Bende çok badireler atlattım evlenmeden önce yumurtalığımı kaybettim iki kere ameliyat oldum kanser hücreli kist çıktı.Evlenirken acabalar dedim eşime nişanlıyken bak bile bile alıyorsun bebeğim olmazsa başıma kalkarmısın dieye sürekli sordum,Eşim hep dedi ben senin içini seviyorum ne insanlar var herşeyi tamam olup olmayan korkma dedi. O hiç ümidini kaybetmedi olacak savaş yeterki dedi sen morelini bozma güçlü ol yeter bir gün olacak şimdi bende diyorum evet olacak eşimin umudu benim umudu var sen 4 senedir arıyorsun bebeğini ben daha çok yeniyim ben 2 senelik evliyim Ekimin 31 2 sene olacak ilk tüp bebek denemesini 9 aylıken yaptırdım nasip diyorum artık.
Seni çok iyi anlıyorum dediğin gibi görmediğin hissetmediğin bir varlığı özlemek nedir biliyorum sen sakin ol belki ilkinde tutacak belkide ikincide tutacak Allahın bileceği şey ne olur üzülme artık bak şansın var tüp bebek yaa hiç bir şansın olmasaydı.
Ben hep diyorum ben çok güclü bir kadınım bunuda aşıcam Allahım benim sabrımı deniyor ona olan bağlılığımı deniyor ve bir gün bana verecek bebeğimi vermezsede yapacak bişeyim yok ilk tüp bebek 17. denemeden sonra olmuş doktorum her gittiğimde bana böyle cesaret veriyor sağlığım,pskolojim ve maddi gücüm nereye kadar derse oraya kadar tüp bebek denicem.
Allah sağlıklı,aklı başında ,eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin bizlere hiç kimseye düşmanıma bile aratmasın evlat hasreti göstermesin çok zor beni benim gibi olanlar anlar ancak gerisi boşa konuşur.
ben şuanda çok mutluyum ben yeni bir yola girdim ve umudum var bebeğim bu sefer inş. üzmez beni hemencecik gelir minik elleri ayakları ile mis kokusu ile buruşuk yüzü ile bir gün gelecek inş. o gün bu seferki tüp bebekten sonra olur
arkadaslar bı de bıse sorcam kadının her seyı normalse sorun yoksa sındeyse sorun tup bebek tutma ıhtımalı daha yuksek oluyor mu yoksa farketmezmı?bıde ben burda pıhtılasmam var dıe seyler okuyorum o konu hakkında hıc bı fıkrım yok doktor ıgnelere baslayınca mı test yaptırıyo pıhtılasma varmı yokmu dıe kesın bakılması gereklı mı?bılgısı olan varsa desteklerınızı beklıyorum:)))
Güçlü ol eğer olmazsan her darbede daha çok yıkılırsın sen güçlü olacaksınki bebeğinde senin gibi olsuncanım cok haklısın aslında bende guclu bırıyımdır ama bazen cok hassas olabılıyorum ıste savasamıyorum dıyebılıyorum ben..benımde ıkı yıl oldu evlılıgımı ve bız 10 ay korunduk aslında ondan sonra ıstedık bebek yanı 14 aydır fln ıstıyoruz bebegı ben 4 yıldan kastım baska seylerle savastım esımle evlenmek cok zor oldu bılırsın aıle meselelerı:)evlenıncede kaynana meselelerı fln...cok yordular benı cokkkk.ama her acı gun bıtıyor bırgun ınsalh bızım bu acı gunlerımızde bıtcek bıgun,sonrada buyurlerken baska dertlerımız olcak hayat boyle ıste dertsız gıtmıyor ama paylasabılmek var enazından ıyıkı tanıdım sızlerı cok sagolunbenımde adet gecıkmesı dısnda hıc problemım yok cok sukur esımde de rahım fılmınden hıstereskopıye kadar herseyı yaptırdım su da eksık kalmasın dedım ama ıste olmadı bı turlu esımde sorun yoktu bırden degerlerı cok fazla dustu cok sasırdık doktorda o yuzden tup bebek dedı sımdı ınsalh ıyı sonuclar alırız hepımız dunyanın her tarafında bu acıyı cekenlere Allahım tezzz zamanda saglıklı bebekler versın ınsalh
canım neler yaşamışsın böyle sennn hepimizn hayatnda zorluklar var önemli olan bunalrın üstesinden gelebilmektir seninde değin gibi güçlü olmak ve başarmak zorundayız (allahın izni ile)inşşşşşş inşşşşş rabbim bir gün hepimizin yüzünü gülüdrsün
arkadaşlar nihayet siteye üye olabildim.bana yardımcı olun lütfen tüp bebek tedavisine başladım salı günü lucrin ve ganol-f ve menegon üçlüsü kullanıyorum dün adet oldum normalmi?ne kadar daha sürer bilgi olan benimle paylaşırsa sevinirim
Tedavin başlamış sanırım ne gibi bir test isteye bilirki belkide kanda pıhtılaşma falan mı var diye bakacaktır.
