Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaslar bı de bıse sorcam kadının her seyı normalse sorun yoksa sındeyse sorun tup bebek tutma ıhtımalı daha yuksek oluyor mu yoksa farketmezmı?bıde ben burda pıhtılasmam var dıe seyler okuyorum o konu hakkında hıc bı fıkrım yok doktor ıgnelere baslayınca mı test yaptırıyo pıhtılasma varmı yokmu dıe kesın bakılması gereklı mı?bılgısı olan varsa desteklerınızı beklıyorum:)))

canım neler yaşamışsın böyle sennn hepimizn hayatnda zorluklar var önemli olan bunalrın üstesinden gelebilmektir seninde değin gibi güçlü olmak ve başarmak zorundayız (allahın izni ile)inşşşşşş inşşşşş rabbim bir gün hepimizin yüzünü gülüdrsün

Son düzenleme:

bu durum erkeğin sperm kalitesine göre embiryo oluşumunu etkiler etkiler ama bu demek değildirki sorun erketeyse %100 tutunur diye bir şey yok malesef
kan pıhtılaşması kanın yeterli sveiyede sıvı olmamasıdır bu durum düşüğe sebebptir (bana bir dr gebeliğide engeler demişti)kan yeterli seviyede bebeğe gitmeyince bebek gelişimini durdurr canım bu tetkik içininfertilite bölümü olan bir has gideceksin (devlet ünverstlerinde hiç ücret alınmadan yapılıyor bu tetsler)orada baktıracaksın eğerki kanda pıhtılaşma varsa bu tedvaierle birlikte sana iğne verirler bu iğnelre devam edersin

Güçlü ol eğer olmazsan her darbede daha çok yıkılırsın sen güçlü olacaksınki bebeğinde senin gibi olsun bizler şuanda bebeklerimiz olunsun diye cabalıyoruz hamile kaldığımızda ne yapıcamızı bilmiyoruz yaa bebeğimiz karnımızda ölürse ya bebekte bir problem çıkarda doğduğunda bir yeri sakat olursa ozaman diyoruz yaa Allah böyle olmasını istedi böyle oldu diyoruz hamile kalmakta öyle bir şey Allah böyle olmasını istedi böyle oldu.Bu hayyatta hiç bir şey kolay değil herşeye sabrederek sahip oluyoruz işimize,paramıza,ailemize,eşimize,bebeğimize,ve onu büyüttemeye ben sabretmeyi öğrendim

Evet badire atlattım ikinci ameliyatımda doktor kist görürsem rahminide alırım dedi 10 günde saçlarım beyazladı üzüntüden 6 kilo verdim.Ama allaha şükür her şey temiz çıktı Sende çok yaşamışın ama sen hala ayakta ve eşinin yanındasın Allahım mutluluğunuzu hiç bozmasın eşine sağlık versin mutluluğunuzada bir meyva versin inş.
dün gece çok dua ettim sana burdakilere bizler gibi olanlara herkeze inş. kabul olmuştur dualarım...

Bu sabah çiftlikte köpeğimiz var daha ilk defa doğuracaktı ve küçük köpeklerdendi 8 tane doğurmuş eşime dedimki bak hayatım kedi köpek bile doğurdu ben doğuramadım beni fırçaladı saçma saçma konuşma diyor olur olur merak etme diyor

arkadaşlar nihayet siteye üye olabildim.bana yardımcı olun lütfen tüp bebek tedavisine başladım salı günü lucrin ve ganol-f ve menegon üçlüsü kullanıyorum dün adet oldum normalmi?ne kadar daha sürer bilgi olan benimle paylaşırsa sevinirim

Çok büyük acıların ne şiiri olur ne de şarkısı

Yazarın 'bak şu yıldıza' diyebileceği kadar yaklaşırsın o kadar.

Çok büyük acıların sadece bir benzeridir aşk.

Ayrılık varsa eğer, eğer bir zamanlar sevdiğini hissetmişsen

daha kalıcı olur, daha büyük acı çekersin.

Aslında acı sevgiden dolayı vardır.

Yani sevgi olmazsa acıda olmaz.

Ama benim gibi ''hayat sevgidir'' diyorsan eğer

acısız bir hayat olmaz.

acı birazda okul gibidir, büyütür insanı.

onun diplomasıyla giremeyeceğiniz yer yoktur.

Dünyayı değiştirenlere bir bakın...

Hangi acılarla kavrulduklarını görünce bana hak vereceksiniz.

Acıdan taşan sevgiyi doldurur..

Böyle sürüp gider hayat

Mutluluk köprüsünün gişesinde ödenir acının bedeli

Zamanlaması nedense hep böyledir.

