Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

biliyorum hayatım çok zor olduğunu 8 yıldır ben içimden çıkaramadım ama dünden sonra artık değiştirdim fikrimi.bu ay 2. denemeye gidecektik onuda erteledim daha psikolojim düzelmemiş ikinciyi denemeye korktum.önce tam bir teslimiyet moduna geçmem lazım.benim komşularım hamile hep lojmanda birde 10 günlük bebek var yeni oldu daha hepde aynı yaş grubuyuz çok zor gelinimizinde tuttu tedavisi çok şükür.e bunları gördükçe sende eksiklik oluyor çok iyi anlıyorum seni ama farkettim ki hiç bişey bebek bile benim aşkımdan kocamdan daha değerli değil.oda mutsuz oluyor.anladım ki sizin aşkınızda öyle..boşver o yüzden kocacığınla tatilin tadını çıkar..zaten bu kadar sabretmenin mükafatını verecek Allah(cc) bi gün.

bu arada ben aslen osmaniyeliyim eşimin memuriyeti bilecik bozüyükde.8 yıldır burdayız.aynı zamanda 8 yıllık evliyiz.bende size karşı öyle tanıdık duygular içerisindeyim.çektiğimiz aynı bacım ondan herhalde.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.iyi olan embriyolar kaznsın
evet çok stresli bir dönem ama kendini başka şeylere ver kitap oku film izle dvd falan.ayrıca test yapacaksan sadece bhcg yaptır idrara güvenme çıkmama ihtimali daha çok hazır moralin bozulacak.kafandaki olumsuzluğu at.güzel gör güzel düşün hayatından lezzet al.

canım ya:)) dedim belki okuldan falan mı tanıyorum nedir diye düşünüyodum artık:)) kevsercim sen kızcaksın belki kafaya çok takma diyceksin ama ben baharatçıya giittim bir sürü ot kök aldım geldim:)) ama en önemlisini unutmuşum internetten hayıt suyu almıştım baya pahalıyydı ben de onun hayıt tohumu olanını alıp kendim kaynatıyım diyodum işte onu unutmuşum:))) yarın bi daha gitcem tırıs tırıs...

kevsercim eger istanbul'da işin düşerse mutlaka haberleşelim oldu mu. olur ya buralara yolun düşer ben burda olursam görüşmeyi çok isterim belki de benim senin o taraflara yolum düşerse ben de sana haber ederim:))

kevser nesibe.........yanlız olmadığımı zaten biliyordum...düşüncelerine katılıyorum...

çocukta yapamam kariyerde...

saol canım evet aslında bende beklemek çok ıstıyorum ama ne bılıyım ıcımde kötü bı hıs var tutmıycakmıs gıbı benım ılk denemem canım umarım ılkınde basarıya kavusanlardan olurum...rabbım sanada en kısa zamand hamiş kalmayı sonrasındada saglıklı bı sekılde bebişini kucagına almayı nasip etsın ınsallah cnm..almıyım dımı test almıycam hadi bakalım süpriz olsun ıyı yada kötü süpriz bakalım hangısı olucak

saol canım beklemeye karar verdım dogru haklısın test gunune kadar beklemek en dogrusu bende öyle yapıcam.zaten4-5 gun bişey kaldı salı gunu allahın ıznıyle öğrenıcem bakalım kısmet artık allaha bıraktım herşeyi

İlk trafserimde 6 gün idrar testi yapmıştım çizgi çıkmıştı hemd çok net ama 9. gün kanma oldu ve hala t-iki çizgi çıkıyordu kimyasal gebelikmiş ondan çıkmış.
İkinci trasferimdede test yaptım 5. gün ozamanda iki çizgi çıkmıştı net olmasada silikti ama 6 gün kanam başladı ve negatif.
Ama diyorum iyiki yapmışım silikte olsa nette olsa o çizgiyi görmek bile benim için koca bir umuttu negatifte olsa gördüm o çizgiyi ve muhteşem bir duyguymıuş çizgiyi görmek.

bnmde test günü p tesi bnde zamn yaklastıkca korkmaya basladım test için benm içimede hiç bişi dogmuyo ne olumsuz ne olumlu off nasıl tahlil yaptırcam sonuctan korkuyorum bi yandan cabuk gelsin istiyorum bi yandanda korkuyorumm ne zormuss ... ilacı koyarken alttan içi farklı geldi bu ama umut etmekte istemiyorum bi yandanda iki gündür karnım agrıoy adet mi olcam diyom..

