kızlar benim sol tarafıma transfer dildi emriyo ve o günden beri sol tarafım sürekli batıyor.acaba tutumuyormudur dinlemiyeyim diyorum kendimi ama batmalar oluncadiyorum
Merhabalar,ben de şu an puregon + lucrin kullanıyorum,
3. denemem bu;
ilk denemede testten bir önceki gün kanamam başladı,merkezi aradık testi bir gün önce de olsa yaptırın dediler, çok düşük bir pozitiflik çıktı,sonra da değer düştü tabii,yani biyokimyasal sonuçlandı;
ikinci denemede bekleme döneminin 10. günü sabahı adet olacakmışım gibi belirsiz bir kasık ağrısıyla uyandım,çok moralim bozuldu,uzandım tekrar,rüyamda çok güzel bir bebek gördüm,uyandığımda daha çok canım sıkıldı,artık silip atmalıyım kafamdan bari idrar testi yapayım dedim,işyerime raporumu bırakmamıştım onu götürecektim,orkid de aldım yanıma tabii adet olucam ya,dönüşte otobüste yanımda oturan kadın bana yol boyunca oğlunun okuldaki problemlerini durmaksızın anlattı,o cansıkkınlığının üzerine bir de onu dinlemek zorunda kalmak çıldırttı beni,eve gelirken test aldım ve yaptım, negatifçıktım wc den,ama umut işte,aklıma düştü, saate baktım,5 dakika olmuş neredeyse testi yapalı,neyse bir daha bakayım sonra çöpe atayım dedim, bu arada kötü haberi eşime nasıl söylerim diye düşünüyorum,yıkılacak çünkü,bir de baktım,çok silik bir ikinci çizgi,tabi ben şoklardayım,çok silik de olsa 4 yıldır yaptığım sayısız testte ben bunu hiç görmemiştim,bu testten sonra kalan iki günü biraz daha rahat geçirdim,testten bir önceki gün eşim çalan her telefonda korkmuş ben arıyorum ve ilk denemedeki gibi'kanamam başladı' diyeceğim diye,ve test günü mutlu haberi aldık, kızım şimdi 3.5 yaşında,bir kardeşi olmasını çok istiyor, e biz de istiyoruz tabii,ve bunun için tekrar başladık tedaviye, demem o ki, insan bazen en umutsuz anında iyi bir haber alabiliyor,imkansız gibi gelen şeyler aslında imkansız değil,ben hamileliği hiç tadamayacağımı düşünmüştüm ama Allah'a şükür şimdi ikinci hamilaliği tadarım inşallah,ümidinizi asla yitirmeyin.
mrb denızyesılı oncelıkle senın yasın daha tup bebek ıcın erken degılmı cok buyuk bı problemın yoksa bence baska seyler denıyın derım.esın pekı evde uygulasa hastaneye gotursenız hemen spermlerı olmazmıymıs oyle?cunku stres cok etkılıyo erkeklerı evınde belkı rahat olur bılmıyorum ama oyle bı fıkır geldı aklıma nedense.esının degerlerı cok mu dusukmus?beslenmeyle cok alakalı erkeklerın durumu bılıyomusun bence cok sıkı bı beslenmeye cek esını bı ıkı ay deneyın degerlerı degısecekmı dıe eger esının de yası cok yoksa bence acele etme tup bebege derım o ayrı bı zahmet ayrı bır kulfet hem maddı hem manevı rabbım ınsllh dogal yollardan versın.tabı benımkıler acızane fıkırlerım sız bılırsınız yınede burda bır arkadasın yazısını okudum esının sperm sayısı 2 mılyon mus tam 76 mılyona cıkmıs ama cok sıkı bı besmenme duzenıne almıs esını 2 ay sonra da normal yolla hamıle kalmıs benım fıkrım bu Allahım yolumuzu acık etsın yınede yardımcı olurum herzaman yazabılırsın bana.ben tup bebek yaptırıyorum sımdı ıgne asamasındayım.
canım merhaba bende hiçproblem yokken eşimin sperm sayısındaki yetersizlikten dolayı bebeğimiz olmuyordu.ilk denememizi 1 yıl önce eşimden normal yoldan sperm alarak yaptık sadece 2 tane döllenmiş embriyo elde edildi.fakat yüklenen 1 embriyoda tutunamadı.Şimd ikinci denememizi eşim üroloj takibinde hormon dengeleyici ilaçlarını kullandıktan sonra TESE denen bizdeki yumurta toplama işlemi gibi ama bıçak altında küçük bir operasyonla yapıldı.Çok şükür 9 tane döllenmiş embriyo elde edildi 2si transfer edildi.şimdi ayın 11 inde test yapılacak sabırsızlıkla bekliyorum bende.Dilerim herşey gönlünüzce olur ama mutlaka çok iyi bir ürolog ile görüşün.Allah hepimize yardım etsin
Fikirlerini benimle paylaştığın için çok tşk ederim..!zannersem doktorumun bana bahsettiği yöntemde senin anlattığın TESE yöntemi ama işte bunu sadece tüp bebekte yapıyoruz dedi,peki bu konuda bildiğiniz iyi bir ürolog varmı?inş cnm senin de pozitif çıkar test sonucun,Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..!
merhaba nasılsınız umarım herşey herkesin istediği gibi olur ....
bende denedim amamalesef....
umarım senin en kısa zaman da güzel haberlerini alırız...
