Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

MEB ayse yıldız 20 Eylül'de bende iğnelere başlıyorum senin kaçıncı denemen?bende2yumos istiyorum ama koymazlarsa die çok korkuyorum tedavi süreci zormu Cevap yazarsan cok seviniirim)

Slm canim.benim ikinci denemem birinci denememizi Izmir kent hastanesinde yaptirmistik.v eilk denememiz basariliydi hamile kaldim hatta dogum yaptim ama bebeigim bir kalp problemi vardi hamileligimin 23. haftasinda ögrenmistim dr.larin her ne kadar kesinlikle aldirmam gerektigini söylemesine ragmen ben aldirmadim sonuna kadar gitiim elimden geleni yaptim yani ancak olmadi oglusumun kalbi dayanmadi. bu ikinci denememiz yani canim.benden 12 yumurta alinmisti bunlarda 2 tanesi kötuymus 10 tanesi kaliteliymis ve 3 tane dollendi 2 tane 1.kalite embriyo transferi yapildi.Tedavi sureci zormu diye sormussun kolay oldugunu söyleyemiyecegim daha cok psikolojik acidan ama ben sunu anladim ve sanada tavsiye ediyorum sakin olmaya calismak en dogrusu bende kendimi cok siktim heyecan yaptim ama simdi rahatim Allah yazdiysa olacak diyorum ne cok fazla umitleniyorum nede olumsuz dusunuyorum.Sakin korkma olumlu dusun ignelermis ilaclarmis bunlari dert etme varsin acisin bir yerlerin sonunda bebisini kucagina almak var ve herseyi onun icin yapiyosun inanki deger bunu tecrubeli oldugum icin söyluyorum bir kac gun bile olsa onu kucagina almak,koklamak, herseye deger canim.

Yarın merkez ziyaretlerime başlayacağım,çok heyecanlıyım.
Kararımı verince de sizinle tekrar paylaşacağım.Benim için bol bol dua edin

Canım inşallah sadece emin olmak için istemişlerdir önceki tetkikleri bugün oh be bişeycik yokmuş diyerek gülen yüzünle dönersin evineeeeeeee...güzel haberler vermen dileğiyleeee

arkadaşlar bugün lucrine başladım 3. günü kahverengi kanla karışık akıntı geldi acaba erkenmi adet olcam öyle bir etki yaparmı lucrin

Canım inşallah sadece emin olmak için istemişlerdir önceki tetkikleri bugün oh be bişeycik yokmuş diyerek gülen yüzünle dönersin evineeeeeeee...güzel haberler vermen dileğiyleeee

canım kitlede biraz büyüme var ama ilaçla tedvi olacak dedi [SUP][/SUP]

canım ya ınsallh bu sefer saglıklı bı bebegın olcaktır.anne olmayı ıstemek bıle zormus yada bızım kadarımız boyleymıs aslında sakınım ama bazen yuregım cok sıkılıyo ıgnelerden korkmuyorum da ben tutmazsa dıe cok korkuyorumama hayırlısı demek lazım cok ıyı bılıyorm senın ıcınde beklemek zordur ama heyecanlıdır daınsallah ıkımızn de tutar bu sefer ıkı tanemı koydurdun o konuyuda cok merak edıyorum...

Tesekkur ederim arkadasim mumkun oldugunca dusunmemeye baska seylerle ilgilenmeye calisiyorum ama bir yandanda internette böyle gezinmeye devam ediyorum:)

yinemş kent hastanesinde tedavi oldun?ve düşün ilkinde tuttuğuna göre tutunmasında bi sorun olmadığını telkin et kendine ve rahatlat kendini.bende 2.denemde tuttu ben smyrna da tdavi oldum.şimdi 9 haftalık olduk.rabbim inşallah sanda yaşatır.......

canım kitlede biraz büyüme var ama ilaçla tedvi olacak dedi [SUP][/SUP]

