sağol cnm benm sen nasılsın şimdi okudumda yazılanları allah yardım edecek inşallah sende anne olacaksın bizim bir akraba tüplerinde intihap vardı.ameliyat yaptı açıldı sonra kendiliğinden geri kapandı baktı ameliyatla olmuyor tüp bebek yaptırdı bir kızı var şimdi. sende sor bir doktora olmazsa tekrar yapışma ihtimali var mı diye
sağol cnm benm sen nasılsın şimdi okudumda yazılanları allah yardım edecek inşallah sende anne olacaksın bizim bir akraba tüplerinde intihap vardı.ameliyat yaptı açıldı sonra kendiliğinden geri kapandı baktı ameliyatla olmuyor tüp bebek yaptırdı bir kızı var şimdi. sende sor bir doktora olmazsa tekrar yapışma ihtimali var mı diye
Bu 3. tüp bebek demem olacak iki ameliyat olduğum için doktor ameliyatı önermedi kaburganın altındanda girebilirim dedi ama gerek yok stent takalım dedi bir dahaki ay belli olacak ne nasıl olacağı.
İnş.Allah yardım eder bizelere sonunda bizimde yüzümüz güler
denniiz Allah yolunu açık etsin iş. sorunsuz bir tedavi olur ve bebeğine kavuşursun
Ben dün bahçeçiye gittim rahim filmim sorunsuz çektirdim.Ama tüplerde iltihap çıktı ve doktor ameliyat dedi kapalı ama dedim ben iki ameliyat oldum biri sezeryan 6 cm kadar kesik var dedim diğeri göbek değilini üstünden aşağı kadar kesik var dedim baktı ve şok oldu ben kaburganın altındanda girerim ama gerek yok dedi stent takalım tüpe dedi öyle başlayalım tedaviye bide testlerimden birinde şeker çıktı onuda konturol altına al dedi.Ekimde inş. bir sorun çıkmazsa adet sonrarsı stent takılacak onrada sanırım tüp bebek tedavisine başlanacak bakalım nasıl olacak.
Diğer merkez nasıl olduda bu iltihap görmedi dedi.Bu merkezde şu son zamanlarda haberleri çıkan anatoliaydı poffff resmen insanı kullanmışlar kimsede noluyor dememiş
Allah evlat aratmasın bebek için herşeye katlanıyoruz Rabbim inş. emeklerimizi boşa çıkarmaz.[/QUOT
arkadasım çok geçmiş olsun öncelikle allah şifa versin tez zamanda inş. ama hemen bı doktora bağlı kalma derim stent için hastaneler doktorlar devletten yuklu para alıyorlar yanı çıkarları oluyor bazı şeyler gerekmese de hemen yapalım dıyolar baska doktorlara da sor bence.mesela benim ilk aşılamamda sperm ileri hareketi 0 olduğu halde bana jımerde ki gülin okan aşılama yaptı tabı ozamanlar bişey bilmiyom ki ben de heyecanla umıtle tutsun diye bekliyom hiç ileri hareketi olmayan sperm yumurtalıklara ulaşıp döllenme sansı olur mu ki tutsun.o yuzden hemen ok demem doktorlara sor bıkaç yere benden sana nacizane tavsiye
elbettekı yuzun gulecek ama bol sabır baska bıseye ıhtıyacımız yok sonunda elbet yuzumuz gulecek.cok sevındım agrının olmamamsına ben rahı fılmınden sonra 2 gun yatmıstım cok kotu olmustum bı de kasılmaktan oldu benımkı bırazcık..ıltıhap neyden olurmus pekı tuplerde ılacla gecmıyormuymus?artık cok arastırmadan karar vermemek gerek olanları duyuyoruz cunku doktorlar tuccar olmuslar ne yazıkkı...
arkadasım çok geçmiş olsun öncelikle allah şifa versin tez zamanda inş. ama hemen bı doktora bağlı kalma derim stent için hastaneler doktorlar devletten yuklu para alıyorlar yanı çıkarları oluyor bazı şeyler gerekmese de hemen yapalım dıyolar baska doktorlara da sor bence.mesela benim ilk aşılamamda sperm ileri hareketi 0 olduğu halde bana jımerde ki gülin okan aşılama yaptı tabı ozamanlar bişey bilmiyom ki ben de heyecanla umıtle tutsun diye bekliyom hiç ileri hareketi olmayan sperm yumurtalıklara ulaşıp döllenme sansı olur mu ki tutsun.o yuzden hemen ok demem doktorlara sor bıkaç yere benden sana nacizane tavsiye
yasmin anatolya da doktorun kimdi?
bende ilk iki denememi orda yaptırmıştım.
Ben de tüpe başlayacak olanlardanım.Anatoliadaki H.Yaralı'yı duymuştum ki ben Ankara'da değilim.Haberleri okuyunca listemden kesinlikle çıkardım o hastaneyi.Bu merkezlerin dr ların göz açlığı ne olacak nasıl hesap verecekler bilmiyorum.Allah ıslah etsin onları.O kadar ah almaları onlar için pek bir şey ifade etmiyor.Deli para kazanıyorlar.Ya bizim umutlarımız.Ne derseler yapıyoruz.
Ben de aynı şeyleri Smyrna'da yaşadım.Dr bize durumu açıklamadan tüp dedi.Şansı bir deeeeee %0 dedi, yaparız ama tutmayabilir dedi ordaki ürolog.Allah onu nasıl biliyorsa öyle etsin.Eşimle şok olmuştuk hala da onun tesirindeyiz.Şimdi Ege Üniv.ne geçtik sırf ticari kaygı taşımaz devlet diye.Bilmiyorum nereye kadar sürer bu durum ama inşallah Rabbim hayırlı evlatlar versin bize.
Arkadaslarım,
bende tup bebek kervanına katılacak olanlardanım. 2 dıs gebelik gecirdim. Klamedya enfeksiyonum var. 2 aydır tedavi goruyorum gecmedi. tek tupum alındı. sag tupumun durumuna yarınki rahim filmi sonucumda karar verilcek. ,
doktorum Bahceci halit Erden. Cok uzgunum.
benim de hakan yaralıydı. haklısın çok soğuk. doğru düzgün açıklamalar yapmadan görüşmelerde hemen sepetlemek ister gibi bir hali vardı. madem böyleydi neden ikinciyi de orda yaptırdın diyeceksen donmuşlarım vardı!.. bi de insan inanmak istiyor. güvenmek istiyor. o dönemde farklı bir psikolojiyle boğuşuyor insan.
İnş. kuzum inş.Yasmin canım benim cok guzel bir siir bu bu kadar guzel anlatılabilir. Gun gelecek ve kahkahalar atacagız! Susmadan, sesli! Inanıyorum!!!!!!!!
Yok uytmadılar ilk rahim filmi gibi çok ağrım olmadı adet ağrısı gibi oldu biraz baskı hissettim okada zaten ayakalkınca hiç bir şey kalmadı.
Stentdi bilmiyorum sabahtan beri araştırıyorum hiç bir şey bulmadım nasıl olacak ne yapılacak bilmiyorum bide fulyadaki merkezde değil umuttüp bebek merkezinde yapacakmış öyle dedi.
Baya masraflı bir tedaviye girdim gibi geliyor Allah eşime güç kuvvet versin bu ameliyatı 6 bine yapacak doktor.
pembesu anneme sordum bir şey olmaz dedi zaten bozulursa açtığında belli olur kokusundan
Yasmincim çooooooooooook geçmiş olsun umarım bu zorlu tedavi sonucunda yüzün güler tatlım.içini ferah tut herşey bebiş için...herşeyin yolunda gitmesini diliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?