Kızlar mrehaba,
bizde bu ay tüp bebek yapmayı planlıyoruz ama merkez seçimin de bir türlü karar veremedik . Yardımalrınızı bekliyorum lütfen...
Azcık sabırlı ol ben seni anlıyıroum benimde kimyasal gebelik olmuştu doktor demişti tutunmak için cabalamış ama başraramamış buda iyi demişti
Kendini üzme teselli et kendi olacak de gaz ver kendine..
İnş. bebeğin sana sıkı sıkı tutunur sende burda kocaman harflerle bende hamileyim dersin inş.
ilk denememdede aynı ağrım olmuştu,kimyasal gebelik yaşadım,mümkün olduğunca olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama bazen dibe vurduğumda olmuyor değil(yinede cvp verdiğin için teşekkürler...
sabırlı olmaya karar verdim,belki karnımın ağrısıda bir belirtidir öyle değilmi:):89:
arkadaşım ben bundan önce 4 kez biyokimyasal gebelik yaşadım ama onlar tüp bebek değildi normal yollarla elde edilmiş gebeliklerdi evet haklısın benimde senin söylediğin gibi adet olacakmış gibi ağrılarım oldu ve nihayetinde kanamam oldu tüp bebek denememde de aynı şeyleri yaşadım benimde moralim bozuldu oturup ağladım saatlerce sonra hamile olduğumu öğrenmeme rağmen ağrılarım 1 ay kadar devam etti ben her an kanamam olacak diye beklerken bebeğim benden çok daha ğüçlü çıktı sıkı sıkı tutundu annesine şimdi hayırlısıyla oğlumu kucağıma alacağım günü bekliyorumsana tavsiyem moralini bozma rahat ol rabbim ol dediyse olur hayırlısını nasip etsin cümlemize
bu bana moral olur işte yaşanmış bir öykü...inşallah tutunurda ağrılarını hep çekerim razıyım...artık sonucumu alana kadar nötr bi şekilde bekliycem,allah yardımcımı olsun,hem senin içinde ne güzel bir duygu yakında kucağına alacaksın,bende bir gün görecem o günleri....
Hadi gözün aydın inş. güzel bi hamilelik olur
Her zaman küçükte olsa bir umut vardır üzdün kendi bakk bebeğin sana sıkı sıkı tutundu
tebrik ederim canım inşllah kucağına alıp büyütmeni nasip eder mevlam sağlıkla ve darısı bizlere nartık
gözün aydın sağlıckla gelsin inşş bebeğinn
Gözün aydın canım, Allah hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar mrehaba,
bizde bu ay tüp bebek yapmayı planlıyoruz ama merkez seçimin de bir türlü karar veremedik . Yardımalrınızı bekliyorum lütfen...
Canım tebrik ederim rabbim tamamına erdirir inşallah....
gözünüzaydın allah tamamına erdirsin
Arkadaşlar hepinize öncelikle günaydınlar diliyorum,kadınlar kulubune yenı uye oldum cunku böyle bır sıte olduğunu daha evel bılmıyordum bır rastlantı sonucu ulaştım ve ulaştığım için mutluyum cunku bende şuan burdakı arkadşlarım gıbı bebek umudyla tedavı alan bırıyım,tup bebek tedavısı aldım ılk defa salı gunu 2 sağlıklı bebişim annesine transfer oldu,bugun 4. gun ve heycanla sonucu beklıyorum ,burdaki arkadaşlarım allah inşalahh hepimize sağlıklı bebekler verir hepinize çok duacıyım sızlerdennde beklııyorummm..
Arkadaşlar hepinize öncelikle günaydınlar diliyorum,kadınlar kulubune yenı uye oldum cunku böyle bır sıte olduğunu daha evel bılmıyordum bır rastlantı sonucu ulaştım ve ulaştığım için mutluyum cunku bende şuan burdakı arkadşlarım gıbı bebek umudyla tedavı alan bırıyım,tup bebek tedavısı aldım ılk defa salı gunu 2 sağlıklı bebişim annesine transfer oldu,bugun 4. gun ve heycanla sonucu beklıyorum ,burdaki arkadaşlarım allah inşalahh hepimize sağlıklı bebekler verir hepinize çok duacıyım sızlerdennde beklııyorummm..
İnş. herşey yolunda gider bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur Rabbim inş. yüzünü güldürür
yasminciğim yine döktürmüşsün vallaGünaydın
günaydın yalnızlığımın sabahı...
günaydın olsun, ıssız saatlerin kaybolan karanlığı
günaydın evim,sığınağım,yuvam..
günaydın içmin üşüyenine isyan sobam..
günaydın sana yaprak yaprak tükettiğim umutlarım...
günlerin günaydınlarla dolsun sensizliğim..
günaydın günü adımlayarak başlattığım sokak..
günaydın sana yüreğimin çığlığı...
günaydın olsun özlemlere,isyanlara inat sonsuz suskunluğum...
günaydın..
Çiğdem SELÇUK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?