Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Bu 3. tüp bebek demem olacak iki ameliyat olduğum için doktor ameliyatı önermedi kaburganın altındanda girebilirim dedi ama gerek yok stent takalım dedi bir dahaki ay belli olacak ne nasıl olacağı.
İnş.Allah yardım eder bizelere sonunda bizimde yüzümüz güler

Bu 3. tüp bebek demem olacak iki ameliyat olduğum için doktor ameliyatı önermedi kaburganın altındanda girebilirim dedi ama gerek yok stent takalım dedi bir dahaki ay belli olacak ne nasıl olacağı.
İnş.Allah yardım eder bizelere sonunda bizimde yüzümüz güler

elbettekı yuzun gulecek ama bol sabır baska bıseye ıhtıyacımız yok sonunda elbet yuzumuz gulecek.cok sevındım agrının olmamamsına ben rahı fılmınden sonra 2 gun yatmıstım cok kotu olmustum bı de kasılmaktan oldu benımkı bırazcık..ıltıhap neyden olurmus pekı tuplerde ılacla gecmıyormuymus?artık cok arastırmadan karar vermemek gerek olanları duyuyoruz cunku doktorlar tuccar olmuslar ne yazıkkı...

Yok Allaha şükür hiç ağrım sızım olmadı çok fazlada kasmadım rahim filmi çeken doktor sürekli kouşuyordu benimle rahattım.İltihapın neden olduğunu bilmiyorum şunda okadar karışığımki hiç bir şey düşünemiyorum stent genelde börek ve kalbe takılan bir şey yani kanllar açılsın diye tekilıyor belkide kanal açılsın iltihapı ilaçla yok edecek.

Teşekkür ederim benim bu iltihap ilk filmde belliymiş ama bana söylemediler 2. tüp bebek yapıldı ama ozamanda bir şey demediler bu seferki gittiğim doktoada söyledim diğer mezkez söylemedi diye para için önemsemiyorlar hastaları dedi.
Sanki burası iyi geliyor başka doktorada gitsek gene burası olacak bu doktorda kendisi yapmak istiyor bakalım ben şansımı burda denicem maliyeti ne kadar olursa zaten yüp bebekte son nokta burası sonrası Allah kerim

yasmin anatolya da doktorun kimdi?
bende ilk iki denememi orda yaptırmıştım.

Hakan yaralıy dı doktorum soğuk nevaleydi.

Ben de tüpe başlayacak olanlardanım.Anatoliadaki H.Yaralı'yı duymuştum ki ben Ankara'da değilim.Haberleri okuyunca listemden kesinlikle çıkardım o hastaneyi.Bu merkezlerin dr ların göz açlığı ne olacak nasıl hesap verecekler bilmiyorum.Allah ıslah etsin onları.O kadar ah almaları onlar için pek bir şey ifade etmiyor.Deli para kazanıyorlar.Ya bizim umutlarımız.Ne derseler yapıyoruz.

Ben de aynı şeyleri Smyrna'da yaşadım.Dr bize durumu açıklamadan tüp dedi.Şansı bir deeeeee %0 dedi, yaparız ama tutmayabilir dedi ordaki ürolog.Allah onu nasıl biliyorsa öyle etsin.Eşimle şok olmuştuk hala da onun tesirindeyiz.Şimdi Ege Üniv.ne geçtik sırf ticari kaygı taşımaz devlet diye.Bilmiyorum nereye kadar sürer bu durum ama inşallah Rabbim hayırlı evlatlar versin bize.

tatlımm malesef ama bu işi ticarete döken yerler var hemde oldukça çokkk:18::18: bizlerin umutlarını bizlerin parasıyla satın alıyorlar malesefff
keşke devlet özellerde daha çok denetim yapsa:44::44: (sadece tüp bebek te değil tüm sağlık sketöründe)canım devlettede işler malesef zorlaştırıyor:18: ve ilgi yok bizim burada ünvrst has tüp bebek bölümü var hafta sonu ne dr ne hemşire hiç kimseye ulaşamıyorsun:18::18: gittiğinde sıra bekliyorsunn çok kalabalık :26::26:hemşirelere aynı şeyi 2 defa soramıyorsun paralıyorlar vs vs işte bütün bunlarda insanları özele yönlendiriyor

Arkadaslarım,

bende tup bebek kervanına katılacak olanlardanım. 2 dıs gebelik gecirdim. Klamedya enfeksiyonum var. 2 aydır tedavi goruyorum gecmedi. tek tupum alındı. sag tupumun durumuna yarınki rahim filmi sonucumda karar verilcek. ,
doktorum Bahceci halit Erden. Cok uzgunum.

geçmiş olsun umarım yarın hsg den güzel habeler alırsın ve en kısa zamanda bebğine kavuşursunn

Sustum ve Gülümsedim..

