Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cnım neler yaşadığını bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim ama biraz anlatırsan belki daha iyi yardımcı olabiliriz birde hangi merkezlere gittin

Misafir geldi cevap yazamadım...
Ben 2 denememi de İstanbul Tüp bebek te yaptırdım,malesef ikisinden de negatif sonuç aldım ve çok üzüldüm.
Bu yolda biraz yalnız bırakıldığımı düşünüyorum,çok ilgisizlerdi..
Belki de yeterince araştırma yapmadan bu yola çıktım o nedenle şimdi daha dikkatli olup,özenle seçmek istiyorum gideceğim yeri..
O nedenle de herkesin yardımına ihtiyacım var.

istanbulda tedavi olan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır. şans işi birazda bu işler. her merkez çok çok ilgilenmiyor sanki.allah yardımcımız olsun.karar vermek zor.

ben de bu işin içki ile sigarayla alakalı olduğunu düşünmüyorum (kız kardeşimin arkadaşı siğara 15 yaşından bu yana içer hamile )nedendir diye sormuyorum çünkü bu sorunun bir cevabı olamdığını anladım:26::26: nedendir neden ben biz gerçekten cevabı yok bu soruların:26::26: ben artık sadece kader diyorum yaşanacakmış yaşıyoruz diyorum rabbim daha ağır yükler yükleme biz kullarına diyorumm:18::18: (evladını kaybede aileleri gördükçe şükürler olsun diyorum )bilmiyorum kızlar (son zamanlarda çok sık yazıyorum bunu ama)bazan hiç gelemeycek sanırım bizim meleğimiz düşüncesi yer yaptı bende ben 7 yılık evliyim ama 35 yaşımdayım bu süreye 5 tüp bebek sığdırdım ama benim acele etmemele olmuyor zamını gelmemişse (olmayacaksa )ben 30 defada denesem bir şey değişmeyecek birde artık vicuduma haksızlık ettiğimi düşünüyorum(tedvi olan herkes ne demek istediğimi anlamıştır ) her yerim morluklar içinde kalıyor ve bana çok çok fazla hormon yüklemesi yapılıyor benim bir bebğim olsada olmasada bu vicut bana ölünceye kadar lazım:26::26: çok fazlada hor kulanmamak gerekiyor biliyorum ki bu tedavilerle birlikte (tek suçlu infertilite değil tabi )saçlarım bembeyaz oldu unutkanlık başladı mide sorunu baş ağrısı belkide 3.5 yıl sonra erken menepoz sorunuyla karşılaşacağım (dr aksini ida etselerde gerçek öyle değil)işte bütün bunlardan dolayı bebek olayını biraz oluruna kendi haline bıraktım:26::26::26: .... bu demek değilki bebek istemiyorum düşünmüyorum ama hayatımın elimden kayıp gittiğini görüyorum bu çaba içinde:18::18::18: belki ucundan köşesiden yakalarım hayatı diyorum :26::26::26::26::26:

canım araştır mutlaka memoril bahçeci acıbadem gibi çok iyi merkezler var diye biliyorum

aynı şekilde düşünüyorum cnm.

Az çok anlıyorum seni aslında ben daha 28 yaşındayım ve bir yumurtam var ve normale göre büyük bu kadar hormana nasıl dayandı diyorum (3 kez ilaç kullandım uzun,kısa protokol ) ben 15 yaşından beri sigara içtim ama tüp bebeğe başladım ve bıraktım ama allah ol demeyince ne yaprsam yapayım olamuyor,çok sordum kendime herşey iyi gidiyor neden diye vardır bir hayır diyorum sonra

Teyzem 34 yaşında ve 11 senelik evli ben hala hayret ediyorum neden hala bebek istemediğini eşinde sperm düşüklüğü var ve tüp bebek yaptırması gerekiyor,borç falan var diyor ama 11 yıl hiçmi bitmez diyorum o borç ben yeni evli olduğum halde tırım tırım bebek arıyorum.Sanırım gamsız olmak böyle olsa gerek,uzak bir tanıdık var doktor tüp bebek demiş günah diye tüp bebek yaptırmıyor.

Allah evlat acısı yaşatmasın olupta,yaşayanada Allah sabır versin.

Sen yinede vazgeçme bir yada iki kere dene ilerde keşken olmasın Allahım inş. dualarını ,dualarımızı duyar sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin bizlere.

