merhaba srpsrp
Seni anlıyorum, inşallah zamanın çabucak geçer ve güzel sonuca kavuşursun.
Ben de eğer bir terslik olmazsa inşallah ekim sonu gibi bahçecide tedaviye başlayacağım
Allah hepimizin yardımcısı olsun
bize güzel haberler vermen dileğiyleeee hoşçakaaaaaalll :80:
bende varım ben daha sitede yeniyim benimde ikinci denemem olacak tüp bebek merkezi araştırıyorum inşallah bu sefer olur rabbim hepimizin yardımcısı olsun
cnm olsun herşeyde bir hayır vardır belki kasım senin için daha iyi olacak allah kısmet etmeyince hiçbirşey olmuyor sıkma canını geç olsun güç olmasın tatlımmmmmmm.......Merhabalar inş. herkes iyidir.
Ben bu aralar gene duygusala bağladım durup durup ağlıyorum sinirleniyorum.
Ekimde hastalandığımda doktora gidecektim yumurta follopuna stent takılacaktı ama bazı maddi durumlar yüzünden ve bende korktuğum için eşimle karar verdik ve Kasıma erteledik Allahım yolumuzu açık etsin o zaman gelince
dilimden hiç düşmez
adın hasret olur
yüreğimde sızı dinmez
gülmek güç olur
acı işte. hangi hecesinden tutarsan tut bu böyle. ne sancım diner ne ağrım. sattım 3 kuruşa gülüşlerimi...
bak gamze gamze dolmuyor yüzüm. bak acı! bak yaş! bak soğuk!
bakma... anlamayacak kadar uzağız artık. haa soğuk. demişlerdi zaten...
ama yapacak birşeyim yoktu. sonunu bile bile lades dedim ben... mahkumdu!
(Alıntı)
cnm olsun herşeyde bir hayır vardır belki kasım senin için daha iyi olacak allah kısmet etmeyince hiçbirşey olmuyor sıkma canını geç olsun güç olmasın tatlımmmmmmm.......
İnş. Hilkacım inş. Allah büyük her şeyin en iyisini en hayırlısını o bilir,senin gibi bende diyorum vardır herşeyde bir hayır...
Sen nasılsın toparlana bildin mi?
daha iyiyim cnm sağol ama şu çevredekiler sinir ediyor beni tedavi olduğumu bilmiyorlar ama sorup duruyorlar çocuk yok mu diye geçen hafta eşimin akrabası vefat etti cenazede bile yuhhhhh sordular yani yok diyosun çaresine baktırmadınmı birini cevaplıyorsun öbürü annemle göz göze geldik kötü olduk.kuran kursuna başladım kaçyıldır niyetleniyorum açığım acaba dışalanırmıyım diye çok çekiniyordum kafam dağılsın diye gidiyorum oradada herkes soruyor diyorum bu konuyu kapatalım kadın diyor sendenmi eşindenmi sanane yaaa insanların bu kadar özel konuları yeni tanışdıkları insanlara sormalarını anlayamıyorum bırakıp gitmesem diyorummmm bu seferde kimseyle görüşmemek lazım diyorum bundan kaçış yok heryerde çıkıyor karşıma bi kaç cins cnm yaaaaaaaaaaaaa allah sabrımızımı deniyor???? bilmiyorum yada biz bu konulara odaklandıkça kendimize çekiyoruz galiba cinsleri.benim bebelerin insanlara ne faydası olacak anlamıyorum bi doğursam herkes rahata erecek herhaldeişte böle cnmmmmmmmm
Merhaba arkadaşlar ben bir yıllık evliyim fakat eşimde sperm azlığı sorunu olduğundan cocuğumuz olmadı
doktora gittik tüp bebekten başka çareniz yok dedi=(
international hospitalde İlknur hnmla beraber tedaviye başlıcam 3 hafta sonra
sizden ricam İlknur hnm hakkında bildiklerinizi bnmle paylaşmanız
ayrıca ben de kimseye sölemiyorum tüp bebek olacağını annem hariç kimse bilmiyo
tüp bebek diyince sankı o cocuk bizden değilmiş gibi acayip gözlerle bakıyolar
ama şunu unutmamak gerekir herşey Allahtan
buarada Meryem ve Yusuz surelerini okumaya başladım
inanın içiniz ferahlıyo bu yoğun ve sıkıntılı günlerde
Melek..
