Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ben umutsuzzzumheycanlıyımmm zaman gecmıyo korkuyom ,off bılmıyom karmaşık duygularr...

hımmm sonuçmu beklyiyorsunnn yoksa tedavidemisinnnn
hemizin karmakarışık olduğumuz zamalar vardır tek yapacağımız yarada sığınıp dua etmek inşş en kısa zamanda güzel haberle gel

hımmm sonuçmu beklyiyorsunnn yoksa tedavidemisinnnn
hemizin karmakarışık olduğumuz zamalar vardır tek yapacağımız yarada sığınıp dua etmek inşş en kısa zamanda güzel haberle gel

evet canım aynen sonuç beklıyorum pazar öğrenecem sonucu inşalah,hayırlısı olsun bugun ıdrar testı yaptım ama hıçbırşey cıkmadı kendı normal cızgısı bıle cok sılıktı,bılıyorum bugunden bakmam hataydı ama ınsanız dayanamıyoooruzz bakalım umudumu yıtırmıyorum değınız gibi rabbıme sığındım o ınssalah hepımız ıcın ol dıycek kucaklarımıza alcaz hayırlı evlatlarımızı..

arkadaşlar merhaba transfer olduğundan beri bütün gün tek yağtığım forumları okumak oldu.
bende de rezerv azlığı ve yumurtalığın tembelliğinden tüp bebek yöntemine karar verildi. 12 yumurta toplandı ve 10 u döllenecek seviyedeydi. 7 tanesi 1. kalite (grade 1) yumurta halini aldı ve 3. gün 8 hücreli transfer yapıldı. bugün de dr.um e2 hormonuma bir daha bakmak istedi ve test sonucum 28,94 çıktı bu sonuca göre dr.um takviye iğnesi olarak pregnyl 5000 iğnesi yaptırttı. şimdi de 13. günü bekliyorum inşallah olur. forumda gördüğüm kadarıyla ilk demede olma yüzdesi yüksek ama bu kesinlikle benim elimde olmayan birşey allah izin verirse bende hamile kalabilirim inşallah...

rabbim yüzünü güldürsün inşşş

güzel haberler almak nasip olsun inşşş

Zaman artık geç
ne tan
ne akşamüstü
güller
gönüller
şiirler
çoktan eskidiii
zaman artık geç
ne öğle
ne de gece yarısı
güller
gönüller
şiirler
aşka küstü …

Yahya Pamuk

Merhaba; ben de şu an lucrin kullanıyorum,bugün 10. günü lucrinin,artık adet olmayı bekliyorum bakalım.Bir de bir şey sormak istiyorum arkadaşlar,lucrin kullanırken kabızlık problemi yaşadınız mı?:26:

günaydın kızlar nasılsını

denizceren ben böyle bir sorunla karşılaşmadımmm dr konuş mutlaka önereceği bir şeyler vardır

Kızlar inşallah hayırlı olur tedavilerimiz.
Ben de bir şey sormak istiyorum, uzun protokol olup da DECAPEPTYL kullanan var mı ? asıl iğnelere hazırlıkmış sanırım.Biri bana anlatabilir mi..

Merhaba yeterim biz iyiyiz allaha şükür.sende iyisindir umarımm

hamd olsun kuzum bu hafta hep has geçti yarın sabahta yine has olacağım cuma günde yorucu ama allah daha büyük dert vermesin inşş

Benim transferimi emriyonun 5.gününe attılar bu iyi birşeymi acaba ordaki hemşireler iyi bir şey olduğunu söyledilerde.anlamadım neden 5.gün

Benim transferimi emriyonun 5.gününe attılar bu iyi birşeymi acaba ordaki hemşireler iyi bir şey olduğunu söyledilerde.anlamadım neden 5.gün

evet iyi birşey 5. gün embiryosunun tutunma şansı daha yüksektir

yeteriiiimmm canım balım nasılsın.eşin nasıl sağlık durumu nasıl..dualarım hep seninle canım benim

yine heycanlıyımmm..Zaman gecmez dedim nerdeyse bitti son 3 gun pazzar buyuk gun ,Bebişlerim anneleriylemi dıye öğrencem ,heycan stres,umut,umutsuzluk,mutluluk ,mutsuzluk,pozıtıflık negatıflık sayılabılecek ,yaşanabılecek hangı duygular varsa hepsıını bır arada yaşamaa başladım...Dualarınıza ihtıyacım var dostlar...

İnş. sabrının sonunda yüzün güler Pozitif olur sonuçun.

bende varım ben daha sitede yeniyim benimde ikinci denemem olacak tüp bebek merkezi araştırıyorum inşallah bu sefer olur rabbim hepimizin yardımcısı olsun

merhaba srpsrp
Seni anlıyorum, inşallah zamanın çabucak geçer ve güzel sonuca kavuşursun.
Ben de eğer bir terslik olmazsa inşallah ekim sonu gibi bahçecide tedaviye başlayacağım
Allah hepimizin yardımcısı olsun
bize güzel haberler vermen dileğiyleeee hoşçakaaaaaalll :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…