Merhaba canım, birbirimizi çok iyi anlıyoruz çünkü hepimizin derdi ortak...bu yüzden kendimi burada huzurlu hissediyorum.Yanlız değiliz, bu bir yandan üzücü bir yandan birbirimize destek olabilmemiz açısından güzel bir durum.
İnsan hiç tanımadığı insanlara da dualar edebiliyormuş, hiç tanımadığın insanlar için kaygılanıp, merakla güzel haberlerini bekleyebiliyormuş demek...
İyi ki varsınız kızlar, iyi ki bu forum var.Ben çalışıyorum ve bütün gün sayfam açık durumda kalıyor.Çalışırken arada bir mola verince sizleri okuyup takip ediyorum.
Bu öyle zor bir sınav ki Allah yardımcımız olsun.
Bencil birisi değilim, kıskanç değilim.Ama artık birilerinin hamilelik haberlerini almaktan yoruldum.Yolda hamile birisini görsem imrenerek bakıyorum ve insanların bakışımı farketmesinden çekiniyorum.Bebek görmeye gitmek ayrı işkence, sanki herkes bana acır gözlerle bakıyormuş gibi geliyor.Belki öyle değil ama ben bunun ezikliğini hissediyorum.Bizim dünyadaki en büyük sınavımız buymuş demek...Önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım.Tüplerimden biri 15 gün önce alındı.Bir ay beklemek gerekiyormuş.Şimdiden sabırsızlanıyorum ve korkuyorum.
Artık herşeyi Allaha bıraktım.Herşeyin hayırlısını versin, hayırlı, sağlıklı olacaksa olsun diyorum.içime atmaktan içim şişti kimse üzülmesin diye ağlayamıyorum bile...Uzun oldu biliyorum ama bu şekilde rahatlıyorum.
hepiniz Allaha emanet olun, dualarım sizinle
kızlar nasılsınızzzzz
evet içimizde hep şüphe olacak artık acaba diye????? :18::18:zaten birsürü korkularla başlıyoruz tedavilere birde bunları düşün güvenilirmi değilmi allah iyi vicdanlı insanlarla dr larla karşılaştırsın hepimiziHiç sorma Hilka yanarım yanarımda ikinci sigortamıda orda harcadığma yanarım,
En kötüsüde burdaki doktoruma güvenemiyorum artık acaba oda bu işin içindemiydi diye düşünüp duruyorum,
İst. merkezde rahim filmi çektirdiğimde doktor tüpün açık ama iltihap var dedi ama iltihap katılaşmış eritemeyiz dedi,ilk filimde zaten bariz belliymiş ama doktorlar öylesine bakıp geçmiş bana demediler birşey, şimdi bide o takıldı kafama neden demediler bu kadar strese sokturlar beni Hakkım helal değil eşimde diyor yazıklar olsun böyle insanlara.
oraya giden arkadaşlar var mecbur kalıpta dondurulmuşları ve tedavileri süren, baya hürmet ediyorlarmış artık ama iş işten geçti...Allahım böyle insanlardan uzak tutsun bizi hayırlı vicdan sahibi insanları karşımıza çıkarsın inş.
kızlar yoğunum gelemiyorummm
keyifler nasıl
Merhaba canım, birbirimizi çok iyi anlıyoruz çünkü hepimizin derdi ortak...bu yüzden kendimi burada huzurlu hissediyorum.Yanlız değiliz, bu bir yandan üzücü bir yandan birbirimize destek olabilmemiz açısından güzel bir durum.
İnsan hiç tanımadığı insanlara da dualar edebiliyormuş, hiç tanımadığın insanlar için kaygılanıp, merakla güzel haberlerini bekleyebiliyormuş demek...
İyi ki varsınız kızlar, iyi ki bu forum var.Ben çalışıyorum ve bütün gün sayfam açık durumda kalıyor.Çalışırken arada bir mola verince sizleri okuyup takip ediyorum.
Bu öyle zor bir sınav ki Allah yardımcımız olsun.