3. denemem bu;
ilk denemede testten bir önceki gün kanamam başladı,merkezi aradık testi bir gün önce de olsa yaptırın dediler, çok düşük bir pozitiflik çıktı,sonra da değer düştü tabii,yani biyokimyasal sonuçlandı;
ikinci denemede bekleme döneminin 10. günü sabahı adet olacakmışım gibi belirsiz bir kasık ağrısıyla uyandım,çok moralim bozuldu,uzandım tekrar,rüyamda çok güzel bir bebek gördüm,uyandığımda daha çok canım sıkıldı,artık silip atmalıyım kafamdan bari idrar testi yapayım dedim,işyerime raporumu bırakmamıştım onu götürecektim,orkid de aldım yanıma tabii adet olucam ya,dönüşte otobüste yanımda oturan kadın bana yol boyunca oğlunun okuldaki problemlerini durmaksızın anlattı,o cansıkkınlığının üzerine bir de onu dinlemek zorunda kalmak çıldırttı beni,eve gelirken test aldım ve yaptım, negatifçıktım wc den,ama umut işte,aklıma düştü, saate baktım,5 dakika olmuş neredeyse testi yapalı,neyse bir daha bakayım sonra çöpe atayım dedim, bu arada kötü haberi eşime nasıl söylerim diye düşünüyorum,yıkılacak çünkü,bir de baktım,çok silik bir ikinci çizgi,tabi ben şoklardayım,çok silik de olsa 4 yıldır yaptığım sayısız testte ben bunu hiç görmemiştim,bu testten sonra kalan iki günü biraz daha rahat geçirdim,testten bir önceki gün eşim çalan her telefonda korkmuş ben arıyorum ve ilk denemedeki gibi'kanamam başladı' diyeceğim diye,ve test günü mutlu haberi aldık, kızım şimdi 3.5 yaşında,bir kardeşi olmasını çok istiyor, e biz de istiyoruz tabii,ve bunun için tekrar başladık tedaviye, demem o ki, insan bazen en umutsuz anında iyi bir haber alabiliyor,imkansız gibi gelen şeyler aslında imkansız değil,ben hamileliği hiç tadamayacağımı düşünmüştüm ama Allah'a şükür şimdi ikinci hamilaliği tadarım inşallah,ümidinizi asla yitirmeyin.
Pembe giymisse Halit Firat Erden'dir. O, degil mi? Heykeli dikilesi bir doktor o canim, insallah sen de guzel sonuclar alirsin. :)İnş. yorulduğuna değmiştir herşey yolundadır yeeteeerrr
Memnun kaldım Hilka valla doktoru daha yaşlı bekliyordum ama adam bi geldi pembeler içinde polaya zıplaya ben asistan falan sadım tanıştırdı kendini bi şok yaşamadım değil,
Şimdilik memnunum bakalım bayram sonu ne olacak rahim filmi istedi yeni,çok korkuyorum yavv ilkinde baya canım yanmıştı bu sefer ist. yaptırıcaz istedikleri klinikte inş. ilki gibi olmaz,bir adım attık Allah sonumuzu iyi etsin.
Sen toparlanabildinmi azda olsa
3. denemem bu;
günaydın kızlar nasılsınız
son günlerde sadece bu kadar yazabil,yorummm inşşşş işler yoluna koyunca daha uzun yazışacağız eski günlerde olduğu gibi
iyi bakın kendinize
tedvide olanlara başırılar diliyorum rabbim herkesin yüzünü güldürüsnnn
Pembe giymisse Halit Firat Erden'dir. O, degil mi? Heykeli dikilesi bir doktor o canim, insallah sen de guzel sonuclar alirsin. :)
yasminciğim nerelerdesin???? yoksun bi kaç gündür şiirsiz kaldık yahu..
Arkadaşlar günaydın herkese.uzun süredir siteye giremiyordum.bende 6 ay önce bir tüp bebek denemesi yaşamadım malesef olmadı.sonra dondurulmuşlarımı denedim o da olmadı malesef.yılbasına kadar hiç bir şey denemek istemiyordum.psikolojim bozuldu.bu dönem zarfında eşim varikosel ameliyatı olacaktı.ekim ayı na gün aldık eşim için.bu arada bende birkaç gündür değişiklikler olmaya başladı .gecikmeyen adetim 2 gün gecikmişti.olamazdı imkanı yoktu.bize normal yolla çocuğunuz olamaz denilmişti.ve test yapayım dedim ve çift çizgiyi biraz silikte olsa görüyordum:))şok oldum.ve biraz önce kan tahlilinden geldim.1 saat sonra sonucunu alacağım.ins hamileyimdir.hiç bir zaman karamsar olmayın hep süreklide hamileliği düşünmeyin.ben hiç düşünmediğim anda geldi bebeğim inş.inş sizde güzel haberler alırsınız kısa zamanda:))
Sorma hilka bizim bi çiftlik var orya gidiyorum vakit kalmıyor bazen buraya bi bakınıp çıkıyorum.
Bide adet olmadım sinirlerim alt üst oldu acaba kistmi var gene diye düşünüp duruyor
Hamilelik olsa bir belirti yok pazartesi günü gidicem bakalım
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?