tşk ederim sylmz :) sanada geçmiş olsun.. hayırdır ne ameliyatı oldun? aslında benim bu ay başlayacaktı amma doktorum tam tedavinin ortasında amerikada olması gerekmiş başka doktora yönlendircekti bnde istemedim.. hem ilçalara yeni başladık anca etki eder dedi kasıma bıraktık.. hayırlısı olsun inşallah canım ...
Teşekkür ederim.
kapalı olan sol tüpüm laparoskopi ile alındı.sağ taraf duruyor ama oradan da az geçiş var.Bahçeciye gidiyorum.
İnan buraya yazdığını görünce sayfa açılana kadar nolur pozitif yazsın dedim,
Ama çok üzüldüm vardır bir hayır demekten başka çare yok.
Bende sadece tüpüm tıkalı eşimde hiç bir problem yok rahim gayet iyi ama olmuyor işte allah vermiyor,
benimde 5. gün emriyosuydu iki tane trasfer etmişlerdi ve en iyi kaliteydi ve %60,65 demişlerdi olmadı iki kere denedik olmadı.
Allah sana sağlık uzun ömür versin inş. bebeğin zamanı gelince hiç bir şeye gerek kalmadan kendiliğinden gelir inş.
yasmincim merhaba,
canım sana dr. tüplerin kapalı olduğu için, kapalı tüpleri aldırmanın şansı arttıracağı hakkında birşey söyledi mi ?
Merhaba...
Ben iki ameliyat oldum sağ yumurtam yok ama sağ tüp duruyor sol tüpte kapalı değil ama iltihap var ameliyat edelim dedi Halit Fırta Erden ama bir kere kapalı girildi göbek ve kasıktan ama kist büyük olunca sezeryan ve göbekdeğilinden başlayıp aşağı kadar iki emaliyatım var.
Bahçeçiye Halit bey stent takalım dedi ameliyat ederim kaburga kısımdan girip ama ne gerek var eziyete dedi bu yüzden stent takılacak.
Merhaba...
Ben iki ameliyat oldum sağ yumurtam yok ama sağ tüp duruyor sol tüpte kapalı değil ama iltihap var ameliyat edelim dedi Halit Fırta Erden ama bir kere kapalı girildi göbek ve kasıktan ama kist büyük olunca sezeryan ve göbekdeğilinden başlayıp aşağı kadar iki emaliyatım var.
Bahçeçiye Halit bey stent takalım dedi ameliyat ederim kaburga kısımdan girip ama ne gerek var eziyete dedi bu yüzden stent takılacak.
cnm geçmiş olsun allah sabır versin benimde 3 tane negatif var ama bizlerde bilmiyoruz neden olmuyor benimde herşey yolunda gitmişti ama yine olmadı dr lar da birşey söylemiyor tek dedikleri biz sizden çok ümitliydik(galiba herkese söylüyorlar bunu)artık allaha kaldı yalnız o biliyor hakkımızda hayırlısı olsun hem ne güzel senin dondurulmuşlarda varmış inşallah onlarla yüzün güler.verdiğiniz morel için teşekkürler arkadaşlar ama negatif sonucu aldım ama hala aklım mantığım almıyor doktor emriyolar çok kaliteli deyip 5.gün yaptı transferi ve herşey okadar güzel geçtiki yaşımda 24 olduğu için daha çabuk tutunur dediler ama peki neden olmadı .tamam allahın takdiri ama ölüm hariç herşeyin dermanı var yeryüzünde neden böyle oldu anlamadım..
evet cnm üzülmemek elde değil allah yardıcımız olsun.merhaba arkadaşlar dr turan çetin 2.deneme sonuç 0.herşey olundaydı9.gün gelen ve bitmeyen akıntı haricinde.sonucu bugün aldım0 hiçbeklemediğimbir sonuçtu.Anlamıyporum neden olmuyor.Vardır bir hayır Allah ın hikmetinden sualolunmaz diyorum kendime ama üzülmemekde elde değil.Allah hepimizimn yüzünü güldürür güngelirde inşallah.
hayırlı olsun tedavin evet insan korkuyor ama bi bakmışsın sonuç günü geliveriyor.bende yeni başlıyorum bu ay arkadaşlar ama çok korkuyorum
güzel bir paylaşım teşekkürlerJaponya'da bir depremde kurtarma ekibi genç bir kadının yaşadığı enkaza ulaşırlar.. Yıkıntıların arasında kadının cesedine ulaşırlar. Kadının enkaz altındaki pozisyonu ilginçtir.. Ellerinin arasında bir şey tutarak eğilmiş gibi..
