canım merhaba bende 60'a yakın iğne vuruldum ve yürüyemiyordum oturamıyordum berbattı ama saf alkol pamuğa akıtıp biraz masaj ve bekletmek çok iyi geldi hemen toparladımm şuandada daha yeni kapsül kullanıyorum vajinadan yani devamm :) hayırlısı olsunn inşallah.... unutmadan doktorun zaten sana uygun olan tedaviyi vermişdir bence azcık daha sabret sonucu sevindirici olur inş.
o zaman ilk sorum geliyor bomba gibi:))) kimisi senin gibi kendine zaman tanı diyorken, kimisi de fazla zaman kaybetme hemen ikinci denemeye giriş diyor? napacaz?:)))
bu arada çok geçmiş olsun. Allah hayırlısını nasip etsin inşaallah ve bir daha negatif sonuç göstermesin hiçbirimize inşaallah...
Sağol canım bugün 9. günüm .Geçiyor işte zaman.Perşembe günü test günüm .Çok merak ediyorum.Ağrılarım geçti çok şükür bi ara adet oldum olacak gibiydim şimdi iyiyim bitek göğüslerim şiş.Heyecanla perşembeyi bekliyorum.Bende Meryem suresini okuyorum hergün fetih suresini de okuyayım bari.
slm..kimse kimsenin yükünü çekemez bu dünyada ağırlık herkese göre değişiyor bana hafif gelen sana ağır gelebiliyor ben mesela çok sabırsız davranıp daha toparlanmadan 2.defa 3 ay sonra hemen denedim güçlü olduğumu sanıyordum a bu sefer tutacak kesin tutacak ümidiyle...çok büyük hüsrana uğradım halbuki ben ne kadar güçlü bir kadındımbu zamanı sen belirleyeceksin herkes kendine göre zaman veriyor bende öyle sen en iyisi dr ,eşin ve kendin arasında bir zaman belirle bize lazım olan sadece rabbimin istediği zaman değilmi...
şair ne demiş....sil baştan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak
sil baştan sevmek gerek bazen her şeyi unutmak... herşey gönlünce olsun...
boş verrrrr aradabir deliliğe vurmak lazım hayatın tadı bu..doğru yoldasın canım..sanırım yaşçada benden küçüksün öyle hissettim.insan 4 duvar arasında kendini kaybediyor iş yapacağım diye senin için bu duygular çok yeni ben bebek sesi mevzusunu çok.... tan... aştım çevremdekiler 2.yi doğuruyor..canım valla seni çok iyi anlıyorum. dün biraz daha deliliğe vurmuştum. ama bugün çok tuhaf... iş yapıyorum, dönüyorum arkama bir bakıyorum, temizlik kime yapıyorum Allah kahretsin, yemek memek... neyime gerek falan. ev bomboş... yan daireden bebek sesi geliyor çok moralim bozuk çoook... şimdi eşimle dün akşam konuştuk. güzel bir tatil yapalım bayramda o arada da keçiboynuzu kürü, preseed jel ve ovulasyon testi ile kendimizi fazla hırpalamadan doğal yöntemlere başvuralım diye konuştuk. bu üç ay maddi manevi toparlanmaya çalışalım, sonrasında 2012 ile beraber yeni bir deneme daha belki yapalım ama henüz değil.. gerçekten moralman da maddi-manevi olarak da toparlanmaya muhtacız ikimiz de. Allah gönlümüze göre versin hepimizin ne diyeyim... Şu mübarek günlerin hörmetine Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin inşaallah.
boş verrrrr aradabir deliliğe vurmak lazım hayatın tadı bu..doğru yoldasın canım..sanırım yaşçada benden küçüksün öyle hissettim.insan 4 duvar arasında kendini kaybediyor iş yapacağım diye senin için bu duygular çok yeni ben bebek sesi mevzusunu çok.... tan... aştım çevremdekiler 2.yi doğuruyor..ne yapalım ya sabır bu bizim sınavımız..aslında bu yük sadece bizim değil eşlerimizde en az bizim kadar istiyor ve üzülüyor bu konuda sanırım biraz benciliz..şunu anladımki bebeğim olmadan eşimle bir ömür sürdürebilirim ama eşim olmadan bir bebekle yaşam çok çok zor olurdu alah başımızdan eşlerimizi eksik etmesin..bizde bayramda tatil yapacağız kısmet olursa...
sonunda kurtuldum igneden doktoru aradım anlattım doktorda kapsüle gecti alltan alınıyomus sanırım insallh oda kullnması zor degildir yarın ona baslıycam bugun son kez igne oldum
kıııızzzlllaaar bennn hamiiileyiiim
hcg adetime 2 gün kala 29.64
Kızlaar bu sabah dr aradım.Çok ciddi kabızlık problemi çekiyordum tavsiye edeceğiniz bi ilaç varmı dedim.Neyse ilaç yazdı bide çok meraklanıyorum teste yarın gelsem olurmu dedim.Oda güldü gelebilirsin dedi.Gebelik varsa birgün öncesinde de olsa kanda çıkar dedi.Off kızlar çok heyecanlıyım yarın inş sizlere güzel haberler veririm.:)
kıııızzzlllaaar bennn hamiiileyiiim
çok sevindim canım...allah kucağana almayı nasip etsin hayırlıısyla...nerde yaptırmısıtım tedavını
çok sevindim canım...allah kucağana almayı nasip etsin hayırlıısyla...nerde yaptırmısıtım tedavını
günaydın kızlarrr nasılsınız
canım benim ya maşallah rabbim muhabbetinizi artırsın.aranıza nifak sokmasın inş.aşk varsa zaten herşey vız geliyor yaa.iyiki varlar hayatımızda...ahahah yaşım tamı tamına 35 ama içimdeki çocuğu yaşatıyorum:))) bir de embriyoları yaşatabilseydim:))) ahahhaha :)) ben de bununla idare ediyorum işte içimdeki çocuğu öldürmüyorum:)) yahu inadına yapar gibi bizim yan komşunun uslu mu uslu hiç sesi soluğu çıkmayan bir bebeği var 6 aylık ama iki gündür ciyak ciyak ağlıyor ülen diyorum ağlayacak günü mü buldun? bir de annesi biraz gıcıktır sağolsun bebeği ağlatıyor diye kızıyorum dün kendimi zor tuttum ne ağlatıyon bu bebeyyi dememek için:)))) benim eşim çok ama çok üzülecekti ben eminim ama benden yüz bulamadı, fırsatı olmadı:)) akşam eve geldiğinde böyle ağlak bir ayşegül görmedi karşısında kurdum soframı karşıladım. aynen de öyle "bi dahaki sefereee:)" dedim güldük falan tatil programı yaptık biz de kafamızı dinliycez bayramda inşaallah:) çok haklısın Allah bizlere beraberliğimize uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin iyi ki beraberiz ondan başka birisiyle olsaydım ve de iki üç tane de çocuğum olsaydı hiç ama hiç mutlu olmazdım ondan başka hiç kimseyi istemiyorum yanımda yöremde yakınımda... Allah hiç bozmasın bizi birbirimize bağışlasın inşaallah..
canımm hadi gözün aydın maşallah yaa.Rabbimin mucizesi işte yine doğal yolla beklenmedik anda bir ışık doğdu..sağlıkla kucakla inş.çok sevindimm.darısı bizlerin başınakıııızzzlllaaar bennn hamiiileyiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?