Canım bende çektirmiştim daha önce hatta ilk tedaviye başladığımız sıralardaydı.ozaman aşılama öncesiydi kanalların açık olup olmadığına bakıcaz demişti dr um.ben anestezili olmuştum ve 30 dk sonra ayağa kalkıp evime gelmiştim ağrım falan olmadı öylee.senin ilk denemen hastane olunca zor geçmiş sanrırım ama şimdi hiç korkma derim.opu daki gibi oluyo çünküü.hadi hayırlı olsun şimdiden olabildiğince rahat tut kendini öylesine rutin tetkiklermiş gibi düşün kendini telaşa verme sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....
sağolun kızlar bu bizim kaderimiz rabbim sağlık versin ebekte olur in
Canım maalesef bu merkezler biraz öyle oluyo ama sen iyice araştır git görüş dr unla,içine hangisi sinerse işte burası dedğin yerde tedavi ol çünkü senin gittiğin merkezdeki insanların (temizlikçilerin bile) güleryüzlü olması yardımcı olması sana çok önemli..bu senin psikolojini rahatlatıyor inan bende izmirde yaşıyorum ve 2.tüpbebk denemmde hamiş kalabildim ve merkezdeki insanlar gerçekten iyilerdi eveparasını alıyolar sonuçta ama ben istediğim zaman onlara ulaşabildim onlarda bana..inşallah sende doğru merkezi bulursun ve hamiş olarak dönersinnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhh
Canım inşalllllllllllllllah rabbim yüzünü güldürür..duacıınız her zaman....önce sağlık olsun geriisi gelir inşallahh
Allah büyüktür inş. en kısa zamanda bebek kendi gelir inş...
Bugün hastaneye gidecektin ne oldu herşey yolundamı ??
kızlar mrhb nasılsınız ben biraz karışığım canlar bu gün kontrolümüz vardı dr kafamı karştırdı mr sonucunu endokrin dr gösterdim onda konsitasyon yazdı beyin cerahisine gönderdi neden dedim ne alalkası var burada 4 cm likbir şeyden söz ediliyor inceleyip tekrar opreson yapılması gereke bilir dedi
çıktım beyin cerahiye gittim o dr eski tekikleri getir dedi bende evde hepsi dedim peşbe gün al gel abkalım dedi ne oluyor dedim ya hemen kötü düşünme burada bir şeylerden söz eiliyor ama bu ameliyatta çıkartılan kistin yeri olabalir ben ameliyata girmedim nereden ne çıkartıldı bilmiyorum perşebe gün (kendi dr prof la )bakalım konuşalım dedi aynı şeyleri tekrar aşamaktan orkuyorum
tüp bebek nasıl yapılıyor
kızlar mrhb nasılsınız ben biraz karışığım canlar bu gün kontrolümüz vardı dr kafamı karştırdı mr sonucunu endokrin dr gösterdim onda konsitasyon yazdı beyin cerahisine gönderdi neden dedim ne alalkası var burada 4 cm likbir şeyden söz ediliyor inceleyip tekrar opreson yapılması gereke bilir dedi
çıktım beyin cerahiye gittim o dr eski tekikleri getir dedi bende evde hepsi dedim peşbe gün al gel abkalım dedi ne oluyor dedim ya hemen kötü düşünme burada bir şeylerden söz eiliyor ama bu ameliyatta çıkartılan kistin yeri olabalir ben ameliyata girmedim nereden ne çıkartıldı bilmiyorum perşebe gün (kendi dr prof la )bakalım konuşalım dedi aynı şeyleri tekrar aşamaktan orkuyorum
Bence rahat ol,büyük bir ihtimal temkinli olmak istemişlerdir.İçini rahat tut ..
dur hemen korkma belkide doktorun dediği gibidir çıkarılan kistin yeridir içini serin tut Allahın izinle inş. perşembe günü sorun çıkmaz inş.
inşş kuzum bizim geçirdiğimiz ameliyat çok zor ve riskliydi rabbim tekrarını yaşatmasın inşş
canım allah yardımcınız olsun inşallah kötü birşey yoktur.geçmiş olsun
günaydın kızlar
günaydın kızlar :80:
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?