Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kevser nesibeee azazillll önceden bu topiğe yazan diğer arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz yaa kayboldunuz neler yapıyorsunuz????????????????????????*

tuttu fırlattı kalbimiiiiiiiiiii ezdi üstünü çiğnediiii zamanla geçer dedi zamanlaaaaaaaaaaaaaaa zamanlaaaaaaaaaaaaaaaaa ama hala geçmedii:2: ayyy bu şarkı dilimi takıldı gitmiyor kızlar ne edelim biz yasmin gibi güzel şiirler bilmiyoruz hatun romantikkkkkk...

tuttu fırlattı kalbimiiiiiiiiiii ezdi üstünü çiğnediiii zamanla geçer dedi zamanlaaaaaaaaaaaaaaa zamanlaaaaaaaaaaaaaaaaa ama hala geçmedii:2: ayyy bu şarkı dilimi takıldı gitmiyor kızlar ne edelim biz yasmin gibi güzel şiirler bilmiyoruz hatun romantikkkkkk...

Canım mrb bende ağustosta hamiş olduğumu öğrenenlerdenim bende aynı şekilde estorfem,bemiks c, crinoe jel kullanarak devam ettim ama bana sanırım 6.haftamda bıraktırdı doktorum estorfemi diğerlerine jele 12.haftaya kadar devam diğerleri 16.hafta dediler şimdi bende o merkeze gitmiyorumm ama diğer ilçaları kullanıyom bide bana sonradan progestan iğne eklendi tabii kanamam oldu çünkü ama haftaya inşşallah hepsi bitcek.seninde kullanman sakıncalı olabilir belki, bende okumuştum o yazıyı ama işte bana erken bıraktırdılar yinedede bilemiyorum belki senin değerlerinle alakalı bişeyde olablilir.sen tedavi olduğun merkezi ara bi görüş dr la ona göre devam edersin yada bırakırsınnnnnnnnnnnn....Allah tamamına erdirir inşallah sağlıcakla kucağına almanı diliyorummmmmmmmmmmmmmmm.

bende bebğendim bu şarkıyıEki Görüntüle 262066 Eki Görüntüle 262067 Eki Görüntüle 262066 Eki Görüntüle 262067 Eki Görüntüle 262066 Eki Görüntüle 262067 Eki Görüntüle 262066 Eki Görüntüle 262067

canım bu konuda hiç fikrim yokkkk dr konuşş

slmmmm ble vermedennnn nereye gitinnnnn bende seni merak etmiştim nasılsın diyee

Yasmin canımnbr?nasıl gidiyo tedavi?ekimemi kalmıştı seninki yoksa umarım sende sorunsuz bi şekilde atlatırsın...........

Amin inş.
İyiyim Allaha şükür çiftlekte kalıyoruz bir kaç gündür inekler kediler köpekler derken zaman geçiyor işte fazla düşünmüyorum bebek olayını...
Ekimde daha stent takılacak sonrasını bilmiyorum ne olacak.
Sen nasılsın inş. herşey yolundadır bebek ve sen iyisinizdir

yasminciğim yine döktürmüşsün valla

Bu aralar feci duygusalım

selam arkadaşım tedavin hayırlı olsun.inşallah güzel sonuçlar yazarsın bize sende ankaradansın galiba nerede tedavi gördün acaba???ben 3.tedavimi oldum ama maalesef yine negatifle sonuçlandıı

arkadaşım ınşalah pozıtıf sonuclar alırsın senın sebep ne bebek olmamasının?ben ankaradanım ancak ankarada ıkamet etmıyom ,başka ilde gordum tedavı ama cok memnun kaldım,doktorumun guler yuzu tum personelın bayan olması insanı cokr rahatlatıyor ,şimdiye kadar cok ıyıydı herşey yolunda gıttı aksama olmadan sonucuda mutlu eder ınşalah en kısa zamanda bızde bebeklerımızı kucagımıza alırız inşalah.

valla bi daha tedavi olurmuyum bilmiyorum cnm bayağı yıprandım ben 35 yaşındayım 15.yıla girdik evliliğimizde bizde sorun sperm hareketsizliği 2 kere tüp bebk denedik olmadı 10 yıl aradan sonra kendimi toparlayaıp yaşım geçiyor diye bir daha deneyelim dedik 3.tedavimizde ramazanda negatifle sonuçlandı.sen nerede görüyorsun tedavini şimdi.ilk tedavinmi.allah yardımcınız olsun

Bebektim kollarınızda
Ağlardım hep
Sabrın sonu yoktu
Aylarca bilinçsizce denedim sizi
Ama nedenliydi bu ağlamalarım:
Ya karnım açtı
Ya altım ıslak
Ya da gazım vardı
Bitmek bilmez bir nakarattı
In ga, ın ga, ın ga
Uykusuz gecelerinizin sessizliğinde.
Çin işkencesiydi kalkmayan kirpiklerinizde
Oysa şimdi şafaklarda
Gecelerini eskortsuz geçirdiğim
Yalnızlığımda
Nedensiz ağlıyorum hep
Sessiz hıçkırıklarım
Uyandırmıyor artık kim...

Tevfik Ceritoğlu

Son düzenleme:

döktür şekerim döktürrrrrr

canım çok teşekkür ederim cevabın için, dediğin gibi aradım ve yine 12. haftaya kadar kullanmamı söyledi doktorum..artık kullanacam bende, güvenmekten başka çarem yok, normal kadın doğumcu gerek yok aslında dedi ama kullan bişi olmaz demişti..

Senden uzakta olmayı susuzluk bellemişken,dilim-damağım kupkuru.Kat kat giydim üstüme ne bulduysam...İlla ki üşüyorum ellerin olmadan.

Soğuk iliğime kadar işliyor.

Sen yoksun ya buralarda,tüm rüzgarlar yüreğime esiyor!!!

"Oysa tırnağımın ucuna kadar buz tutmuş bedenim..."

Belki üşümemeli bu kadar,belki ısıtmalı bu güneş az biraz..

Bakmaya alışmış,güneş bellemişken gözlerini...yapamıyorum buralarda

O yüzden...

Senden uzakta yaşadığım eksiklik yüzünden,

Aynı havayı solumadan seninle,içime basan kasvet yüzünden,

Ve sayamadığım daha bir çok neden,içimi acıtan onca yol varken

Bekle beni...

En güzel gülüşümle yüzümde,tüm ayazı bırakıp yollara..Sana Geleceğim...

Ellerimde huzur...yüzümde sevinç...gözlerimde gözLerin kalbimde sen...

Bu can Bu anlam,Yaşam..Feda oLsun sana..

An ve an seni yaşarken,gözlerinde erimeyi düşünürken..

(Seninleyim ve korumasızım, yalnızım... Ne müthiş bir çelişkidir bu!)

Gözlerimi kapatıyorum. Artık susma vaktidir.

Bir yoksun, bir varsın; ama en çok yoksun. Başım dönüyor.

Sevgili(m) ! Ömrümün varı! Ey hayal! Ey Gerçeğim!

SeNi SeViYorUm..!!! ÖmRüM..!!

(Alıntı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…