Seni çok iyi anlıyorum daha yeni evli saylırım 2 sene olacak bu ayın sonunda banada diyorlar bende daha 2 sene olmadı diyorum haa iyi ozaman olur diyorlar ama bazıları varki çileden çıkarıyor insanı ee geç kalmışın bir an önce yap bak ararsın leemm arıyorum zaten ama Allah vermiyor işte ben napayım diyesim geliyor
,bide yaşadığım yer ilçe gelin geldim pek dışarı çıkmadığım için ve kalabalığı sevmediğimden kimseyle konuşmuyorum. . benim tüp bebek yaptırdığımı ailem dışında 4-5 kişi biliyor.Deli ediyorlar çocuk yokmu geç kalma yaşın geçmesin bak sonra çok ararsın vee başlıyor hikaye benim bir akrabam vardı diyerekten...
Eşime diyorum leeen bebemiz olmayacak iki kukuman kuşu kalıcaz öle bir birimize bakıp cik cik dicez haberin olsun diyorum gülüyor bana
Allah büyük napalım vermezse bize evlat bende benim koca bebeme bakarım
Merhaba arkadaşlar ben bir yıllık evliyim fakat eşimde sperm azlığı sorunu olduğundan cocuğumuz olmadı
doktora gittik tüp bebekten başka çareniz yok dedi=(
international hospitalde İlknur hnmla beraber tedaviye başlıcam 3 hafta sonra
sizden ricam İlknur hnm hakkında bildiklerinizi bnmle paylaşmanız
ayrıca ben de kimseye sölemiyorum tüp bebek olacağını annem hariç kimse bilmiyo
tüp bebek diyince sankı o cocuk bizden değilmiş gibi acayip gözlerle bakıyolar
ama şunu unutmamak gerekir herşey Allahtan
buarada Meryem ve Yusuz surelerini okumaya başladım
inanın içiniz ferahlıyo bu yoğun ve sıkıntılı günlerde
Melek..
İnş. hayırlı ve kolay bir tedavi olur.
erkekte problem olunca çözülebiliyor ama kadınlarda olunca çok zor oluyor tüp bebek.
Allah yardımcın olsun arkadaşım
yasminciğim ben öyle düşünmüyorum yaaa erkek sorunlarındada çözüm çok zor başımızda olduğu için çok iyi biliyorummm tatlımmm sonuçta ikiside lazım.
Haklısın ama kadının içini kimse bilemiyorki bir ay herşey normale dönüyor ama öteki ay bir sorun çıkıyor ama erkekte spermin azlığı ve haraketsizliği gibi şeyler oluyor bizim gibi kapalı kutu olmuyor gözle görülüyor sorunun ne oldu biliniyor...
İki kişidede sorun olmasada allah vermeyince vermiyor
İnş. hayırlı ve kolay bir tedavi olur.
erkekte problem olunca çözülebiliyor ama kadınlarda olunca çok zor oluyor tüp bebek.
Allah yardımcın olsun arkadaşım
cnm 15 seneye girdik bizde birbirimizin bebeği olduk senin yine 2 seneymiş birde 15 senedir bu muhabbetleri dinlediğini düşünseneeeeeeeevet ya şu hikayeler,dr isimleri ayyyyy.ne yapalım allahın bir bildiği var demekki diyorum cnm..
