Biumut canım çok sevindim ne güzel süpriz olmuş size.Rabbim inşallah tamamına erdirir canım AMİİİİİİNNNNNNcanım ben 3 aşılama ve 1 tüp bebekten sonra negatifi gördüm.ama tam 4 ay sonra yani dün doğal yolla hamile kaldıgımı ögrendim
kıııızzzlllaaar bennn hamiiileyiiim
hcg adetime 2 gün kala 29.64
Kızlaaar Rabbime binlerce kez şükürler olsun az önce sonucumu aldım hamileyiiiiiiim.110 çıktı bugün 11. günüm 2 gün sonra bidaha gideceğiz.Allahım benim gibi bebek hasreti çeken bütün herkese bu mutluluğu yaşatsın.
slm yenı katıldım aranıza cuma gunu mikrotese amelyatımız var stresten oluyorum cok kotuyuz 2 gun nasıl gececek
Kızlaaar Rabbime binlerce kez şükürler olsun az önce sonucumu aldım hamileyiiiiiiim.110 çıktı bugün 11. günüm 2 gün sonra bidaha gideceğiz.Allahım benim gibi bebek hasreti çeken bütün herkese bu mutluluğu yaşatsın.
Tedavin hayırlı olur inş. sende anneler kervanına katılırısın
merhaba arkadaşlar.... çok uzun zamandır siteye üyeyim,yazdıklarınızı okuyorum fakat bi türlü yazmak nasip olmamıştı!28 yaşındayım ve 2 kere aşılama,3 kere de tüp bebek tedavisi oldum!çocukları o kadar çok severim ki bu sevgimdenmidir bilmem anlaşamadığım hiçbir çocuk yoktur:) ama gel gör ki kader bir çocuk sahibi olamamdım hala:2: Rabbim inşallah isteyen herkese bir evlat nasip eder![/QUOTE
hoş geldin o halde amin canım inş.hepimiz anne oluruz birgün.rabbim gönlüne göre versin
sizde hoşgeldiniz.hayırlı olsun tedaviniz.inş güzel haberlerle gelirsinizslm yenı katıldım aranıza cuma gunu mikrotese amelyatımız var stresten oluyorum cok kotuyuz 2 gun nasıl gececek
canımm hayırlı olsun çok şükür bugün hep güzel sonuçlar geliyor rabbim arkasını kesmesin.hayırlısıyla kucağınada alırsın inş.çok sevindim.Kızlaaar Rabbime binlerce kez şükürler olsun az önce sonucumu aldım hamileyiiiiiiim.110 çıktı bugün 11. günüm 2 gün sonra bidaha gideceğiz.Allahım benim gibi bebek hasreti çeken bütün herkese bu mutluluğu yaşatsın.
2 tüp bebek denmesi yaptırdım biri kimyasal biri negatif oldu.
Ank. yaptırmıştım ikisinidie ama memnun kalmadım merkezden ve doktordan şimdi Bahçeçi Fulyaya Halit beye gidicem salı günü ilk defa,3 tüp bebek denemesi için görüşmeye.
hayırlı olsun canım
çok güzel bir haber nerede yaptırdın denemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?