Bana vermediler ultrason görüntülerini zaten kıytırık bir aletti ne epikrizde neden trasfer sonrası haa burda dediler gösterdiler ben o heycanla baktım ama bişiçik görmedim gıcık herifler:84::84::84::84:
seninle aynı merkezin hastalarıymışızzz
Bana vermediler ultrason görüntülerini zaten kıytırık bir aletti ne epikrizde neden trasfer sonrası haa burda dediler gösterdiler ben o heycanla baktım ama bişiçik görmedim gıcık herifler:84::84::84::84:
evet aynıyız herhalde benim tedavim bitti ben safak sayıyorum şuan
kızlar bende bugün acayip karın guruldaması ve hazımsızlık var ya testede 2 gün kaldı ama ben hazımsızlık yapacak birşeyde yemedim çok dikkat ettim acaba jelden dolayımı nedir yada hamilelik belirtisi olabilirmi.
inşşşşşşşşşşşşşşşş bebektendir inşşşşşşşşşşşşşşş bebiştendirrrrrrrrrrrrrrrrr
kız embiryo haline değil gerçeğine bakacaksın allahın izni ileeeee dokuncaksın kokayacaksın sonra fotoğraflarını çekeceksinnn
gıcıklar niye vermediler yaaa
Bende ishal yapmıştı o lanet jel 10 gün su gibi gitti hep ikincidede göğüslerime el değimiyordu ağlıyordum acısından nerdeyse ama az kalmış inş. bu zahmetlerin güzel bir hediyesi gelecek Allahım inş. yaramazmı yaamaz bir evlat versinkızlar bende bugün acayip karın guruldaması ve hazımsızlık var ya testede 2 gün kaldı ama ben hazımsızlık yapacak birşeyde yemedim çok dikkat ettim acaba jelden dolayımı nedir yada hamilelik belirtisi olabilirmi.
sağol cnm allah razı olsun böyle demen bile sevindirdi beni
İnş. yeteeer inş. olurda senin benim hilkanın,pembesu yun vee herkesinkini buraya koyup bakarız büyüdüklerinide görürüz inş.
Uyuzluklarından vermemişlerdir pisler
Hilka eğer yanılmıyorsam bu sabah test yapmıştım ikinci çizgi çıktı gibi göz yanılması değilse eğer amakorkuyorum yavv kistten falansa diye.
Pazartesi kırmızıları görmezsem eğer doktora gidicem
Bende ishal yapmıştı o lanet jel 10 gün su gibi gitti hep ikincidede göğüslerime el değimiyordu ağlıyordum acısından nerdeyse ama az kalmış inş. bu zahmetlerin güzel bir hediyesi gelecek Allahım inş. yaramazmı yaamaz bir evlat versin
Hayırlı evlat olur inş.
yasmin kız valla çok sevindirik oldum bu habere inşallah gelmez o kırmızılarda bebiş vardır senin için bol bol dua edicemmmmmmmİnş. yeteeer inş. olurda senin benim hilkanın,pembesu yun vee herkesinkini buraya koyup bakarız büyüdüklerinide görürüz inş.
Uyuzluklarından vermemişlerdir pisler
Hilka eğer yanılmıyorsam bu sabah test yapmıştım ikinci çizgi çıktı gibi göz yanılması değilse eğer amakorkuyorum yavv kistten falansa diye.
Pazartesi kırmızıları görmezsem eğer doktora gidicem
Bende ishal yapmıştı o lanet jel 10 gün su gibi gitti hep ikincidede göğüslerime el değimiyordu ağlıyordum acısından nerdeyse ama az kalmış inş. bu zahmetlerin güzel bir hediyesi gelecek Allahım inş. yaramazmı yaamaz bir evlat versin
Hayırlı evlat olur inş.
ayyyyçok sevindim inşallahhhhh kist filan değildir bak belki bi hayır vardır tedavinin kasıma ertelenmesinde cnmmmm merakla mekliyorum haberlerini
arkadaşlar bugün transferin 10.günü dün azbir kanama başladı bugün biraz arttı.aslında normal adet gibi değil sürekligelmiyor ben lavaboya gittikçetemizledikten sonra geliyor.Progeston fitil kullanıyordum doktorum dünden itibaren progeston iğneye döndürdü.Korkuyorumve bittiğini düşünüyorum amadoktor 12.gün olan salı günütestiniyaptır bakalımdedi.Benim gibiolanınız varmı(umarımyoktur) ama bu kan neyin nesi merak ediyorum ne olur bilgisiolan paylaşsın lütfentorum
arkadaşlar bugün transferin 10.günü dün azbir kanama başladı bugün biraz arttı.aslında normal adet gibi değil sürekligelmiyor ben lavaboya gittikçetemizledikten sonra geliyor.Progeston fitil kullanıyordum doktorum dünden itibaren progeston iğneye döndürdü.Korkuyorumve bittiğini düşünüyorum amadoktor 12.gün olan salı günütestiniyaptır bakalımdedi.Benim gibiolanınız varmı(umarımyoktur) ama bu kan neyin nesi merak ediyorum ne olur bilgisiolan paylaşsın lütfentorum
İnş. tutunma kanamasıdır İnş.
Benim ikisindede kanama başlamıştı ilk geldiğinde az azdı ama daha sonra adet gibi kanması başladı inş. seninki adet değildir miniğin sana sıkı sıkı tutunur test gününe kadar bozma morelini ne olur Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?