Çok erken yapmışsınız biraz daha bekle bthcg 9 yada10. Günde salgilaniyor tüp bebekte[/QUOT
Kisiden kisiye degisiyormu acaba bu bazilarinda kanda 6.7.8 gunde bile cikan var onlari gorunce hepten umidim kesildi.Acaba 1,6 cikmasi yani hic cikmamasindan iyimi.Yani kesinlikle negatif olsa 0,10 vs.öyle baslamasi gerekmiyormu??
Çok erken yapmışsınız biraz daha bekle bthcg 9 yada10. Günde salgilaniyor tüp bebekte[/QUOT
Kisiden kisiye degisiyormu acaba bu bazilarinda kanda 6.7.8 gunde bile cikan var onlari gorunce hepten umidim kesildi.Acaba 1,6 cikmasi yani hic cikmamasindan iyimi.Yani kesinlikle negatif olsa 0,10 vs.öyle baslamasi gerekmiyormu??
Ben 10.günümde yapmıştım ve deger 10 dü eğer 8. Gun yapsaydım 2 çıkardı neyse sonra ikiye katlandi
Ben 10.günümde yapmıştım ve deger 10 dü eğer 8. Gun yapsaydım 2 çıkardı neyse sonra ikiye katlandi
Canim ins. benimde öyle olur insss.....ben simdi hic cikmamasindansa azda ols bir deger cikti diye avutuyorum kendimi
kızlar tüp bebek fiyatlarını bilen yokmuu lütfenn
Kizlar bugun benim transferden sonra 8. gunum dayanamayip bugun kan testi yaptirdim.Sonuc 1,6 cikti dr.su an erken oldugunu(Tup bebegi yaptirdigimiz yerde yaptirmadim tabi kan testini)dr.henuz erken oldugunu ve bir kac gun sonra tekrarlamam gerktigini söyledi.Ben cok uzgunum ne yapacagimi bilmiyorum ama buyuk bir ihtimalle negatif.Bir kac gun sonra degisirmi acaba degerim yasayn varmi ????Yani 8. gunde tam cikmayabilirmi??
kızlar siz biliyosunzdr bana yardımcı olun raporsuz azospermide tüp bebek ücretleri ne kadar
ayşeciğim 2 gün sonra tekrar yaptır ama benced negatif çünki 8. günde gebelik olsa değer bu kadar düşük çıkmazdı canım
Evet canim bende öyle dusunuyorum olsaydi mutlaka cikardi 8. gunde.Daha fazla hayal kurmanin anlami yok.8. gunden sonra degerin degismesi mumkun degil zaten
zor sıkıntılı bir süreç rabbim yardımcımız olsunnn
Evet canim bende öyle dusunuyorum olsaydi mutlaka cikardi 8. gunde.Daha fazla hayal kurmanin anlami yok.8. gunden sonra degerin degismesi mumkun degil zaten
İnş. bebeğin süpriz yaparda değerin yükselir.
Ayyy ne guzel söyledin ya bende artik bir surpriz bekliyorum zaten
İnşallah susesi inşallah allah yardımcımız olsun vardır her şeyde bir hayır vardır bende böyle anne olucam demek
Sen nasılsın hala miden bulanıyormum bebiş napar cinsiyetini tahmin edicem bence erkek olacak senin bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?