Bencil birisi değilim, kıskanç değilim.Ama artık birilerinin hamilelik haberlerini almaktan yoruldum.Yolda hamile birisini görsem imrenerek bakıyorum ve insanların bakışımı farketmesinden çekiniyorum.Bebek görmeye gitmek ayrı işkence, sanki herkes bana acır gözlerle bakıyormuş gibi geliyor.Belki öyle değil ama ben bunun ezikliğini hissediyorum.Bizim dünyadaki en büyük sınavımız buymuş demek...Önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım.Tüplerimden biri 15 gün önce alındı.Bir ay beklemek gerekiyormuş.Şimdiden sabırsızlanıyorum ve korkuyorum.
Artık herşeyi Allaha bıraktım.Herşeyin hayırlısını versin, hayırlı, sağlıklı olacaksa olsun diyorum.içime atmaktan içim şişti kimse üzülmesin diye ağlayamıyorum bile...Uzun oldu biliyorum ama bu şekilde rahatlıyorum.
hepiniz Allaha emanet olun, dualarım sizinle
Biraz sakin olmayı dene sen kendine eziyet ediyorsun şuanda başka hiç bir şey yapmıyorsun hem strese girsen ne olcak kendini yıpratınca bebek olacakmı sen sağlam duracaksın çünkü bizler sabırlı ve güçlü kadınlarız.
Üzme kendin azcıkta olsa oluruna bırak rahat ol tedavini bitir sakin sakin ve sona ulaştığında hayırlı haberlerle sevin inş.
aynen dedıgın gıbı canım kendıme ezıyet edıyorum ama elımde degıl bu halden cıkamıyorummm napcam bılmıyorumm ıgnelerde n mı boyle oldum bılmıyorum kı,bı de yasmıncım sana bıse sorcam gınera dıe dogum kontrol hapı alıyodum doktor ayın bırınde kes dedı lucrıne hastalıgına kadar devam dedı hasta olamadım ama hapı keselı 3 gun oldu emen olmam gerekmıyomudu yoksa normal mı
kızlarr onemli bir sorum olacak lutfen biri bana cvp verebilir mi??
ben 7 sinde rgl olcam. 8 ya da 9 u ignelere baslıyorum dimi? 7 sinde gel dedi.
peki yumurta hangi gun toplanır ve transfer hangi gun yapılır
ilk bhcg hangi gun yapılır
nıolur biri bama bilgi versin allah rızası icin :)[/QUOTu
yumurtlama ilaçlarına başladıktan genelde 10 gün sonra toplanıyor transferine emriyonun durumuna göre 3. yada 5.gün yapılıyor.bhcg 12 gün sonra kanda belli oluyor inşallah sonuç pozitif olur rabbim yüzümüze baksın amin:
pembesu 12. gün en ideali bence
pazartesi puregesteron ilacım bitiyor eğer gebelik varsa almam lazım diye biliyorum salıya kalırsam ilaç aksar diye düşündüm birşey olurmu
ben 5 eylülde adet oldum 7 eylülde tedavim başladı. 19 eylül de yumurta toplandı ve 22 eylül de transfer oldu. şimdi de 12. gündeyim kan testimi sabah verdim akşam üzeri alıcam. inşallah yardımcı olabilmişimdir. doktorlar yumurta toplama olayına yumurtaların 15-20 mm aralığında olduğu zaman ve e2 değerinin belli bir değerin üzerinde olduğu zaman karar veriyorlar. hiç sıkıntı yapma o süreç değil ama bu 12 günlük bekleme süresi hepsinden beter hele şu son bir kaç saattttt
bu kadar mı benzer duygular meger benzermıs ıcm yanıyo benım sıznkıde boyle yanıyosa cok zor..ıyıce bunalım oldum ıyce umutsuz oldum aslında cok yanlıs tam da tedavının ortasındayken...aynı seyler bende kımselerı kıskanmazdım kımselere ozenmedım bu yasıma kadar ama sımdı resmen kıskanıyorum resmenn.....hamıle haberı aldıgımda etlerımı koparıyolar hıssedıyorum resmen.bıter mı bu acılar gecer mı bır gun ben cok kotu bunalıma bagladım destegınıze ıhtıyacım var.dıyorum pskologa mı gıtsemhepnıze yazısını okudugum okuyamadıgım dunyanın hangı kosesınde bebek ısteyen varsa rabbım versın bu agır ımtıhanımız sona ersın ınsah kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?