Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

pinhani canım benim de transferden sonra bugün 8. günüm. Sende çıkan bu rakam iyimi oluyo yani, ben pek bunlardan anlamıyorum da. Yani sen hamilemisin şu an?

canım doktorumu aradım;gebeliğimi onayladı;2 gün sanra tekrar test yaptırdm, 241.2 hcg değeri çıktı.
Rabbim bu topikte,kk sitesinde yani tüm dileyenlere bu mutluluğu nasibetsin inşallah...
2 hafta sonra ultrasona çağırdı doktorum,keseleri görelim inşallah,o zaman daha da rahatlayacağız:)

Mrb kızlar,nasılsınız umarım keyifler yerindedir..ben günlerdir giremiyom yine.kadir gecesi günü iftardan sonra kanamam oldu acile gittik dr tehlike atlattığımı söyledi yatak istirahatı verdi...kalmak yasak yani yemk ve wc dışında..şimdide interneti açık buldum hemen bi bakayım dedim..baya bi ilerlemiş sanırım geçmişe bakmadım.... Yasmin tedavin nasıl gidiyo canım? yeter sende iyisindir umarım ....kızlar şimdiden hepinize hayırlı bayramlarrrrrrrr umarım bi dahaki bayrama hepiniz hamiş girersiniz benim gibi mideniz bulanırrrrr

senin adına çok sevindim 9 ayı sorunsuz geçirip kucaklamak nasip olsun inşş

çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallahhhhh cuma günü ulltrason günümüz inşallah kese görünür sonrada inşallah kalp atışlarıı ben hala adet olucak gibiyim karnım kıvranıyor resmen normal mi acaba? doktorum da tatile çıkmış malum bayram...

tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,darısı isteyen tüm arkdaşlara... sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle

merhaba arkadaşlar biz umut tüp bebekte ulun beyle tüp bebk uzun protokol tedavisin ebaşlayacağız ön görüşmede sperm testine,hsg,hormon tahliline bakıldı ve başka test istenmedi.sormak istediğim şu sarılık testi kızamıkçık ve buna benzer birkaç test daha isteniyor diye biliyorum ama doktor bizden bunları istemedi bizimki sebebsiz infertilite bir sorun göremedi.herkesten isteniyormu yoksa gerekmi görmedi

bayadır gıremıyodum daha dogrusu esım ızın vermıyo ınternete gırmeme temmzun 23unde transferım oldu su an 1 aylık bebısım karnımda emınımkı bana burdakı herkes bana dua ettı o yuzden herkesten allah razı olsun herkesın evının bebek seslerıyle doldursun rabbım.

gözün aydın sağlıcakla kucakla inşş

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım, Allah kucağına almak nasip etsin inşallah.
Bende 20 sinde transfer oldum. Bat' ım dündü ama olmadım, ama sanki olacakmış gibi kasık ağrılarım var.
Doktorum test tarihimi 1 eylül dedi o yüzden erkenden yaptırıp morelimi bozmak istemiyorum. İnşallah bebeğim bana tutunmuştur bende buradan şöyle güzel bi hamileyiiiimmmmmmmmmmmm narası atarım.
Allah hakkımızda hayırlısını versin...Amin...

Ben tam 4 kez tüp bebek denemesi yaptım ama hiçbirinden sonuç alamadım

Şimdi 5 kez yeni bir tedavi için yola çıktım

İnşallah bu kez sonuç alırsın. Bu durum benim korkulu rüyam. Ben daha önce iki kez aşılama yaptırdım tutmayınca depresyona girdim ve 2 yıldır terapi görüyorum. İlk kez tüp bebek denedik ve çok umutluyuz. Rabbim umutlarımızı ve çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah.
Allah sana sabır versin ve inşallah bu kez seninde bebeğine kavuşmana izin versin.
Amin...

arkadaşlar merhaba sizden tüp bebek öncesi hangi testler istendi sarılık,kızamıkçık vs istendimi acaba

Evet canım her ikiside istendi ve aids testide daha bir sürü test istendi yani sadece bunlar değil. Rahim filmi, ciğer filmi ve ekg de istendi. Sen en başında mısın tedavinin?

Günaydın herkese...
Bayramınız Mübarek Olsun inş. Allah seneyede erdirmek nasip etsin hayırlı bayramlar herkese.

humeyraselcuk hayırlı olsun sorunsuz bir hamilelilk olur inş. bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasipetsin

sylar inş. hamile naraları attırır bebeğin sonucunda gönlüne göre olur.

zlmzlem Allah yardımcın olsun inş. bu sefer tutar eşinle senin yüzün güler...

Hepiniz Allaha emanet olu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…