9 yıllık evliyim .2 aşılama 1 tüp bebek deneme oldu ama malesef sonuç negatif.kasın ayında umut tüp bebek merkezine 2 tüp bebek denememi yaptıracağım inşallah bu sefer olumlu olur allahın izniyle
Yok kız nazlı olan ben değilim bebiş yaptırıyo....bide ben yemeklerimi yapabiliyorum şükür ama yedikten sonra başlıyo benim bulantım boşalan tabakları temizlerken midem acaip bulanıyo o nedenle eşim yapıyo mecburen...kadir gecesi kanamam olunca çok korkmuştum ve bayramı yatarak geçirmiştim çok tedirgindim bugün doktora gittim Allaha şükür bi sorun gözükmüyo iğneye ve jele devam şimdilik..rabbim sorunsuz atlatmayı nasip eder inşallah..yetercim sende her daim dularımdasın inşallah eşin sağlığına kavuşur kavuşmaz sende en kısa zamanda hamiş kalırsınnnnnnnnn
biliyorum canım ve her zaman sizlerde benim dualrımda olacaksınız burada olsamda olmasamda
kuzum hamişken bulantı bebğin salıklı geliştiğinin bir göstergesidir
ama benim midem bulanmiyo......
zaten betada dusuk cikti...
57.8
Merhabalar ben yeniyim buralarda 3'üncü bir deneme için ne yapacağımı kime gideceğimi bilemiyorum
canım nerede yaşadığını yazarsan sana yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka çıkar
İstanbu'da yaşıyorum
canım bildiğim kadaryla ist çok sayıda iyi merkez varr
Evet haklısın çok fazla merkez var hatta çok iyi olarak bilinen merkezde iki kez tedavi gördüm ama inan hayatımın en kötü günleriydi
Bizleri sadece para olarak görüyorlar Bu sefer çok temkinli davranmak istiyorum tekrardan yıpranmak istemiyorum .
Haftaya salı günü bahçeciye gidicem rahim filmi çektircem off inş. ilki gibi çok ağrılı olmaz çok tırsıyorum ve umarım kistim erimiştir inş tedaviye başlarım 2012 ye hamiş gireyim istiyorumama nasip kısmet artık çok korkuyorum.:18::18::18::18::18:
korkma bebeğim korkulacak bir şey yokkkhsg çektireceksin kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebişin yolu açılsınnn hsg den sonra belkide bebiş sana ceeeeeeee der ne dersinnn
İnş. ama sanmam ilkinde çok sancı çektim bacaklarım uyuşmuştu bayılacaktım yarım saat kalkamadım masadan bu sefer inş. öyle olmaz...
Ben senin gibi düşünmüştüm ilk hsg de ama yumuurta bi tane iki tüp var açık olması gerekn kapalı,kaplaı olması gerekn tüp açık bide tam yumurta dibi kapalı bütün kanla açık bi orası kapalı..
Keşke ceeeee dese bebek bu hsg den sonra ben razıyım çektiğim sancılara acılara Allahtan hayırlısı....
Sen naılsın Yeteeeeer eşin iyimi ??
biliyrmusun bazan öyle şeyler okuyoruz duyuyoruz ki adı sadece mucize RABBİM OL DESİN yeterki
şimdi sen bir çok sorun sıkıtı yazmışsın ya buraya biliyorum ki rabbim ol deyince hiç birisi o bebeğin gelişini engeleyemez
inşş senin içinde rabbimin ol dediği zaman gelmiştir hiç umadığın bir anda bebğingelip göbüşüne konsun inşş
canım yarın inşş dr gideceğiz hayırlısyla güzel ahberler veririm inşş
Doğru diyorsun Allah ol derse olur,inş. çok bekletmez bebeklerimiz bizi bizde sever koklarız kuzularımızı
İnş. her şey yolunda gider Yeteeeer güzel haberler alırsınız Allahım eşine sağlığına kavuşturur bu koşuşturma biter seninde eşininde güzzü güler Allaha emanet olun ikinizdeç
Hilka nasılsın biraz toprlana bildinmi ??
ben evlilikte 7 yılı bitirmek üzereyimmmbir kaç gün kaldı tam 7 senedir bekliyorum ama o gelmiyor bazan umudum bitsede ben onu beklemekten vaz geçmeyeceğim o beni unutmassa ben onu unutmayacağımmm hasretim her gün büyüyecek yanngınım her gün dahada çoğalacak ama ben bekleyeceğim o gelmesede ben bekleyeceğim
Sen umudunu kaybetme yeter allah sabrının mükafatını en kısa zamanda verir inş.ben evlilikte 7 yılı bitirmek üzereyimmmbir kaç gün kaldı tam 7 senedir bekliyorum ama o gelmiyor bazan umudum bitsede ben onu beklemekten vaz geçmeyeceğim o beni unutmassa ben onu unutmayacağımmm hasretim her gün büyüyecek yanngınım her gün dahada çoğalacak ama ben bekleyeceğim o gelmesede ben bekleyeceğim
cnm sağol daha iyiyim ama artık pek umudumuz kalmadı. perşembe ankara dışına çıkacağız bayağı yordu bizi bu tedavi işi biraz kafamızı dağıtmak istiyoruz.senin koşuşturmalar devam ediyornuş takip ediyorum seni.rahim filmi aaaaaayyyyyyyyyy yıllar önce çekilmişti çok acılydı öyle hatırlıyorum ama ben devlet hastanesinde çekinmiştim.şimdi anesteziyle filanda çekiyorlarmış inşallah seninde öyle olur cnm.allah yardımcın olsun .umarım güzel haberler verirsin bizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?