Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Teşekkür ederim.
kapalı olan sol tüpüm laparoskopi ile alındı.sağ taraf duruyor ama oradan da az geçiş var.Bahçeciye gidiyorum.

Teşekkür ederim.
kapalı olan sol tüpüm laparoskopi ile alındı.sağ taraf duruyor ama oradan da az geçiş var.Bahçeciye gidiyorum.

hımm geçmiş olsun canım benim.. inşallah sağlıkla alırsın kucağına :) bnde bahçeçi umuta gidiyorum :) ulun bey doktorum.. çok emmenunum.. inşallah bebeklerimizi kucağımıza almamaıza vesile olurlar :)

yasmincim merhaba,
canım sana dr. tüplerin kapalı olduğu için, kapalı tüpleri aldırmanın şansı arttıracağı hakkında birşey söyledi mi ?

yasmincim merhaba,
canım sana dr. tüplerin kapalı olduğu için, kapalı tüpleri aldırmanın şansı arttıracağı hakkında birşey söyledi mi ?

Merhaba...

Ben iki ameliyat oldum sağ yumurtam yok ama sağ tüp duruyor sol tüpte kapalı değil ama iltihap var ameliyat edelim dedi Halit Fırta Erden ama bir kere kapalı girildi göbek ve kasıktan ama kist büyük olunca sezeryan ve göbekdeğilinden başlayıp aşağı kadar iki emaliyatım var.
Bahçeçiye Halit bey stent takalım dedi ameliyat ederim kaburga kısımdan girip ama ne gerek var eziyete dedi bu yüzden stent takılacak.

Canım sana da geçmiş olsun..Bu benim tüplerle ilgili ikinci ameliyatım.İlk ameliyatım tüpleri açtırmak için açık olarak on yıl önce yapıldı.Yani sezeryan gibi ameliyat izim var.İkinci ameliyatım da sol tüpüm kapalı olduğu için başarı şansını düşürüyormuş.Bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum.Doktorum Güvenç Karlıdağ kapalı olan tüpü aldırmamın şansımı arttıracağını söyledi.Duruma göre sağ tarafı da alabilirim dedi ama az geçiş olduğu için almamış.Laparaskopi olarak göbek deliğinden ve iki kasıktantan yapıldı ameliyatım.ilki kadar zor olmadı neyse ki...Ameliyat izlerinden göbeğim harita oldu :111:
Böyle daraldıkça ameliyat oluyorum işte içim açılıyor
çabalarımız ve çektiğimiz acılarımızın karşılığını inşallah alırız.

yalnız birşey kafama takıldı, stent nereye takılacak, kapalı tüpünle mi alakalı ? :44:

cnm geçmiş olsun allah sabır versin benimde 3 tane negatif var ama bizlerde bilmiyoruz neden olmuyor benimde herşey yolunda gitmişti ama yine olmadı dr lar da birşey söylemiyor tek dedikleri biz sizden çok ümitliydik(galiba herkese söylüyorlar bunu)artık allaha kaldı yalnız o biliyor hakkımızda hayırlısı olsun hem ne güzel senin dondurulmuşlarda varmış inşallah onlarla yüzün güler.
evet cnm üzülmemek elde değil allah yardıcımız olsun.
bende yeni başlıyorum bu ay arkadaşlar ama çok korkuyorum
hayırlı olsun tedavin evet insan korkuyor ama bi bakmışsın sonuç günü geliveriyor.
güzel bir paylaşım teşekkürler

hayırlı tedaviler olsun bol şanslar

cnm ne yaptın merak ediyorum seni gelen gieden varmı kırmızıııııııı(vodafone reklamında diyorlar ya aklıma geldi birden bizde kaçıyoruz bu kırmızılardan)

Merhaba arkadaslar pregon pen igenesinin 4. günündeyim ve ilk tüp bebek denememiz olacak:)) ama ben cok heycanliyim. insallah rabbim dualarimizi kabul eder.

kabullenmem zor oluyor durup durup ağlıyorum kocamda ağladığımı görünce sinirleniyor ama ben ağlamak istermiyim hiç gülmek için tedavi oldum ben.elimde değil işte tutamıyorum kendimi dökülüyor gözümden yaşlar suraya yazarken bile ağlıyorum ama isyandan değil bende neden ağladığımı bilmiyorum ağlatan mevlam güldürür inşallah

yalnız birşey kafama takıldı, stent nereye takılacak, kapalı tüpünle mi alakalı ? :44:

Sol tüpümde iltihap olduğu için sten takılacak ordaki iltihap rahme akmasın diye ve emriyoya zarar vermemesi içinmiş yani seninkini almışlar benimkinede stent takılacakmış yeni bir şeymiş burdaki doktorum öyle dedi almak yerine stent takılıyor dedi ama benim hiç bir fikrim yok nasıl takılacak ne zaman alınacak bilmiyorum

cnm ne yaptın merak ediyorum seni gelen gieden varmı kırmızıııııııı(vodafone reklamında diyorlar ya aklıma geldi birden bizde kaçıyoruz bu kırmızılardan)

Ayne Şafak sezer gibi kaçıyoruz ama bugün hem kanda hemde idrarda baktırdım negatif 1,00 çıktı sonuç.Nasip artık belki bir dahaki ay olur (hiç sanmıyorum ama ) inş. bir sorun çıkmazsa şu stent olayınıda atlatayım tüp bebekle olacak hem bu sefer gene 2 tane koyacaklar.Eşimin ailesinde iki bebek var bende diyorum eşime hıhh onlar bir tane yaptılar ben iki tane yapıcam (eşim en büyük kuzen) bir farkımız olsun demi diyorum.Gülüyor bana inş. diyor

Geçecek arkadaşım inan bitecek şimdi çok taze ama yavaş yavaş biraz hafifleyecek ama bak dua et başka bebeklerinde var ve sana kavuşmak için orda duruyorlar
Eşin azcık sabırlı olsun yavv aaa bizler neler neler yaşıyoruz 3 gün o iğneleri vursun bakalım nasıl dayana bilecekmi,sen hiç takma kafana eşini dök gözyaşlarını sıkma eşinde kızarsa gel beraber ağlayalım de

kızıyor bana güçlü kadın seviyormuş beyefendi böyle ağlamamam lazımmış

kızıyor bana güçlü kadın seviyormuş beyefendi böyle ağlamamam lazımmış

Bunun güçlülükle yada zayıflıkla alakası nedir anlamadım.ama belkide sana kıyamadığı için öyle demiştir.
Benim iki negatifimde de eşime sarılıp ağladım oda benimle ağladı ver her ağladığımda sıkı sıkı sarılıp ağladım onun omzunda.
Ama sanırım eşin senin ağlamana dayanamıyor bu yüzden belki kızarsa ağlamıyacağı sanıyorum.Üzme kendi demek isitiyorum ama biliyorumki elinde değil ama geçiyor emin ol.

cnm hayırlısı olsun bakalım.bakalım görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.inşallah hepimiz için güzellikler eyler.

cnm hayırlısı olsun bakalım.bakalım görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.inşallah hepimiz için güzellikler eyler.

Amin inş. hayırlısı olur hakkımızda bizlerde mis kokulularımızı içimize çeke çeke severiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…