Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ben de agustos ayında tüp bebekle hamile kaldım estrofemi 6. haftada bıraktım. bemiks, aspirin 16. haftaya kadar crione jelde 12. haftaya kadar devam dedi ama estrofemi 12 haftaya kadar kullanan arkadaşım var sen sıkma canını onlar yazmak zorundaymış herkes kullanıyor sen kalbini ferah tut

kızlar yaa tecrübesi olan arkadaşlara soruyorum,adet gibi karnı şişip göğüsleri şişip hamile olduğunu öğrenen varmı???transferimin 4. günü moralim çok bozulduuuuu(((

ben de de öyle olmuştu canım hiç merak etme zaten onlar ilaçların etkisi işlh hamilesindir:)

arkadaşlar benimde yumurtalar pazartesi toplanacak inşallah ama doktor infertilite+vajinit teshisi koydu yani vajinit nedir acaba tedavide zararı olurmu acaba

arkadaşlar benimde yumurtalar pazartesi toplanacak inşallah ama doktor infertilite+vajinit teshisi koydu yani vajinit nedir acaba tedavide zararı olurmu acaba

İnş. sorunsuz bir toplama bol bol yumoşun olur çok hücreli ve kaliteli Allah yardımcın olsun...

burda 3 çeşit vajinit var

Trikomoniasis
Bu enfeksiyona bir parazit neden olur. Hiçbir bulgu görünmeyebilir veya kokulu, yeşilimsi san, bazen köpüklü bir akıntınız olabilir. Trikomoniasis genellikle cinsel ilişki yoluyla bulaşırsa da, tuvaletlerden, kullanılmış ıslak havlu veya mayodan da geçebilir.

Mantar Enfeksiyonları

Bu tür enfeksiyonlara bir mantar neden olur. Başlıca semptom kaşıntıdır, ama lor peyniri görünüşünde beyaz bir akıntı da olabilir. Hamileyseniz veya şeker hastası iseniz, eğer antibiyotik, kortikosteroid ilaçlar veya doğum kontrol hapı kullanıyorsanız yahut demir eksikliğiniz varsa mantar enfeksiyonlarının gelişmesi daha kolaydır.

Özgül Olmayan Vajinit

Bu türe daha çok bakteriyel vajinit denir. Aralarında "Gardnerella Vaginalis"in de bulunduğu çeşitli organizmaların ortaya çıkadığı düşünülen bir rahatsızlıktır. Birçok kadında hiçbir bulgu görünmeyebilirse de, bazılarında vajina duvarlarını kaplayan beyaz veya grimsi. balık kokulu bir akıntı ortaya çıkabilir.

İlaç Tedavisi

Trikomonas vajiniti genellikle metronidazol tabletlerle tedavi edilir. Mantar enfeksiyonları genellikle supozituvar şeklinde miconazol veya kiotrimazol ile tedavi edilir. özgül olmayan vajinitte (bakteriyal vajinit) metronidazol, ampisiun veya doksisilin kullanılabilir.

slmmmm ble vermedennnn nereye gitinnnnn bende seni merak etmiştim nasılsın diyee

Merhaba canım iyiym bende.ya internetin başında fazla kalamıyom ben, yerde bide laptop otururken belim ağrıyo o nedenle kısaca göz atıp çıkıyom genelde.biz çarşamba günü nasipse 12.haftayı bitircez cuma kontrolüm var.iğneler,jeller devam şimdilik bakalım cuma günkü dr ne diyecek ilk defa gideceğim bende merak içindeyim bizim fasulye ne yapar diye..sende iyisindr umarım eşinin kontrolleri devammı? en kısa zamanda tadaviye başlamanı ve bu sefer meleğine kavuşmanı diliyorum canım.....

ben de de öyle olmuştu canım hiç merak etme zaten onlar ilaçların etkisi işlh hamilesindir:)
bugün testimi yaptırdım ve moralim çok bozuldu,değerim negatif değil ama pozitifte değil,9.16 çıktı,heralde tutunamamış bebişim,ben tüm ilaçlarımı bırakmak istedim ama doktorum 2 gün daha devam et dedi,böyle işte...

canım 5'in üstü gebelik oluyor.devam eder yükselir değerin gbi bişiler demediler mi?ne dedi tam olarak doktorun canım...

canlar nasılsınızzzz
susesi dikat et kendine canımmmm arada girkendinden haber ver yeter canımm

ya arkadaşlar sankı gunler gecmıyor pazar gunu heycan verıcı sonucu alcam ama gun gectıkce olumsuzluğa kapılmaya başladım ,gercı cok dengesızleştım herşeye sınırlenır ooldum mesela bugun bıraz streslı bır akşam gecırdım ve doktorum stresten uzak dur demıştı transferden sonra şımdıde stres olduğum ıcın uzuluyorum kendıme hakım oolamıyorum hep ağlayasım gelıyor,bırşey olursa stresten tutunmazlarsa dıyeeof Of rabbım burda olup benım gıbı bebk ozlemı ceken tum arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasıp etsın,AArkadaşlar olumsuz bır durum olurmu yaa((((((5: biraz desteğiniiize ihtıyacım var(((

Hilkacım inşlalh yakın zamanda hepımız ıstedığımız hasretını çektığımız evlatlarımıza sahıp oluruz rabbım buyuk bır ol derse olur buda bızım sınavımızmış demekkı ,ben malatyada bır merkezde tedavı oldum canım.

amin cnm hepimiz inşallah.beklemek çok zordur şimdi senin için dakikalar geçmez allah sabır versin.evet duygusallık çok fazla oluyor alınan ilaçların etkisi, belirsizlik, korku insanı mahvediyor neyse az kalmış cnm ya ayrıca herşey bahane yaa yok stres yaptım tutmazsa yok bundan tutmazsa dedikce daha stres yaparsın herşeyi oluruna bırak bak bana dediğin gibi allah ol derse olacak hep öyle düşünmeye çalış.

cnm çıkmadık candan ümit kesilmezmiş inşallah artar değerin ama benim test yaptırdığım yerdeki dr şöyle 70 -80 nin üzerinde çıkacak ki hamile diyebilelim demişti düşük değerlerde kimyasal yada dış gebelikten şüpheleniriz onun içinde 2 gün sona tekrar test isteriz demişti.değeri 26 çıkan bir arkadaş başka bir topikte hamile kaldı ancak kalp atışını duyamadı ve kürtaj oldu.hiç belli olmaz dr un ilacına devam et dediyse devam et inşallah bi mucize olur allah yardımcın olsun.

ilk denememde kimyasal olmuştu,2. ye tekrar yaşamaktan kokmuştum aynısı yine başıma geldi,nolcak sonmuz bilmiyorum,olmayınca olmuyor işte,tutacaksa yüksek değer çıksın tutmayacaksada 0 çıksın diye dua etmiştim,bu sonucu görmekte ayrı bir umutlandırıyor insanı işte,beim test yaptığım erdeki doktorda aynısını söyledi bana,40 ın üstünde olsunki dedi bir anlam ifade etsin bizim için,bu değer için gebesiniz veya değilsiniz diyemiyoruz dedi,bekleyin 2 ye katlanmasını dedi,takip durumundayımişte,umutsuzum ama içimde küçücükte olsa miniminnacıkta olsa umut var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…