ben hamile olduğumu bi öğreniyim kan testinde salı gunu %100 bi sonuç alıyım sonra eczaneden gidip bi poşet dolusu gebelik testi alıcam ve hepsini yapıp gülümseyerek o çift çizgilere bakıcam:76::90::90:

yaaa demek pazartesi canım benımde salı gunu sen benden bır gun ondesın bak buraya sonucu olumlu yada olumsuz mutlaka yaz çok merak ederım ınsallah canım ınsallah vucudunda hıssettıgın her değişiklik hamile oldugunun habercisidir...bende bazen değişiklikler hisseder gibi oluyorum ama pisikolojık bence ondan..sen yıne olumlu olumsuz hıcbısey dusunmuyosun ne guuzel ben tamamen nedense olumsuz dusunuyorum ve bu benı kaç gundur çok uzuyo sankı emınım tutmadıgına okadar olumsuz hıssedıyorumkı neyse artık hısslerimin nekadar doğru nekadar yanlış oldugunu öğrenıcez salı gunu canım mutlaka y az soonucu guzel haberlerını beklıyoruz hadi bakalım.....:79:

ben hamile olduğumu bi öğreniyim kan testinde salı gunu %100 bi sonuç alıyım sonra eczaneden gidip bi poşet dolusu gebelik testi alıcam ve hepsini yapıp gülümseyerek o çift çizgilere bakıcam:76::90::90:

İnş. Allahım bu mübarek günde yüzünüzü güldürsün

Buraya da koy bize yalan söylemediğini bilelim :

CANLAR NASILSINIZ keyifler nasıl bacılarım tedvide olan olmayan sonuç bekleyen arkadaşalrım hepinizin yüzü gülsün bu mübarek günlerin hürmetine inşşş

aferin sana koca bir aferin.tatilde mi içeçen o yaptıklarını.tamam umudunu tüketme,yap ama kafanı,bedenini de bir dinlendir neler yaşadık, vücudumuz hala hormon dolu.rahatla bir.madem aldın o kadar otu tatil öncesi yapda bari gittiğin zaman kocanıda kendinide strese sokma.ordayken yaşadıklarınıda unut hiç bişey olmadı yeni evlendiniz ve balayına gidiyorsunuz havasında ol.
bu arada çok sağolasın canım yaa.inş geldim bir kere istanbula gezdik ama eyüpsultanı gezememiştim sırf onun için gene gitmeyi düşünüyorum.çok sağol teklifin için demen bile yetti mutlu etti beni.bende çok tanışmak isterim.senide beklerim mutlaka gel misafirim ol.faceden ekleyebilirsin beni.soyadım soyadım gencer tilki.sende ayşegül... neyse vermesende olur soyadını sen ben kabul ederim seni kanım ısındı ya resmin yabancı gelmez kırk yıldır tanıyorum gibi oldun artık.öpüyorum kocaman..allaha emanet ol.
kevser nesibe.........yanlız olmadığımı zaten biliyordum...düşüncelerine katılıyorum...

çocukta yapamam kariyerde...
canım yaaa hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz zaten.aynı rabbe,aynı peygambere aynı kitaba inanıyoruz dinimiz inancımızda aynı olmalı o zaman.niye yalnız olasın ki..sende ekleyebilirsin faceden hatta isteyen..rabbim hepimizede aynı sonu versin...anne olmayııı...

Kucuk bi de ot denen ketillardan alcam yanima orda da demleyip icecem, valla kizma dun ictim stressim boraz azaliyo, eyup sultana her sene en az bi kere giderim ben, azia mahmut a da giderim, transferden onceki gun de gitmistim, olur da gelirsen ben gezdiririm seni insaallah, kevsercim benim facebookum yok, esim daha once bi sorun yasadigim icin kullanmami istemiyo, eski bi ogrencim ordan bana ilani ask etmeye kalkmisti, cocuktu daha 14 yasinda ama esim cok rahatsiz oldu ben de onu kirmiyorum, feysbuku kapattim mecburen, belki sonra tekrardan acarsam mutlaka ekleri, adim aysegul ülker uzun (iki soyadimi da kullaniyorum) eklersem mutlaka burdan da haber veririm ama simdilik yok:))

canım inşşş bu kürler bitkiler şifa olsun sana bebişinin yolunu açsın inşşş

Son düzenleme:
kızlar ya ben dayanamadım gıttım test aldım bugun eczaneden sonuc herzamanki gibi tek çizgi salı gunu kan testı yaptırıcam merkeze gıdıp ama şimdiden sonucu ogrenmem benı cok uzdu çok kötüyüm kızlar olmadı ya olmadı

ya canım olmadıysa boştan yere umut vermek de istemem ama benim doktorum kan testinden önce idrar testi sakın yapma çünkü bazen geç tutunma olursa idrarda çıkmaz bşu boşşuna moralin bozulur demişti. istersen kan testini bekle ama tabii ki olmadıysa da ne diyelim. kısmet başka zamanaymış inşaallah da olmuştur. şimdiden moralini bozma bana sorarsan tabii sen bilirsin...

inşaallah buu da son negatif görüşün olur. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…