Canım çok geçmiş olsunn inşallah ilaçlarla o kitle yok olur giderrrr en kısa zamanda.biz dua ediyoruz bebişimle birlikte sana..ben hemen hergün kenz-ul arş duasını okumaya çalışıyorum bu dua dilekerin gerçekleşmesi için çok etkili bi dua..sende bulup okuyabilirsin canım.türkçe mealı çok anlamlı zaten.Rabbim acil şifa versinnnn

MEB ayse yıldız 20 Eylül'de bende iğnelere başlıyorum senin kaçıncı denemen?bende2yumos istiyorum ama koymazlarsa die çok korkuyorum tedavi süreci zormu Cevap yazarsan cok seviniirim)
Canım tedavin şimdiden bebişli olsun inşallahh..tedavi süreci çok zor değil ama psikolojik açıdan insan zorlanıyor doğrusu nedenler,acabalarla geçen bi süreç...O nedenle kendini rahat bırak herşeyi oluruna bırak gitsin.tek çift buna takılma benimde ilk denemede çift embriyo konulmuştu tutmadı ikincidd tek embriyo transfer edildi tuttu.rabbim ol deyince oluyo senin anlayacağın.umarım senin içinde vakit gelmiştir..

mrb arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlamaya karar vermiş biri olarak aranıza katılmış bulunuyorum.dilerim allahımdan benımde dahıl butun evlat isteyen herkesın kucağı dolar yavrusyla.suan merkez araştırma aşamsındayım karar verdiğim ve emın oldugum bır merkezle başlayacağım inş.ne olur dua edın hayırlı olan merkezi şifa bulacağım dr.bulayım.allahım yardım et bize...

slm arkadaslar.Benimde bugun 2 ebriyoyla transfer islemim oldu test gunum 20 eylul sabirsizlikla bekliyorum nasil gececek 12 gun bilmiyorum Alah hepimizin yardimcisi lsun.
İnş. 12 gün çabuçak geçer sonucun pozitif olur bebeğini sağlıcaklara alırsın kucağına.

Yarın merkez ziyaretlerime başlayacağım,çok heyecanlıyım.
Kararımı verince de sizinle tekrar paylaşacağım.Benim için bol bol dua edin

Kolay gelsin içine sinen bir merkez bulurusun inş.

İyi araştır eğer imkanın varsa yüz yüze konuş doktorla Allah kolaylık versin sanada

teşekkür ederim saolun allah hepimize kolaylık versin inş.elimden geldiği kadar yüzyüze görüşmeye çalışacağım ama sanırım çok araştırıp irdelemekte bazen olumsuzluk yaratır mı kı diye düşünüyorum aslında.

en azından doktorla konuşurken seninle ilgilenmesine dikkat et konuşma tarzına sürekli aynı cümleleri kulanıyormu,test yapmadan direk tüp bebek diyecekmi demiyecekmi ? sor herşeyi hiç çekinme baklım sabırları yetecekmi soru sormana izin verecekmi?
Şimdiki aklım olsa sorardım en ince ayrıntısına kadar...

Susesi cok teşekkür ederim anlattıkların için burda cok moral buluyorum gercekten hayatımda hiç ozendigim kimse olmamıştı ama artık var hamile bayanlara cok özeniyorum )

teşekkür ederim tavsiyelerin için.ben bazı notlar aldım sormak için ama eşim o zamanda bıze farklı gözle bakarlar bunlar çok biliyor falan diye düşünürler diyor neyse bende doktoru ürkütmeden tane tane sorarım ne yapayım kafamda soru işareti kalıcağına sormak en iyisi demi ama :)

Ürkmez merak etme herşeyi sorup,öğrneceksinki doktorunu iyi seçeceksin,zaten bazı doktorlar var sen bir soru soruyorsun adam cevap bile veremiyor ama bazıları var ayrıntılı bir şekilde anlatıyor,
İnş. içine sinen doğru yeri bulursun emeklerini boşa çıkarmaz merkez ve doktor.

amin.bursa tüp bebek merkezınde çalışan tanıdık da var ama yardımcı olucak her türlü ama art de de aklım kaldı eskı dr.osman bey ile de görüşüp ole karar vercem artık.herseyın hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…