Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşlar lucrin kullndığım 8 gün kanamam geldi ama adet kanaması gibi değil az geliyor benim adetimde baya kan geliridi adet oldummu olmadımmı anlamadım yardımcı olun lütfen
Çok fazla adet olmuyorsun lucrin kullanırken çünkü lucrin yumurtalıklarını baskılıyor.
Lucrin nedir?

Beyinde hipofiz üzerinde etkisi olan bu ilaç yumurtalıkların baskılanmasını sağlar. İlk günlerde kısa süre için FSH ve LH ın yükselmesine neden olur, fakat kullanımı devam ettiğinde bu hormonların salınımını baskılar.

Son düzenleme:

sağol cnm bende şimdi yarın için randevü aldım başka ilde tüp bebek merkezi boşuna gitmeyeyim dedim de onun için sordum sizdede aynı şekildemi olmuştu

Kandi adıma yazayım ben heyecanlıyım yarın büyük gün rahim filmi ve doktor muayenesi var:18::18::18::18:

Sen nasılsın

sağol canım iyiym kuzummm
bebeğimm inşşşşş her şey güzel olacakkkkkkk bebeişin gelecek

sağol cnm bende şimdi yarın için randevü aldım başka ilde tüp bebek merkezi boşuna gitmeyeyim dedim de onun için sordum sizdede aynı şekildemi olmuştu

Evet hatta koyu kırmızı gelirdi adetim ama ilaçları kullanırken açıık kırmızı geliyordu.İnş. tedavin sorunsuz olur ve bebeğini kucağına alırısın

sağol canım iyiym kuzummm
bebeğimm inşşşşş her şey güzel olacakkkkkkk bebeişin gelecek

İnş. Yeteeeer zaten tüm çaba eziyet bebek için değilmi
Dün diğer merkezimle ilgili bir haber okudum feci canım sıkıldı adamlar bebeği olacak kişileri bile tüp bebeğe yönlendirmişler oraya yönlendiren kadın doğum doktorlarıda para alıyormuş bizlerin oraya yönlendirdiği için
Uleeennn bukadarmı aç gözlü olunur peeehhhh

canım evet her şey bebek için
bak bizim bir topiğimiz vardı oarada sloğan şuydu
HER-ŞEY-BE-BEK-İÇ-İN-

kuzum malesef canım ama bu durum böyle artık :26:iyi merkez ararken güvenilir gereksiz işlemler yapmayan merkezlerede bakmak zorundayızzz:18::18: birde ben şunu anlamıyorum:26: hani hiç gerek yokken tüp bebk yaptırın diye yönlendirilen insnalar hiç sorgulamıyorlarmııı tüp bebekte şans yüzde kaç benim durumum tüp bebeğe uygunmu neden tüp bebek vs vs ....:26::26: yani şunu demeye çalışıyorum kuzumm artık gözü açık olması gerek biz hastalarız yoksa işi ticarete döken merkezlerin kurabanı oluruz :26::26::26::26:

Valla ben bu kadar hiç beklemiyordum para hırsıları vardı zaten ilk gittiğimizde belli etmişlerdi zaten.
Napalım bunlarıda görücekmişiz inş. bu merkez hayırlı olur bana

Inşallah cnm ya sorunsuz geçer hepimizinki

yadıklarını okudum yasmin cevap verdiği için bende yazmadım
ama tedavinde başaırlar diliyorum inşşşşşş bebeğinle birlikte dönersin aramıza

Valla ben bu kadar hiç beklemiyordum para hırsıları vardı zaten ilk gittiğimizde belli etmişlerdi zaten.
Napalım bunlarıda görücekmişiz inş. bu merkez hayırlı olur bana

canım malesef var birde biliyorsunuz ünverstlerde artık doç ve prof muayene yasaklandı onlarda özel muaynehane açtılar (özel yeri olmayan hoca artık hiç yok neredeyse)bu sebeple güvenilecek kişi ve yer sayısı dahada azaldı

Valla nereye gidiyoruz bilmiyorum Allah sonumuzu hayıretsin.Onlarsızda olmuyor

gerçekten doğru söylüyorsunuz arkadaslar ben 1 aydır merkeze karar veremedığımden tedaviye geçemedım.ınsan bılemıyor kı kım ıyı kım kotu nıyetlı.onlar bızım duygularımızı anlayamadıkları için bızı hasta deil müşterı gıbı göruyorlar.

