Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar pzt günü transfer yapıldı. pazartesiden beri yatoyorum ayın 20 sinde teste gideceğim beklerken siz neler yaptınız sürekli yattınız mı beni neler bekliyor yazarmısınız:)

Canım transferin hayırlı olsun,Alahım tamamına erdirir inşallah.canım uzun süre yatmayı pek tavsiye etmiyolar ev içinde kısa yürüyyüşler yap arada ağır ev ileri hariç yemek yapma,toz alma gibi basit şeyler yap ki vakit geçsin.ama uzun süre ayakta kalmamaya da çalış canım.bide kafandan at sürekli oldumu olacakm ıdüşüncelerini...herşeyi oluruna bırak hayılrısı olsun şimdiden

Ne güzel canım hayırl ıolsun Allahım tamamına erdirir inşallah....

Amin
Evet memnun kaldım ilk gittiğimde inş. problemsiz bir tedavi olur merkezle ilgili prblem olmaz umarım..
Allah isteyen herkese nasip etsin

Arkadaşlar,
Ben de fulya bahçeci kliniği'nde yaptırıyorum.5 yumurtam toplandı.2 embriyom oldu.Yarın sabah transferim olacak.Dualarınızı eksik etmeyin.Hepinizi öpüyorum.

vallahi beni şaaaaaaaaaaaaaşırttın. demek deliliğe vurmak insanı genç tutuyor ne var sanki daha altın çağımızdayız demi...
laf aramızda bede 32 oldum bütünnnnnnnn düşüncelerine katılıyorum haydi tatile....

yaşasınnnnnnnnnnn allah analı babalı büyütsün tamamına erdirsin inşalah

Aynen:))) tatilden hamile doncem insaallah:))) Allah hepimize anne olmayi, olabilmeyi nasip etsin.

ama bu düşünceyi kafandan at sen tatile gideceksin çocuksuz gezmenin rahatlığını yaşayacak aşkınla eğlenecek,gezecek alışveriş yapacak çokk mutlu döneceksin.çocuk olgusunu çıkar yaşadıklarını unut sonra ben gibi düşüne düşüne patlarsın bir yerde.kendini toplayana kadar sana çocuk hayali bile yasak.sonra bilinç altına yer ediyor.ben bugün ağlama krizindeydim yine. içime atmışım hep patladım en sonunda...ama ohhhh valla çok rahatladım.tabi eşim beni görünce çok üzüldü orası ayrı konu çok acıdım ona..sanada o yüzden yasaklıyorum şimdiden peşin peşin üzül tatilde çocuk olgusunu çıkar kafandan sonra eşinle sırf çocuk olsun diye birlikte oluyorsun o zaman ters tepiyor.

Aynen:))) tatilden hamile doncem insaallah:))) Allah hepimize anne olmayi, olabilmeyi nasip etsin.

ama bu düşünceyi kafandan at sen tatile gideceksin çocuksuz gezmenin rahatlığını yaşayacak aşkınla eğlenecek,gezecek alışveriş yapacak çokk mutlu döneceksin.çocuk olgusunu çıkar yaşadıklarını unut sonra ben gibi düşüne düşüne patlarsın bir yerde.kendini toplayana kadar sana çocuk hayali bile yasak.sonra bilinç altına yer ediyor.ben bugün ağlama krizindeydim yine. içime atmışım hep patladım en sonunda...ama ohhhh valla çok rahatladım.tabi eşim beni görünce çok üzüldü orası ayrı konu çok acıdım ona..sanada o yüzden yasaklıyorum şimdiden peşin peşin üzül tatilde çocuk olgusunu çıkar kafandan sonra eşinle sırf çocuk olsun diye birlikte oluyorsun o zaman ters tepiyor.

kevser'cim, keşke atabilsem... atamıyorum canım benim.. etrafta her yerde bebeler hamiş kadınlar var, napıyım bilmiyorum inan ki atamıyorum( şimdi iş güç de yok şu aralar benim o yüzden tamamen bebiş konusunda takıldım kaldım hele şu negatif sonucu aldıktan sonra iyicene taktım kafaya. herkes çok mutluyum sanıyr çok da canım sıkkın görünmüyorum ama kafamda kalbimde hep tek bir şey var şu aralar hemen atamıycam galibam:))

ayrıca da bi şey diyim: sen ağlama dayanamam sen ağlama göz bebeğim sana kıyamam:))) sen nerelisin kevser ben sanki seni hiçç görmedim ama sanki bir yerlerden gördm de tanıyomuş gibi hissediyorum? nerden katılıyosun yarışmaya:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadasşlar bişey sorucam.ben ilk defa denicem tüp bebeği...diyelimki yumurta ve sprem dölenmedi o zaman ne oluyo tedavi bitiyo mu ?

yaşasınnnnnnnnnnn allah analı babalı büyütsün tamamına erdirsin inşalah

aylincim bu çok güzel bi haber rabbim sağlıklı bişekilde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah...darısı bızım basımıza artık benımde 4 gunum kaldı test ıcın ama nedense çok umutsuzum

ya arkadaslar bu test gununu beklemek ne kadar zormus böyle ınsan sınır hastası oluyo valla acayip sinirrli ve gergınım 4 gununm kaldı teste aama okada negatifimmki anlatamamn tutmadıgına okadar emın bi duygu varkı ıcımde bı turlu engel olamıyorum o duyguya hatta aglıyorrum tutmadı dıye acaba içimemi doğdu anlamıyorum ki ne dir bendekı bu herseye olumsuz bakma havaları kızlarr ya eczaneden test alıp yapsammı acaba çok streslıyım belkı olumlu bıseylerle karsılasırım nedersınız ?

Hayır canım test falan alma sakın gününü beklee bu senin kaçıncı denemen ?
Bende ilk denememde 7. gün idrar testi yaptım negatif 9. kanda baktırdım koca bir 0 :)
2. denemede bekledim en son gün idrar yaptım çıktı kandada çıktı zaten :)
3. denemede yine sonuna kadar bekleyeceğim :))

Bekle hayatım zor olsada bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…