bu başlığa yazılan son negatif sonuç benimki olur inşaallah. benim bu sefer kısmet değilmiş arkadaşlar. başka bir sefer kendimi toparlayınca tekrar deneyeceğim inşaallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. yıkılmak nafile, elden bir şey gelmiyor. ben de yarından sonra orucuma başlıyorum bu vesileyle dualarımda hep sizler olacaksınız inşaallah. siz de beni unutmayın. ara ara yine yazarım ama şu an şu satırları bile yazarken acayip zorlanıyorum hoşçakalın şimdilik.
inşaallah yasmin, çok teşekkür ederim duaların için. haber sonuç bekleyen arkadaşlarım için dua ediyorum şşu an ben de... çok salak gibi hissettim ama kendimi sokakta ağladım falan:) şimdi gülmeye çalışıyorum ama biliyorum ki o kadar dualarım o kadar üzüntüm benim için başka türlü bir şefaat olacak, belki de hayırlısı olmayacaktı. yolda gelirken bir tane engelli bir çocuk gördüm annesinin elinden tutmuş geliyordu, gene şükürler olsun Allah'ım, ben bugün üzüldüm bunun karşılığında bu yavruya şifa ver diye dua ettim. Allah her zaman en güzelini en iyi zamanı bilir, bizim hakkımızda muhakkak ki bir güzel zaman belirlemiştir, dediğin gibi belki de doğal yolla olur. kimbilir ki:???
canım benim ya kıyamam...olacak inş.bir gün bizde anne olacağız.benimde adetim geçikti transfer sonrası kalmışmıyımdır diye test aldım olmayacağını bile bile..yine tek çizgi..bende ağladım yine..bu ay ikinciye gdecektik şevkim kaçtı gene gitmek istemedim daha doğrusu transfer sonrası test yapmaya korkuyorum.sonra düşündüm.ben sen o herkes tek yumurta ve tek spermden oluşmadı mı?evet öyle oldu.bende yumurta varmı?çok şükür.eşimde de sperm var elhamdülillah.herşey yaradanın doğru vakitte birleştirmesine bakıyor.belki bu ay doğru vakittir.inadına gidecem.inadına alacağım o bebeği.yılmak yok hiçbirimize şeytanın istediği bu.Allahın rahmetinden umut kesmemizi istiyor.ama bu sefer o yanıldı.topla kendini sende.güçlü ol.bu başlığa yazılan son negatif sonuç benimki olur inşaallah. benim bu sefer kısmet değilmiş arkadaşlar. başka bir sefer kendimi toparlayınca tekrar deneyeceğim inşaallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. yıkılmak nafile, elden bir şey gelmiyor. ben de yarından sonra orucuma başlıyorum bu vesileyle dualarımda hep sizler olacaksınız inşaallah. siz de beni unutmayın. ara ara yine yazarım ama şu an şu satırları bile yazarken acayip zorlanıyorum hoşçakalın şimdilik.
canım sende olgun düşünüyorsun bak benim gibi hemen yenilmiyorsun nefsine.inş canım nasibizde vardır bizimdeBizler çabalıyoruz evlat diye bir yerlerde bazıları evlatlarından vazgeçiyor acaba şuanda kaç kadın doğum yapıyor,acaba şuanda kaç kadın evlatından vazgeçiyor.Allah bizlere sabır vermiş ben buna inanıyorum bana isyan etme diyor her bebek aklıma geldikçe derdim neden ben diye eşim bir gün dedi sakın bir daha o kelimeyi kullanma vardır bir zamanı vardır bir nedeni...
Şey gibi düşün (eşimin örneği) bir arabayı çok istersin ne yapar eder alırısn o arabayı ama bir gün kaza yaparsın ve eşin ölür çoçuğun ölür arabaya lanet edersin keşke almasaydım diye buda böyle bir şey çok istiyorsun bir şey olursa ne diceksin lanetlermi yağdıracaksın der bana.....
Allah büyük herşeyi görür bilir o ol derse olur olmaz derse olmaz.Ben ondan gelen herşeye razıyım,tek korkuum isyan etmek her olayda isyan etmeden önce şükür yarabbim bu günüme diyorum şükür yarabbim verdiğin nimetlere....
