Susesi cok teşekkür ederim anlattıkların için burda cok moral buluyorum gercekten hayatımda hiç ozendigim kimse olmamıştı ama artık var hamile bayanlara cok özeniyorum)
Günaydııııın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!! Herkese hayırlı cumalar bu cuma herkesin duası kabul olması dileğiyleeeee..hepimiz dileği aynı biliyorum o zaman hadi eller havaya dua edelim hep birlikteeeeeee....herkesin bi yasin okumasını diliyorummmmmm şimdilik hoşçakalınnnnn......
merhabalar bende bu siteyi yeni keşfettim. Hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız ve tedavilerimiz boşa gitmez umarım .
Canım bu sayfada senin gibi insanlar var çünkü dışarda başkalarıyla paylaştığında seni gerçekten anlamakta güçlük çekiyolar.bi okadarda senin canını sıkabiliyo bazı insanlar.o nedenle bende bu sayfadan çok şey öğrendim ve herkes burda gerçekten samimi,birbirine moral oluyo...canm en kısa xzamanda sende inşallah hamiş olarak dönersin aramızaaaaaaaaaa[
ya benı sımdıden heyecanlar sarıyor bıkesın olcak dıyorum bı olmıyacakdusunmemek ıcın delı gıbı calısmak lazım galıba ama cok yogun bı ısımde yokayy ne bıleyım kızlarr cok dua edın bana nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr:84:
ya benı sımdıden heyecanlar sarıyor bıkesın olcak dıyorum bı olmıyacakdusunmemek ıcın delı gıbı calısmak lazım galıba ama cok yogun bı ısımde yokayy ne bıleyım kızlarr cok dua edın bana nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr:84:
ilk defa denememi yaptırcaksın sen çünkü ilk denemede bende senin gibiydim çok meraklıydım ve heyecanlı ne yapılacak nasıl olacak tutacakmı.
Allahım inş. gönlünden ne geçiyorsa o olsun inş. yüzün güler bebeğini kucağına alırısın
Belki E2 ile ilgi kan tahlili içindir.Kizlarrr bir sey sormak istiyorum dr.beni sali gunu kan vermek icin cagrdi sali gunu taranfer gununden sonra transfer gununude sayarsak 7. gunum oluyor neden cagirmis olabilir test gunum ayin 20 si cok merak ediyorum tahmini olan arkadaslar yazarsa cok sevinirim.
Evet o anatolia formunda yazıyorumevet ılk ondan mı boyle heyecanlıyım canım?bastırmaya calısıyorum ama olmuyo bır turlu yaabu arada ben 26 yasındayım sen?senle anatolıa nın formdanda yazısıyoruz dımı?ayy ne zor bıse yaa sımdı boyle heyecan yaptım ben transferden sonra nasıl durcam yerımde yaaa.normalde de heycanlı bırı degılımdır cok sogukkanlıyımdır hıc panık yapmam bıse ye ama bu bebek olayı gıt gıde dert olmaya basladı bende ınan yasemın etrafımda ne kadar genc evlı varsa hepsı pespese doguruyo arada tek ben kaldım esım tarfın da da benım tarafımdada okadar kotu bıseymıs kı Allahım sınavımı daha zorlastırmasın ınsalh hepımıze hayırlı saglıklı bebekler versın tezzamandaa
Dertli ne ağlayıp gezersin burda
Ağlatırsa mevlam yine güldürür
Nice dertli kondu göçtü burada
Bu dert benim munisimdir yarimdir
Arşa çıkan benim ah ü zarımdır
Seni ağlatan lutf ıssı kerimdir
Daim Hakk'a cemalini dile dur
Zikr ile mevlayı dilden anadur
Kahrı kime ise lütfu onadır
Sevdaya salma şu garib başını
Akıtır gözünden kanlı yaşını
Kerimdir onarır kulun işini
Yunus senin gözlerinde çok hal var
Önünde uğrayıp geçecek yol var
Gece gündüz dur da mevlaya yalvar
Belki E2 ile ilgi kan tahlili içindir.
