günaydın kılzlarr
Günaydın herkese...
Bayramınız Mübarek Olsun inş. Allah seneyede erdirmek nasip etsin hayırlı bayramlar herkese.
humeyraselcuk hayırlı olsun sorunsuz bir hamilelilk olur inş. bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasipetsin
sylar inş. hamile naraları attırır bebeğin sonucunda gönlüne göre olur.
zlmzlem Allah yardımcın olsun inş. bu sefer tutar eşinle senin yüzün güler...
Hepiniz Allaha emanet olu...
Allah hayırlısını versin canım çok sevindim inan ki.Bizler için de dua et :)bayadır gıremıyodum daha dogrusu esım ızın vermıyo ınternete gırmeme temmzun 23unde transferım oldu su an 1 aylık bebısım karnımda emınımkı bana burdakı herkes bana dua ettı o yuzden herkesten allah razı olsun herkesın evının bebek seslerıyle doldursun rabbım.
İstendi hsg falan da istiyorlar.arkadaşlar merhaba sizden tüp bebek öncesi hangi testler istendi sarılık,kızamıkçık vs istendimi acaba
Amin....İnşallah bu kez sonuç alırsın. Bu durum benim korkulu rüyam. Ben daha önce iki kez aşılama yaptırdım tutmayınca depresyona girdim ve 2 yıldır terapi görüyorum. İlk kez tüp bebek denedik ve çok umutluyuz. Rabbim umutlarımızı ve çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah.
Allah sana sabır versin ve inşallah bu kez seninde bebeğine kavuşmana izin versin.
Amin...
Günaydın yeterim nasılsın?iyi bayramlar diliyorummmmmmmmmmmmm...
sağol kuzumm çok şükür iyiyiz sen nasıslın nasıl gidiyorGünaydın yeterim nasılsın?iyi bayramlar diliyorummmmmmmmmmmmm...
inşallah bu kez sonuç alırsın. Bu durum benim korkulu rüyam. Ben daha önce iki kez aşılama yaptırdım tutmayınca depresyona girdim ve 2 yıldır terapi görüyorum. Ilk kez tüp bebek denedik ve çok umutluyuz. Rabbim umutlarımızı ve çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah.
Allah sana sabır versin ve inşallah bu kez seninde bebeğine kavuşmana izin versin.
Amin...
Günaydın herkese...
Bayramınız Mübarek Olsun inş. Allah seneyede erdirmek nasip etsin hayırlı bayramlar herkese.
humeyraselcuk hayırlı olsun sorunsuz bir hamilelilk olur inş. bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasipetsin
sylar inş. hamile naraları attırır bebeğin sonucunda gönlüne göre olur.
zlmzlem Allah yardımcın olsun inş. bu sefer tutar eşinle senin yüzün güler...
Hepiniz Allaha emanet olu...[/QUO
AMİNNNNN
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
İyidir sendne naberrYasmin kız naber?bayramın kutlu olsunnn.....tedavi nasıl gidiyo?bayram sonu mu devam edeceksin? umarım herşey yolundadır ve son olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bayadır gıremıyodum daha dogrusu esım ızın vermıyo ınternete gırmeme temmzun 23unde transferım oldu su an 1 aylık bebısım karnımda emınımkı bana burdakı herkes bana dua ettı o yuzden herkesten allah razı olsun herkesın evının bebek seslerıyle doldursun rabbım.
İyidir sendne naberr
Ühhhüüüüüübilmiyorumki daha adet olmadım randevu alınacak rahim filmi çekilecek sanki ilk defa tüp bebek yaptıracak gibiyim heyecanlı ve meraklıyım.
Adet olur olmaz merkezi arıcaz onalarda ona göre bir şey diyecek sanırım,şuanda doğum kontrol hapım biteli 2 gün oldu bekliyorum bakalım..
Senin kuzucuk nasıl yavv miğden çokmu bulanıyor
Amiiiiiin inş. isteyen herkese allahım evladını versin aratmasın.Eh biraz bulandırıyo tatlım yaa,yemekten sonra sofrayı eşim topluyo genelde:) seninde en kısa zamanda tedavin olumlu sonuçlanır inşallah canım.ben umuluyum sendenn. olacak olacaaaaaakkkkkkkkkk inşallah aminnnnnnnn
transferden sonra 9.günüm kanda 2 çıktı sizce negatifmi yükselirmi
Eh biraz bulandırıyo tatlım yaa,yemekten sonra sofrayı eşim topluyo genelde:) seninde en kısa zamanda tedavin olumlu sonuçlanır inşallah canım.ben umuluyum sendenn. olacak olacaaaaaakkkkkkkkkk inşallah aminnnnnnnn
Amiiiiiin inş. isteyen herkese allahım evladını versin aratmasın.
bebek olana kadar toplasın eşin sofrayı baba olmak kolaymı öyle (biliyordu kıymetini ama) daha iyi anlar kıymetiniallahım inş. sağlıklı ve sorunuz bi hamileliğin olur kucağına alırsın inş. hayırlı evlat olur.
canım sende her an dualrımdasın inşş rabbim yüzünü güldürsünnn
Amin.Allah razı olsun YeteeeerAllahım seninde inş. yüzünü güldürür eşinde inş. tamamen sağlığına kavuşur sizde en kısa zamanda bebek için tedaviye başlarsınız.
kız yoksam mız mızmı ediyorsun hıııııevet bebişin sana anne ben buradayım diyor bulantılarlaa ilerleyen zamanlarda sen böyle yapınca al sana deyip koyacak göbüşüne tekme inşşşşş
canım sağlıcakal inşşş gelsin bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?