Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Üzülme diyemiyorum boşver takmada denilmiyor için ateş gibi oluyor elin kolun bağlı oluyor....İnş. dinlenme sürecin bittiğinde herşey yolunda gider.
Elindeki tahlillerle hiç başka bir merkeze gidip sordunmu böyle bir problemim var diye belki başka merkezde çözüm vardır.

sağol kuzum inşşşşşş inşşş

Azcık içini serin tut bebek tutunacak ama senin yüzündne tutnmaktan vazgeçecek sen böyle yaparsan hormonların bile alt üstü olur sakin ol.
İnş.Kadir gecesi sonuçun pozitif çıkar mübarek günde yüzün güler seneyede bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.

Yasmi_n öncelikle burada yalnız olmadığımı hissettirdiğin için teşekkürler.
birkaç gündür iyiyim , inşallah tutunur yavrucuklarım rabbimin izni ile

Yasmi_n öncelikle burada yalnız olmadığımı hissettirdiğin için teşekkürler.
birkaç gündür iyiyim , inşallah tutunur yavrucuklarım rabbimin izni ile

İnş. gönlünden kalbinden ne geçiyorsa o olsun,Hakkında en hayırlısı neyse ol olsun.

Tüp bebk olayı çok tuhaf bir şey hep olacak olacak diyoruz olmabilir demiyoruz,sanırım olmadığındada bu yüzden okadar acı çekiyoruz emek veriyoruz,sabırediyoruz hepsini bir arada yaşıyoruz...
Allah büyük vardır bir zamanı bu kadar emeğin sabrın mükafatını inş. anne olarak görürüz.

Aminnn...inşallah rabbim tüm dileyenlerin sesini duysun,hepimizin yüzünü güldürsün

Sağol canım teşk.
Bugün doktorumdan haber bekliyorum. Brüksel tüp bebek merkezine gidiyorum ve doktorum Hüsametin Beyê güveniyorum. Benim ilk denememde yumurtalar alında fakat döllenme olmadığı için transfer yapılmadı. Bu aslında ilk denemem sayılır. Bahçeci ve Memorial bu konuda iyi diyorlar burada okuduğum kadarıyla bakalım şu anda biraz dinlenmek istiyorum.
Sen nereye gidiyorsun?

arkadaşlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİM:Çok mutluyum:allah hepinize nasip etsin:Benim doktorum Kadıköy Şifa dan Ali Enver Kurt:Ama tüp bebek işlemlerimi Fulya Bahçeci Kliniğinde yaptı:Allah bize onu nasip etti:Çok şükür:

hayırlısı olsun ve ALLah nazarlardan saklasın inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde eline alırsın =)
mutluluklar

arkadaşlar HAMİLEYİMMMMM.Çok mutluyum.Allah hepinize nasip etsin inşallah.Benim doktorum Kadıköy Şifa dan Ali Enver Kurt.İşlemleri Fulya Bahçeci kliniğinde yaptı.Allahıma ne kadar şükretsem az.Darısı başınıza.

Yasenyasar cnm hayirli olsunnn..allahim tamamina erdirsin saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah...

hamile arkadaşlar gözünüz aydın. Allah tamamına erdirsin. Bende 1 eylülde test yaptırıcam. İnşallah benimkide tutar. Beklemek çok zor.

mrb arkadaşlar
bişey sorcam. ben öğretmenim, malum okul zamanı izin hakkımız yok
tüp bebek tedavisi için rapor alınabiliyo mu acaba?
rapor bi şekilde alınır ama sorun oluyo mu
öğretmen oldugum için yazı bekledik diye okudum hep, öyle mi acaba

Menunsan doktorunu merkezini bırakma

Ben Bahçeçi Fulya Halit Fırat Erden gidiyorum daha doğrusu 3. denme için yeni başladım,doktordan memnun kaldım en azından diğer doktorlarıma göre çooooook daha iyi,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…