Selam kızlar
kimse yokmu neden bana kimse cevap vermiyor....
kızlar size tranfer anında emriyonuzun resmini verdilermi bana verdiler ya çok güzel bir duygu acaba doğursam neler yaşarım..:26:
kızlar size tranfer anında emriyonuzun resmini verdilermi bana verdiler ya çok güzel bir duygu acaba doğursam neler yaşarım..:26:
inşaalllah sen de pozitifi görürsün canım,asla ümidini kaybetme.inan ceren senin adına çok sevindim....
ne mutlu sana ...
ALLAH bize de nasip etsin ...seni anlıyabiliyorum
bizde denedik ama olmadı işte
tedaviniz hayırlı olsun ne güzel inşallah hepimize böyle güzel mucizeler kısmet olur. yazdıklarınız bizlerede ümit oluyor. inşallah güzel haberler verirsin.ama olmasa bile senin güzel bir tesellin var.
evet verdiler şimdi kendileri yok ama resimleri kaldı bendetransfer olurkende eşimde girmişti yanıma 3 boyutlu seyrettirmişlerdi.amaaaa yine bırakıpp gittiler bizi
kuzum yapma böyle inşşşşşş geleceklerr inşşşşşşşşşşşş
cnmmmmm inşallah hepimize gelirler hayırlısıyla tabii.. pembesu sorunca alıma geldi resimleri kerataların..:83:
canım bilmezmiyimbenimkilerde duryorlar atmadımmm :26::26:ama eğer bunlara takılırsak pskolojimizi bozarsak bebişlerimizn geleceği varsada gelmez:26::26::26: biz dik duracağız sağlam olacağız ki inanacımızı görüp bizim sıpalarda gelecekler inşşşşşşş
sağol cnminşallah... zaten bozdum iyice psikolojiyi
Mrb kızlaaaaaaaaaaaar nasılsınız hamilelik umarım sizin için keyifli geçiyordur.ben bi süredir internete giremiyom bazen sorunlar çıkıyo..benim şimdilik güzel gidiyo.ikili test sonucunu bekliyorum.ayın 25 indede kontrolüm var...herkese iyi akşamlar,iyi haftasonları diliyorum...
canım nerde tedavi oluyorsun
ben de bayram sonrası İnternationalda başlıcam tedavime
şimdiden heyecanlıyım
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....
Mrb kızlaaaaaaaaaaaar nasılsınız hamilelik umarım sizin için keyifli geçiyordur.ben bi süredir internete giremiyom bazen sorunlar çıkıyo..benim şimdilik güzel gidiyo.ikili test sonucunu bekliyorum.ayın 25 indede kontrolüm var...herkese iyi akşamlar,iyi haftasonları diliyorum...
ben adana seyhan başkentte gördüm cnm sanırsam sen istanbuldasın çünkü o hastane orda diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?