Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Yasmin kız naber?bayramın kutlu olsunnn.....tedavi nasıl gidiyo?bayram sonu mu devam edeceksin? umarım herşey yolundadır ve son olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allah hayırlısını versin canım çok sevindim inan ki.Bizler için de dua et :)
arkadaşlar merhaba sizden tüp bebek öncesi hangi testler istendi sarılık,kızamıkçık vs istendimi acaba
İstendi hsg falan da istiyorlar.
Amin....
Günaydın yeterim nasılsın?iyi bayramlar diliyorummmmmmmmmmmmm...

Hayırlı bayramlar herkese

güzel dileklerin için ve sağol allah yardımcın olsun canım

Yasmin kız naber?bayramın kutlu olsunnn.....tedavi nasıl gidiyo?bayram sonu mu devam edeceksin? umarım herşey yolundadır ve son olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
İyidir sendne naberr
Ühhhüüüüüü bilmiyorumki daha adet olmadım randevu alınacak rahim filmi çekilecek sanki ilk defa tüp bebek yaptıracak gibiyim heyecanlı ve meraklıyım.
Adet olur olmaz merkezi arıcaz onalarda ona göre bir şey diyecek sanırım,şuanda doğum kontrol hapım biteli 2 gün oldu bekliyorum bakalım..

Senin kuzucuk nasıl yavv miğden çokmu bulanıyor

seni o kadar merak ettimki hatta sordum buradan diğer arkadaşlara hadi gözünaydın allah tamamına erdirsin darısıda bizlere olsun.

Eh biraz bulandırıyo tatlım yaa,yemekten sonra sofrayı eşim topluyo genelde:) seninde en kısa zamanda tedavin olumlu sonuçlanır inşallah canım.ben umuluyum sendenn. olacak olacaaaaaakkkkkkkkkk inşallah aminnnnnnnn

Eh biraz bulandırıyo tatlım yaa,yemekten sonra sofrayı eşim topluyo genelde:) seninde en kısa zamanda tedavin olumlu sonuçlanır inşallah canım.ben umuluyum sendenn. olacak olacaaaaaakkkkkkkkkk inşallah aminnnnnnnn
Amiiiiiin inş. isteyen herkese allahım evladını versin aratmasın.

bebek olana kadar toplasın eşin sofrayı baba olmak kolaymı öyle (biliyordu kıymetini ama) daha iyi anlar kıymetini allahım inş. sağlıklı ve sorunuz bi hamileliğin olur kucağına alırsın inş. hayırlı evlat olur.

transferden sonra 9.günüm kanda 2 çıktı sizce negatifmi yükselirmi

CANIM 9. GÜM 2 ÇOK DÜŞÜK BİR DEĞER zaten 5 üzeri gebelik var sayılır tinede emin olmak için 2 gün sonra tekrar baktır

kız yoksam mız mızmı ediyorsun hııııı evet bebişin sana anne ben buradayım diyor bulantılarlaa ilerleyen zamanlarda sen böyle yapınca al sana deyip koyacak göbüşüne tekme inşşşşş
canım sağlıcakal inşşş gelsin bebeğin

canım sende her an dualrımdasın inşş rabbim yüzünü güldürsünnn

canım sende her an dualrımdasın inşş rabbim yüzünü güldürsünnn

Amin.Allah razı olsun Yeteeeer Allahım seninde inş. yüzünü güldürür eşinde inş. tamamen sağlığına kavuşur sizde en kısa zamanda bebek için tedaviye başlarsınız.

Amin.Allah razı olsun Yeteeeer Allahım seninde inş. yüzünü güldürür eşinde inş. tamamen sağlığına kavuşur sizde en kısa zamanda bebek için tedaviye başlarsınız.

sağol kuzum allah razı olsun ama öncelik tedavide olanlara inşşşşşşşşşşşş

9 yıllık evliyim .2 aşılama 1 tüp bebek deneme oldu ama malesef sonuç negatif.kasın ayında umut tüp bebek merkezine 2 tüp bebek denememi yaptıracağım inşallah bu sefer olumlu olur allahın izniyle

Yok kız nazlı olan ben değilim bebiş yaptırıyo....bide ben yemeklerimi yapabiliyorum şükür ama yedikten sonra başlıyo benim bulantım boşalan tabakları temizlerken midem acaip bulanıyo o nedenle eşim yapıyo mecburen...kadir gecesi kanamam olunca çok korkmuştum ve bayramı yatarak geçirmiştim çok tedirgindim bugün doktora gittim Allaha şükür bi sorun gözükmüyo iğneye ve jele devam şimdilik..rabbim sorunsuz atlatmayı nasip eder inşallah..yetercim sende her daim dularımdasın inşallah eşin sağlığına kavuşur kavuşmaz sende en kısa zamanda hamiş kalırsınnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…