Üzülme diyemiyorum boşver takmada denilmiyor için ateş gibi oluyor elin kolun bağlı oluyor....İnş. dinlenme sürecin bittiğinde herşey yolunda gider.Merhaba kızlar benimde sonucum negatif 1,20
Seraa seninle aynı gün yaptırdık sanırım. Ne yapalım Allahın takdiri diyorum. Doktorum aradı beni Çarşamba
günü toplantı yapıp beni bilgilendirecekler. Benim yumurtalar çok zor alınıyomuş. 3 tane alındı 1 tanesi döllendi. O da olmadı bakalım nasıl bir tedavi şekli önerecekler. Bekliyorum bende. Size doktorunuz bir şey demedi mi?
Yeteeer inş. sonuç iyi olur tertemiz çıkra testler,
Allahım bu mübarek ayda şifa isteyen herkese şifasını versin sizinde sabrınızın mükafatını verir inş.
Azcık içini serin tut bebek tutunacak ama senin yüzündne tutnmaktan vazgeçecek sen böyle yaparsan hormonların bile alt üstü olur sakin ol.
İnş.Kadir gecesi sonuçun pozitif çıkar mübarek günde yüzün güler seneyede bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.
Evet başladım bismillah dedik bakalım sorunsuz bir tedavi olur inş. sonuda güzel olur umarım,habersiz bırakma elimden geldiğince yazarım buraya
tatlım duaya ne kadar çok ihtiyacım var bilemesinnn
Yasmi_n öncelikle burada yalnız olmadığımı hissettirdiğin için teşekkürler.
birkaç gündür iyiyim , inşallah tutunur yavrucuklarım rabbimin izni ile
İnş. gönlünden kalbinden ne geçiyorsa o olsun,Hakkında en hayırlısı neyse ol olsun.
Tüp bebk olayı çok tuhaf bir şey hep olacak olacak diyoruz olmabilir demiyoruz,sanırım olmadığındada bu yüzden okadar acı çekiyoruz emek veriyoruz,sabırediyoruz hepsini bir arada yaşıyoruz...
Allah büyük vardır bir zamanı bu kadar emeğin sabrın mükafatını inş. anne olarak görürüz.
canım hep dualarımdasınız,Rabbim bu mübarek ayda kabul eyler inşallah...
nerelerdesiniz??????bu topic uyuyor galiba sürekli kimseckler yok yaaaaaaaaaaaaa
Üzülme diyemiyorum boşver takmada denilmiyor için ateş gibi oluyor elin kolun bağlı oluyor....İnş. dinlenme sürecin bittiğinde herşey yolunda gider.
Elindeki tahlillerle hiç başka bir merkeze gidip sordunmu böyle bir problemim var diye belki başka merkezde çözüm vardır.
hayırlısı olsun ve ALLah nazarlardan saklasın inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde eline alırsın =)arkadaşlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİM:Çok mutluyum:allah hepinize nasip etsin:Benim doktorum Kadıköy Şifa dan Ali Enver Kurt:Ama tüp bebek işlemlerimi Fulya Bahçeci Kliniğinde yaptı:Allah bize onu nasip etti:Çok şükür:
arkadaşlar HAMİLEYİMMMMM.Çok mutluyum.Allah hepinize nasip etsin inşallah.Benim doktorum Kadıköy Şifa dan Ali Enver Kurt.İşlemleri Fulya Bahçeci kliniğinde yaptı.Allahıma ne kadar şükretsem az.Darısı başınıza.
arkadaşlar HAMİLEYİMMMMM.Çok mutluyum.Allah hepinize nasip etsin inşallah.Benim doktorum Kadıköy Şifa dan Ali Enver Kurt.İşlemleri Fulya Bahçeci kliniğinde yaptı.Allahıma ne kadar şükretsem az.Darısı başınıza.
hamile arkadaşlar gözünüz aydın. Allah tamamına erdirsin. Bende 1 eylülde test yaptırıcam. İnşallah benimkide tutar. Beklemek çok zor.
Sağol canım teşk.
Bugün doktorumdan haber bekliyorum. Brüksel tüp bebek merkezine gidiyorum ve doktorum Hüsametin Beyê güveniyorum. Benim ilk denememde yumurtalar alında fakat döllenme olmadığı için transfer yapılmadı. Bu aslında ilk denemem sayılır. Bahçeci ve Memorial bu konuda iyi diyorlar burada okuduğum kadarıyla bakalım şu anda biraz dinlenmek istiyorum.
Sen nereye gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?