hayırlı tedaviler olsun bütün yaşadıklarımı sende anlatmışsın.yaşamayan anlayamaz bizleri.inşallah sende güzel sonuçlarla dönersin bize.[/
Amin canım, inşallah hepimiz burada mutluluk haberlerimizi paylaşırız. :118:
kızlar nasılsınızzzzz
Atem Tutem Men Seni
Hop Hopun Olsun Oğlum
Gül Topun Olsun Oğlum
Sıralı Kavak Dibinde
Toyluğun Olsun Oğlum
Atem Tutem Men Seni
Şekere Gatem Men Seni
Akşam Baben Gelende
Önüne Atem Men Seni
Ev Süpüre Toz Ede
Hamama Gider Naz Ede
El Ayağı Kir İçinde
Yıkamam Diye Naz Ede
Atem Tutem Men Seni
Şekere Gatem Men Seni
Akşam Baben Gelende
Önüne Atem Men Seni
inşallah olurda bu ninniyi söylerim aminnnnnnn
ay kızlar geçenlerde fatma giriğin oynadığı boş beşik filmi varya onu izledim ağladım durdum ya ne kadarda güzel işlemişler çoçuğu olmayan bayanın başaından geçenleri bir de bizim bir komşumuz var tüp bebekle çoçuğu oldu. birşey soruyorum sende şunu yaptılarmı sende bunu yaptılarmı diye ay çok zaman geçti hatırlamıyorum diyor sinir oluyorum valla sanki aynısını yaşamamış.topu topu 3 sene önce gördü tedaviyi hatırlamıyor muş hanfenndi
ben 5 eylülde adet oldum 7 eylülde tedavim başladı. 19 eylül de yumurta toplandı ve 22 eylül de transfer oldu. şimdi de 12. gündeyim kan testimi sabah verdim akşam üzeri alıcam. inşallah yardımcı olabilmişimdir. doktorlar yumurta toplama olayına yumurtaların 15-20 mm aralığında olduğu zaman ve e2 değerinin belli bir değerin üzerinde olduğu zaman karar veriyorlar. hiç sıkıntı yapma o süreç değil ama bu 12 günlük bekleme süresi hepsinden beter hele şu son bir kaç saattttt
bu kadar mı benzer duygular meger benzermıs ıcm yanıyo benım sıznkıde boyle yanıyosa cok zor..ıyıce bunalım oldum ıyce umutsuz oldum aslında cok yanlıs tam da tedavının ortasındayken...aynı seyler bende kımselerı kıskanmazdım kımselere ozenmedım bu yasıma kadar ama sımdı resmen kıskanıyorum resmenn.....hamıle haberı aldıgımda etlerımı koparıyolar hıssedıyorum resmen.bıter mı bu acılar gecer mı bır gun ben cok kotu bunalıma bagladım destegınıze ıhtıyacım var.dıyorum pskologa mı gıtsemhepnıze yazısını okudugum okuyamadıgım dunyanın hangı kosesınde bebek ısteyen varsa rabbım versın bu agır ımtıhanımız sona ersın ınsah kızlarrr
sabır...sabır...sabır... emin ol aynı duyguları paylaşıyor aynı yollardan geçiyoruz burada ki bi çok arkadaş gibi..bence kıskanmak değil seninkisi imrenmek.. buda hepimizde ister istemez oluyor.. çok sevdiğim birinin gebelik haberini aldım öyle değişik bi duyguya kapıldım ki dedim rabbim nasıl bir duygu bu bir yanım sevinçten uçarken öbür yanım öylesini üzgün öylesine kırgındı ki ne yapacağımı bilemedim.. dostum adına sevinirken kendim için içim yanıyordu..
emin ol yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ve allah en kısa zamanda yüzünü ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün diye dua ediyorum.....
