Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Bana vermediler ultrason görüntülerini zaten kıytırık bir aletti ne epikrizde neden trasfer sonrası haa burda dediler gösterdiler ben o heycanla baktım ama bişiçik görmedim gıcık herifler :84::84::84::84:

kız embiryo haline değil gerçeğine bakacaksın allahın izni ileeeee dokuncaksın kokayacaksın sonra fotoğraflarını çekeceksinnn

Bana vermediler ultrason görüntülerini zaten kıytırık bir aletti ne epikrizde neden trasfer sonrası haa burda dediler gösterdiler ben o heycanla baktım ama bişiçik görmedim gıcık herifler :84::84::84::84:

gıcıklar niye vermediler yaaa

kızlar bende bugün acayip karın guruldaması ve hazımsızlık var ya testede 2 gün kaldı ama ben hazımsızlık yapacak birşeyde yemedim çok dikkat ettim acaba jelden dolayımı nedir yada hamilelik belirtisi olabilirmi.

inşşşşşşşşşşşşşşşş bebektendir inşşşşşşşşşşşşşşş bebiştendirrrrrrrrrrrrrrrrr

kız embiryo haline değil gerçeğine bakacaksın allahın izni ileeeee dokuncaksın kokayacaksın sonra fotoğraflarını çekeceksinnn

İnş. yeteeer inş. olurda senin benim hilkanın,pembesu yun vee herkesinkini buraya koyup bakarız büyüdüklerinide görürüz inş.

gıcıklar niye vermediler yaaa

Uyuzluklarından vermemişlerdir pisler

Hilka eğer yanılmıyorsam bu sabah test yapmıştım ikinci çizgi çıktı gibi göz yanılması değilse eğer ama korkuyorum yavv kistten falansa diye.
Pazartesi kırmızıları görmezsem eğer doktora gidicem

Bende ishal yapmıştı o lanet jel 10 gün su gibi gitti hep ikincidede göğüslerime el değimiyordu ağlıyordum acısından nerdeyse ama az kalmış inş. bu zahmetlerin güzel bir hediyesi gelecek Allahım inş. yaramazmı yaamaz bir evlat versin
Hayırlı evlat olur inş.

Son düzenleme:
Bende ishal yapmıştı o lanet jel 10 gün su gibi gitti hep ikincidede göğüslerime el değimiyordu ağlıyordum acısından nerdeyse ama az kalmış inş. bu zahmetlerin güzel bir hediyesi gelecek Allahım inş. yaramazmı yaamaz bir evlat versin
Hayırlı evlat olur inş.

cnm benim sağol olsunda yarmazlığını çekerim diyorum ama olunca dayanamayıp otur be biraz demezsem tabiii

inşşşşşşşşşşşşşş kuzum inşşşşşşşşşşşşşşş

yasmin kız valla çok sevindirik oldum bu habere inşallah gelmez o kırmızılarda bebiş vardır senin için bol bol dua edicemmmmmmm

ayyyyçok sevindim inşallahhhhh kist filan değildir bak belki bi hayır vardır tedavinin kasıma ertelenmesinde cnmmmm merakla mekliyorum haberlerini

ayyyyçok sevindim inşallahhhhh kist filan değildir bak belki bi hayır vardır tedavinin kasıma ertelenmesinde cnmmmm merakla mekliyorum haberlerini

İnş. yaa Allah razı olsun sağol. Belkide bir hayır var dediğin gibi
Eğer bebek varsa benim için mucize olur çünkü hamile kalman çok zor demişlerdi tüpte iltihap varmış.:83:
Pazarteside gelmezse kırmızılar inş. gidicem doktora,her ay bir umut var ama şimdi hiç içimden hamileyim diyemiyorum:97:

arkadaşlar bugün transferin 10.günü dün azbir kanama başladı bugün biraz arttı.aslında normal adet gibi değil sürekligelmiyor ben lavaboya gittikçetemizledikten sonra geliyor.Progeston fitil kullanıyordum doktorum dünden itibaren progeston iğneye döndürdü.Korkuyorumve bittiğini düşünüyorum amadoktor 12.gün olan salı günütestiniyaptır bakalımdedi.Benim gibiolanınız varmı(umarımyoktur) ama bu kan neyin nesi merak ediyorum ne olur bilgisiolan paylaşsın lütfentorum

İnş. tutunma kanamasıdır İnş.

Benim ikisindede kanama başlamıştı ilk geldiğinde az azdı ama daha sonra adet gibi kanması başladı inş. seninki adet değildir miniğin sana sıkı sıkı tutunur test gününe kadar bozma morelini ne olur Allah yardımcın olsun.

canım lekelenme şekinde vede kahverngi ise tutunnma lekesidir ama kırmızysa adettir bence salıyı beklemeden yarın kandan baktır eğer gebelik varsa mutlaka çıkar

teşekkür ederim canım inşallah tutunuyorlardır inşallah Allah herkese hayırlısıyla bu güzellikleri tattırsın

bende bugün gidip test yaptırcam inşallah gebeyimdir ama dünden beri sürekli karnım ağrıyor ama daha kan gelmedi bakalım hayırlısı diyorum ama olmazsa çok üzülecem biliyorum ama bakalım bir umut işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…