eşimle bizde çocukları çok seviyoruz her gördüğümüz çocuğu seviyoruz test sonucu çıkmadan bizimkinin adını bile bulmuştuk ama yok işte olmadı 2. denemde inşallah tüm isteyenlerinki ve bizimkide olacak bekliyorum sabırsızlıkla
Canım mrb tedavin hayırlı osun bende oraya gidiyorum benim ikinci denememde tuttu inşallah haftaya keseyyi görmeyi gidiecz.rabbim sizede naisp eder inşallah.Çalışanlar çok iyiler memnun kalırsınnnn.selam
izmir smryna tüp bebek merkezinde yeni tedaviye başladım...
Canım mrb tedavin hayırlı osun bende oraya gidiyorum benim ikinci denememde tuttu inşallah haftaya keseyyi görmeyi gidiecz.rabbim sizede naisp eder inşallah.Çalışanlar çok iyiler memnun kalırsınnnn.
Canım hiiiiiiiiiiç kendini sıkıntıya sokam bende aynı şeyleri yaşadın tedavi öncesinde.acabalarla dolu günler geçirdim ama sonra iğnelere başlayınca bi oyun oynadığımı falan düşünmeye başladım.bu kouda pek kouşmadım ailemle,dr ların sadece bana söylenenleri yaptım.hatta tarsnfer öncesi yine sterse gridim yarın ne olacak diye.akupuntura gitmeyi düşündüm merkezle görüştüm tüpbebek hemşiresi beni biraz rahatlattı o gün eşimle dşarda gezdik biraz,akşam memleketten misafirlerim vardı onlara falan hiçbiey söylemedik ne tesadüf ki ilk tedavimde de onlar gelmişti sonuç aldığım gün ağlamamak için kendiimi zor tutmuştum ozamana.neyse bu sfer öyle olmadı güldük konuştuk iyi geldi bana.ertesi günü de gttik merkeze biz çift embriyo yada 3 olabilirmi diye beklerken ancak tek transfer edebilecekelrini söyledi embriyolok,hatta kayınvalidemde vardı yanımızda hareket konusunda kendimi kısıtlamam gerektiğini falan söyledi bu anne açısından iyi oldu böylece bekleme sürecinde hiççççç krışmadı ve bu konuda yine hiççççç konuşmadık.zaten tam eşimde izine çıkmıştı ikimiz evde çok güzel vakit geçrdik son 2 güne kadar.en yine olmmadı diye sterse girmiştimki sizlerle payşayım duygularımı sizin de desteğinizle atlattık 2 günü ve sonucun pozitif olduğunu duyduğumda inanamaştım halada aynı eyi yaşıyorum acaba 3 ayı atlabilecekmiyim hayırlsıya diye.hep başka şeyler takılıyo yani kafana.inşallahda sende aynı güzel duyguları yaşayacaksın hep dualarımdasınız inanın.sizleri çok iyi anlıyorum bunu yaşamak kolay değil ve biz güçlü kadınlarızki RAbbim bize yaşatıyor bunalrı ve mutlaka mükafatınada alacağız tatlım.lütfen kendini hiç sıkma herşeyi oluruna bırak çok fazla düşünmemeye çalış en önemliside bu.bana embiryolog bunu söyldei çok az düşün ve konuşun bu konuda dedi.sizde öyle yapınnnnn..ben fazla uzattım ama kendimi paylaşmak istedim senle çnkü burda olumlu sonuçları yazılanları okumak insanı rahatlatıyor diye canımm.inşallh memnun kalısınnnSalı günü inş. bir sorun çıkmazsa 3. tüp bebek denemesi için bir adım atıcam,hala düşünüyorum acaba hazırmıyım zamanı geldimi? korkuyorum hemde çok ama bir yerden başlamak istiyorum,her gece bebekler görüyorum rüyamda gülen bebekler.
Eşime soruyorum ne düşünüyorsun, sen ne dersen, neresi dersen,ne zaman dersen ben hazırım diyor.
