Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Sabır saadeti ebedi kalır.
Sabır kim de ise o nasip alır.
Yunus Emre

Allah bizlere sabrımızın dualarımızın yakarışlamızın mükafatını verir inş.
vermezse vardır bir hikmeti bildiği demekki nasipte anne baba olmak yok deriz gene nefes almaya devam ederiz.

Canım hiiiiiiiiiiç kendini sıkıntıya sokam bende aynı şeyleri yaşadın tedavi öncesinde.acabalarla dolu günler geçirdim ama sonra iğnelere başlayınca bi oyun oynadığımı falan düşünmeye başladım.bu kouda pek kouşmadım ailemle,dr ların sadece bana söylenenleri yaptım.hatta tarsnfer öncesi yine sterse gridim yarın ne olacak diye.akupuntura gitmeyi düşündüm merkezle görüştüm tüpbebek hemşiresi beni biraz rahatlattı o gün eşimle dşarda gezdik biraz,akşam memleketten misafirlerim vardı onlara falan hiçbiey söylemedik ne tesadüf ki ilk tedavimde de onlar gelmişti sonuç aldığım gün ağlamamak için kendiimi zor tutmuştum ozamana.neyse bu sfer öyle olmadı güldük konuştuk iyi geldi bana.ertesi günü de gttik merkeze biz çift embriyo yada 3 olabilirmi diye beklerken ancak tek transfer edebilecekelrini söyledi embriyolok,hatta kayınvalidemde vardı yanımızda hareket konusunda kendimi kısıtlamam gerektiğini falan söyledi bu anne açısından iyi oldu böylece bekleme sürecinde hiççççç krışmadı ve bu konuda yine hiççççç konuşmadık.zaten tam eşimde izine çıkmıştı ikimiz evde çok güzel vakit geçrdik son 2 güne kadar.en yine olmmadı diye sterse girmiştimki sizlerle payşayım duygularımı sizin de desteğinizle atlattık 2 günü ve sonucun pozitif olduğunu duyduğumda inanamaştım halada aynı eyi yaşıyorum acaba 3 ayı atlabilecekmiyim hayırlsıya diye.hep başka şeyler takılıyo yani kafana.inşallahda sende aynı güzel duyguları yaşayacaksın hep dualarımdasınız inanın.sizleri çok iyi anlıyorum bunu yaşamak kolay değil ve biz güçlü kadınlarızki RAbbim bize yaşatıyor bunalrı ve mutlaka mükafatınada alacağız tatlım.lütfen kendini hiç sıkma herşeyi oluruna bırak çok fazla düşünmemeye çalış en önemliside bu.bana embiryolog bunu söyldei çok az düşün ve konuşun bu konuda dedi.sizde öyle yapınnnnn..ben fazla uzattım ama kendimi paylaşmak istedim senle çnkü burda olumlu sonuçları yazılanları okumak insanı rahatlatıyor diye canımm.inşallh memnun kalısınnn

Teşekkür ederim inan çok zor sende biliyorsun,korkularım çok ama umudum var olacak diyorum yeni bir merkez yeni insanlar yeni doktor ve kocaman bir şehir.Etrafımda eşimden başka kimse yok anlatacak zaten oda sabah 8de bi gidiyor 12 de anca geliyor adam yorgun ne diyeyimki onuda strese sokmak istemiyorum zaten gün boyun aklı bende.
Anneme hiç bir şey diyemiyorum o bendne daha çok üzülüyor başlıyor ağlamaya,kayınvalidemede anlatamıyorum şeker hastası o benden daha çok üzülüyor .Bazen konuşasın geliyor direk dedikleri yaaa takma olur aman bu sefer olmazsa ötekinde olur...
Burda çok rahatım ağlasamda kimse görmüyor sinirlensemde kimse fark etmiyor benim dilimden anlıyorsunuz aynı şeyleri konuşuyoruz ben burda rahatlıyorum...

Bu sefer olacak iki tüpbebekdeki gibi negatif düşünmicem pozitifim ben elimden geleni yapıcam ve benimde bebeğim olacak

Allah hiç kimseye aratmasın ve evlat acısı vermesin...

Burda komşum doğum yaptı ben negatif olduğunu öğrendiğimde çok ağladım bana ağlama olur olur diyerek dalga geçer gibi teselli verdi,ayın 1 de doğum yaptı bebek 1kg 200 gr küvezdeymiş yaa insan yaşamayınca hiç bilmiyor işte evlatın ne kadar değerli olduğunu
İnş. sağlığına kavuşur evlerine gelirler.

Canım öncelikle tebrik ederim inş bebişini sağlıkla kucağına alırsın.Benimde ilk tüp bebek denemem bugün transferimin 7.günü.Bir tane aşılama yaptırdık olumsuz olunca direk tüp bebeğe geçtik.Bizde benim bütün tahlillerim ve sonuçlarım normal eşimde az bi hareketlilik problemi var 14 yumurtadan 7 tane kaliteli embriyomuz oluştu ve 2 tanei transfer edildi.Şimdi beklemedeyim ama korkuyorum karnım ve belim ağrıyor sanki heran adet olcakmışım gibi geliyor hergünü bitirdiğimde şükrediyorum.Arkadaşlarımdan deneyimli olanlar transferlerinin 3.yada 4 günü kanamalarının olduğunu söylüyırlar.Biraz ümitleniyorum ama 4 gün daha naıl bekleyeceğim bilmiyorum.Sende de böyle adet sancıları ve bel ağrıları olmuşmuydu?Şimdilik evde sürekli dinleniyorum bakalım yarınlar bize neler gösterecek...

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun inş bu kez bebeğin nazlanmadan gelir.

Kendini dinleme derim adetmi olucam oldummu olacakmıyım deme senin gibi ikinci denememde bende acaba adetmi olucam oluyormuyum yarım saatte bir wc gittim kendi kendime adetimi getirdim içini rahat tut ve sürekli oku eline al bir tesbih Allahın isimleri oku çok faydası varmış.
Allahım inş. aratmadan kucağını doldurur bebeğin...

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun inş bu kez bebeğin nazlanmadan gelir.

İnş. canım yaaa isteyen herkese versin allahım yavrusunu

Hilkaaa bebekler nasıl ne zaman transferinnn

Son düzenleme:

canım bebek hasretinden böyle konuşuyruz

herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi güzel bir gün olsun

Hilkaaa bebekler nasıl ne zaman transferinnn[/QUOTE]

canımcım dün aradılar en son iyi gittiğini söylediler pazar günü biz kontrole geliyoruz ama sizi aramayız merak etmeyin dedi.galiba transferim pzt olacak size haber verirler dedi embriyolog. ayyyyyyy çokkkk heyecanlanlıyım sormaaaaa dualarınızı bekliyorum

Ayy hadi inş. azcıık kalmış herşey yolunda gider bebekler senin uğraştırmadan hemencecik gelirler inş.

Son düzenleme:
Selam kızlar.Ben İzmir'de tüp bebek yaptıran var mı diye aranırken burayı buldum.Rica etsem bana özelden mesaj atabilirler mi . burada mutlaka vardır bulamadım.Hangi merkezin iyi olduğuna dair aramaya yapıyorum , Rabbim isteyen herkese versin diyorum.Hayırlı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…