O yüzden ağlanır doğumlarda

düğünlerde

Çocuklar okula başlayınca

Mezuniyet çaylarında

bahar aylarında

yani bu kadar zorunlu

gerekli

olmazsa olmaz

bir karşı kefedir hayat terazisinde ACI

şimdi sizlerle

yaşadığınız

yaşamadığınız

gördüğünüz

göremediğiniz

belkide farkında olmadığınız

evinizin bir köşesinde bakılmayı bekleyen

siyah beyaz resimler gibi var olan

fakat hatırlayamadığınız

ACILAR AİLESİ'ni gözden geçirelim

Merhaba ben HÜZÜN

Sizinle tanıştığımızda eminim en mutlu günlerinizdeydiniz.

Bebekliğnizi hatırlayın ya da ilkokul yıllarınızı

Bir oyuncak,bir istenmeyen yolculuk,anne-baba kavgaları..

Öyle ya da böyle en başında tanıştık sizinle

Çok eski dostuz

İlk vakit sadece sonbahar ve kış aylarında dolanırdım

deniz kıyılarında yazlık evlern bahçelerinde

ve yanımda hep YALNIZLIK olurdu

(tek başına dolaşamaz o hep birini ister yanında)

Bugünlerde mevsimler mekanlar farketmiyor

Hatta yalnızlıkta yok artık yanımda

Çok kalabalık bir dost toplantısında bile

Omzunuza konabilirim, zararım yoktur.

Belki sitem eder dostlarınız yüzünüzdeki ifademe o kadar

Sizin olduğunuz yer biraz da benim artık

Binlerce yıldır insanoğluyla birlikteyim

Mağara duvarlarında başladık çalışmaya

Hayatı anlamlandırmak için güzel kılmak için

Elinizden tuttum sanat varsa benden dolayı var

Ben ittim sizi

ben güç verdim ben zorladım..

Fenada olmadı yani..

Dünyayı birlikte yaşanır kıldık..

Merhaba ben AŞK

gerçek sevginin elçisiyim sadece

gerçek sevginin bedelini size verdiğim acıyla ödersiniz.

hayatta herşeyin bir bedeli var

sevmek için ödemelisiniz

Bir ömür bende takılıp kalanlara bakıorum da ne kötü..

''Stcholm Sendromu'' gibi benden kurtulsanız

büyüyeceksiniz

Ben varacağınız yer için yol üstünde sizi hazırlayan bir okulum..

Oysa siz beni hep hor kullandınız yüzyıllardır

Altın yumurtlayan tavuğun yumurtasıyım aslında

Beni eritip heykel yaptınız,resim yaptınız,şiir,roman,şarkı yaptınız

Ve en acısı eğlendiniz benimşe

Hiç uğranmayacak sokaklarda sergilediniz

Oysa ben sadece gerçek sevginin bir elçisiyim..

Merhaba ben KORKU

Kendimi tamamen anlatırsam yok olurum belki.

Yalnız şunu söyleyebilrim korkulcak birşey değilim

anam koruma babam özen göstermedir.

Beni siz büyüttünüz ve şimdi benden korkar oldunuz

inanın bende sizden çok korkuorum

Anamla babamı utandıracaksınız die.

Merhaba ben AYRILIK

aslında size hiç bir zaman merhaba demek istemem

kendimi anlatmam çok zor, övünmem hoş değil.

ama gerçekleri söylemek zorundayım

Benim dersimden geçemeyen gerçek sevgiyi zor bulur.

Sadece büyük sevenlerin arasına giremem

Bilmeyenlere sevgiyi öğretirim

Hamsanız biraz yorulursunuz o kadar

Beni ölüme benzetirler

Hiç alakamız yok

Ben ondan güçlüyüm, beni yaşarken anlayabilirsiniz..

Merhaba ben ÇARESİZLİK

gerçekte hayallerini olmayacak şeylere yoranlarla yaşarım

amacım gerçek umutlar yaratabilmektir.

Beni en çok yalancılar kullanır birde cesareti olmayanlar.

Merhaba ben ANLATILMAZ

beni ancak anlatamayacak duruma getirdiklerim bilir.

Merhaba ben ÖLÜM

yaşam dediğiniz şey;

bendeyken gördüğünüz rüyadan ibarettir...

"ERHAN GÜLERYÜZ"

Hoşgeldin Uzun protokoldeysen eğer zaten adetinin 3. günü hap kullanıyorsun sanırım 15. günde lucrin kullanmaya başlıyorsun adetinin 3. günüde ganol-f ve menegon kullanıyorsun sanırım adet olman normal.
Emin olmak istiyorsan merkezini ara sor.

