cnım neler yaşadığını bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim ama biraz anlatırsan belki daha iyi yardımcı olabiliriz birde hangi merkezlere gittin
Benimki bu kez de tutmadı arkadaşlar...
Bu seferde kısmet olmadı
Misafir geldi cevap yazamadım...
Ben 2 denememi de İstanbul Tüp bebek te yaptırdım,malesef ikisinden de negatif sonuç aldım ve çok üzüldüm.
Bu yolda biraz yalnız bırakıldığımı düşünüyorum,çok ilgisizlerdi..
Belki de yeterince araştırma yapmadan bu yola çıktım o nedenle şimdi daha dikkatli olup,özenle seçmek istiyorum gideceğim yeri..
O nedenle de herkesin yardımına ihtiyacım var.
cnm bizimde ağustos ayında evlilik yıldönmümüzdü bizde 15 yıla girdik bende 15 senedir bekliyorum ama artık umudum tükendi hep kendimi avuttum galiba.bu konuda biraz hayata küsmeye başladık eşimde bende kimlerin kimlerin oluyor bizim neden yokkkkk anlamıyorum.ne alkol ne sigara allaha inancımızda var şükür ama bize vermiyor yaradan niye diye...
Sen umudunu kaybetme yeter allah sabrının mükafatını en kısa zamanda verir inş.
Ben daha yeni evliyim ekim sonu 2 sene olacak 9 aylık evliydim ilk tüp bebek yaptırdığımda millet bana bir tuhaf bakmıştı doktorlar bile daha erken değilmi demişti ama bak hala arıyorum Allahım inş. bu sefer verir.Hep diyorum Alla evlat aratmasın isteyene hemen versin inş Yeteeer sanada verecek zamanını bekliyor bence bebek gelmek için
Umudunu kaybetme diren sonuna kadar ben direnicem ilk tüp bebek 17. denemede olmuş ben 2. de vazgeçmicem sende vazgeçme kendini maddi manevi topla gene dene Hilka
Benimde umdum yoktu ama eşim sağ olsun pest etme diyor sakın pes etme sen iste ben seni istediğin doktora merkeze götüreyim diyor hiç bir şeyi takma diyor sen sadece iste olacak de umudum var de diyor Allah kat kat razı olsun eşimden...
Ben ilk rahim filmini devlette çektirdim ve çok zordu büyük ihtimal buda anestezisiz olacak gibi geliyor Allah yardım eder elbet
Bu seferde kısmet olmadı
Misafir geldi cevap yazamadım...
Ben 2 denememi de İstanbul Tüp bebek te yaptırdım,malesef ikisinden de negatif sonuç aldım ve çok üzüldüm.
Belki de yeterince araştırma yapmadan bu yola çıktım o nedenle şimdi daha dikkatli olup,özenle seçmek istiyorum gideceğim yeri..
ben de bu işin içki ile sigarayla alakalı olduğunu düşünmüyorum(kız kardeşimin arkadaşı siğara 15 yaşından bu yana içer hamile )nedendir diye sormuyorum çünkü bu sorunun bir cevabı olamdığını anladım:26::26: nedendir neden ben biz gerçekten cevabı yok bu soruların:26::26: ben artık sadece kader diyorum yaşanacakmış yaşıyoruz diyorum rabbim daha ağır yükler yükleme biz kullarına diyorumm:18::18: (evladını kaybede aileleri gördükçe şükürler olsun diyorum )bilmiyorum kızlar (son zamanlarda çok sık yazıyorum bunu ama)bazan hiç gelemeycek sanırım bizim meleğimiz düşüncesi yer yaptı bende ben 7 yılık evliyim ama 35 yaşımdayım bu süreye 5 tüp bebek sığdırdım ama benim acele etmemele olmuyor zamını gelmemişse (olmayacaksa )ben 30 defada denesem bir şey değişmeyecek birde artık vicuduma haksızlık ettiğimi düşünüyorum (tedvi olan herkes ne demek istediğimi anlamıştır ) her yerim morluklar içinde kalıyor ve bana çok çok fazla hormon yüklemesi yapılıyor benim bir bebğim olsada olmasada bu vicut bana ölünceye kadar lazım:26::26: çok fazlada hor kulanmamak gerekiyor biliyorum ki bu tedavilerle birlikte (tek suçlu infertilite değil tabi )saçlarım bembeyaz oldu unutkanlık başladı mide sorunu baş ağrısı belkide 3.5 yıl sonra erken menepoz sorunuyla karşılaşacağım (dr aksini ida etselerde gerçek öyle değil)işte bütün bunlardan dolayı bebek olayını biraz oluruna kendi haline bıraktım:26::26::26: .... bu demek değilki bebek istemiyorum düşünmüyorum ama hayatımın elimden kayıp gittiğini görüyorum bu çaba içinde:18::18::18: belki ucundan köşesiden yakalarım hayatı diyorum :26::26::26::26::26:
ben de bu işin içki ile sigarayla alakalı olduğunu düşünmüyorum(kız kardeşimin arkadaşı siğara 15 yaşından bu yana içer hamile )nedendir diye sormuyorum çünkü bu sorunun bir cevabı olamdığını anladım:26::26: nedendir neden ben biz gerçekten cevabı yok bu soruların:26::26: ben artık sadece kader diyorum yaşanacakmış yaşıyoruz diyorum rabbim daha ağır yükler yükleme biz kullarına diyorumm:18::18: (evladını kaybede aileleri gördükçe şükürler olsun diyorum )bilmiyorum kızlar (son zamanlarda çok sık yazıyorum bunu ama)bazan hiç gelemeycek sanırım bizim meleğimiz düşüncesi yer yaptı bende ben 7 yılık evliyim ama 35 yaşımdayım bu süreye 5 tüp bebek sığdırdım ama benim acele etmemele olmuyor zamını gelmemişse (olmayacaksa )ben 30 defada denesem bir şey değişmeyecek birde artık vicuduma haksızlık ettiğimi düşünüyorum (tedvi olan herkes ne demek istediğimi anlamıştır ) her yerim morluklar içinde kalıyor ve bana çok çok fazla hormon yüklemesi yapılıyor benim bir bebğim olsada olmasada bu vicut bana ölünceye kadar lazım:26::26: çok fazlada hor kulanmamak gerekiyor biliyorum ki bu tedavilerle birlikte (tek suçlu infertilite değil tabi )saçlarım bembeyaz oldu unutkanlık başladı mide sorunu baş ağrısı belkide 3.5 yıl sonra erken menepoz sorunuyla karşılaşacağım (dr aksini ida etselerde gerçek öyle değil)işte bütün bunlardan dolayı bebek olayını biraz oluruna kendi haline bıraktım:26::26::26: .... bu demek değilki bebek istemiyorum düşünmüyorum ama hayatımın elimden kayıp gittiğini görüyorum bu çaba içinde:18::18::18: belki ucundan köşesiden yakalarım hayatı diyorum :26::26::26::26::26:
Ank. 2 kere tüp bebek denedim negatif sonuç aldım bu yüzden ist. denemek istedim. Ben şuanda Bahçeci Fulya Halit Fırat Erden e gidiyorum aslında daha yeni gidiyorum.Nette araştırdığıma göre olumsuz bir şey okumadım ama diyer merkez için çok olumsuz haberler yorumlaar okumuştum.Misafir geldi cevap yazamadım...
Bu seferde kısmet olmadı
Haftaya salı günü bahçeciye gidicem rahim filmi çektircem off inş. ilki gibi çok ağrılı olmaz çok tırsıyorum ve umarım kistim erimiştir inş tedaviye başlarım 2012 ye hamiş gireyim istiyorumama nasip kısmet artık çok korkuyorum.:18::18::18::18::18:
merhaba yasmin, hsg filmi bende çekilmiştim 2009 da ağrı nedir bilirim. ama daha sonraları bu formlarda ve nette rayatom radyomar fındıkzadede yerleri , bakırköyde de var ama fındıkzade de ki yeri ağrısız film çekiyorlar. aklında olsun . ben tekrar istenir diye arayıp görüşmüştüm, ağrı olmadığını kendileride söylüyor. fiyatı 300tl küsuratıda vardı ama hatırlamıyorum.bilgin olsun canım.
canım araştır mutlaka memoril bahçeci acıbadem gibi çok iyi merkezler var diye biliyorum
Evet haklısın çok fazla merkez var hatta çok iyi olarak bilinen merkezde iki kez tedavi gördüm ama inan hayatımın en kötü günleriydi
Bizleri sadece para olarak görüyorlar Bu sefer çok temkinli davranmak istiyorum tekrardan yıpranmak istemiyorum .
Gittiğim merkezin anlaşmalı yeri varmış adı Echomar ordan kendileri randevu aldılar,ilkinde devlette çektirdim çok kötü oldum burasınında fiyatı senin dediğin fiyatta çekiyormuş 300tl miş.
Teşekkür ederim bilgi için
Gittiğim merkezin anlaşmalı yeri varmış adı Echomar ordan kendileri randevu aldılar,ilkinde devlette çektirdim çok kötü oldum burasınında fiyatı senin dediğin fiyatta çekiyormuş 300tl miş.
Teşekkür ederim bilgi için
sağolun kızlar bu bizim kaderimiz rabbim sağlık versin ebekte olur in
evet echomarı da biliyorum biliyorum peki ağrısız ı çekiyorlarmış canım sordun mu? çünkü radyomar kesinlikle ağrı olmuyor diyor. Nerede başladın tedaviye yasmin ? randevunu almışsın artık hayırlısı olsun canım. allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?