Burda bir komşum var 7-8 senelik evli 4,5 yaşında oğlu var 3-4 aşılama denemişler sebebsiz infertiliteymiş olmamış, komşusu hacıya gitmiş aramış ordan demişki serpil rüyamda seni gördüm yemyeşil bir yerdeydin bembeyaz giyinmişin koşuyordun muradına ereceksin demiş,kız o sırada hamileymiş ama bilmiyormuş.
Varsa nasipte anne olmak ben hazırım yok nasipte anne olmak onada hazırım...
canım benim ya kıyamam...olacak inş.bir gün bizde anne olacağız.benimde adetim geçikti transfer sonrası kalmışmıyımdır diye test aldım olmayacağını bile bile..yine tek çizgi..bende ağladım yine..bu ay ikinciye gdecektik şevkim kaçtı gene gitmek istemedim daha doğrusu transfer sonrası test yapmaya korkuyorum.sonra düşündüm.ben sen o herkes tek yumurta ve tek spermden oluşmadı mı?evet öyle oldu.bende yumurta varmı?çok şükür.eşimde de sperm var elhamdülillah.herşey yaradanın doğru vakitte birleştirmesine bakıyor.belki bu ay doğru vakittir.inadına gidecem.inadına alacağım o bebeği.yılmak yok hiçbirimize şeytanın istediği bu.Allahın rahmetinden umut kesmemizi istiyor.ama bu sefer o yanıldı.topla kendini sende.güçlü ol.
canım sende olgun düşünüyorsun bak benim gibi hemen yenilmiyorsun nefsine.inş canım nasibizde vardır bizimde
bu başlığa yazılan son negatif sonuç benimki olur inşaallah. benim bu sefer kısmet değilmiş arkadaşlar. başka bir sefer kendimi toparlayınca tekrar deneyeceğim inşaallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. yıkılmak nafile, elden bir şey gelmiyor. ben de yarından sonra orucuma başlıyorum bu vesileyle dualarımda hep sizler olacaksınız inşaallah. siz de beni unutmayın. ara ara yine yazarım ama şu an şu satırları bile yazarken acayip zorlanıyorum hoşçakalın şimdilik.
slm..öncelikle ya sabır............ diyorum.şu anda eminolki doğru yerdesin yanılıyormuyum arkadaşalr...kendine zaman ver bende 15 gün önce 3,negatif soncumu aldım.burada yazdıkça paylaştıkça bu gün daha iyiyim.ne yapalımki herşey olacağına varıyor henüz bizim kısmetimiz açılmamış.olacaksa rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah tüm istiyenlere... her zaman buradayım ne istersen sorabilirsin tecrübe konuşuyor.........
çocukta yapamam kariyerde
aylin 25.........ne alemdesin hadi sayılı gün bak nasıl geçiyor hayırlısıyla sevindir bakalımmm bizi
bu arad kızlar gün sayanlara tavsiye her gün ferih suresini de okuyun benden söylemesi...
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...kayseride mi yaşıyosun.bende kayseride yaşıyorum ama istanbula gidicem.ailemin yanında yapmayı düşünüyorum.yani istda psikolojik acıdan daha iyi olur
canım hayırlı olsun inşpozitif değerler alırsın.
meryem suresini okumaklada çok güzel yapmışsın.bende okumuştum transferimde.inş rabbim senin dualarını kabul eder.çok strese girme ama elinde değil biliyorum ama kendine bir meşgale bul.birde çok yatmayın.benim hep yatmaktan rahme kan gitmemişti.olmadı.artık yata yata hep düşünüyordum rüyamda bile onla uğraşıyordumyaşayan biri olarak uyarmak istedim.güzel haberlerle gel inş
pembe su benimde sebepsiz infertilite
arkadaslar bu igneler beni mahvetti ne yapsam ki sag tarafım iyice morardı ve sertlesti sizin nasıl valla dayanamıyorum artık acaba degiştirirmi doktor arasam jel yada hap fln verirmi yada gecirecek bişey biliyormusunuz
arkadaslar bu igneler beni mahvetti ne yapsam ki sag tarafım iyice morardı ve sertlesti sizin nasıl valla dayanamıyorum artık acaba degiştirirmi doktor arasam jel yada hap fln verirmi yada gecirecek bişey biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?