Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Merhaba kızlar nasılsınız?Ramazanın bereketi sizinle olsunn.Ben şimdi doktordan geldim şükür keseyi gördük haftaya kalp atışları dedi doktorum inşallah.Allahım herkese nasip eder inşallah.şimdi bendede telaş başladı gördüm ya o keseyi içim bi tuhaf oldu bişey olmaz inşallh rabbimmmmmmmmm.

kıııızzzlllaaar bennn hamiiileyiiim
hcg adetime 2 gün kala 29.64

Ayy aayyy bak allah bir kapıyı kapattı diğer kapıyı açtı demekki hırsız eve boşuna girmemiş

İnş. sorunsuz bie gebeliğin olur bebeğinide kucağına alrısın çok sevindim senin adına..

Dün dotora gittmi yeni şehir yeni bir merkez yeni insanlar sanki ilk defa tüp bebek denmesi yapıcam gibi hissettim
Doktor çok iyi birisi Bahçeçi fulyaya gittim halit beye.Kist var dedi sende zaten vardı ama bu kist çikolata kistine benziyor gibi dedi ve sanki kalıcı bir kist gibi görünüyor dedi, tekrar rahim filmi istedi kan istedi pıhtılaşma için bide tedavi boyunca orada kalıcam gibi görünüyor...

Hilkaaa naptın trasferini oldun sanırım sesin çıkmıyor inş. herşey yolunda gitmişti sende iyisindir umarım sonuçta koccaman pozitif olur...

merhaba arkadaşlar.... çok uzun zamandır siteye üyeyim,yazdıklarınızı okuyorum fakat bi türlü yazmak nasip olmamıştı!28 yaşındayım ve 2 kere aşılama,3 kere de tüp bebek tedavisi oldum!çocukları o kadar çok severim ki bu sevgimdenmidir bilmem anlaşamadığım hiçbir çocuk yoktur:) ama gel gör ki kader bir çocuk sahibi olamamdım hala:2: Rabbim inşallah isteyen herkese bir evlat nasip eder!

Kızlaaar Rabbime binlerce kez şükürler olsun az önce sonucumu aldım hamileyiiiiiiim.110 çıktı bugün 11. günüm 2 gün sonra bidaha gideceğiz.Allahım benim gibi bebek hasreti çeken bütün herkese bu mutluluğu yaşatsın.

tebirk ederim canımAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah!

öncelikle amin diyorum duana aylin, ve de Allah kucağına almayı da nesip etsin hayırlısıyla tamamın erdirsin inşaallah kendine dikkat et çok :)) Allah'a emanet ol.

Hayırlı olun inş. sağlıkla kucağınada almak naip etin

hayırlı olsun canım
çok güzel bir haber nerede yaptırdın denemeyi

Sağolun canlarım bu mübarek günde Rabbim yüümüzü güldürdü.İnş keseyi görmeyi kalp atışını duymayıda nasip eder.İnanın hepiniz dualarımdasınız sadec kendim için değil herkes için dua ediyorum.

kızlar pzt günü transfer yapıldı. pazartesiden beri yatoyorum ayın 20 sinde teste gideceğim beklerken siz neler yaptınız sürekli yattınız mı beni neler bekliyor yazarmısınız:)

Merhaba,

Sürekli olarak takip ediyorum ve seçiminiz çok iyi Bahçeci Kliniğinde bende tedavi gördüm dr'lar, asistanlar hepsi son derece güleryüzlü ve yardımsever oraya girdiğiniz anda kendinizi güvende ve huzurlu hissedeceğiniz bir ortam....

Hayırlısı olsun...

Allah hepimize çifter çifter çocuklar nasip etsin inşallahh.....

Tebrik ederim.... Allah hayırlı, sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…