Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Bende kalktım ayağa ama bi 30 dk masada kaldım sanırım bazı yerler kapalıydı açıldı bü yüzden çok ağrım oldu çekilirken..
İnş. sorunsuz bir tedavi olur şu film olayınıda atlatsaydım hayırlısıyla,
Bu sefer olur inş.

Bebek nasıl sen nasılın,

Görümcem 6. ayına girdi ocakta doğumu var o doğurana kadar hamile kalmam lazım.

Dediklerinin hepsine katılıyorum bende. Umarım bende senin kadar şanslı olup güzel bir yer bulabilirim. Araştırmalarım hala devam ediyor :)
İnşallah herkesin dileği kabul olur

Canım inşalllllllllllllllah rabbim yüzünü güldürür..duacıınız her zaman....önce sağlık olsun geriisi gelir inşallahh

sağol bebeğim söyle o küçük cadıya oda dua etsin teyzesine

Allah büyüktür inş. en kısa zamanda bebek kendi gelir inş...

Bugün hastaneye gidecektin ne oldu herşey yolundamı ??

kızlar mrhb nasılsınız ben biraz karışığım canlar bu gün kontrolümüz vardı dr kafamı karştırdı mr sonucunu endokrin dr gösterdim onda konsitasyon yazdı beyin cerahisine gönderdi neden dedim ne alalkası var burada 4 cm likbir şeyden söz ediliyor inceleyip tekrar opreson yapılması gereke bilir dedi
çıktım beyin cerahiye gittim o dr eski tekikleri getir dedi bende evde hepsi dedim peşbe gün al gel abkalım dedi ne oluyor dedim ya hemen kötü düşünme burada bir şeylerden söz eiliyor ama bu ameliyatta çıkartılan kistin yeri olabalir ben ameliyata girmedim nereden ne çıkartıldı bilmiyorum perşebe gün (kendi dr prof la )bakalım konuşalım dedi aynı şeyleri tekrar aşamaktan orkuyorum

Bence rahat ol,büyük bir ihtimal temkinli olmak istemişlerdir.İçini rahat tut ..

tüp bebek nasıl yapılıyor

adetliyken vajinal muyene olursun dr sana uygun gördügü iğnleri uygun gördüğü günde ve dozda başlarsın 2 gün ara ile kontrolerin yapılır (vajinal muayene)sonra umurtalar isteten boyuta gelince çatlatma iğnesi yapılır 36 saat sonra genel anestezi altında yumurtaların toplanır aynı anda eşinde spermler alınır ve hazırlıklar tamamlandıktan sonra seçilen spermler yumurtalrın içine enjekte edilir ve özel oratamına bırakılır yumurtalar bölünmeye başlar 2.3.5. günlerde yumrutanın durmununa göre kadına transfer yapılır ve 12 gün sonra kandan beta hcg baktırılır

dur hemen korkma belkide doktorun dediği gibidir çıkarılan kistin yeridir içini serin tut Allahın izinle inş. perşembe günü sorun çıkmaz inş.

dur hemen korkma belkide doktorun dediği gibidir çıkarılan kistin yeridir içini serin tut Allahın izinle inş. perşembe günü sorun çıkmaz inş.

inşş kuzum bizim geçirdiğimiz ameliyat çok zor ve riskliydi rabbim tekrarını yaşatmasın inşş

slm arkadaslar.Benimde bugun 2 ebriyoyla transfer islemim oldu test gunum 20 eylul sabirsizlikla bekliyorum nasil gececek 12 gun bilmiyorum Alah hepimizin yardimcisi lsun.

MEB ayse yıldız 20 Eylül'de bende iğnelere başlıyorum senin kaçıncı denemen?bende2yumos istiyorum ama koymazlarsa die çok korkuyorum tedavi süreci zormu Cevap yazarsan cok seviniirim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…