MEB ayse yıldız 20 Eylül'de bende iğnelere başlıyorum senin kaçıncı denemen?bende2yumos istiyorum ama koymazlarsa die çok korkuyorum tedavi süreci zormu Cevap yazarsan cok seviniirim)
kızlar mrhb nasılsınız ben biraz karışığım canlar bu gün kontrolümüz vardı dr kafamı karştırdı mr sonucunu endokrin dr gösterdim onda konsitasyon yazdı beyin cerahisine gönderdi neden dedim ne alalkası var burada 4 cm likbir şeyden söz ediliyor inceleyip tekrar opreson yapılması gereke bilir dedi
çıktım beyin cerahiye gittim o dr eski tekikleri getir dedi bende evde hepsi dedim peşbe gün al gel abkalım dedi ne oluyor dedim ya hemen kötü düşünme burada bir şeylerden söz eiliyor ama bu ameliyatta çıkartılan kistin yeri olabalir ben ameliyata girmedim nereden ne çıkartıldı bilmiyorum perşebe gün (kendi dr prof la )bakalım konuşalım dedi aynı şeyleri tekrar aşamaktan orkuyorum
slm arkadaslar.Benimde bugun 2 ebriyoyla transfer islemim oldu test gunum 20 eylul sabirsizlikla bekliyorum nasil gececek 12 gun bilmiyorum Alah hepimizin yardimcisi lsun.
canım inşallah güzel sonuçlar alırsınnnnnnn...evde güzel vakit geçirmeni diliyorum ...
Canım inşallah sadece emin olmak için istemişlerdir önceki tetkikleri bugün oh be bişeycik yokmuş diyerek gülen yüzünle dönersin evineeeeeeee...güzel haberler vermen dileğiyleeee
Slm canim.benim ikinci denemem birinci denememizi Izmir kent hastanesinde yaptirmistik.v eilk denememiz basariliydi hamile kaldim hatta dogum yaptim ama bebeigim bir kalp problemi vardi hamileligimin 23. haftasinda ögrenmistim dr.larin her ne kadar kesinlikle aldirmam gerektigini söylemesine ragmen ben aldirmadim sonuna kadar gitiim elimden geleni yaptim yani ancak olmadi oglusumun kalbi dayanmadi.bu ikinci denememiz yani canim.benden 12 yumurta alinmisti bunlarda 2 tanesi kötuymus 10 tanesi kaliteliymis ve 3 tane dollendi 2 tane 1.kalite embriyo transferi yapildi.Tedavi sureci zormu diye sormussun kolay oldugunu söyleyemiyecegim daha cok psikolojik acidan ama ben sunu anladim ve sanada tavsiye ediyorum sakin olmaya calismak en dogrusu bende kendimi cok siktim heyecan yaptim ama simdi rahatim Allah yazdiysa olacak diyorum ne cok fazla umitleniyorum nede olumsuz dusunuyorum.Sakin korkma olumlu dusun ignelermis ilaclarmis bunlari dert etme varsin acisin bir yerlerin sonunda bebisini kucagina almak var ve herseyi onun icin yapiyosun inanki deger bunu tecrubeli oldugum icin söyluyorum bir kac gun bile olsa onu kucagina almak,koklamak, herseye deger canim.
Tesekkur ederim arkadasim mumkun oldugunca dusunmemeye baska seylerle ilgilenmeye calisiyorum ama bir yandanda internette böyle gezinmeye devam ediyorum:)
canım kitlede biraz büyüme var ama ilaçla tedvi olacak dedi [SUP][/SUP]
Canım tedavin şimdiden bebişli olsun inşallahh..tedavi süreci çok zor değil ama psikolojik açıdan insan zorlanıyor doğrusu nedenler,acabalarla geçen bi süreç...O nedenle kendini rahat bırak herşeyi oluruna bırak gitsin.tek çift buna takılma benimde ilk denemede çift embriyo konulmuştu tutmadı ikincidd tek embriyo transfer edildi tuttu.rabbim ol deyince oluyo senin anlayacağın.umarım senin içinde vakit gelmiştir..MEB ayse yıldız 20 Eylül'de bende iğnelere başlıyorum senin kaçıncı denemen?bende2yumos istiyorum ama koymazlarsa die çok korkuyorum tedavi süreci zormu Cevap yazarsan cok seviniirim)
canım kitlede biraz büyüme var ama ilaçla tedvi olacak dedi [SUP][/SUP]
İnş. 12 gün çabuçak geçer sonucun pozitif olur bebeğini sağlıcaklara alırsın kucağına.slm arkadaslar.Benimde bugun 2 ebriyoyla transfer islemim oldu test gunum 20 eylul sabirsizlikla bekliyorum nasil gececek 12 gun bilmiyorum Alah hepimizin yardimcisi lsun.
Yarın merkez ziyaretlerime başlayacağım,çok heyecanlıyım.
Kararımı verince de sizinle tekrar paylaşacağım.Benim için bol bol dua edin
mrb arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlamaya karar vermiş biri olarak aranıza katılmış bulunuyorum.dilerim allahımdan benımde dahıl butun evlat isteyen herkesın kucağı dolar yavrusyla.suan merkez araştırma aşamsındayım karar verdiğim ve emın oldugum bır merkezle başlayacağım inş.ne olur dua edın hayırlı olan merkezi şifa bulacağım dr.bulayım.allahım yardım et bize...
teşekkür ederim saolun allah hepimize kolaylık versin inş.elimden geldiği kadar yüzyüze görüşmeye çalışacağım ama sanırım çok araştırıp irdelemekte bazen olumsuzluk yaratır mı kı diye düşünüyorum aslında.
Canım tedavin şimdiden bebişli olsun inşallahh..tedavi süreci çok zor değil ama psikolojik açıdan insan zorlanıyor doğrusu nedenler,acabalarla geçen bi süreç...O nedenle kendini rahat bırak herşeyi oluruna bırak gitsin.tek çift buna takılma benimde ilk denemede çift embriyo konulmuştu tutmadı ikincidd tek embriyo transfer edildi tuttu.rabbim ol deyince oluyo senin anlayacağın.umarım senin içinde vakit gelmiştir..
en azından doktorla konuşurken seninle ilgilenmesine dikkat et konuşma tarzına sürekli aynı cümleleri kulanıyormu,test yapmadan direk tüp bebek diyecekmi demiyecekmi ? sor herşeyi hiç çekinme baklım sabırları yetecekmi soru sormana izin verecekmi?
Şimdiki aklım olsa sorardım en ince ayrıntısına kadar...
teşekkür ederim tavsiyelerin için.ben bazı notlar aldım sormak için ama eşim o zamanda bıze farklı gözle bakarlar bunlar çok biliyor falan diye düşünürler diyor neyse bende doktoru ürkütmeden tane tane sorarım ne yapayım kafamda soru işareti kalıcağına sormak en iyisi demi ama :)
Ürkmez merak etmeherşeyi sorup,öğrneceksinki doktorunu iyi seçeceksin,zaten bazı doktorlar var sen bir soru soruyorsun adam cevap bile veremiyor ama bazıları var ayrıntılı bir şekilde anlatıyor,
İnş. içine sinen doğru yeri bulursun emeklerini boşa çıkarmaz merkez ve doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?