mrhb kızlar nasılsınız
ben umutsuzzzumheycanlıyımmm zaman gecmıyo korkuyom ,off bılmıyom karmaşık duygularr...
hımmm sonuçmu beklyiyorsunnn yoksa tedavidemisinnnn
hemizin karmakarışık olduğumuz zamalar vardır tek yapacağımız yarada sığınıp dua etmek inşş en kısa zamanda güzel haberle gel
evet canım aynen sonuç beklıyorum pazar öğrenecem sonucu inşalah,hayırlısı olsun bugun ıdrar testı yaptım ama hıçbırşey cıkmadı kendı normal cızgısı bıle cok sılıktı,bılıyorum bugunden bakmam hataydı ama ınsanız dayanamıyoooruzz bakalım umudumu yıtırmıyorum değınız gibirabbıme sığındım o ınssalah hepımız ıcın ol dıycek kucaklarımıza alcaz hayırlı evlatlarımızı..
arkadaşlar merhaba transfer olduğundan beri bütün gün tek yağtığım forumları okumak oldu.
bende de rezerv azlığı ve yumurtalığın tembelliğinden tüp bebek yöntemine karar verildi. 12 yumurta toplandı ve 10 u döllenecek seviyedeydi. 7 tanesi 1. kalite (grade 1) yumurta halini aldı ve 3. gün 8 hücreli transfer yapıldı. bugün de dr.um e2 hormonuma bir daha bakmak istedi ve test sonucum 28,94 çıktı bu sonuca göre dr.um takviye iğnesi olarak pregnyl 5000 iğnesi yaptırttı. şimdi de 13. günü bekliyorum inşallah olur. forumda gördüğüm kadarıyla ilk demede olma yüzdesi yüksek ama bu kesinlikle benim elimde olmayan birşey allah izin verirse bende hamile kalabilirim inşallah...
günaydın kızlar nasılsını
denizceren ben böyle bir sorunla karşılaşmadımmm dr konuş mutlaka önereceği bir şeyler vardır
Merhaba yeterim biz iyiyiz allaha şükür.sende iyisindir umarımm
Benim transferimi emriyonun 5.gününe attılar bu iyi birşeymi acaba ordaki hemşireler iyi bir şey olduğunu söyledilerde.anlamadım neden 5.gün
yine heycanlıyımmm..Zaman gecmez dedim nerdeyse bitti son 3 gun pazzar buyuk gun ,Bebişlerim anneleriylemi dıye öğrencem ,heycan stres,umut,umutsuzluk,mutluluk ,mutsuzluk,pozıtıflık negatıflık sayılabılecek ,yaşanabılecek hangı duygular varsa hepsıını bır arada yaşamaa başladım...Dualarınıza ihtıyacım var dostlar...
yine heycanlıyımmm..Zaman gecmez dedim nerdeyse bitti son 3 gun pazzar buyuk gun ,Bebişlerim anneleriylemi dıye öğrencem ,heycan stres,umut,umutsuzluk,mutluluk ,mutsuzluk,pozıtıflık negatıflık sayılabılecek ,yaşanabılecek hangı duygular varsa hepsıını bır arada yaşamaa başladım...Dualarınıza ihtıyacım var dostlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?