Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ayşeciğim 2 gün sonra tekrar yaptır ama benced negatif çünki 8. günde gebelik olsa değer bu kadar düşük çıkmazdı canım

kızlar siz biliyosunzdr bana yardımcı olun raporsuz azospermide tüp bebek ücretleri ne kadar

bu merkezden merkeze değişir ama 3500 tl ,le başlıyr merkezin istediği fiyat bir bu kadarda ilaçlar tutar ancak azo sperm olmanız rapor almanızı kolaylaştırır o zamnda fiyatalar düşer uygun hale gelir öncelikle merkeze karara vermelisin

toanam canım test günüdü sanırım bu günnn merak içindeyimmmmm

ayşeciğim 2 gün sonra tekrar yaptır ama benced negatif çünki 8. günde gebelik olsa değer bu kadar düşük çıkmazdı canım

Evet canim bende öyle dusunuyorum olsaydi mutlaka cikardi 8. gunde.Daha fazla hayal kurmanin anlami yok.8. gunden sonra degerin degismesi mumkun degil zaten

Evet canim bende öyle dusunuyorum olsaydi mutlaka cikardi 8. gunde.Daha fazla hayal kurmanin anlami yok.8. gunden sonra degerin degismesi mumkun degil zaten

zor sıkıntılı bir süreç rabbim yardımcımız olsunnn

Ayyy ne guzel söyledin ya bende artik bir surpriz bekliyorum zaten

Sonunu görene kadar her zaman bir umut vardır belli olmaz ama her zaman en kötüsünüdü düşünmek gerek Allah büyüktür son test gününe kadar belki yükselir ama Yeteeerinde dediği gibi negatif gibi görünüyor...

İyiym canım yaa ne yapayım eddeyim işte,çok bunalmıştım yalnızlıktan 2 gündür misafirim geliyoda biraz kafam dağıldı...bebiş iyi heralde ya 2 hafta sonra gidicem dr a daha bişey hissetmeyince insan tedirgin oluyo doğrusu normal mi gidiyo diye...ilaçlar midemi bulandırıyo artık iğne popomu acıttı sormaa çileler devam yani..herşey bebiş için umarmı sağlıcakla gelir dünyaya...sizler içinde her daim dua ediyorum hem bebişimede söyledim oda dua ediyo teyzeleri için inşallah olacak olacakk...

kızlar bende bugün lucrin+pragona başladım bana lucrini yarıya indir dedilerde ben unuttum alıştığım değer vurdum bu seferlik birşey olurmu ya pregonuda vurdum ama 10 mg vuruyordum bana 5mg a düşürmemi söylediler ben unuttum yine 10 mg vurdum bir günden birşey olmaz inşallah yardımcı olun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…