Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar size tranfer anında emriyonuzun resmini verdilermi bana verdiler ya çok güzel bir duygu acaba doğursam neler yaşarım..:26:

kızlar size tranfer anında emriyonuzun resmini verdilermi bana verdiler ya çok güzel bir duygu acaba doğursam neler yaşarım..:26:

canım nerde tedavi oluyorsun
ben de bayram sonrası İnternationalda başlıcam tedavime
şimdiden heyecanlıyım
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....

evet epkirle beraber veriyorlar
inşşş o günleride görürsün

evet verdiler şimdi kendileri yok ama resimleri kaldı bendetransfer olurkende eşimde girmişti yanıma 3 boyutlu seyrettirmişlerdi.amaaaa yine bırakıpp gittiler bizi

tedaviniz hayırlı olsun ne güzel inşallah hepimize böyle güzel mucizeler kısmet olur. yazdıklarınız bizlerede ümit oluyor. inşallah güzel haberler verirsin.ama olmasa bile senin güzel bir tesellin var.

İnşallah canım sağol,Allah her isteyene nasip etsin,evet haklısın,Allaha şükür bir kızım var,o nedenle bu tedavide epey bir rahatım.

evet verdiler şimdi kendileri yok ama resimleri kaldı bendetransfer olurkende eşimde girmişti yanıma 3 boyutlu seyrettirmişlerdi.amaaaa yine bırakıpp gittiler bizi

kuzum yapma böyle inşşşşşş geleceklerr inşşşşşşşşşşşş

cnmmmmm inşallah hepimize gelirler hayırlısıyla tabii.. pembesu sorunca alıma geldi resimleri kerataların..:83:

canım bilmezmiyim benimkilerde duryorlar atmadımmm :26::26:ama eğer bunlara takılırsak pskolojimizi bozarsak bebişlerimizn geleceği varsada gelmez:26::26::26: biz dik duracağız sağlam olacağız ki inanacımızı görüp bizim sıpalarda gelecekler inşşşşşşş

sağol cnm inşallah... zaten bozdum iyice psikolojiyi

Mrb kızlar,nasılsınız?ben bu sıralar internete giremiyom pek..sizler biraz bunalım takılıyosunuz sanırım.umarım tedavileriniz olumlu sonuçlar verir.sizin için bol bol dua ediyorum...inşallah sizlerde en kısa zamanda hamişelr grubunua katılırısınızzzzzzzzzzz........

Mrb kızlaaaaaaaaaaaar nasılsınız hamilelik umarım sizin için keyifli geçiyordur.ben bi süredir internete giremiyom bazen sorunlar çıkıyo..benim şimdilik güzel gidiyo.ikili test sonucunu bekliyorum.ayın 25 indede kontrolüm var...herkese iyi akşamlar,iyi haftasonları diliyorum...

ya kızlar kusuruma bakmayın farklı bir topiğğe giriyom diye yine bu sayfaya yazmışım...

canım nerde tedavi oluyorsun
ben de bayram sonrası İnternationalda başlıcam tedavime
şimdiden heyecanlıyım
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....

ben adana seyhan başkentte gördüm cnm sanırsam sen istanbuldasın çünkü o hastane orda diye biliyorum

Bana vermediler ultrason görüntülerini zaten kıytırık bir aletti ne epikrizde neden trasfer sonrası haa burda dediler gösterdiler ben o heycanla baktım ama bişiçik görmedim gıcık herifler

Bana vermediler ultrason görüntülerini zaten kıytırık bir aletti ne epikrizde neden trasfer sonrası haa burda dediler gösterdiler ben o heycanla baktım ama bişiçik görmedim gıcık herifler :84::84::84::84:

fıstık iyi olmana çok sevindimmmm iyi bakın kendinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…