Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Atem Tutem Men Seni
Hop Hopun Olsun Oğlum
Gül Topun Olsun Oğlum
Sıralı Kavak Dibinde
Toyluğun Olsun Oğlum

Atem Tutem Men Seni
Şekere Gatem Men Seni
Akşam Baben Gelende
Önüne Atem Men Seni

Ev Süpüre Toz Ede
Hamama Gider Naz Ede
El Ayağı Kir İçinde
Yıkamam Diye Naz Ede

Atem Tutem Men Seni
Şekere Gatem Men Seni
Akşam Baben Gelende
Önüne Atem Men Seni

inşallah olurda bu ninniyi söylerim aminnnnnnn

ay kızlar geçenlerde fatma giriğin oynadığı boş beşik filmi varya onu izledim ağladım durdum ya ne kadarda güzel işlemişler çoçuğu olmayan bayanın başaından geçenleri bir de bizim bir komşumuz var tüp bebekle çoçuğu oldu. birşey soruyorum sende şunu yaptılarmı sende bunu yaptılarmı diye ay çok zaman geçti hatırlamıyorum diyor sinir oluyorum valla sanki aynısını yaşamamış.topu topu 3 sene önce gördü tedaviyi hatırlamıyor muş hanfenndi

Amiiiiinnnn

mutluluktan hafızası mı silinmiş ne
5 ay önce kardeşim evlendi, gelinimiz yaklaşık 20 gün adetinin geciktiğini söyledi.Doktora gittin mi dedim hayır dedi.Peki test yaptın mı dedim yooook dedi...tabii ben kudurdum.ruhsuzluğuna kızdım.
Biz bir gün gecikse kabımıza sığmıyoruz acaba acaba diyerek sabahları edemiyoruz.Millet hamileliğini merak bile etmiyor

sonucu almadın mı hala yaaahuuuuu merak ettiiiiimmm

sabır...sabır...sabır... emin ol aynı duyguları paylaşıyor aynı yollardan geçiyoruz burada ki bi çok arkadaş gibi..bence kıskanmak değil seninkisi imrenmek.. buda hepimizde ister istemez oluyor.. çok sevdiğim birinin gebelik haberini aldım öyle değişik bi duyguya kapıldım ki dedim rabbim nasıl bir duygu bu bir yanım sevinçten uçarken öbür yanım öylesini üzgün öylesine kırgındı ki ne yapacağımı bilemedim.. dostum adına sevinirken kendim için içim yanıyordu..

emin ol yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ve allah en kısa zamanda yüzünü ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün diye dua ediyorum.....

amın canım amınnnnnnn,bende hapınız adına dualar edıyorum.ben bıraz zorla kendımı bunalıma sokuyorum galıba:)oysa zorla mutsuz edecegıme kendımı zorla mutlu etsemmm dımı daha mantıklııı hepınız bana destek oluyosunuz ınsalhh bebeklerımıze kavusucaz ama bı hasta olsaydım tedavının ıkıncı kısmına gecemıyom hasta olamadım dıeee yaaa bol sabır dılıyorum bana ve ben gıbı bekleyen arkadaslara:2:

günaydın kızlarrr nasılsınız ben eşimin kontrollerinden dlayı gelemiyorum umarım herkes iyidir

arkadaşlar bende gün sayıyorum inşallah gebeyimdir.bu salı değil önümüzdeki salı test yaptır öğren dediler.ben pazartesi gidip yaptırsam çıkmazmı

bende salı test yaptırcam meraktan kudurcam ve evde oturmaktan çok sıkıldım.Ama yinede salıyı bekliycem .Bu arada progestronu asla ihmal etmiyeceğiz o önemli canım mutlaka al.sabrımızın sonu selamet olsun inşallah

Mrb arkadaşlar!öncelikle size hikayemi anlatayım;24 yaşındayım ve 2.5 yıllık evliyim,yaklaşık 2 senedir bebek istiyoruz,ben pco luyum,eşimde de sperm sayısında ve hareketliliğinde düşüklük,doktorumuz aşılamayı önerdi ve denedik temmuz ayında,fakat aşılama günü eşim stresten dolayı örnek veremedi ve aşılamam iptal oldu,daha sonra yeniden denemeye karar verdik ve bu sefer tedaviye başlamadan yeniden bu testi eşimin vermesini istedi doktor fakat yine olmadı,yani normalde böyle bir problem hiç yaşamazken,hastane ortamında nedense bu olmuyor,bu durumda doktorumuz tüp bebeği öneriririm dedi,tüp bebekte böyle bu durum olduğunda erkekten küçük bir cerrahi operasyonla örnek alabiliyorlarmış,ne yapacağımızı bilemedik,yani bunu denememiz yaş itibariyle ne kadar doğru olur?doktorum bize güven veriyor fakat ne kadar da olsa tedirginiz,bu konuda firiklerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim,şimdiden çok tşkler..!