Evet o anatolia formunda yazıyorumben 28 yaşındayım
Aslında heyecan yapacak bir şey yok bunu bana çok dediler aslında haklılarmış tedaviyi merak ediyordum haplar iğneler derken kan tahlilleri usgler herşey iki hafta içinde oldu bitti sonra yumurta toplama trasfer derken işte en heyecanlı kısım burasıydı beklemek acaba oldumu elim karnımda sanki tutunca düşmeyecek gibi evde gezmeler olsun diye elin karınında dualar etmeler ve sürekli ağlama nöbetleri ya tutmazsa yaa olmazsa diye eşini etrafındakiler en önemlisi kendi morelini bozmalar aslında gerek yokmuş Ellerini açıp Allahım alnımda varsa evlat sahibi olmak olsun eğer zamanı varsa sen bilirsin diyip Amin demekmiş ben ikincide daha rahattım ilki gibi 2 ay munalıma girmedim
Benimde etrafımda hamile var anne tarafımda ilk evlenen kişiyim baba tarafımda hepsinin çocukları var
Eşimin tarafında ben tedaviye başladı mısır patlağı gibi herkes hamile kaldı en son görümcem hamile ben onu gördükçe o gittikten sonra 15 gün kendime gelemiyorum hep ağlıyorum kıskançlık değil sadece ben daha önce anne olmak için cabalım ben hariç onlar hamile kaldı diyorum sonra şükür ediyorum sağlığım yerinde.
İnan kime söylersem söyleyim tüp bebek yaptırıyoruz dediğimde bin tana akıl veren anlamayan sorgulayan inasanlar çıkıyor artık susuyorum kimse bilmesin ben evimde eşimle annemlerle babamlarla paylaşıyorum geriside benim için hiç önemli değil.
Burda şunu daha iyi anladım burda benim gibi olanlar aynı şeyleri yaşayanlar daha iyi anlıyor ve acımı daha iyi biliyorlar
Allah artamasın hiç kimseye evladını olanlarada Rabbim evlat acısı göstermesin inş.
demekkı aynı seylerı yasıyoruzz,kısmetımız buymus ne yapalım dua etmekten baska..benımde aynen gorumceler ıkısıde hamıle sayamamkı o kadar cokkı en son ıkı ay once evlenen arkadasım hamıle kaldı bıde aglıyo cocuk tuttu dıe kıtlendım kaldım.onun adına cok sevındım tabııı ama kendı adıma .........ben kımseye soylemedım tedavı gorecegımı tup bebegı ınsanları dınlememek ıcın cok hassasım cunku cekemem kımseyı zaten anneme dedım kımse bana sormasın lutfen soyle dedım o da yakın cevreyı tembıhledı heraldeeylulun yırmısıyle baslıyorum ıgnelere bakalım nasıl olcak tedavıden hıc korkmuyorum ınan tek korkum bana tutunması tutunur dımı bırakmaz annesını ben ona cok hasratım cok ozledım kokusunu
İnş. tutunur sağlıcakla alırısın bebeğini kucağın koklasın kuzunu
Hayırlı olur inş. tedavin sorusuz başların sonundada güzün güler inş.
Bazı Afrika kabilelerinde daha bebek dünyaya gelmeden annelik için hazırlık yapılır. Orada bebeklerin annelerini seçtiklerine inanılır ve bebek isteyen kadın daha doğmamış bebeğine “Beni annen olarak kabul ediyor musun?” diye sorar. Bu dönemde kadın kendini de sorgular ve ” İyi bir anne olmak için uygun muyum? Geçmişimden gelen ve bebeğime aktaracağım negatif duygularım var mı?” sorularının yanıtını aramak için kendi içine döner. Çünkü inanışına göre iyi bebekler, huzurlu anneleri seçerler. Bu yüzden içindeki geçmişten gelen negatif duyguları temizlemeden hamile kalmaz
Belki E2 ile ilgi kan tahlili içindir.
