size yazdıktan sonra baktım biraz kan gelmiş galiba olmadı doktorlar çok kaliteli demişti emriyo için 5. gün transfer ettiler hatta neden böyle oldu anlamadım çok umutluydum aslında ağlaya ağlaya gözlerim şişti ya gidip kan tahlili yapasımda yok şimdi.
Bozma morelini hiç belli olmaz sen gene tahlilini yaptır en azından aklında kalmaz,burda neler okuyoruz kanaması olup hamile kalan kişiler sen içini serin tut olurmu..
bende bugün gidip test yaptırcam inşallah gebeyimdir ama dünden beri sürekli karnım ağrıyor ama daha kan gelmedi bakalım hayırlısı diyorum ama olmazsa çok üzülecem biliyorum ama bakalım bir umut işte.
inşalah öyledir ama nedense hiç umudum yok hep böyle oluyor.herşey çok güzel gidiyor ama sonu hep hüsran ...
İnan buraya yazdığını görünce sayfa açılana kadar nolur pozitif yazsın dedim,
Ama çok üzüldüm vardır bir hayır demekten başka çare yok.
Bende sadece tüpüm tıkalı eşimde hiç bir problem yok rahim gayet iyi ama olmuyor işte allah vermiyor,
benimde 5. gün emriyosuydu iki tane trasfer etmişlerdi ve en iyi kaliteydi ve %60,65 demişlerdi olmadı iki kere denedik olmadı.
Allah sana sağlık uzun ömür versin inş. bebeğin zamanı gelince hiç bir şeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir inş.
güzel dileklerin için sağol allah sana bana istediğinin 1000 katını versin inşallah benimle 5.gün transferi olan arkadaşlardan birinin tutmamış birinin tutmuştu ama tutan arkadaş nasıl morel vermeye çelışıyor bana anlatamam kız kendi sevincini unuttu valla ama sevindim onun adına ne olacak bizim halimiz yasmin ya herşey kaliteli ama olmuyor çaresi yokmudurki bunun acaba dr a sordunmu hiç
verdiğiniz morel için teşekkürler arkadaşlar ama negatif sonucu aldım ama hala aklım mantığım almıyor doktor emriyolar çok kaliteli deyip 5.gün yaptı transferi ve herşey okadar güzel geçtiki yaşımda 24 olduğu için daha çabuk tutunur dediler ama peki neden olmadı .tamam allahın takdiri ama ölüm hariç herşeyin dermanı var yeryüzünde neden böyle oldu anlamadım..
geçmiş olsun bu gün bende başkenteydim keşke tanışsaydıkkk seninleee
pembesu neden niçin niye hiç sorgulama çünki cevabı yokkk malesef dr bile bunu açıklayamaıyorrrr banada ilk tedvaimde 1 kalite 2 embiyo transferi yapılmıştı ama negatif aldığımda dr (prof turan çetin )neden diye sordum bu embiryonun tutunmaması için bir tek sebebp bile yok ama açıklamasıda yok dediiii HAKINDA HAYIRLISI CANIM UMARIM HİÇ UMADIĞIN BİR ANNDA GELİR BEBEĞİN
geçmiş olsun bu gün bende başkenteydim keşke tanışsaydıkkk seninleee
pembesu neden niçin niye hiç sorgulama çünki cevabı yokkk malesef dr bile bunu açıklayamaıyorrrr banada ilk tedvaimde 1 kalite 2 embiyo transferi yapılmıştı ama negatif aldığımda dr (prof turan çetin )neden diye sordum bu embiryonun tutunmaması için bir tek sebebp bile yok ama açıklamasıda yok dediiii HAKINDA HAYIRLISI CANIM UMARIM HİÇ UMADIĞIN BİR ANNDA GELİR BEBEĞİN
yeter dondurulmuşarı ne zaman kullanabiliyorsun benim 7 tane var ama dondurulmuş emriyodamolurmuki gebelik acaba.
merhabalar,
bende kasım adetiye tüp bebeğe başlıyorum Allah ın izniyle.. 3.5 yıllık evliyiz 1.5 yıldır uğraşıyoruz.. pko luyum.. şu anda glucopage ve folbiol kullanıyorum.. umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum inşallah kasım da müjdeli haberi alırım bende
Merhaba hly
Tedavin hayırlı olsun.Ben de bir iki ay sonra tedavi düşünüyorum.Geçen ay ameliyat olduğum için dinlenme sürecindeyim.bu yüzden net tarih şuan belli değil.Ben de şuanda folbilol kullanıyorum.
inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız, sana bol şans diliyorum.
verdiğiniz morel için teşekkürler arkadaşlar ama negatif sonucu aldım ama hala aklım mantığım almıyor doktor emriyolar çok kaliteli deyip 5.gün yaptı transferi ve herşey okadar güzel geçtiki yaşımda 24 olduğu için daha çabuk tutunur dediler ama peki neden olmadı .tamam allahın takdiri ama ölüm hariç herşeyin dermanı var yeryüzünde neden böyle oldu anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?