merhaba arkadaşlar nerdesinizz hep giriyorum bu bölüme kimsecikler yokk
arkadaşlar bende gün sayıyorum inşallah gebeyimdir.bu salı değil önümüzdeki salı test yaptır öğren dediler.ben pazartesi gidip yaptırsam çıkmazmı
Mrb arkadaşlar!öncelikle size hikayemi anlatayım;24 yaşındayım ve 2.5 yıllık evliyim,yaklaşık 2 senedir bebek istiyoruz,ben pco luyum,eşimde de sperm sayısında ve hareketliliğinde düşüklük,doktorumuz aşılamayı önerdi ve denedik temmuz ayında,fakat aşılama günü eşim stresten dolayı örnek veremedi ve aşılamam iptal oldu,daha sonra yeniden denemeye karar verdik ve bu sefer tedaviye başlamadan yeniden bu testi eşimin vermesini istedi doktor fakat yine olmadı,yani normalde böyle bir problem hiç yaşamazken,hastane ortamında nedense bu olmuyor,bu durumda doktorumuz tüp bebeği öneriririm dedi,tüp bebekte böyle bu durum olduğunda erkekten küçük bir cerrahi operasyonla örnek alabiliyorlarmış,ne yapacağımızı bilemedik,yani bunu denememiz yaş itibariyle ne kadar doğru olur?doktorum bize güven veriyor fakat ne kadar da olsa tedirginiz,bu konuda firiklerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim,şimdiden çok tşkler..!
Mrb arkadaşlar!öncelikle size hikayemi anlatayım;24 yaşındayım ve 2.5 yıllık evliyim,yaklaşık 2 senedir bebek istiyoruz,ben pco luyum,eşimde de sperm sayısında ve hareketliliğinde düşüklük,doktorumuz aşılamayı önerdi ve denedik temmuz ayında,fakat aşılama günü eşim stresten dolayı örnek veremedi ve aşılamam iptal oldu,daha sonra yeniden denemeye karar verdik ve bu sefer tedaviye başlamadan yeniden bu testi eşimin vermesini istedi doktor fakat yine olmadı,yani normalde böyle bir problem hiç yaşamazken,hastane ortamında nedense bu olmuyor,bu durumda doktorumuz tüp bebeği öneriririm dedi,tüp bebekte böyle bu durum olduğunda erkekten küçük bir cerrahi operasyonla örnek alabiliyorlarmış,ne yapacağımızı bilemedik,yani bunu denememiz yaş itibariyle ne kadar doğru olur?doktorum bize güven veriyor fakat ne kadar da olsa tedirginiz,bu konuda firiklerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim,şimdiden çok tşkler..!
kızlarr onemli bir sorum olacak lutfen biri bana cvp verebilir mi??
ben 7 sinde rgl olcam. 8 ya da 9 u ignelere baslıyorum dimi? 7 sinde gel dedi.
peki yumurta hangi gun toplanır ve transfer hangi gun yapılır
ilk bhcg hangi gun yapılır
nıolur biri bama bilgi versin allah rızası icin :)[/QUOTu
yumurtlama ilaçlarına başladıktan genelde 10 gün sonra toplanıyor transferine emriyonun durumuna göre 3. yada 5.gün yapılıyor.bhcg 12 gün sonra kanda belli oluyor inşallah sonuç pozitif olur rabbim yüzümüze baksın amin:
Canım, insallah bu topladıkları ay transferimi yapabilirler benimde. Yarın igneye baslıyorum oyyy :)
ben 5 eylülde adet oldum 7 eylülde tedavim başladı. 19 eylül de yumurta toplandı ve 22 eylül de transfer oldu. şimdi de 12. gündeyim kan testimi sabah verdim akşam üzeri alıcam. inşallah yardımcı olabilmişimdir. doktorlar yumurta toplama olayına yumurtaların 15-20 mm aralığında olduğu zaman ve e2 değerinin belli bir değerin üzerinde olduğu zaman karar veriyorlar. hiç sıkıntı yapma o süreç değil ama bu 12 günlük bekleme süresi hepsinden beter hele şu son bir kaç saattttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?