Bencede içinize sinsin belirlediğiniz merkez. Benim buldum yerimi önümüzdeki adetimle başlıyoruz. Bana bol bol dua edin

denniiz Allah yolunu açık etsin iş. sorunsuz bir tedavi olur ve bebeğine kavuşursun

Ben dün bahçeçiye gittim rahim filmim sorunsuz çektirdim.Ama tüplerde iltihap çıktı ve doktor ameliyat dedi kapalı ama dedim ben iki ameliyat oldum biri sezeryan 6 cm kadar kesik var dedim diğeri göbek değilini üstünden aşağı kadar kesik var dedim baktı ve şok oldu ben kaburganın altındanda girerim ama gerek yok dedi stent takalım tüpe dedi öyle başlayalım tedaviye bide testlerimden birinde şeker çıktı onuda konturol altına al dedi.Ekimde inş. bir sorun çıkmazsa adet sonrarsı stent takılacak onrada sanırım tüp bebek tedavisine başlanacak bakalım nasıl olacak.

Diğer merkez nasıl olduda bu iltihap görmedi dedi.Bu merkezde şu son zamanlarda haberleri çıkan anatoliaydı poffff resmen insanı kullanmışlar kimsede noluyor dememiş

Allah evlat aratmasın bebek için herşeye katlanıyoruz Rabbim inş. emeklerimizi boşa çıkarmaz.

yasmıncım cok gecmıs olsun,ınsalh cabuk atlatırsın ıltıhabını uyuttularmı rahım fılmınde ?stent ne ıse yarıcak bılmıyorum da ondan sordum.Allahım tez zamanda saglıgına kavustursun bebek onemlı evet ama bızım saglımızda daha onemlı yoksa saglıksız bı anne olup baskalarının elıne bırakamayız bebegımızı o yuzden once saglık.en kısa zamanda atlatırsın ınsalh

bende tüp bebek tedavisi görüyorum kızlar biliyorum formla alakası yok ama birşey sorcam ben dometes konservesi yaptım çok az tuz kattım acaba az tuz kattığım için bozulurmu ya ben soruyom komşulara herkes farklı birşey söylüyor sonuçta hamile kalınca bu konserveden yiyecem zehirlenmek istemiyorum eğer bozuluyorsa dökeyim diyorum

Yok uytmadılar ilk rahim filmi gibi çok ağrım olmadı adet ağrısı gibi oldu biraz baskı hissettim okada zaten ayakalkınca hiç bir şey kalmadı.
Stentdi bilmiyorum sabahtan beri araştırıyorum hiç bir şey bulmadım nasıl olacak ne yapılacak bilmiyorum bide fulyadaki merkezde değil umuttüp bebek merkezinde yapacakmış öyle dedi.
Baya masraflı bir tedaviye girdim gibi geliyor Allah eşime güç kuvvet versin bu ameliyatı 6 bine yapacak doktor.

pembesu anneme sordum bir şey olmaz dedi zaten bozulursa açtığında belli olur kokusundan

sağol cnm benm sen nasılsın şimdi okudumda yazılanları allah yardım edecek inşallah sende anne olacaksın bizim bir akraba tüplerinde intihap vardı.ameliyat yaptı açıldı sonra kendiliğinden geri kapandı baktı ameliyatla olmuyor tüp bebek yaptırdı bir kızı var şimdi. sende sor bir doktora olmazsa tekrar yapışma ihtimali var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…