Transferden önce bende gitmistim yumurta toplanmadan önce hatta ama bu tedaviden sonra olunca merak ettim önceki denememdede olmamisti böyle birsey.Insan korkuyo iste yinede su gunler bir gecsede cabuk cabuk bitse bu iskence yaaaa:Insanin aklina binbir turlu sey geliyor

arkadaslar merhaba!!!bende yeni baslayan ve tedavisi devam eden arkadaslarıma fikir vermesi açısından deneyimimi paylaşmak istiyorum.ilk tüp bebek denememi tamamladım 17 eylülde kanda sonucuma bakılacak.ben 26 yasındayım,pcos,troid sorunu ve eşimde az sayıda sperm vardı(5 milyon kadar).eşim yaklasık 3 aydır kaçiboynuzu kürü kullanıyor sayısı 28 milyona yukselmiş bikaç gün önce öğrendik.bu kürle birlikte evicap vitamini de kullandı sayı sorunu olan arkadaslarıma tavsiyemdir.yalnız sunu da soyleyim spermler kendini 3 ayda bir yenilediğinden daha önce yaptırdığınız testlerde sayı artmış çıkmaz,biz denedik bırakın artmayı düşmüştü bile.ara vermeden her gün 3 ay boyunca kullanılacak.bana uzun protokol uygulandı 17 temmuzda doğum kontrol hapıyla basladım tedavim baya uzun sürdü.8 ağustosta lucrin ve yaklasık 20 gün sonra gonal f ile birlikte devam etti.2 günde bir yapılan kontrollerle yumurtalarım kontrol halindeydi ve 21 tane yumurtam toplantı 20 tanesi olgun çıktı,buarada iğne dozum 225ti.yumurta toplama işlemi inanılmaz rahat geçti hiçbişey hissetmedim ilk defa aneztezi almıştım ve bitiminde de en ufak bir ağrı hissetmedim zaten ağrı kesicim vardı olursa kullanabileceğimi soylediler.ama bana toplama işleminden sonra kalçadan ağrı kesici iğne yapmışlardı onun da etkisi olabilir.yumurtalarım kaliteliydi 9 tanesi döllendi 5. gün embriyosu yapılacaktı fakat 3. gün gelişmeleri biraz yavaşlamış ve hemen merkeze çağırıp transfer etmeleri gerektiğini soylediler çünkü embirişyo boyle bi durumda ana rahminde daha rahat gelişebiliyormuş.aslında 1 adet transfer edilecekti fakat diğerleri çok iyi ilerleyemeyebilir diye doktorum 2 tane 1. kalite transfer etti.dondurulmuşum yok anlayacağınız ama hiç önemli değil,allah izin verirse bebeklerim tutunacaklar.sormak istedikleriniz olursa cevaplayabilirim.dularınızda olmak dileği ile..

İnş. bebeklerin seninledir ve sonuçun pozitif olurBeklemek tüp bebeğin en zor kısmı:18: hayırlı haberler alırsın inş.

cok tesekkur ederım bılgıler ıcın canım kan pıhtılasma olayını doktora gıttıgımde hemen soracagım,cok sey paylasıyoruz cok sey ogrendım sızlerden Allah razı olsun cok heyecanlı yaa bakalım ılk kım vercek mujdelı haberı lıste yapalım tamam mı kızlar hamıle lıstesı hıc fıre vermeden hepımız lıstede oluruz ınsalhhh:81: ben ayın yırmısınde baslıyorum lucrınle,daha bı on gunum var yanı ınsallh kurban bayramı hedıyemız olcak bebıslerımızzzzz:))))

yasmıncım sıırın cok guzelmıs bayıldım hatta kopyaladım facebook ta paylastım umarım kızmazsın:) bu arada benı facebook u olan arkadaslar ekleyebılırler.zahıde hatıpoglu bellı yazarsanız cıkar kabul ederım...

Neden kızayım beğenmene sevindim
Arkadaş isteği gönderdim

Son düzenleme:

canım sağol eşim için kendim için elimden geleni yapıyorum aslında çok güçlü bir kadın değilim ama rabbim her sıkıntının sabrını veriyor çok şükür
eşine katılıyorum hiç kendini kötü hisetme hiç birimiz infertilite olmyı tercih etmedikkk kaderimizdi yaşıyoruz

Heeeeeyttttttthhhhh bizler güçlü kadınlarız bir ton badire atlatsakta hep ayakta kalıcaz

arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım 3 gün sonra allahın izniyle lucrin+puregon kullanmaya başlicam benim tanım nedenszi kısırlık 3 yıılık evliyim sizce tüp bebekte başarı sansım nedir çok karamsarım ama inşallah olur birde 2 kez aşılama yaptırmıştım 2.si kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi tüp bebeğe geçtik inşallah hepimiizn bebeği olur

Canım hiç karamsar olma,kaç denemeden sonra olanlar var.
Bende kontrollerime gidip geliyorum hayırlısıyla bu sefer olacak inşallah çok umutluyum .

arkadaşlar lucrin kullndığım 8 gün kanamam geldi ama adet kanaması gibi değil az geliyor benim adetimde baya kan geliridi adet oldummu olmadımmı anlamadım yardımcı olun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…