pinhani canım benim de transferden sonra bugün 8. günüm. Sende çıkan bu rakam iyimi oluyo yani, ben pek bunlardan anlamıyorum da. Yani sen hamilemisin şu an?
senin adına çok sevindim 9 ayı sorunsuz geçirip kucaklamak nasip olsun inşş
arkadaşlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİM:Çok mutluyum:allah hepinize nasip etsin:Benim doktorum Kadıköy Şifa dan Ali Enver Kurt:Ama tüp bebek işlemlerimi Fulya Bahçeci Kliniğinde yaptı:Allah bize onu nasip etti:Çok şükür:
bayadır gıremıyodum daha dogrusu esım ızın vermıyo ınternete gırmeme temmzun 23unde transferım oldu su an 1 aylık bebısım karnımda emınımkı bana burdakı herkes bana dua ettı o yuzden herkesten allah razı olsun herkesın evının bebek seslerıyle doldursun rabbım.
bayadır gıremıyodum daha dogrusu esım ızın vermıyo ınternete gırmeme temmzun 23unde transferım oldu su an 1 aylık bebısım karnımda emınımkı bana burdakı herkes bana dua ettı o yuzden herkesten allah razı olsun herkesın evının bebek seslerıyle doldursun rabbım.
MERHABA CANIM HOŞGELDİN.Merhabalar arkadaşlar
merhaba canım hoşgeldin.
Bu akşam burası biraz tenha :)
Senin hikayen ne canım, sende benim gibi gün sayanlardan mısın? Ben test tarihimi bekliyorum da :))sağol canım
evet çok tenha
Senin hikayen ne canım, sende benim gibi gün sayanlardan mısın? Ben test tarihimi bekliyorum da :))
Ben tam 4 kez tüp bebek denemesi yaptım ama hiçbirinden sonuç alamadım
Şimdi 5 kez yeni bir tedavi için yola çıktım
arkadaşlar merhaba sizden tüp bebek öncesi hangi testler istendi sarılık,kızamıkçık vs istendimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?