Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Azcık sabırlı ol ben seni anlıyıroum benimde kimyasal gebelik olmuştu doktor demişti tutunmak için cabalamış ama başraramamış buda iyi demişti
Kendini üzme teselli et kendi olacak de gaz ver kendine..
İnş. bebeğin sana sıkı sıkı tutunur sende burda kocaman harflerle bende hamileyim dersin inş.

Kızlar mrehaba,

bizde bu ay tüp bebek yapmayı planlıyoruz ama merkez seçimin de bir türlü karar veremedik . Yardımalrınızı bekliyorum lütfen...

Senin ve eşinin içine sinen hangi merkezse bence orayı seçin ama iyi araştırın gidebilirseniz merkeze yüz yüze konuş
son zamanlarda çıkan haber yüzünden tüm merkezlere öcü gibi bakılıyor artık
İnş. doğru seçimi yaparasınız hayırlı olur o merkezde

sabırlı olmaya karar verdim,belki karnımın ağrısıda bir belirtidir öyle değilmi:):89:

geçmiş olsunnn bu sreci 5 defa yaşamış birisi olarkatan pskolojini anlıyorummm inşş bu sefer güzel haberlerle geliriisn aramıza

arkadaşım ben bundan önce 4 kez biyokimyasal gebelik yaşadım ama onlar tüp bebek değildi normal yollarla elde edilmiş gebeliklerdi evet haklısın benimde senin söylediğin gibi adet olacakmış gibi ağrılarım oldu ve nihayetinde kanamam oldu tüp bebek denememde de aynı şeyleri yaşadım benimde moralim bozuldu oturup ağladım saatlerce sonra hamile olduğumu öğrenmeme rağmen ağrılarım 1 ay kadar devam etti ben her an kanamam olacak diye beklerken bebeğim benden çok daha ğüçlü çıktı sıkı sıkı tutundu annesine şimdi hayırlısıyla oğlumu kucağıma alacağım günü bekliyorum sana tavsiyem moralini bozma rahat ol rabbim ol dediyse olur hayırlısını nasip etsin cümlemize

Günaydın
günaydın yalnızlığımın sabahı...
günaydın olsun, ıssız saatlerin kaybolan karanlığı
günaydın evim,sığınağım,yuvam..
günaydın içmin üşüyenine isyan sobam..
günaydın sana yaprak yaprak tükettiğim umutlarım...
günlerin günaydınlarla dolsun sensizliğim..
günaydın günü adımlayarak başlattığım sokak..
günaydın sana yüreğimin çığlığı...
günaydın olsun özlemlere,isyanlara inat sonsuz suskunluğum...
günaydın..

Çiğdem SELÇUK

bu bana moral olur işte yaşanmış bir öykü...inşallah tutunurda ağrılarını hep çekerim razıyım...artık sonucumu alana kadar nötr bi şekilde bekliycem,allah yardımcımı olsun,hem senin içinde ne güzel bir duygu yakında kucağına alacaksın,bende bir gün görecem o günleri....

rabbim nasip eder inşallah kucağıma almayı ama gerçekten çok güzel duygular içimde bana ait birşey var dünyanın en güzel şeyi tarif edilemez dilerim isteyen herkes o günleri görsün herkes yavrusunu kucağına alsın kimsenin kucağı boş kanadı kırık kalmasın ben yaşadım biliyorum çoookk ama çooooook zor

Hadi gözün aydın inş. güzel bi hamilelik olur
Her zaman küçükte olsa bir umut vardır üzdün kendi bakk bebeğin sana sıkı sıkı tutundu

tebrik ederim canım inşllah kucağına alıp büyütmeni nasip eder mevlam sağlıkla ve darısı bizlere nartık

gözün aydın sağlıckla gelsin inşş bebeğinn

Gözün aydın canım, Allah hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar mrehaba,

bizde bu ay tüp bebek yapmayı planlıyoruz ama merkez seçimin de bir türlü karar veremedik . Yardımalrınızı bekliyorum lütfen...

Canım tebrik ederim rabbim tamamına erdirir inşallah....

gözünüzaydın allah tamamına erdirsin

Guzel dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim.Ins.Allah hepinize nasip eder.

Arkadaşlar hepinize öncelikle günaydınlar diliyorum,kadınlar kulubune yenı uye oldum cunku böyle bır sıte olduğunu daha evel bılmıyordum bır rastlantı sonucu ulaştım ve ulaştığım için mutluyum cunku bende şuan burdakı arkadşlarım gıbı bebek umudyla tedavı alan bırıyım,tup bebek tedavısı aldım ılk defa salı gunu 2 sağlıklı bebişim annesine transfer oldu,bugun 4. gun ve heycanla sonucu beklıyorum ,burdaki arkadaşlarım allah inşalahh hepimize sağlıklı bebekler verir hepinize çok duacıyım sızlerdennde beklııyorummm..

İnş. herşey yolunda gider bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur Rabbim inş. yüzünü güldürür

Hadi bakalım az kalmış büyük güne inşallah dokuz ay boyunca seninle kalır...........

Canım hoşgeldin öncelikle inşallah sorunsuz atlatırısın süreci mutlu sonla bitmesi dileğiyleeeeeeeeeeeee

arkadaşlar herkese merhaba..Size birşey sormak istiyorum, bende Ağustos ayında tüp bebekle hamile kaldım, çok şükür bugün kontrol vardı ve herşey yolundaymış..Soruma gelince şimdi ben progestan fitil ve estrofem kullanıyorum, fitil günde 3 kez, estrofem 2 kez..Yalnız estrofem hamilelikte X kategorisinde ve fetüs için zararlı ve anomali olur diyor..doktor bunları 3. ayıma kadar kullanmamı söyledi, bu ankdaki tüp bebek doktorum, başka ilde olduğum için burda gittiğim doktorda gerek olmadığını söylüyor..bu estrofem konusunda çok endişeliyim..kullananlar ne zamana kadar kullandı ve benim gibi 3 ay kullanan olduysa bir sıkıntı oldu mu? nolur cevaplarınızı bekliyorum..teşekkürler..

yasminciğim yine döktürmüşsün valla

selam arkadaşım tedavin hayırlı olsun.inşallah güzel sonuçlar yazarsın bize sende ankaradansın galiba nerede tedavi gördün acaba???ben 3.tedavimi oldum ama maalesef yine negatifle sonuçlandıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…