Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

merhaba nasılsınız umarım herşey herkesin istediği gibi olur ....

bende denedim ama malesef....
umarım senin en kısa zaman da güzel haberlerini alırız...

kızlar benim sol tarafıma transfer dildi emriyo ve o günden beri sol tarafım sürekli batıyor.acaba tutumuyormudur dinlemiyeyim diyorum kendimi ama batmalar olunca diyorum

merhaba nergis ....

evet genelde agrılara tutunma agrısı diyolar umarım herşey dilediğin gibi olur...

inan ceren senin adına çok sevindim....
ne mutlu sana ...
ALLAH bize de nasip etsin ...seni anlıyabiliyorum
bizde denedik ama olmadı işte

Cevabın için çok tşk ederim..bende dediğin gibi yaşımdan dolayı erken olarak buluyorum zaten,ama örneği evde malesef verdiğinde de hastane kabul etmiyor,prosüdürleri böyleymiş,doktorumun ilgi alakasından çok memnunum o yüzden doktordan da vazgeçemiyorum,geçen de başka bi doktora gittim tavsiye üzerine,kötü bi anı bıraktı bende..:18 yüzden bilmediğim birine gitmeyi de istemiyorum,ne kadar zormuş böyle şeyler yaşamak,Allahım hepimize yardım etsin,hepimizin dualarını kabul etsin inş..!

Fikirlerini benimle paylaştığın için çok tşk ederim..!zannersem doktorumun bana bahsettiği yöntemde senin anlattığın TESE yöntemi ama işte bunu sadece tüp bebekte yapıyoruz dedi,peki bu konuda bildiğiniz iyi bir ürolog varmı?inş cnm senin de pozitif çıkar test sonucun,Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..!

merhaba arkadaşlar bende antalya da yaptırcam inşallah şimdiden telaşlı ve huzursuzum inşallah Allah bütün isteyenlere sağlıklı bebişler verir içinde bana da :92:

cnm allah yardımcınız olsun o sorunlardan ilk zamanlarda bizde çok yaşadık. psikolojik olarak çok etkileniyor erkeklerde(haklı olarak) bizim kadar heleki devlet hastanesinde yapılacaksa sperm testi offff bundan bi 13 yıl önce filan ilk defa verecekti eşim test wc ye git ver dediler mümkün değil dedi sonra 1 saat içerisinde evden getirebilirsiniz demişlerdi çok zor durumlar yaaa.daha sonra özel tüp bebek merkezleri açıldı oralar hastanelere göre daha iyi bizde sorun sperm hareketsizliği 15 yıla girdik evliliğimizde 3 tüp bebek tedavisi gördük sonuncusu da ramazanda negatifle sonuçlandı.ben 2 tedavi gördüm 10 yıl ara verdim 3. için ama şimdi pişman oluyorm neden o kadar ara verdim diye çünkü yaş ilerledikce şans azalıyor benim yaş 35 geldi benim eşimede 2 kere tese yapıldı bizim gittiğimiz tüp bebek merkezinin anlaşmalı üroloğu vardı o gelip yapıyordu işlemi.

merhaba nasılsınız umarım herşey herkesin istediği gibi olur ....

bende denedim ama malesef....
umarım senin en kısa zaman da güzel haberlerini alırız...

geçmiş olsun allah dayanma gücü versin.herşeyin hayırlısı demekte başka bişey gelmiyor cnm elden

tedaviniz hayırlı olsun ne güzel inşallah hepimize böyle güzel mucizeler kısmet olur. yazdıklarınız bizlerede ümit oluyor. inşallah güzel haberler verirsin.ama olmasa bile senin güzel bir tesellin var.

Pembe giymisse Halit Firat Erden'dir. O, degil mi? Heykeli dikilesi bir doktor o canim, insallah sen de guzel sonuclar alirsin. :)

günaydın kızlar nasılsınız
son günlerde sadece bu kadar yazabil,yorummm inşşşş işler yoluna koyunca daha uzun yazışacağız eski günlerde olduğu gibi
iyi bakın kendinize
tedvide olanlara başırılar diliyorum rabbim herkesin yüzünü güldürüsnnn

cnm sen gürgan klinikte mi tedavi görüyorsun???ismini kliniğin sayfasında gördümde.bende son tedavimi orada gördüm.ben her şeyden memnun kaldım ancak sonucumuz negatif oldu.

cnm kolay gelsin yaaa yine çok koşturuyorsun herhalde allah yardımcın olsun.

Günaydınnn

Yeteeeer inş. herşey yolundadır.
Eşin son durumu nasıl iyimi?

Pembe giymisse Halit Firat Erden'dir. O, degil mi? Heykeli dikilesi bir doktor o canim, insallah sen de guzel sonuclar alirsin. :)

Evet çok şirin biri kızacakmı acaba terslermi diye çok korkuyordum ama arkadaşım gibi konuşabilinecek biri diğer doktorlarıma göre çok çok iyi biri

yasminciğim nerelerdesin???? yoksun bi kaç gündür şiirsiz kaldık yahu..

Sorma hilka bizim bi çiftlik var orya gidiyorum vakit kalmıyor bazen buraya bi bakınıp çıkıyorum.
Bide adet olmadım sinirlerim alt üst oldu acaba kistmi var gene diye düşünüp duruyor
Hamilelik olsa bir belirti yok pazartesi günü gidicem bakalım

Sen nasılsın

Arkadaşlar günaydın herkese.uzun süredir siteye giremiyordum.bende 6 ay önce bir tüp bebek denemesi yaşamadım malesef olmadı.sonra dondurulmuşlarımı denedim o da olmadı malesef.yılbasına kadar hiç bir şey denemek istemiyordum.psikolojim bozuldu.bu dönem zarfında eşim varikosel ameliyatı olacaktı.ekim ayı na gün aldık eşim için.bu arada bende birkaç gündür değişiklikler olmaya başladı .gecikmeyen adetim 2 gün gecikmişti.olamazdı imkanı yoktu.bize normal yolla çocuğunuz olamaz denilmişti.ve test yapayım dedim ve çift çizgiyi biraz silikte olsa görüyordum:))şok oldum.ve biraz önce kan tahlilinden geldim.1 saat sonra sonucunu alacağım.ins hamileyimdir.hiç bir zaman karamsar olmayın hep süreklide hamileliği düşünmeyin.ben hiç düşünmediğim anda geldi bebeğim inş.inş sizde güzel haberler alırsınız kısa zamanda:))

Çok geçmişe olsun inş kan tahlininde pozitif çıkar.İnş. başka bir tedaviye gerek kalmadan bebeğini kucağına alırsın,Allah ol derse olur inş. yüzünüz güler bizlerede böyle mucizeler verir

umut yaşamdır
umut sevgidir
umut düşünmektir
umut yürektir
umut görmektir
umut dediğin gelecektir
umut var olmaktır
umut dediğin
her zaman bir yol bulmaktır

Güven Aşık

Son düzenleme:
sagol canım inş sonucum pozitif olur.hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız.eğer hamileysem mücizelere inanıcam artık.o yüzde sizde asla ümidinizi kesmeyin

vay beeeee demek yasminin çiftliği heeee ohh taze taze içiyorsun sütleri yiyiyorsun peynirleri yarasın arkadaşım.inşallah kist değilde güzel minik bir mucizeden dolayı adet olamıyorsundur:87: cnm benim bir idrar testi yapsaydın.bende iyiyim diyeyim iyi olayım demi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…