mrb denızyesılı oncelıkle senın yasın daha tup bebek ıcın erken degılmı cok buyuk bı problemın yoksa bence baska seyler denıyın derım.esın pekı evde uygulasa hastaneye gotursenız hemen spermlerı olmazmıymıs oyle?cunku stres cok etkılıyo erkeklerı evınde belkı rahat olur bılmıyorum ama oyle bı fıkır geldı aklıma nedense.esının degerlerı cok mu dusukmus?beslenmeyle cok alakalı erkeklerın durumu bılıyomusun bence cok sıkı bı beslenmeye cek esını bı ıkı ay deneyın degerlerı degısecekmı dıe eger esının de yası cok yoksa bence acele etme tup bebege derım o ayrı bı zahmet ayrı bır kulfet hem maddı hem manevı rabbım ınsllh dogal yollardan versın.tabı benımkıler acızane fıkırlerım sız bılırsınız yınede burda bır arkadasın yazısını okudum esının sperm sayısı 2 mılyon mus tam 76 mılyona cıkmıs ama cok sıkı bı besmenme duzenıne almıs esını 2 ay sonra da normal yolla hamıle kalmıs benım fıkrım bu Allahım yolumuzu acık etsın yınede yardımcı olurum herzaman yazabılırsın bana.ben tup bebek yaptırıyorum sımdı ıgne asamasındayım.

canım merhaba bende hiçproblem yokken eşimin sperm sayısındaki yetersizlikten dolayı bebeğimiz olmuyordu.ilk denememizi 1 yıl önce eşimden normal yoldan sperm alarak yaptık sadece 2 tane döllenmiş embriyo elde edildi.fakat yüklenen 1 embriyoda tutunamadı.Şimd ikinci denememizi eşim üroloj takibinde hormon dengeleyici ilaçlarını kullandıktan sonra TESE denen bizdeki yumurta toplama işlemi gibi ama bıçak altında küçük bir operasyonla yapıldı.Çok şükür 9 tane döllenmiş embriyo elde edildi 2si transfer edildi.şimdi ayın 11 inde test yapılacak sabırsızlıkla bekliyorum bende.Dilerim herşey gönlünüzce olur ama mutlaka çok iyi bir ürolog ile görüşün.Allah hepimize yardım etsin

Merhabalar,ben de şu an puregon + lucrin kullanıyorum,
3. denemem bu;
ilk denemede testten bir önceki gün kanamam başladı,merkezi aradık testi bir gün önce de olsa yaptırın dediler, çok düşük bir pozitiflik çıktı,sonra da değer düştü tabii,yani biyokimyasal sonuçlandı;
ikinci denemede bekleme döneminin 10. günü sabahı adet olacakmışım gibi belirsiz bir kasık ağrısıyla uyandım,çok moralim bozuldu,uzandım tekrar,rüyamda çok güzel bir bebek gördüm,uyandığımda daha çok canım sıkıldı,artık silip atmalıyım kafamdan bari idrar testi yapayım dedim,işyerime raporumu bırakmamıştım onu götürecektim,orkid de aldım yanıma tabii adet olucam ya,dönüşte otobüste yanımda oturan kadın bana yol boyunca oğlunun okuldaki problemlerini durmaksızın anlattı,o cansıkkınlığının üzerine bir de onu dinlemek zorunda kalmak çıldırttı beni,eve gelirken test aldım ve yaptım, negatif çıktım wc den,ama umut işte,aklıma düştü, saate baktım,5 dakika olmuş neredeyse testi yapalı,neyse bir daha bakayım sonra çöpe atayım dedim, bu arada kötü haberi eşime nasıl söylerim diye düşünüyorum,yıkılacak çünkü,bir de baktım,çok silik bir ikinci çizgi,tabi ben şoklardayım,çok silik de olsa 4 yıldır yaptığım sayısız testte ben bunu hiç görmemiştim,bu testten sonra kalan iki günü biraz daha rahat geçirdim,testten bir önceki gün eşim çalan her telefonda korkmuş ben arıyorum ve ilk denemedeki gibi'kanamam başladı' diyeceğim diye,ve test günü mutlu haberi aldık, kızım şimdi 3.5 yaşında,bir kardeşi olmasını çok istiyor, e biz de istiyoruz tabii,ve bunun için tekrar başladık tedaviye, demem o ki, insan bazen en umutsuz anında iyi bir haber alabiliyor,imkansız gibi gelen şeyler aslında imkansız değil,ben hamileliği hiç tadamayacağımı düşünmüştüm ama Allah'a şükür şimdi ikinci hamilaliği tadarım inşallah,ümidinizi asla yitirmeyin.

Canım benim iyi sonucla gel insallah!!

kızlar benim sol tarafıma transfer dildi emriyo ve o günden beri sol tarafım sürekli batıyor.acaba tutumuyormudur dinlemiyeyim diyorum kendimi ama batmalar olunca diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…