Bu esnada da ev üzerine çökmüş izlenimi vermektedir.. Kurtarma ekibinin lideri canlı olma ümidi ile kadına ulaşmaya çalışır, fakat kadın çoktan ölmüştür.. Başka bir enkaza gitmek için hareketlenecekleri sırada, ekip lideri delikten içeri bakar ve enkazda bir çocuk olduğunu fark eder.. seslenir, "Bir çocuk var"
Uzun bir çalışmadan sonra kadının cesedinin altında çiçekli bir battaniye içinde 3 aylık bir bebek bulurlar.. Kadın son bir hamle ile bebeğinin üzerine kapanmış ve bebeğinin hayatını kurtarmıştır.. Bebek hala uyumaktadır.. Battaniyeyi açtıklarında ise bir cep telefonu bulurlar.. Ve ekranında bir mesaj vardır..
"Eğer kurtarıldıysan, seni sevdiğimi hatırla - Annen"
merhabalar,
bende kasım adetiye tüp bebeğe başlıyorum Allah ın izniyle.. 3.5 yıllık evliyiz 1.5 yıldır uğraşıyoruz.. pko luyum.. şu anda glucopage ve folbiol kullanıyorum.. umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum inşallah kasım da müjdeli haberi alırım bende
yalnız birşey kafama takıldı, stent nereye takılacak, kapalı tüpünle mi alakalı ? :44:
cnm ne yaptın merak ediyorum seni gelen gieden varmı kırmızıııııııı(vodafone reklamında diyorlar ya aklıma geldi birden bizde kaçıyoruz bu kırmızılardan )
kabullenmem zor oluyor durup durup ağlıyorum kocamda ağladığımı görünce sinirleniyor ama ben ağlamak istermiyim hiç gülmek için tedavi oldum ben.elimde değil işte tutamıyorum kendimi dökülüyor gözümden yaşlar suraya yazarken bile ağlıyorum ama isyandan değil bende neden ağladığımı bilmiyorum ağlatan mevlam güldürür inşallah
Geçecek arkadaşım inan bitecek şimdi çok taze ama yavaş yavaş biraz hafifleyecek ama bak dua et başka bebeklerinde var ve sana kavuşmak için orda duruyorlar
Eşin azcık sabırlı olsun yavv aaabizler neler neler yaşıyoruz 3 gün o iğneleri vursun bakalım nasıl dayana bilecekmi,sen hiç takma kafana eşini dök gözyaşlarını sıkma eşinde kızarsa gel beraber ağlayalım de
kızıyor bana güçlü kadın seviyormuş beyefendi böyle ağlamamam lazımmış
kızıyor bana güçlü kadın seviyormuş beyefendi böyle ağlamamam lazımmış
Ayne Şafak sezer gibi kaçıyoruz ama bugün hem kanda hemde idrarda baktırdım negatif 1,00 çıktı sonuç.Nasip artık belki bir dahaki ay olur (hiç sanmıyorum ama ) inş. bir sorun çıkmazsa şu stent olayınıda atlatayım tüp bebekle olacak hem bu sefer gene 2 tane koyacaklar.Eşimin ailesinde iki bebek var bende diyorum eşime hıhhonlar bir tane yaptılar ben iki tane yapıcam (eşim en büyük kuzen) bir farkımız olsun demi diyorum.Gülüyor bana inş. diyor
Merhaba arkadaslar pregon pen igenesinin 4. günündeyim ve ilk tüp bebek denememiz olacak:)) ama ben cok heycanliyim. insallah rabbim dualarimizi kabul eder.
cnm hayırlısı olsun bakalım.bakalım görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.inşallah hepimiz için güzellikler eyler.
Merhaba arkadaslar pregon pen igenesinin 4. günündeyim ve ilk tüp bebek denememiz olacak:)) ama ben cok heycanliyim. insallah rabbim dualarimizi kabul eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?