İnşlallah doğru zaman bu aydır ve doğru yer seçtiğim merkezdir.
nasıl gidiyor hamilelikk???
Canım hiiiiiiiiiiç kendini sıkıntıya sokam bende aynı şeyleri yaşadın tedavi öncesinde.acabalarla dolu günler geçirdim ama sonra iğnelere başlayınca bi oyun oynadığımı falan düşünmeye başladım.bu kouda pek kouşmadım ailemle,dr ların sadece bana söylenenleri yaptım.hatta tarsnfer öncesi yine sterse gridim yarın ne olacak diye.akupuntura gitmeyi düşündüm merkezle görüştüm tüpbebek hemşiresi beni biraz rahatlattı o gün eşimle dşarda gezdik biraz,akşam memleketten misafirlerim vardı onlara falan hiçbiey söylemedik ne tesadüf ki ilk tedavimde de onlar gelmişti sonuç aldığım gün ağlamamak için kendiimi zor tutmuştum ozamana.neyse bu sfer öyle olmadı güldük konuştuk iyi geldi bana.ertesi günü de gttik merkeze biz çift embriyo yada 3 olabilirmi diye beklerken ancak tek transfer edebilecekelrini söyledi embriyolok,hatta kayınvalidemde vardı yanımızda hareket konusunda kendimi kısıtlamam gerektiğini falan söyledi bu anne açısından iyi oldu böylece bekleme sürecinde hiççççç krışmadı ve bu konuda yine hiççççç konuşmadık.zaten tam eşimde izine çıkmıştı ikimiz evde çok güzel vakit geçrdik son 2 güne kadar.en yine olmmadı diye sterse girmiştimki sizlerle payşayım duygularımı sizin de desteğinizle atlattık 2 günü ve sonucun pozitif olduğunu duyduğumda inanamaştım halada aynı eyi yaşıyorum acaba 3 ayı atlabilecekmiyim hayırlsıya diye.hep başka şeyler takılıyo yani kafana.inşallahda sende aynı güzel duyguları yaşayacaksın hep dualarımdasınız inanın.sizleri çok iyi anlıyorum bunu yaşamak kolay değil ve biz güçlü kadınlarızki RAbbim bize yaşatıyor bunalrı ve mutlaka mükafatınada alacağız tatlım.lütfen kendini hiç sıkma herşeyi oluruna bırak çok fazla düşünmemeye çalış en önemliside bu.bana embiryolog bunu söyldei çok az düşün ve konuşun bu konuda dedi.sizde öyle yapınnnnn..ben fazla uzattım ama kendimi paylaşmak istedim senle çnkü burda olumlu sonuçları yazılanları okumak insanı rahatlatıyor diye canımm.inşallh memnun kalısınnn
Canım hiiiiiiiiiiç kendini sıkıntıya sokam bende aynı şeyleri yaşadın tedavi öncesinde.acabalarla dolu günler geçirdim ama sonra iğnelere başlayınca bi oyun oynadığımı falan düşünmeye başladım.bu kouda pek kouşmadım ailemle,dr ların sadece bana söylenenleri yaptım.hatta tarsnfer öncesi yine sterse gridim yarın ne olacak diye.akupuntura gitmeyi düşündüm merkezle görüştüm tüpbebek hemşiresi beni biraz rahatlattı o gün eşimle dşarda gezdik biraz,akşam memleketten misafirlerim vardı onlara falan hiçbiey söylemedik ne tesadüf ki ilk tedavimde de onlar gelmişti sonuç aldığım gün ağlamamak için kendiimi zor tutmuştum ozamana.neyse bu sfer öyle olmadı güldük konuştuk iyi geldi bana.ertesi günü de gttik merkeze biz çift embriyo yada 3 olabilirmi diye beklerken ancak tek transfer edebilecekelrini söyledi embriyolok,hatta kayınvalidemde vardı yanımızda hareket konusunda kendimi kısıtlamam gerektiğini falan söyledi bu anne açısından