Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Çalışmasanda sigortan devam ediyor sanırım rapor alabilirsin istediğin zaman çoğu merkez kendileri bile çıkarıyor sen evraklarını tamamladığında.ş

Hayırlısı olsun inş.

Allah tamamına erdirir inş. sağlıklı bir hamilelik olur sağlıkla kucağına alırısn bebeğini

Allah tamamına erdirir inş. sağlıklı bir hamilelik olur sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Allah tamamına erdirir inş. sağlıklı bir hamilelik olur sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Selam canım,
Ben devlet hastanesinde yaptırdım tüpbebeğimi ve maalesef rapor vermiyorlar, çünkü biz yatmanızı önermiyoruz dediler bana. sadece ymurta toplama işlemi yapılan gün narkoz aldığımız için tek o güne rapor verdiler. Bende gittim sağlık ocağından aile hekimimden istedim, onunda sadece 3 güne kadar yetkisi varmış. O kadar verebildi.
Tabi özel merkezler rapor veriyor mu onu bilmiyorum.
Sevgiler

Canim slm..oncelikle ymarim hepinizin tedavisi olumlu guzel sonuclanir hayrlisi olsun insaallah..bnde ogretmenim..normal bi sekilde transfereen sonra yatman icin rapor veriolar test gunune de kontrol yaziolar..yani tutarsa raporu az dahadwm ettirmek icin...raporunu alinca milli egitime ranidigin goturur ve izin izlerini haleder..sikinti yok yani..keyfiyeten deil sonucta...ben tarnsferden snra telefon acmistim ve milli egitimden bi akrabam halletmisti

Çalışmasanda sigortan devam ediyor sanırım rapor alabilirsin istediğin zaman çoğu merkez kendileri bile çıkarıyor sen evraklarını tamamladığında.ş

Hayırlısı olsun inş.
ben tüp bebek yaptırmak için rapor değil, okula gitmemek dinlenmek için raporu sormuştum canım

anladım canım. en azından teste kadar rapor verilse, o durumda derste olmak çok zor olur.

ben mayısta düşük yaptım gebelik riskliydi, dr.um rapor yazdı okula götürdük verdik sorun olmadı
ama tüp bebekte tutacağı garanti değil, ve süre uzun olabilir diye sordum.

hepinize cevaplarınız için çok tşk ederim arkadaşlar.

2 kere düşük yaptım, pıhtılaşma sorunum var.
bir de eşimde kromozom analizinde sorun çıktı, pgt li tüp bebek yaptırmamız gerekiyomuş.
okul zamanı nasıl olur diye sormak istedim

Son düzenleme:

canım benim merkezim özel ünverst burada 3 günlük rapor veriyorlar isteyene geçen gün sordu çalışan arakadalar dr istersen daha uzun raporu aile hekiminiz yazar dedii

bu sabah ikinci güzel haber
çok sevindim sağlıcala gelsin bebişin inşşş

canım ben de yazı bekledim çünkü transferden sonra en fazla 5 yada 10 gün veriliyor. ama dinlenmek gerekiyor. benim 8 inde transfer olmuştu ben hala dinleniyorum

Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle hamile olan arkadaşları kutluyorum. Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Bizim için de dua edin kızlar.
Doktorum dün beni aradı. Periferik kanda kromozom analizi istedi. Ayrıca bir dahaki tüp denemesinden 2 ay önce biesteron adlı takviyeyi kullanmamı istedi. Bu ilacı kullananlar acaba ben şimdi alıp içsemmi bu hapı.
Görünürde hiç bir sebep yok eşimin analizleri gayet yüksek, bende yumurtalar istenilen büyüklüğe ulaşıyo çatlıyo, rahim duvarı gayet iyi
ama yok olmuyo işte. Allah bakalım ne zaman isteyecek. Bu ilacı kullanıp kendinden hamile olanlar varmış.

2.tüp bebek denemesine başlamadan önce 3 ay biesteron kullandım 6 yumurta toplandı 2 si döllendi sonuç bu. belki biesteron kullanmasaydım bu 2 tane de olmazdı . Yalnız tüp bebek te şu var tek bir şey mucize yaratmıyor bir kaç olgunun birleşmesi gerekiyor .
Biesteron a ne zaman başlanmalı konusunda dr undan fikir almanı öneririm

111....çiğdem------alman hastanesi

111....çiğdem------alman hastanesi

kızlar beni de ekleyin 112 pinhani-ant.tüp bebek-9. gün sonucum 68,7;Rabbim tamamına erdirir inşallah;şu an çok şaşkınım
Herkese bu duyguyu tattırır inşallah yüce Allahım,şu hayırlı saatlerde kandil öncesi,hepimiz için dua edeceğim...

günaydınlar hayırlı cumalar hayırlı kandillerrrr rabbim tüm dualrımızı dileklerimizi kabul etsin inşşş

Sponsorlu Bağlantılar

Allahım
Günahlarımı
bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı
haddimi aşarak işledigim kusurlarımı
benden daha iyi bildigin bütün suçlarımı bagışla!

Allahım
Ciddi ve şaka yollu yaptıklarımı ,
Yanlışlıkla ve bilerek işledigim günahlarımı affeyle!
Bütün bu kusurların bende bulundugunu itiraf ederim.

Allahım!
Şimdiye kadar yaptıgım,
Bundan sonra yapacagım ,
Gizlediğim ve açıga vurdugum,
Ve benden daha iyi bildigin günahlarımı affeyle.
Öne geçiren de sen
Geride bırakan da sensin
Senin gücün herşeye yeter.

Hz. Muhammed (s.a.v)

* * *

ALLAH’IM

ACİZLİKTEN

FAKİRLİKTEN

CİMRİLİKTEN

KORKAKLIKTAN

TEMBELLİKTEN

HİLEKAR DOSTTAN

FAYDASIZ İLİMDEN

KABİR AZABINDAN

AĞLAMAYAN GÖZDEN

SIKINTI VE HÜZÜNDEN

ÜRPERMEYEN KAPTEN

HER TÜRLÜ HASTALIKTAN

HAYATIN FİTNELERİNDEN

BORÇ ALTINDA KALMAKTAN

KABUL OLMAYAN DUADAN

DOYMAK BİLMEYEN NEFİSTEN

İHTİYARLIKTAN ELE AVUCA DÜŞMEKTEN

ZALİM OLMAKTAN VE ZÜLME UĞRAMAKTAN

İSYAN ETTİREN FAKİRLİKTEN VE AZDIRAN ZENGİNLİKTEN

GEÇMİŞE KEDERLENMEKTEN VE GELECEĞE KAYGILANMAKTAN

SANA SIĞINIRIM.

HZ.MUHAMMED (S.A.V.)

pinhani canım benim de transferden sonra bugün 8. günüm. Sende çıkan bu rakam iyimi oluyo yani, ben pek bunlardan anlamıyorum da. Yani sen hamilemisin şu an?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…