çidere üye oldum bn 4350 e oldu cidere üye olmazsan 5000 tl ama 150 tl ye cidere üye olursan hem 500 az veriyosun hem senn verdigin 150 tl dururmu olmayan birinin tedavisine katkı oluyo cidere üye olursan bide muayene parasıda vermiyosun bide ulun beyi siddetle tavsiye ederim işini cok iyi yapan cok dikkatli ve sevimli insanın içini rahatlatan bir doktor
bnmde ilk denemem gecen ay yumurtalar toplandı ancak lh ve e2 yüksek cıkınca donduruldu adeti bekledim ve cars günü transferim oldu 5. gün embriyosu insalh tutunmustur bebegim ilk 48 saatte tutunuyomus bnm tahlilde 15 agu .igneler mahvediyo beni günde 2 tane vuruluyorum cok acıtıyo üstüne oturamıyorum insallh cabuk kurtulurum bu ignelerdenn
merhaba arkadaşlar ben sürekli okuyanlardanım.artık bende üye oldum.bayramdan sonra bende tüp bebeğe başlıcam.umut tüp bebek yada memorial düşünüyorum.ilk dafa denicez.banada yardımcı olursanız sevinirim
sen daha önce denedinmi? nerde yaptırmayı düşünüyorsun
2 tüp bebek denmesi yaptırdım biri kimyasal biri negatif oldu.
Ank. yaptırmıştım ikisinidie ama memnun kalmadım merkezden ve doktordan şimdi Bahçeçi Fulyaya Halit beye gidicem salı günü ilk defa,3 tüp bebek denemesi için görüşmeye.
merhaba arkadaşlar ben sürekli okuyanlardanım.artık bende üye oldum.bayramdan sonra bende tüp bebeğe başlıcam.umut tüp bebek yada memorial düşünüyorum.ilk dafa denicez.banada yardımcı olursanız sevinirim
bnmde ilk denemem gecen ay yumurtalar toplandı ancak lh ve e2 yüksek cıkınca donduruldu adeti bekledim ve cars günü transferim oldu 5. gün embriyosu insalh tutunmustur bebegim ilk 48 saatte tutunuyomus bnm tahlilde 15 agu .igneler mahvediyo beni günde 2 tane vuruluyorum cok acıtıyo üstüne oturamıyorum insallh cabuk kurtulurum bu ignelerdenn
Kendini dinleme derim adetmi olucam oldummu olacakmıyım deme senin gibi ikinci denememde bende acaba adetmi olucam oluyormuyum yarım saatte bir wc gittim kendi kendime adetimi getirdim içini rahat tut ve sürekli oku eline al bir tesbih Allahın isimleri oku çok faydası varmış.
Allahım inş. aratmadan kucağını doldurur bebeğin...
İnş. canım yaaa isteyen herkese versin allahım yavrusunu
Hilkaaa bebekler nasıl ne zaman transferinnn
mrb canım tedavin şimdiden hayırlıolsun memorial iyi birmerke diye biliyorum ama biraz pahalı galiba 10 bin lirayı falan buluyormuş tedavi nekadar doğru bilmiyorum ama.Bende Kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdım .Dr azıcık ilgisiz sormadan hiçbişey demiyor.Ama işini iyi yapıyor.Sonuçta hepsi aynı işlemi yapıyor.Hakkında hayırlısı inş güzel neticeler alırsın...
Doğru söylüyosun canım ama inan elimde değil.Aklıma getirmeyim diyorum yine geliyor.Bitek uyurken unutuyorum.Hakkımızda hayırlısı aşılama yaptırdığımda test gününe 5 gün kala adet olmuştum.tedavide çok zorlu bi süreç ama şu 12 gün beklemek varya işte bu daha zor.Meryem suresini okuyorum hergün.Arapça bilmeyen arkadaşlar mealinden de okuyabilirler.Okuyunca rahatlıyorum .Herşey Rabbimin elinde o Ol derse olacak gerisi boş...
hayırlı olsun canım benimde transferimde 8.günüm.Benimde transferden sonra iğnelerim vardı 5 tane günde 1 taneydi seninkini anlamadım neden 2?
canım hayırlı olsun inşpozitif değerler alırsın.Doğru söylüyosun canım ama inan elimde değil.Aklıma getirmeyim diyorum yine geliyor.Bitek uyurken unutuyorum.Hakkımızda hayırlısı aşılama yaptırdığımda test gününe 5 gün kala adet olmuştum.tedavide çok zorlu bi süreç ama şu 12 gün beklemek varya işte bu daha zor.Meryem suresini okuyorum hergün.Arapça bilmeyen arkadaşlar mealinden de okuyabilirler.Okuyunca rahatlıyorum .Herşey Rabbimin elinde o Ol derse olacak gerisi boş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?