iyi oldu böylece bekleme sürecinde hiççççç krışmadı ve bu konuda yine hiççççç konuşmadık.zaten tam eşimde izine çıkmıştı ikimiz evde çok güzel vakit geçrdik son 2 güne kadar.en yine olmmadı diye sterse girmiştimki sizlerle payşayım duygularımı sizin de desteğinizle atlattık 2 günü ve sonucun pozitif olduğunu duyduğumda inanamaştım halada aynı eyi yaşıyorum acaba 3 ayı atlabilecekmiyim hayırlsıya diye.hep başka şeyler takılıyo yani kafana.inşallahda sende aynı güzel duyguları yaşayacaksın hep dualarımdasınız inanın.sizleri çok iyi anlıyorum bunu yaşamak kolay değil ve biz güçlü kadınlarızki RAbbim bize yaşatıyor bunalrı ve mutlaka mükafatınada alacağız tatlım.lütfen kendini hiç sıkma herşeyi oluruna bırak çok fazla düşünmemeye çalış en önemliside bu.bana embiryolog bunu söyldei çok az düşün ve konuşun bu konuda dedi.sizde öyle yapınnnnn..ben fazla uzattım ama kendimi paylaşmak istedim senle çnkü burda olumlu sonuçları yazılanları okumak insanı rahatlatıyor diye canımm.inşallh memnun kalısınnn
Salı günü inş. bir sorun çıkmazsa 3. tüp bebek denemesi için bir adım atıcam,hala düşünüyorum acaba hazırmıyım zamanı geldimi? korkuyorum hemde çok ama bir yerden başlamak istiyorum,her gece bebekler görüyorum rüyamda gülen bebekler.
Eşime soruyorum ne düşünüyorsun, sen ne dersen, neresi dersen,ne zaman dersen ben hazırım diyor.
İnşlallah doğru zaman bu aydır ve doğru yer seçtiğim merkezdir.
Canım öncelikle tebrik ederim inş bebişini sağlıkla kucağına alırsın.Benimde ilk tüp bebek denemem bugün transferimin 7.günü.Bir tane aşılama yaptırdık olumsuz olunca direk tüp bebeğe geçtik.Bizde benim bütün tahlillerim ve sonuçlarım normal eşimde az bi hareketlilik problemi var 14 yumurtadan 7 tane kaliteli embriyomuz oluştu ve 2 tanei transfer edildi.Şimdi beklemedeyim ama korkuyorum karnım ve belim ağrıyor sanki heran adet olcakmışım gibi geliyor hergünü bitirdiğimde şükrediyorum.Arkadaşlarımdan deneyimli olanlar transferlerinin 3.yada 4 günü kanamalarının olduğunu söylüyırlar.Biraz ümitleniyorum ama 4 gün daha naıl bekleyeceğim bilmiyorum.Sende de böyle adet sancıları ve bel ağrıları olmuşmuydu?Şimdilik evde sürekli dinleniyorum bakalım yarınlar bize neler gösterecek...
canım tedavin şimdiden hayırlı olsun inş bu kez bebeğin nazlanmadan gelir.
inş. yaptırmayız ama işte hani olmazsa
Eşime diyorumki bak iki tane olsun sonra 2 tane daha sonra 2 tane daha eşimin tepkisisapıttınmı naptın çocuk çocuk diye sen birini bul ondan sorna bakarız diyor ama 6 tane çocuğa hiç sıcak bakmıyor
canım bebek hasretinden böyle konuşuyruz
slm arkadaşlar ben de acıbadem maslak ta 01/08/2011 de ilk kez başladım zorlu bir süreç
canımcım dün aradılar en son iyi gittiğini söylediler pazar günü biz kontrole geliyoruz ama sizi aramayız merak etmeyin dedi.galiba transferim pzt olacak size haber verirler dedi embriyolog. ayyyyyyy çokkkk heyecanlanlıyım sormaaaaa dualarınızı bekliyorum
Bende varım ılk denememız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?