Canim cevabin icin tesekkur ederim.Bu test herkeste yapiliyormu daha önce hic duymamistimda o yuzden soruyorum yoksa bende bir problem varda ondanmi yapiliyor.Transfer isleminden sonr kan almislardi sonuc kotu ciktida ondanmi acaba cok merak ediyorum
:)o zaman benım ısım zorrr ben ıcımı temızlemek ıcın ugrasırsam cok ısım varrr...ben son 4 yıldır hayat ne demek onu ogrenıyorum evın bır kızıydım el bebek gul bebektım.ama ıste hayat hep nazlamıcak ınsanı.zor gunler bunalımlar gecırdım en zoru ne bılıyomusun kımseler bılmesın dıe hep cok guclu durmak zorunda kaldım uzuldugumu kımseler bılmesın ıstedım belkı hataydı bılseler nolcaktı kı..ıste bu zor donemlerı asmaya asladımkı sımdı de bebegım gelmıyo o yoruyo annesını sımdı de oysa ne cok dua ettım ....ama herkese katlandım bebegımın nazına da katlanırım napalım bugun bıraz bunalım gunumdeyım galıbaa:18: ama sunu cok ıyı bılıyorum sadece anne olmak ıstedıgım ıcın ıstıyorum onu ıcımdekı dolan duyguları sefkatı ona aktarmak ıcın ısıtıyorum elımden geldıgınce ıyı anne olacagıma ınanıyorum.gormedıgın bırını ozlemek gormedıgın bırını bu kadar sevebılmekkkkevet kesın hazırım anne olmaya bebegım benı bulurmusun artıkkk????annene gelırmısın lutfennnn
Canim cevabin icin tesekkur ederim.Bu test herkeste yapiliyormu daha önce hic duymamistimda o yuzden soruyorum yoksa bende bir problem varda ondanmi yapiliyor.Transfer isleminden sonr kan almislardi sonuc kotu ciktida ondanmi acaba cok merak ediyorum
Bende çok badireler atlattım evlenmeden önce yumurtalığımı kaybettim iki kere ameliyat oldum kanser hücreli kist çıktı.Evlenirken acabalar dedim eşime nişanlıyken bak bile bile alıyorsun bebeğim olmazsa başıma kalkarmısın dieye sürekli sordum,Eşim hep dedi ben senin içini seviyorum ne insanlar var herşeyi tamam olup olmayan korkma dedi. O hiç ümidini kaybetmedi olacak savaş yeterki dedi sen morelini bozma güçlü ol yeter bir gün olacak şimdi bende diyorum evet olacak eşimin umudu benim umudu var sen 4 senedir arıyorsun bebeğini ben daha çok yeniyim ben 2 senelik evliyim Ekimin 31 2 sene olacak ilk tüp bebek denemesini 9 aylıken yaptırdım nasip diyorum artık.
Seni çok iyi anlıyorum dediğin gibi görmediğin hissetmediğin bir varlığı özlemek nedir biliyorum sen sakin ol belki ilkinde tutacak belkide ikincide tutacak Allahın bileceği şey ne olur üzülme artık bak şansın var tüp bebek yaa hiç bir şansın olmasaydı.
Ben hep diyorum ben çok güclü bir kadınım bunuda aşıcam Allahım benim sabrımı deniyor ona olan bağlılığımı deniyor ve bir gün bana verecek bebeğimi vermezsede yapacak bişeyim yok ilk tüp bebek 17. denemeden sonra olmuş doktorum her gittiğimde bana böyle cesaret veriyor sağlığım,pskolojim ve maddi gücüm nereye kadar derse oraya kadar tüp bebek denicem.
Allah sağlıklı,aklı başında ,eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin bizlere hiç kimseye düşmanıma bile aratmasın evlat hasreti göstermesin çok zor beni benim gibi olanlar anlar ancak gerisi boşa konuşur.
ben şuanda çok mutluyum ben yeni bir yola girdim ve umudum var bebeğim bu sefer inş. üzmez beni hemencecik gelir minik elleri ayakları ile mis kokusu ile buruşuk yüzü ile bir gün gelecek inş. o gün bu seferki tüp bebekten sonra olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?