Ank. 2 kere tüp bebek denedim negatif sonuç aldım bu yüzden ist. denemek istedim. Ben şuanda Bahçeci Fulya Halit Fırat Erden e gidiyorum aslında daha yeni gidiyorum.Nette araştırdığıma göre olumsuz bir şey okumadım ama diyer merkez için çok olumsuz haberler yorumlaar okumuştum.
En doğru karara sen vereceksin araştır içine neresi siniyorsa oraya git derim
Allah kolaylık vversin Hakkında hayırlısı neyse o olsun inş.

Benimki bu kez de tutmadı arkadaşlar...
Bu seferde kısmet olmadı

Geçmiş olsun inş. bir dahaki denemende sonuçun iyi olur.

merhaba yasmin, hsg filmi bende çekilmiştim 2009 da ağrı nedir bilirim. ama daha sonraları bu formlarda ve nette rayatom radyomar fındıkzadede yerleri , bakırköyde de var ama fındıkzade de ki yeri ağrısız film çekiyorlar. aklında olsun . ben tekrar istenir diye arayıp görüşmüştüm, ağrı olmadığını kendileride söylüyor. fiyatı 300tl küsuratıda vardı ama hatırlamıyorum.bilgin olsun canım.

Gittiğim merkezin anlaşmalı yeri varmış adı Echomar ordan kendileri randevu aldılar,ilkinde devlette çektirdim çok kötü oldum burasınında fiyatı senin dediğin fiyatta çekiyormuş 300tl miş.
Teşekkür ederim bilgi için

Bebek
Bebek geleceğe umuttur,
Bebek, özlemdir, sevinçtir,
Bebek, nefes almayı hissetmektir,
Bebek, papatyadır, menekşedir, güldür,
Bebek, sudur, deryadır,denizdir,yaşamdır,
Bebek, gülümsemedir, gözlerin gülmesidir,
Bebek, tadılacak, hissedilecek bir duygudur,
Bebek,sevginin sevince dönüştüğü gözyaşıdır,
Bebek, annedir, bebek babadır, bebek ailedir, bebek dünyadır,
Bebek,sevincin her yeri kapladığı nurdan bir damladır,
Bebek, hasretle yanan gönüllerin yeşermesidir,
Bebek, gelecektir, geleceği görmektir,
Bebek, özverinin taçlandığı güçtür,
Bebek, yarınları yaşama isteğidir,
Bebek, karşılıksız sevgidir,
Bebek, anı yaşamaktır,

Dr.Necip ÖZTÜRK

Canım maalesef bu merkezler biraz öyle oluyo ama sen iyice araştır git görüş dr unla,içine hangisi sinerse işte burası dedğin yerde tedavi ol çünkü senin gittiğin merkezdeki insanların (temizlikçilerin bile) güleryüzlü olması yardımcı olması sana çok önemli..bu senin psikolojini rahatlatıyor inan bende izmirde yaşıyorum ve 2.tüpbebk denemmde hamiş kalabildim ve merkezdeki insanlar gerçekten iyilerdi eveparasını alıyolar sonuçta ama ben istediğim zaman onlara ulaşabildim onlarda bana..inşallah sende doğru merkezi bulursun ve hamiş olarak dönersinnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhh

evet echomarı da biliyorum biliyorum peki ağrısız ı çekiyorlarmış canım sordun mu? çünkü radyomar kesinlikle ağrı olmuyor diyor. Nerede başladın tedaviye yasmin ? randevunu almışsın artık hayırlısı olsun canım. allah kolaylık versin.

sağolun kızlar bu bizim kaderimiz rabbim sağlık versin ebekte olur in

Canım bende çektirmiştim daha önce hatta ilk tedaviye başladığımız sıralardaydı.ozaman aşılama öncesiydi kanalların açık olup olmadığına bakıcaz demişti dr um.ben anestezili olmuştum ve 30 dk sonra ayağa kalkıp evime gelmiştim ağrım falan olmadı öylee.senin ilk denemen hastane olunca zor geçmiş sanrırım ama şimdi hiç korkma derim.opu daki gibi oluyo çünküü.hadi hayırlı olsun şimdiden olabildiğince rahat tut kendini öylesine rutin tetkiklermiş gibi düşün kendini telaşa verme sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....

Sağol allah razı olsun İnan sormadım rahim filmi dediler bende tamam dedim ilki kadar ağrılı olmaz herhalde inş. olmaz bide ben almadım randevuyu merkez aldı...
Bahçeci fulyaya gidiyorum halit beye daha ikinci görüşme olacak kan testleri ve rahim filmine bakıp tedaviye başlıcak sanırım yada başlamıcak bu sefer gittiğimde akmı karamı belli olacak inş.:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…