Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

:79::79::79:yeterrrrrrr yasminnnnnn nasılsınız????? ankara dışındaydık biraz kafamızı dağıtalım dedik yeni geldik.yetercim eşinde kist çıkmış galiba geçmiş olsun allah kolaylık versin.yasminnnn senin tedavi ekime kalmış takip ediyorum cnm allah yardımcın olsun.tedaviye yeni başlayan arkadaşlarada bol şanslar.:79::79::79:

hoş geldin özlettin kendini canım sağol kuzum

Hoşgeldin iyi olmuş gezmen
Bende düğüne gittim kurtlarımı saça saça oynadım iyi oldu

Benim durumlar karışık Allah yardımcım olsun herkesin olsun başladım bir yola allah sonunu hayır etsin...

tüp bebek tedavisindeki ilaçların yan etkisi beni bunaltıyor sinir yapıyor halsizlik ruhsal şeyler sizinde benşm gibi oldumu

Senin gibi yan etkiler hiç hissetmedim ama balon gibi şiştim ve acayip sıcak basıyodu ve terliyordum su gibi ama iğneler falan bitince ve negatif olunca 3 ayda anca gitti şişliklerim...

kızlar 12.gün negatifi gördükten sonra ne zaman adet olunur lütfen acil yardım simsiyah akıntım var progestan mı yoksa adet mi oluyorum.hastalanmak istiyoruuum

tebrik ederim canım inşllah kucağına alıp büyütmeni nasip eder mevlam sağlıkla ve darısı bizlere nartık

kızlar yaa tecrübesi olan arkadaşlara soruyorum,adet gibi karnı şişip göğüsleri şişip hamile olduğunu öğrenen varmı???transferimin 4. günü moralim çok bozulduuuuu(((

kızlar yaa tecrübesi olan arkadaşlara soruyorum,adet gibi karnı şişip göğüsleri şişip hamile olduğunu öğrenen varmı???transferimin 4. günü moralim çok bozulduuuuu(((

canım bunlar kulandığın ilaçlara bağlı bir durum olablir:26::26: gebelik için çok erken (ama bu ilk günden tutunma olmaz dememk değildir tabiki)tutunma sürsi 3 ila 6 gün arasında değişir :26::26:ama bu gün 4. günün neden moralin bozuk bunu anlamadım:44::44::44: bu 10.12 gün test gününe kadar olan süreç moralinizi en yüksek tutmanız gereken süreçtir ben hep söylüyorum EĞERKİ NEGATİF ALIRSANIZ ZATEN ÜZÜLMEK İÇİN ÇOK VAKTİNİZ OLACAK O YÜZDEN BEBEĞİNİZLE BİRLİKTE GEçİRECEĞİNİZBU 12 GÜNLÜK SÜRECİ STRESİZ GEÇİRİN umarımmm bebeğin seninledir bu belirtileri küçün ben burdayım demek için yapıyordur ve bizede güzel haberler veririsinn

ilk denememdede aynı ağrım olmuştu,kimyasal gebelik yaşadım,mümkün olduğunca olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama bazen dibe vurduğumda olmuyor değil(yinede cvp verdiğin için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…