Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bnmde ilk denemem gecen ay yumurtalar toplandı ancak lh ve e2 yüksek cıkınca donduruldu adeti bekledim ve cars günü transferim oldu 5. gün embriyosu insalh tutunmustur bebegim ilk 48 saatte tutunuyomus bnm tahlilde 15 agu .igneler mahvediyo beni günde 2 tane vuruluyorum cok acıtıyo üstüne oturamıyorum insallh cabuk kurtulurum bu ignelerdenn

bn ist da umut tup bebekte yaptırdım cok ama cok memnunum hemsireler doktorlar herkez cok güler yüzlü cok pozitif enerji yayıyorlar

çidere üye oldum bn 4350 e oldu cidere üye olmazsan 5000 tl ama 150 tl ye cidere üye olursan hem 500 az veriyosun hem senn verdigin 150 tl dururmu olmayan birinin tedavisine katkı oluyo cidere üye olursan bide muayene parasıda vermiyosun bide ulun beyi siddetle tavsiye ederim işini cok iyi yapan cok dikkatli ve sevimli insanın içini rahatlatan bir doktor

tez zamanda çoçukları kucaklara alırsınız inş :)

insallh cok kötü seyler yasadım insallh tez vakitte kavusuruz da herseyi unutturur bize bebişlerimz sen tedaviye basladınmı baslıyacakmısn

İnş. bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur

merhaba arkadaşlar ben sürekli okuyanlardanım.artık bende üye oldum.bayramdan sonra bende tüp bebeğe başlıcam.umut tüp bebek yada memorial düşünüyorum.ilk dafa denicez.banada yardımcı olursanız sevinirim

Ben ikisinide bilmiyorum ama inş. içine sinen bir merkez bulursun ilk denemen uğurlu gelir kucağına alırsın bebeğini...
Allah kolaylık versin

Son düzenleme:
sen daha önce denedinmi? nerde yaptırmayı düşünüyorsun

2 tüp bebek denmesi yaptırdım biri kimyasal biri negatif oldu.
Ank. yaptırmıştım ikisinidie ama memnun kalmadım merkezden ve doktordan şimdi Bahçeçi Fulyaya Halit beye gidicem salı günü ilk defa,3 tüp bebek denemesi için görüşmeye.

umut tüp bebekde bahçeci kliniği canım.inşallah olur hayırlısıyla

mrb canım tedavin şimdiden hayırlıolsun memorial iyi birmerke diye biliyorum ama biraz pahalı galiba 10 bin lirayı falan buluyormuş tedavi nekadar doğru bilmiyorum ama.Bende Kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdım .Dr azıcık ilgisiz sormadan hiçbişey demiyor.Ama işini iyi yapıyor.Sonuçta hepsi aynı işlemi yapıyor.Hakkında hayırlısı inş güzel neticeler alırsın...

hayırlı olsun canım benimde transferimde 8.günüm.Benimde transferden sonra iğnelerim vardı 5 tane günde 1 taneydi seninkini anlamadım neden 2?

Doğru söylüyosun canım ama inan elimde değil.Aklıma getirmeyim diyorum yine geliyor.Bitek uyurken unutuyorum.Hakkımızda hayırlısı aşılama yaptırdığımda test gününe 5 gün kala adet olmuştum.tedavide çok zorlu bi süreç ama şu 12 gün beklemek varya işte bu daha zor.Meryem suresini okuyorum hergün.Arapça bilmeyen arkadaşlar mealinden de okuyabilirler.Okuyunca rahatlıyorum .Herşey Rabbimin elinde o Ol derse olacak gerisi boş...

hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...kayseride mi yaşıyosun.bende kayseride yaşıyorum ama istanbula gidicem.ailemin yanında yapmayı düşünüyorum.yani istda psikolojik acıdan daha iyi olur

Kitap okusan belki biraz kafan dağılır ben kitap okurken kendimden geçiyorum mesela ve bu transfer sonrası 4-5 tane kitap almayı düşünüyorum yoksa eminim bende senin gibi düşünücem.
Hem sonucu almaya az kalmış azcık daha sakin tut kendini İnş. Allahım dualarını geri çevirmez.

hayırlı olsun canım benimde transferimde 8.günüm.Benimde transferden sonra iğnelerim vardı 5 tane günde 1 taneydi seninkini anlamadım neden 2?

bilmiyorumki daha iyi tutunması içinmis bnde kullanıyorum artık hersey bebiş için diyerek

canım hayırlı olsun inşpozitif değerler alırsın.
meryem suresini okumaklada çok güzel yapmışsın.bende okumuştum transferimde.inş rabbim senin dualarını kabul eder.çok strese girme ama elinde değil biliyorum ama kendine bir meşgale bul.birde çok yatmayın.benim hep yatmaktan rahme kan gitmemişti.olmadı.artık yata yata hep düşünüyordum rüyamda bile onla uğraşıyordumyaşayan biri olarak uyarmak istedim.güzel haberlerle gel inş

pembe su benimde sebepsiz infertilite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…