hastaneye sordum dondurulmuşları ne zaman kullanabilirim diye 1 ay sonra kullanabilirsin dedi.
meraba kızlarr gıremıyordum bı kac gundur ben hasta oldummmmm sonra gonalf e asladık pazartesı doktora gıttık yumurtalar olusmus buyuyolar gelısım cok ıyı dedı:)cok sevındımmmm bugunlerde moralım de superrrr ıc bıseye canımı sıkmıyorum kımsenın konmusmasının benım moralımı bozmasına ızın vermıyorumm.umarımm bunu hep basarırımm moralım duzgun oluncaa ıcım de umut dolu hep sonucu olumlu alacagımızı dusunuyorumm bakalım hayırlısı olcak..yarın yıne doktora gıtcem sanırım bu pazar yumurtalar toplanacak yada en gec onumuzdekı pazartesı ınsalh hersey yolunda gıder bol bol dualarını beklıyorumm arkadaslarrr,sızın ıcın dua edıyorumm emın olun her daımmm.....
Hadi inş. her şey yolunda gider bir sürü sağlıklı yumoşların ve emriyoların olur,İnş. bebeğinede kavuşursun hiç bozma morelini kim nederse desin sen kendini bildikten sonra hiç kimsenin bir şey demeye hakkı yok Allah yolunu açık etsin..
Merhaba...
Ben iki ameliyat oldum sağ yumurtam yok ama sağ tüp duruyor sol tüpte kapalı değil ama iltihap var ameliyat edelim dedi Halit Fırta Erden ama bir kere kapalı girildi göbek ve kasıktan ama kist büyük olunca sezeryan ve göbekdeğilinden başlayıp aşağı kadar iki emaliyatım var.
Bahçeçiye Halit bey stent takalım dedi ameliyat ederim kaburga kısımdan girip ama ne gerek var eziyete dedi bu yüzden stent takılacak.
bu yeni bir sistemmiymiş...yani tüpü almaya yada kapatmaya gerek yok yani....
burdaki doktorum öyle dedi ama Halit bey bir şey demedi bu stent hakkında sadece kapatalımki içerdeki sıvı rahime akmasın ve trasfer sonrası emriyoyu öldürmesin demişti.
Lenf bezlerinin ilaçlarla ilgisi varmıymış yoksa herkeste olabilirmiyimiş bu
açıkçası ben de anlamadım yarın başka bir dr a daha gitmeyi düşünüyorumm
Geçmiş olsun yereeeeet inş. tunutunur bebeği kardeşine,bu kadar eziyeti ve üzüntüyü unuttur sizlere...
canım valla dr tutnmaya engel olmaz dedi ama bizim pek umudumuz kalmadı bu kadar sorundan sonra zormuş gibi geliyor
inş. bir sorun çıkmaz, okadar çok ilaç alıyoruzki gene iyi dayanıyor bünyemiz ve vücudumuz
açıkçası ben de anlamadım yarın başka bir dr a daha gitmeyi düşünüyorumm
inşallah tutunur.allah isteyen herkese versin tutunmaması gerçekten insanı üzüyor.
mrhb kızlarrr bir kaç gündür yoktumm ... kız kardeşim tüp bebek yaptırmıştı transferden sonra ohss gelişti 3 gündür has idik bu gün taburcu oldu ama hala tam olarak geçmiş değill has ile yaşadığımız şehir farklı yerlde (tüp bebek merkezi)git gel çok yoruldummm ama olsun kardeşimin bebeği tutunsun sorun değil ben yorulayımmm
mrhb kızlarrr bir kaç gündür yoktumm ... kız kardeşim tüp bebek yaptırmıştı transferden sonra ohss gelişti 3 gündür has idik bu gün taburcu oldu ama hala tam olarak geçmiş değill has ile yaşadığımız şehir farklı yerlde (tüp bebek merkezi)git gel çok yoruldummm ama olsun kardeşimin bebeği tutunsun sorun değil ben yorulayımmm
meraba kızlarr gıremıyordum bı kac gundur ben hasta oldummmmm sonra gonalf e asladık pazartesı doktora gıttık yumurtalar olusmus buyuyolar gelısım cok ıyı dedı:)cok sevındımmmm bugunlerde moralım de superrrr ıc bıseye canımı sıkmıyorum kımsenın konmusmasının benım moralımı bozmasına ızın vermıyorumm.umarımm bunu hep basarırımm moralım duzgun oluncaa ıcım de umut dolu hep sonucu olumlu alacagımızı dusunuyorumm bakalım hayırlısı olcak..yarın yıne doktora gıtcem sanırım bu pazar yumurtalar toplanacak yada en gec onumuzdekı pazartesı ınsalh hersey yolunda gıder bol bol dualarını beklıyorumm arkadaslarrr,sızın ıcın dua edıyorumm emın olun her daımmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?