aynı şeyleri yaşamıyım korkusu
rabbim yardımcımız olsun son tedvilerimiz olsun bebişli olsun inşşşş

HAYIRDIR İNŞŞ CANIM geçen gün bende kendimi hamile görüyordum dr gidiyorum dr diyorki iki tane kese var

Amin inş. herşey yolunda gider aslında bugüne kadar tedavilerimde bir problem çıkmadı herşey normal ilerledi hatta en son tüp bebek denemede bi ilaç vardı menopurlu bişeydi adı onu 1 ampul kullanacakmışım 75 IU ama ben onu 75 mg vurdum normalde tüm ampulü vurmam gerekiyormuş ona rağmen herşey normal gitti.
sefer zona çıkardı bakalım bu sefer ne çıkarımcam
İnş. bu seferde herşey yolunda gider

HAYIRDIR İNŞŞ CANIM geçen gün bende kendimi hamile görüyordum dr gidiyorum dr diyorki iki tane kese var

Ah ah ah ben bilirim o rüyaları sabah uyanınca elim karnımda azmı uyandmadım..
Olacak niş. Yeteeer olacak sende anne olacaksın Allahım senin sabrının mükafatını inş. verecek

Rüyada kuma görmek pek hayra alamet değil biraz

Rüyada kuma kadinlari görmek, hastaliga, zarara ve körlüge isarettir. Bazen de kuma görmek, kötü amele, sirlari açiklamaya, üzüntü ve ugursuzluga isarettir.

canım daha dikatli ol inşşş bu sefer her şey yolunda gitmekten öteye yola bebişle devam edersinnn

canım daha dikatli ol inşşş bu sefer her şey yolunda gitmekten öteye yola bebişle devam edersinnn

İnş. Yeteeer inş.
Emin ol elimden geleni yapıcam daha dikatli olucam,olana kadarda devam edicem pes etmicem Allahımda inş. bana sabır verir bende sonuna kadar giderim.

Son düzenleme:

canım aklımız öyle karışık ki öyle karışıkki korkularımız öyle büyüykki böyle rüyalar görmemiz çok normal bence

Son düzenleme:
İnş. Yeteeer inş.
Emin ol elimden geleni yapıcam daha dikatli olucam,olana kadarda devam edicem pes etmicem Allahımda inş. bana sabır verir bende sonuna kadar giderim.

canım rabbim daha fazla denme yaptırmasın inşşşş
en kısa zamanda bebğini göndersin sana

canım aklımız öyle karışık ki öyle karışıkki korkularımız öyle büyüykki böyle rüyalar görmemiz çok normal bence

Evet daha neler görücem bakalım..
Rüyanın tabirini okuyunca kendimi avuttum aman dedim ezandan sonra gördüm ben bu rüyayı

canım rabbim daha fazla denme yaptırmasın inşşşş
en kısa zamanda bebğini göndersin sana

inş. yaptırmayız ama işte hani olmazsa

Eşime diyorumki bak iki tane olsun sonra 2 tane daha sonra 2 tane daha eşimin tepkisi sapıttınmı naptın çocuk çocuk diye sen birini bul ondan sorna bakarız diyor ama 6 tane çocuğa hiç sıcak bakmıyor

eşimle bizde çocukları çok seviyoruz her gördüğümüz çocuğu seviyoruz test sonucu çıkmadan bizimkinin adını bile bulmuştuk ama yok işte olmadı 2. denemde inşallah tüm isteyenlerinki ve bizimkide olacak bekliyorum sabırsızlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…