kızlar pzt günü transfer yapıldı. pazartesiden beri yatoyorum ayın 20 sinde teste gideceğim beklerken siz neler yaptınız sürekli yattınız mı beni neler bekliyor yazarmısınız:)
Kızlaaar Rabbime binlerce kez şükürler olsun az önce sonucumu aldım hamileyiiiiiiim.110 çıktı bugün 11. günüm 2 gün sonra bidaha gideceğiz.Allahım benim gibi bebek hasreti çeken bütün herkese bu mutluluğu yaşatsın.
Hayırlsıyla atlatırsınız inşallah canım...çok geçmiş olsunnslm yenı katıldım aranıza cuma gunu mikrotese amelyatımız var stresten oluyorum cok kotuyuz 2 gun nasıl gececek
Merhaba,
Sürekli olarak takip ediyorum ve seçiminiz çok iyi Bahçeci Kliniğinde bende tedavi gördüm dr'lar, asistanlar hepsi son derece güleryüzlü ve yardımsever oraya girdiğiniz anda kendinizi güvende ve huzurlu hissedeceğiniz bir ortam....
Hayırlısı olsun...
Allah hepimize çifter çifter çocuklar nasip etsin inşallahh.....
ahahah yaşım tamı tamına 35 ama içimdeki çocuğu yaşatıyorum:))) bir de embriyoları yaşatabilseydim:))) ahahhaha :)) ben de bununla idare ediyorum işte içimdeki çocuğu öldürmüyorum:)) yahu inadına yapar gibi bizim yan komşunun uslu mu uslu hiç sesi soluğu çıkmayan bir bebeği var 6 aylık ama iki gündür ciyak ciyak ağlıyor ülen diyorum ağlayacak günü mü buldun? bir de annesi biraz gıcıktır sağolsun bebeği ağlatıyor diye kızıyorum dün kendimi zor tuttum ne ağlatıyon bu bebeyyi dememek için:)))) benim eşim çok ama çok üzülecekti ben eminim ama benden yüz bulamadı, fırsatı olmadı:)) akşam eve geldiğinde böyle ağlak bir ayşegül görmedi karşısında kurdum soframı karşıladım. aynen de öyle "bi dahaki sefereee:)" dedim güldük falan tatil programı yaptık biz de kafamızı dinliycez bayramda inşaallah:) çok haklısın Allah bizlere beraberliğimize uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin iyi ki beraberiz ondan başka birisiyle olsaydım ve de iki üç tane de çocuğum olsaydı hiç ama hiç mutlu olmazdım ondan başka hiç kimseyi istemiyorum yanımda yöremde yakınımda... Allah hiç bozmasın bizi birbirimize bağışlasın inşaallah..
Kızlaaar Rabbime binlerce kez şükürler olsun az önce sonucumu aldım hamileyiiiiiiim.110 çıktı bugün 11. günüm 2 gün sonra bidaha gideceğiz.Allahım benim gibi bebek hasreti çeken bütün herkese bu mutluluğu yaşatsın.
Aynen:))) tatilden hamile doncem insaallah:))) Allah hepimize anne olmayi, olabilmeyi nasip etsin.
Aynen:))) tatilden hamile doncem insaallah:))) Allah hepimize anne olmayi, olabilmeyi nasip etsin.
ama bu düşünceyi kafandan at sen tatile gideceksin çocuksuz gezmenin rahatlığını yaşayacak aşkınla eğlenecek,gezecek alışveriş yapacak çokk mutlu döneceksin.çocuk olgusunu çıkar yaşadıklarını unut sonra ben gibi düşüne düşüne patlarsın bir yerde.kendini toplayana kadar sana çocuk hayali bile yasak.sonra bilinç altına yer ediyor.ben bugün ağlama krizindeydim yine. içime atmışım hep patladım en sonunda...ama ohhhh valla çok rahatladım.tabi eşim beni görünce çok üzüldü orası ayrı konu çok acıdım ona..sanada o yüzden yasaklıyorum şimdiden peşin peşin üzül tatilde çocuk olgusunu çıkar kafandan sonra eşinle sırf çocuk olsun diye birlikte oluyorsun o zaman ters tepiyor.
selam kızlar bende 20 gun sonra ılk tup denememe başlıyorum..umarım pozıtıf sonuclar alırım
allah hepimizin emeğini boş çevırmesın inşlh...
yaşasınnnnnnnnnnnallah analı babalı büyütsün tamamına erdirsin inşalah
selam kızlar bende 20 gun sonra ılk tup denememe başlıyorum..umarım pozıtıf sonuclar alırım
allah hepimizin emeğini boş çevırmesın inşlh...
ya arkadaslar bu test gununu beklemek ne kadar zormus böyle ınsan sınır hastası oluyo valla acayip sinirrli ve gergınım 4 gununm kaldı teste aama okada negatifimmki anlatamamn tutmadıgına okadar emın bi duygu varkı ıcımde bı turlu engel olamıyorum o duyguya hatta aglıyorrum tutmadı dıyeacaba içimemi doğdu anlamıyorum ki ne dir bendekı bu herseye olumsuz bakma havaları kızlarr ya eczaneden test alıp yapsammı acaba çok streslıyım belkı olumlu bıseylerle karsılasırım nedersınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?