Arkadaşlar bende anne adayıyım allah tamamlamayı nasıp ederse elimde asagıdakı ılaçlar var ıhtıyacı olan özelden msj atabılır.Malesef fazla aldırıyorlar ve böyle kalıyor maddı bı zarar bu bızım ıçın ama elımız mahkum olunca alıyoruz mecburen
6adet merıonal
3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt
3adet puregon 300 03-2013 skt
1adet gonall-f 300
Yeterim inşallah kardeşiniin olumlu sonuçlanır pazartesi...güzel haberlerle gelmeni diliyorummmmmm...kızlar sağolunnn allah razıolsunnnn bu gün daha iyi kardeşim pzrst test günü
Kizlar Slm
benim de pazartesi yumurtalarim toplanacak. ilk kez tup bebek deneyecegim.. cok yiprandim. bu ilaclar sinirlerimi cok bozdu norml mi? cok sinirliyim son 2 gundur. igneler mi yapiyor?
İnş. bebeğin tutunur ve ozaman en stresli olduğun anda bebeğini ve onun için yaşadıklarını getir aklına bak ozaman hiç stresin kalmaz.canim cok sagol cvbin icin. ben 3 gunden fazla dinlenemeyecegim. isim cok zor ve cok stresli. iste bundan korkuyorum
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm bu durumuna inşallah herşeyin hayırlısı olur senin için.
kizlar slm
benim de pazartesi yumurtalarim toplanacak. Ilk kez tup bebek deneyecegim.. Cok yiprandim. Bu ilaclar sinirlerimi cok bozdu norml mi? Cok sinirliyim son 2 gundur. Igneler mi yapiyor?
kızlar bugün çok moralim bozuk
Biliyorsunuz geçen ay ameliyat olmuştum.Bu ameliyatı özel sağlık sigortası üzerinden oldum.benim sgk var ayrıca eşim sayesinde özel sağlık sigortasından da faydalanabiliyorum.
Bahçeci tüp bebek merkezi ameliyat kararı alındıktan sonra benim adıma eğer özel sağlık sigortasından onay alınabilirse ameliyatımı acıbadem fulya hastanesinde yapılacağını, aksi takdirde sgk üzerinden başka bir hastanede ameliyat yapılacağını söyledi.Doktorum rahim filmlerine bakarak kapalı olan sol tüpüm ile birlikte on yıl önce geçirdiğim ameliyatta sol tarafıma takılmış olan plastik tüpü alacaklarını söyledi.
Birkaç gün sonra beni arayarak özel sağlık sigortasından onay alındığını ve ameliyatımı acıbadem fulya hastanesinde yapabileceklerini söylediler.Ameliyatımı oldum ve akşam çıkış işlemleri sırasında allianz sigortanın çıkış onayı verilmediğini bu yüzden parayı bizim ödememiz gerektiği söylendi.Neden onay verilmediğini sorduğumuzda on yıl önce sol tüpüme takılan plastik tüp nedeni ile sigorta şirketinin onay vermediği, önceki operasyona ait ameliyat epikrizi ve patoloji raporunu sigorta şirketine göndermem gerektiği söylendi.
Ameliyatlı halimle sinirlerim alt üst olmuş bir halde hastaneden ayrıldım.Ödediğim para onlar için pek birşey ifade etmese de benim için binbir umutla dualarla biriktirdiğim tüp bebek paramdı.
Bir aydır eski hastaneden bir sonuç çıkması için bekliyorum.Sağlık sigortası çağrı merkezinden aldığım bilgi, "istenen evraklar tamamlanmadığı takdirde kesinlikle ödemenin yapılmayacağı"
İnsanların umutlarını bu şekilde elinden almaya kimsenin hakkı yok.Sonuçta doktorum sol tarafımda bulunan plastik tüpten haberi vardı.Kendisine durumu anlattığımda hekim olarak oradan çıkardığı plastik tüpü ameliyat raporuna yazmam gerekliydi dedi.Tamam söyledikleri doğru olabilir ama madem ki bu durumda onay alınamayacaktı neden beni acıbadem hastanesine yönlendirdiler.Sgk üzerinden de ameliyat olabilirdim.
Bu ayın 24'ünde 37 yaşıma basacağım.Zamanın ve o paranın benim için ne ifade ettiğini sanırım tahmin edebiliyorsunuzdur.sinirimden ağlamak istiyorum.Ne yapacağımı bilemiyorum.tam bir çıkmaza girdim.
Teşekkür ederim.inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun.
içimde hep bir umut vardı bu ay sonu tüp bebek tedavime başlayacaktım.Ameliyatı olmasan da olur ama şansını arttırman açısından tavsiye ederim dedi.dr.Ben de madem ki şansım artacak olayım bari dedim.Şimdi hastaneye ödediğim para yetmezmiş gibi bir de operaysona kendi doktorum girdiği için ona da ayrı para vermem gerekiyormuş.Oysa ki ameliyat öncesinda arayıp sordum ekstra başka bir para ödemem gerekiyor mu doktora diye.Muhasebedeki bayan hayır herşey sağlık sigortandan karşılanacak dedi.
şimdi o kızı yolasım geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?