Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hayırlı tedaviler olsun bütün yaşadıklarımı sende anlatmışsın.yaşamayan anlayamaz bizleri.inşallah sende güzel sonuçlarla dönersin bize.

yasminciğim senin eski merkeze neler olmuş öleeeeeinanamıyorum yaaaaaa bu kadar mı olur??bu dünyanın bi de öte tarafı var insanlar bazen unutuyorlar ama allahta hatırlatıveriyor işte böleee

Hiç sorma Hilka yanarım yanarımda ikinci sigortamıda orda harcadığma yanarım,
En kötüsüde burdaki doktoruma güvenemiyorum artık acaba oda bu işin içindemiydi diye düşünüp duruyorum,
İst. merkezde rahim filmi çektirdiğimde doktor tüpün açık ama iltihap var dedi ama iltihap katılaşmış eritemeyiz dedi,ilk filimde zaten bariz belliymiş ama doktorlar öylesine bakıp geçmiş bana demediler birşey, şimdi bide o takıldı kafama neden demediler bu kadar strese sokturlar beni Hakkım helal değil eşimde diyor yazıklar olsun böyle insanlara.
oraya giden arkadaşlar var mecbur kalıpta dondurulmuşları ve tedavileri süren, baya hürmet ediyorlarmış artık ama iş işten geçti...Allahım böyle insanlardan uzak tutsun bizi hayırlı vicdan sahibi insanları karşımıza çıkarsın inş.

kızlar yoğunum gelemiyorummm
keyifler nasıl

evet içimizde hep şüphe olacak artık acaba diye????? :18::18:zaten birsürü korkularla başlıyoruz tedavilere birde bunları düşün güvenilirmi değilmi allah iyi vicdanlı insanlarla dr larla karşılaştırsın hepimizi

bu kadar mı benzer duygular meger benzermıs ıcm yanıyo benım sıznkıde boyle yanıyosa cok zor..ıyıce bunalım oldum ıyce umutsuz oldum aslında cok yanlıs tam da tedavının ortasındayken...aynı seyler bende kımselerı kıskanmazdım kımselere ozenmedım bu yasıma kadar ama sımdı resmen kıskanıyorum resmenn.....hamıle haberı aldıgımda etlerımı koparıyolar hıssedıyorum resmen.bıter mı bu acılar gecer mı bır gun ben cok kotu bunalıma bagladım destegınıze ıhtıyacım var.dıyorum pskologa mı gıtsemhepnıze yazısını okudugum okuyamadıgım dunyanın hangı kosesınde bebek ısteyen varsa rabbım versın bu agır ımtıhanımız sona ersın ınsah kızlarrr

Biraz sakin olmayı dene sen kendine eziyet ediyorsun şuanda başka hiç bir şey yapmıyorsun hem strese girsen ne olcak kendini yıpratınca bebek olacakmı sen sağlam duracaksın çünkü bizler sabırlı ve güçlü kadınlarız.
Üzme kendin azcıkta olsa oluruna bırak rahat ol tedavini bitir sakin sakin ve sona ulaştığında hayırlı haberlerle sevin inş.

aynen dedıgın gıbı canım kendıme ezıyet edıyorum ama elımde degıl bu halden cıkamıyorummm napcam bılmıyorumm ıgnelerde n mı boyle oldum bılmıyorum kı,bı de yasmıncım sana bıse sorcam gınera dıe dogum kontrol hapı alıyodum doktor ayın bırınde kes dedı lucrıne hastalıgına kadar devam dedı hasta olamadım ama hapı keselı 3 gun oldu emen olmam gerekmıyomudu yoksa normal mı

Ben doğum konturol hapını sadece lucrin kullanmadan önce içmiştim hap bitti adet oldum 2-3 sonra ama bu doktorun nasıl bir tedavi uyguladığını bilmiyorum bence merkezi ara sor hem garanti olur hemde aklında kalmaz
Vee biraz daha sakin olmaya çalış yoksa kendi pskolojini bozacaksın ve buda sana bir şey kazandırmaz gez dolaş kitap oku bana çok faydası olmuştu kafam dağılmıştı dene derin...

kızlarr onemli bir sorum olacak lutfen biri bana cvp verebilir mi??

ben 7 sinde rgl olcam. 8 ya da 9 u ignelere baslıyorum dimi? 7 sinde gel dedi.
peki yumurta hangi gun toplanır ve transfer hangi gun yapılır
ilk bhcg hangi gun yapılır

nıolur biri bama bilgi versin allah rızası icin :)

arkadaşlar bende gün sayıyorum inşallah gebeyimdir.bu salı değil önümüzdeki salı test yaptır öğren dediler.ben pazartesi gidip yaptırsam çıkmazmı

ben 5 eylülde adet oldum 7 eylülde tedavim başladı. 19 eylül de yumurta toplandı ve 22 eylül de transfer oldu. şimdi de 12. gündeyim kan testimi sabah verdim akşam üzeri alıcam. inşallah yardımcı olabilmişimdir. doktorlar yumurta toplama olayına yumurtaların 15-20 mm aralığında olduğu zaman ve e2 değerinin belli bir değerin üzerinde olduğu zaman karar veriyorlar. hiç sıkıntı yapma o süreç değil ama bu 12 günlük bekleme süresi hepsinden beter hele şu son bir kaç saattttt

pazartesi puregesteron ilacım bitiyor eğer gebelik varsa almam lazım diye biliyorum salıya kalırsam ilaç aksar diye düşündüm birşey olurmu

birde ilacını almayı hiç ihmal etme. pazartesi de kan tahlili yaptırabilirsin. sana az çok bir fikir verebilir ama sen her ihtimale karşı ilaçlarını mutlaka al canım

inşallah pozitif sonuç alırsın benim tranferim 5.gün oldu doktor öyle karar verdi inşallah iyi birşeydir iyi olduğunu söylediler ama allahın takdiri işte herşey

Tedavinin orta yerinde bu şekilde bunalıma sokmamalısın kendini...başımıza gelen talihsizliğe rağmen yine de şükretmeliyiz.En azından umudumuz var.Birbirimize dertlerimizi paylaşmak adına anlatıyoruz.Hani derler ya dertler paylaştıkça azalır.Tıpkı mutlulukların paylaşılınca çoğalması gibi...
yasmi_n haklı, bence de kafanı meşgul edebileceğin şeyler yapmalısın.böylesi zahmetli bir tedaviyi boşa harcamak istemiyorsan bir an önce kendini toparlamalısın.Yoksa bu yolda nasıl devam ederiz.
hadi bakalııımm bunalım falan yoook güzel haberler vereceksin bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…