kızlar nasılsınızzzzz
meraba hılkacım,ya etrafı dınlemek o kadar sıkıntı kı bı tek sızler bılırsınız bunu.bende kımseye soylemıyorum tup bebek yaptıracagımı bı tek anneleırımıız bılıyor.ama o kadar cok soran var kı bana da ve etrafımdakı herkes bana nıspet yaparcasına hamıle bı yandan dogum yapanlar var bı yandan yıne yenı hamıle haberlerı butun bunları gorerek uzulmemeye guclu olmaya calısırken bı de nasıhat dınlemek yokmu.yok neymıs bebek yoksa evlılık evlılık olmazmıs cocuksuz ev gercek evlılık degılmıs sankı ben uzulmuyorum dıe ınadıma anlatıyolar gıbı gelıyor bazen cok guclu durmaya calısıyorum uzulmemıs gıbı....oysa ıkı senelık evlıyız ve okadar cok uzuluyorum o kadar cok aglıyorum kı...kımseler bılemez..ama ınsanlar yenıldıgını soldugunu gormek ıstıyor galıba bılmıyorum cok zor gunlermıs bu gunler Allahım kımselere yasatmasın anne olmanın heyecanını dınlemekten yok hamılelık sıkayetlerı dınlemekten bıktım usandım sankı bana ınad yapar gıbı bılıyorum aslında ınat deıl ama o kadar bozuluyorum kı ınsanların bunu kendı basarıları gıbı gorup anlatmalarına...ılaclardan mıdır nedır bıde ıyıce agrasıflestım ve duygusallastım herseye aglar oldum herkes gozume cırkın gorunuyo ve butun bunlar bır yıllk cabam sonuc vermedı dıe daha cok erken dımı aslında ama bır turlu beynımı mı yoksa kalbımımı bılmıyorum ama ıkna edemıyrum ıste kendımı mutsuz mutsuz dolasıyorummm.az kaldı tup bebek tedavımın sonlanmasına ama sımdıdn bu kadar mutsuzken nasıl olcak nasıl tutacak bılmıyorum kı benım ıstedıgım kadar bakalım bebek benı ısteyecekmı ..ayyyyyyyyyy cok yazdım bılıyorum ama cok yoruldum burayada yazmazsam artık catlarım heralde ıcımde tutmaktan sızlerı hıc gormedım tanımadım ama hepuınıze dua edıyorum bu ımtıhanı bır an once guzel noktalayayım ınsalh dıe
meraba hılkacım,ya etrafı dınlemek o kadar sıkıntı kı bı tek sızler bılırsınız bunu.bende kımseye soylemıyorum tup bebek yaptıracagımı bı tek anneleırımıız bılıyor.ama o kadar cok soran var kı bana da ve etrafımdakı herkes bana nıspet yaparcasına hamıle bı yandan dogum yapanlar var bı yandan yıne yenı hamıle haberlerı butun bunları gorerek uzulmemeye guclu olmaya calısırken bı de nasıhat dınlemek yokmu.yok neymıs bebek yoksa evlılık evlılık olmazmıs cocuksuz ev gercek evlılık degılmıs sankı ben uzulmuyorum dıe ınadıma anlatıyolar gıbı gelıyor bazen cok guclu durmaya calısıyorum uzulmemıs gıbı....oysa ıkı senelık evlıyız ve okadar cok uzuluyorum o kadar cok aglıyorum kı...kımseler bılemez..ama ınsanlar yenıldıgını soldugunu gormek ıstıyor galıba bılmıyorum cok zor gunlermıs bu gunler Allahım kımselere yasatmasın anne olmanın heyecanını dınlemekten yok hamılelık sıkayetlerı dınlemekten bıktım usandım sankı bana ınad yapar gıbı bılıyorum aslında ınat deıl ama o kadar bozuluyorum kı ınsanların bunu kendı basarıları gıbı gorup anlatmalarına...ılaclardan mıdır nedır bıde ıyıce agrasıflestım ve duygusallastım herseye aglar oldum herkes gozume cırkın gorunuyo ve butun bunlar bır yıllk cabam sonuc vermedı dıe daha cok erken dımı aslında ama bır turlu beynımı mı yoksa kalbımımı bılmıyorum ama ıkna edemıyrum ıste kendımı mutsuz mutsuz dolasıyorummm.az kaldı tup bebek tedavımın sonlanmasına ama sımdıdn bu kadar mutsuzken nasıl olcak nasıl tutacak bılmıyorum kı benım ıstedıgım kadar bakalım bebek benı ısteyecekmı ..ayyyyyyyyyy cok yazdım bılıyorum ama cok yoruldum burayada yazmazsam artık catlarım heralde ıcımde tutmaktan sızlerı hıc gormedım tanımadım ama hepuınıze dua edıyorum bu ımtıhanı bır an once guzel noktalayayım ınsalh dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?