Sustum ve gülümsedim..
bir çığlık kanıyor demedim,
en derininde yüreğimin...

Gülümsedim...
gülümsedim ve sustum...
içimdeki volkanları boğarak...

Sustum ve gülümsedim..
susturarak içimdeki sabır taşını
hüznü yüzümde,
acıyı gözlerimde toplayarak...

Demedim kimselere
bir çığlık kanıyor,
en derininde yüreğimin...
bilirim acının dili olmaz...

Sustum!
sadece sustum ve gülümsedim!
bastırarak içimdeki depremleri...
hançeri sadece kendime sapladım.
sapladım ve sustum!...

Görmedi kimse,
kimselere göstermedim.
içime akıttığım gözyaşlarımı...
öldürdüm,
ıslatmadan kirpiklerimi...

Ama ağlamadığım hiç bir çiçek
konuşmadığım hiç bir yıldız kalmadı
bu şehrin parklarında...

İnadına,
açmadım yüreğimi kimselere
kimselere ağlamadım, inadına
hançeri sadece kendime sapladım.
sapladım ve sustum!...
sustum ve gülümsedim!...

Sadece sustum ve gülümsedim!
boğarak içimdeki dalgaları...
kıyısız denizler gibi...

Sadece sustum… sustum ve gülümsedim!...
gülümsedim ve sustum içimdeki çocuğa!...
açan çiçeğe, uçan kuşa, gökteki aya!...
yüreğim kan ağlarken de gülümsedim.
gülümsedim acılara, ihanetlere…
gülümsedim baharlara!...
yağmurlara,bulutlara
rüzgarlara, sulara
gülümsedim!...
gülümsedi!..
gülümse...
gülüm...
gülü...
gül...

Nuri CAN

Hakan yaralıy dı doktorum soğuk nevaleydi.[/QUOTE]

benim de hakan yaralıydı. haklısın çok soğuk. doğru düzgün açıklamalar yapmadan görüşmelerde hemen sepetlemek ister gibi bir hali vardı. madem böyleydi neden ikinciyi de orda yaptırdın diyeceksen donmuşlarım vardı!.. bi de insan inanmak istiyor. güvenmek istiyor. o dönemde farklı bir psikolojiyle boğuşuyor insan.

Yasmin canım benim cok guzel bir siir bu bu kadar guzel anlatılabilir. Gun gelecek ve kahkahalar atacagız! Susmadan, sesli! Inanıyorum!!!!!!!!

Aynen öyle soğuk ve otomatiğe bağlamıştı sanki konuşmalarını...Sen gene dondurulumuşların vardıda denedin peki ben ne yaptım dondurulmuşlarım vardı ama çözülürken öldüler,peki ikinciyi niye denedim hemde sıfırdan hemde 1 ay sonra işte buna kızıyorum keşkem var burda keşke denemeseydim vardır bir hayır dedik denedik Şimdiki doktorumun dediği gibi katekulliye gelmişiniz pehhhh

Yasmin canım benim cok guzel bir siir bu bu kadar guzel anlatılabilir. Gun gelecek ve kahkahalar atacagız! Susmadan, sesli! Inanıyorum!!!!!!!!
İnş. kuzum inş.

Son düzenleme:

Yasmincim çooooooooooook geçmiş olsun umarım bu zorlu tedavi sonucunda yüzün güler tatlım.içini ferah tut herşey bebiş için...herşeyin yolunda gitmesini diliyorummm

Yasmincim çooooooooooook geçmiş olsun umarım bu zorlu tedavi sonucunda yüzün güler tatlım.içini ferah tut herşey bebiş için...herşeyin yolunda gitmesini diliyorummm

İnşallah susesi inşallah allah yardımcımız olsun vardır her şeyde bir hayır vardır bende böyle anne olucam demek

Sen nasılsın hala miden bulanıyormum bebiş napar cinsiyetini tahmin edicem bence erkek olacak senin bebiş

Kizlar bugun benim transferden sonra 8. gunum dayanamayip bugun kan testi yaptirdim.Sonuc 1,6 cikti dr.su an erken oldugunu(Tup bebegi yaptirdigimiz yerde yaptirmadim tabi kan testini)dr.henuz erken oldugunu ve bir kac gun sonra tekrarlamam gerktigini söyledi.Ben cok uzgunum ne yapacagimi bilmiyorum ama buyuk bir ihtimalle negatif.Bir kac gun sonra degisirmi acaba degerim yasayn varmi ????Yani 8. gunde tam cikmayabilirmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…