Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

meraba kızlarr gıremıyordum bı kac gundur ben hasta oldummmmm sonra gonalf e asladık pazartesı doktora gıttık yumurtalar olusmus buyuyolar gelısım cok ıyı dedı:)cok sevındımmmm bugunlerde moralım de superrrr ıc bıseye canımı sıkmıyorum kımsenın konmusmasının benım moralımı bozmasına ızın vermıyorumm.umarımm bunu hep basarırımm moralım duzgun oluncaa ıcım de umut dolu hep sonucu olumlu alacagımızı dusunuyorumm bakalım hayırlısı olcak..yarın yıne doktora gıtcem sanırım bu pazar yumurtalar toplanacak yada en gec onumuzdekı pazartesı ınsalh hersey yolunda gıder bol bol dualarını beklıyorumm arkadaslarrr,sızın ıcın dua edıyorumm emın olun her daımmm.....

Hadi inş. her şey yolunda gider bir sürü sağlıklı yumoşların ve emriyoların olur,İnş. bebeğinede kavuşursun hiç bozma morelini kim nederse desin sen kendini bildikten sonra hiç kimsenin bir şey demeye hakkı yok Allah yolunu açık etsin..

canım cok dua et bu aralar bana az kaldı ıslemlere sımdılık hersey yolunda ınsalh hayırlı bı sekılde pozıtıf olurr aklına gelırsem eger hep dua et olurmuu?moralımde cok ıyı cok sukur kımsenın bozmasına ızın vermemeye cakısıyorumm cok zor olsadaaaa

bu yeni bir sistemmiymiş...yani tüpü almaya yada kapatmaya gerek yok yani....

selam

bu ay tüp bebekte negatifi aldım...toplama işleminden sonra....yaklaşık 1 ay olacak....sağ kasık tarafında sanki bir top varmış giydi...

ve biraz ağrı yapıyordu...kadın doğumada gittim ama herhangi bir sorun olmadığını söylediler..

bu gün başka bir hastanenin Genel cerrahi bölümüne gittim..dr detaylı ultrason verdi...

ve sonuç ; kasık bölgemdeki lenf bezlerim şişmiş...

antibiyot,k verdi...sizin başınıza böyle bişey geldimi ..lütfen bilen biri varsa beni aydınlatsın....

bu yeni bir sistemmiymiş...yani tüpü almaya yada kapatmaya gerek yok yani....

burdaki doktorum öyle dedi ama Halit bey bir şey demedi bu stent hakkında sadece kapatalımki içerdeki sıvı rahime akmasın ve trasfer sonrası emriyoyu öldürmesin demişti.

Lenf bezlerinin ilaçlarla ilgisi varmıymış yoksa herkeste olabilirmiyimiş bu

açıkçası ben de anlamadım yarın başka bir dr a daha gitmeyi düşünüyorumm

mrhb kızlarrr bir kaç gündür yoktumm ... kız kardeşim tüp bebek yaptırmıştı transferden sonra ohss gelişti 3 gündür has idik bu gün taburcu oldu ama hala tam olarak geçmiş değill has ile yaşadığımız şehir farklı yerlde (tüp bebek merkezi)git gel çok yoruldummm ama olsun kardeşimin bebeği tutunsun sorun değil ben yorulayımmm

Geçmiş olsun yereeeeet inş. tunutunur bebeği kardeşine,bu kadar eziyeti ve üzüntüyü unuttur sizlere...

Geçmiş olsun yereeeeet inş. tunutunur bebeği kardeşine,bu kadar eziyeti ve üzüntüyü unuttur sizlere...

canım valla dr tutnmaya engel olmaz dedi ama bizim pek umudumuz kalmadı bu kadar sorundan sonra zormuş gibi geliyor

cnm geçmiş olsun ohss bende yaşamıştım ilk tedavimde zor oluyor nefes alırken bile zorlanıyorsun dr demiştiki hamilelik belirtiside olabiliyor ohhs ama hamile kalırsanız karnınızdan sık sık su çekilir zor bir hamilelik geçer inşallah kardeşinin bebeği tutunur bu acılarıda unutur.

Geçmiş olsun canım, inşallah hayırlısı ile tutunur

inşallah tedavin güzel geçer ve bebişin seni daha fazla bekletmez canım...sana boool şans diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…