Benimde 2 trasferimden önce çağırmışlardı tüp bebekten 5 gün önce yumurtalara ve e2 ye bakmıştılar kendi gözleri ile görmek için.İçini serin tut kötü bir şey olsa en başından söylerledi korkma iyi düşün iyi olsun
bu durum erkeğin sperm kalitesine göre embiryo oluşumunu etkiler etkiler ama bu demek değildirki sorun erketeyse %100 tutunur diye bir şey yok malesef
kan pıhtılaşması kanın yeterli sveiyede sıvı olmamasıdır bu durum düşüğe sebebptir (bana bir dr gebeliğide engeler demişti)kan yeterli seviyede bebeğe gitmeyince bebek gelişimini durdurr canım bu tetkik içininfertilite bölümü olan bir has gideceksin (devlet ünverstlerinde hiç ücret alınmadan yapılıyor bu tetsler)orada baktıracaksın eğerki kanda pıhtılaşma varsa bu tedvaierle birlikte sana iğne verirler bu iğnelre devam edersin
Güçlü ol eğer olmazsan her darbede daha çok yıkılırsın sen güçlü olacaksınki bebeğinde senin gibi olsunbizler şuanda bebeklerimiz olunsun diye cabalıyoruz hamile kaldığımızda ne yapıcamızı bilmiyoruz yaa bebeğimiz karnımızda ölürse ya bebekte bir problem çıkarda doğduğunda bir yeri sakat olursa ozaman diyoruz yaa Allah böyle olmasını istedi böyle oldu diyoruz hamile kalmakta öyle bir şey Allah böyle olmasını istedi böyle oldu.Bu hayyatta hiç bir şey kolay değil herşeye sabrederek sahip oluyoruz işimize,paramıza,ailemize,eşimize,bebeğimize,ve onu büyüttemeye ben sabretmeyi öğrendim
Evet badire atlattım ikinci ameliyatımda doktor kist görürsem rahminide alırım dedi 10 günde saçlarım beyazladı üzüntüden 6 kilo verdim.Ama allaha şükür her şey temiz çıktıSende çok yaşamışın ama sen hala ayakta ve eşinin yanındasın Allahım mutluluğunuzu hiç bozmasın eşine sağlık versin mutluluğunuzada bir meyva versin inş.
dün gece çok dua ettim sana burdakilere bizler gibi olanlara herkeze inş. kabul olmuştur dualarım...
Bu sabah çiftlikte köpeğimiz var daha ilk defa doğuracaktı ve küçük köpeklerdendi 8 tane doğurmuş eşime dedimki bak hayatım kedi köpek bile doğurdu ben doğuramadım beni fırçaladı saçma saçma konuşma diyor olur olur merak etme diyor
canım sağol eşim için kendim için elimden geleni yapıyorum aslında çok güçlü bir kadın değilim ama rabbim her sıkıntının sabrını veriyor çok şükür
eşine katılıyorum hiç kendini kötü hisetme hiç birimiz infertilite olmyı tercih etmedikkk kaderimizdi yaşıyoruz
arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım 3 gün sonra allahın izniyle lucrin+puregon kullanmaya başlicam benim tanım nedenszi kısırlık 3 yıılık evliyim sizce tüp bebekte başarı sansım nedir çok karamsarım ama inşallah olur birde 2 kez aşılama yaptırmıştım 2.si kimyasal gebelikle sonuçlandı şimdi tüp bebeğe geçtik inşallah hepimiizn bebeği olur
Heeeeeyttttttthhhhh bizler güçlü kadınlarız bir ton badire atlatsakta hep ayakta kalıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?