arkadaşlar herkese merhaba..Size birşey sormak istiyorum, bende Ağustos ayında tüp bebekle hamile kaldım, çok şükür bugün kontrol vardı ve herşey yolundaymış..Soruma gelince şimdi ben progestan fitil ve estrofem kullanıyorum, fitil günde 3 kez, estrofem 2 kez..Yalnız estrofem hamilelikte X kategorisinde ve fetüs için zararlı ve anomali olur diyor..doktor bunları 3. ayıma kadar kullanmamı söyledi, bu ankdaki tüp bebek doktorum, başka ilde olduğum için burda gittiğim doktorda gerek olmadığını söylüyor..bu estrofem konusunda çok endişeliyim..kullananlar ne zamana kadar kullandı ve benim gibi 3 ay kullanan olduysa bir sıkıntı oldu mu? nolur cevaplarınızı bekliyorum..teşekkürler..
Hayırlı geceler benden bukadarcık :26::26:
kızlar yaa tecrübesi olan arkadaşlara soruyorum,adet gibi karnı şişip göğüsleri şişip hamile olduğunu öğrenen varmı???transferimin 4. günü moralim çok bozulduuuuu(((
arkadaşlar benimde yumurtalar pazartesi toplanacak inşallah ama doktor infertilite+vajinit teshisi koydu yani vajinit nedir acaba tedavide zararı olurmu acaba
birde doktor bana progesteron yazmamoş tüp bebekte yazılmazmı
slmmmm ble vermedennnn nereye gitinnnnn bende seni merak etmiştim nasılsın diyee
bugün testimi yaptırdım ve moralim çok bozuldu,değerim negatif değil ama pozitifte değil,9.16 çıktı,heralde tutunamamış bebişim,ben tüm ilaçlarımı bırakmak istedim ama doktorum 2 gün daha devam et dedi,böyle işte...ben de de öyle olmuştu canım hiç merak etme zaten onlar ilaçların etkisi işlh hamilesindir:)
bugün testimi yaptırdım ve moralim çok bozuldu,değerim negatif değil ama pozitifte değil,9.16 çıktı,heralde tutunamamış bebişim,ben tüm ilaçlarımı bırakmak istedim ama doktorum 2 gün daha devam et dedi,böyle işte...
canlar nasılsınızzzz
susesi dikat et kendine canımmmm arada girkendinden haber ver yeter canımm
valla bi daha tedavi olurmuyum bilmiyorum cnm bayağı yıprandım ben 35 yaşındayım 15.yıla girdik evliliğimizde bizde sorun sperm hareketsizliği 2 kere tüp bebk denedik olmadı 10 yıl aradan sonra kendimi toparlayaıp yaşım geçiyor diye bir daha deneyelim dedik 3.tedavimizde ramazanda negatifle sonuçlandı.sen nerede görüyorsun tedavini şimdi.ilk tedavinmi.allah yardımcınız olsun
Hilkacım inşlalh yakın zamanda hepımız ıstedığımız hasretını çektığımız evlatlarımıza sahıp oluruz rabbım buyuk bır ol derse olur buda bızım sınavımızmış demekkı ,ben malatyada bır merkezde tedavı oldum canım.
bugün testimi yaptırdım ve moralim çok bozuldu,değerim negatif değil ama pozitifte değil,9.16 çıktı,heralde tutunamamış bebişim,ben tüm ilaçlarımı bırakmak istedim ama doktorum 2 gün daha devam et dedi,böyle işte...
ilk denememde kimyasal olmuştu,2. ye tekrar yaşamaktan kokmuştum aynısı yine başıma geldi,nolcak sonmuz bilmiyorum,olmayınca olmuyor işte,tutacaksa yüksek değer çıksın tutmayacaksada 0 çıksın diye dua etmiştim,bu sonucu görmekte ayrı bir umutlandırıyor insanı işte,beim test yaptığım erdeki doktorda aynısını söyledi bana,40 ın üstünde olsunki dedi bir anlam ifade etsin bizim için,bu değer için gebesiniz veya değilsiniz diyemiyoruz dedi,bekleyin 2 ye katlanmasını dedi,takip durumundayımişte,umutsuzum ama içimde küçücükte olsa miniminnacıkta olsa umut var....cnm çıkmadık candan ümit kesilmezmiş inşallah artar değerin ama benim test yaptırdığım yerdeki dr şöyle 70 -80 nin üzerinde çıkacak ki hamile diyebilelim demişti düşük değerlerde kimyasal yada dış gebelikten şüpheleniriz onun içinde 2 gün sona tekrar test isteriz demişti.değeri 26 çıkan bir arkadaş başka bir topikte hamile kaldı ancak kalp atışını duyamadı ve kürtaj oldu.hiç belli olmaz dr un ilacına devam et dediyse devam et inşallah bi mucize olur allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?