pregon 150 lucrin 5 olacaktı ben pregon 150 lucrin 10 vurdum ya
:79::79::79:yeterrrrrrr yasminnnnnn nasılsınız????? ankara dışındaydık biraz kafamızı dağıtalım dedik yeni geldik.yetercim eşinde kist çıkmış galiba geçmiş olsun allah kolaylık versin.yasminnnn senin tedavi ekime kalmış takip ediyorum cnm allah yardımcın olsun.tedaviye yeni başlayan arkadaşlarada bol şanslar.:79::79::79:
:79::79::79:yeterrrrrrr yasminnnnnn nasılsınız????? ankara dışındaydık biraz kafamızı dağıtalım dedik yeni geldik.yetercim eşinde kist çıkmış galiba geçmiş olsun allah kolaylık versin.yasminnnn senin tedavi ekime kalmış takip ediyorum cnm allah yardımcın olsun.tedaviye yeni başlayan arkadaşlarada bol şanslar.:79::79::79:
tüp bebek tedavisindeki ilaçların yan etkisi beni bunaltıyor sinir yapıyor halsizlik ruhsal şeyler sizinde benşm gibi oldumu
kızlar 12.gün negatifi gördükten sonra ne zaman adet olunur lütfen acil yardım simsiyah akıntım var progestan mı yoksa adet mi oluyorum.hastalanmak istiyoruuum
kızlar 12.gün negatifi gördükten sonra ne zaman adet olunur lütfen acil yardım simsiyah akıntım var progestan mı yoksa adet mi oluyorum.hastalanmak istiyoruuum
Kizlarrrrrr HAMILEYIMMM12:gun sonucum 68,9 cok mutluyum cook.
Gözün aydın canım, Allah hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
kızlar yaa tecrübesi olan arkadaşlara soruyorum,adet gibi karnı şişip göğüsleri şişip hamile olduğunu öğrenen varmı???transferimin 4. günü moralim çok bozulduuuuu(((
ilk denememdede aynı ağrım olmuştu,kimyasal gebelik yaşadım,mümkün olduğunca olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama bazen dibe vurduğumda olmuyor değilcanım bunlar kulandığın ilaçlara bağlı bir durum olablir:26::26: gebelik için çok erken (ama bu ilk günden tutunma olmaz dememk değildir tabiki)tutunma sürsi 3 ila 6 gün arasında değişir :26::26:ama bu gün 4. günün neden moralin bozuk bunu anlamadım:44::44::44: bu 10.12 gün test gününe kadar olan süreç moralinizi en yüksek tutmanız gereken süreçtirben hep söylüyorum EĞERKİ NEGATİF ALIRSANIZ ZATEN ÜZÜLMEK İÇİN ÇOK VAKTİNİZ OLACAK O YÜZDEN BEBEĞİNİZLE BİRLİKTE GEçİRECEĞİNİZBU 12 GÜNLÜK SÜRECİ STRESİZ GEÇİRİN umarımmm bebeğin seninledir bu belirtileri küçün ben burdayım demek için yapıyordur ve bizede güzel haberler veririsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?