Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kizlar Slm

benim de pazartesi yumurtalarim toplanacak. ilk kez tup bebek deneyecegim.. cok yiprandim. bu ilaclar sinirlerimi cok bozdu norml mi? cok sinirliyim son 2 gundur. igneler mi yapiyor?

evet bu ilaçlar insanın pskolojisini bozuyor canımmmm umarım bu dan sonra her şey güzel ilerler ve bebğini kucaklarsın

sağol canım allah razı olsun dua edin bize

destekleriniz için teşekkür ederim kızlar..inşallah eski hastaneden istedikleri evrakları alabilirim de belki paramı geri alabilmem için biraz umudum olur.
Başkalarının da bu şekilde canı yanmaması için paylaşmak istedim.Hepinize teşekkür ederim.

canim cok gecmis olsun cok uzuldum durumuna. Allah yardimcin olsun

Saolun kizlar, yazmincigim sana da.

ben de bu aksam tam 10.30 da 3lu ignemi yapicam. son ve en onemli ignelermis catlatma igneleri sanirim, sonra yarin hic ignem yok. Pazartesi yumurta toplama. yumurta toplamadan sonra cok agrim olacak mi? ise gidememe ihtimalim var mi?

Transferden sonra canimiz yaniyor mu?

çalatma iğnen hayırlıolsun kuzummm şansın bol olsunnnnn opu dan önce (yumurta toplama işlemi)ağrın olmaz sonra duruma göre adet ğrısı kadar ağrın olabilir ama bu durum için zaten sana ağrı kesici veriler inşş her şey yolunda gider tarnsferin olur transferden sonraki ilk 3 gün dinlen sonra işe gidebilirisin (aslında mümkünse tarsnfer süresince evde olmak iyi olur )tabiki işin ağır değilse inşşş güzel haberlerle dönersn

yeteer- canim insallah tutat ya. cok heyecanliyim. tutmazsa bir daha ne zaman denenebiliyor en erken? bilginiz var mi?

yeteer- canim insallah tutat ya. cok heyecanliyim. tutmazsa bir daha ne zaman denenebiliyor en erken? bilginiz var mi?

canım inş tutar ve seni anne yapar başka türlüsünü düşünüp kendini üzme olurmu dualrımızdasın
canım inşş öyle bir şey olmayacak ama ikinci deneme 3 ila 6 ay arasında yapılma diyor uzmanlar çünkü bünyede bulunana hormonları ancak atabiliyormuşuz bu sürede (negatif alanlara dr her zaman bu süreyi iyi değerlendirin diyor çünkü bu sürede normalde daga fala yumoş oluşuyormuş vücutta kalan hormondan dolayı )

arkadaşlar embriyo yransferinin 9. gününde olanalr varsa belirtilerini paylaşabilirler mi? benim bugün 9 ve hala çok belirgin bişeyler yok...

arkadaşlar embriyo yransferinin 9. gününde olanalr varsa belirtilerini paylaşabilirler mi? benim bugün 9 ve hala çok belirgin bişeyler yok...

Merhaba ebru ben 5 Günundeyim benmde belirtilerim yok ve aslinda olmasida erekmiyormus öylediyorlar . herkes farkli bu durumda morelini bozma sakinnnn isallah hayirli haberler yaicaz buraya

Herkese Selam wrkadaslar bu yolda giden herkesin Allahim kucagina bir cocuk versin .....

Son düzenleme:
mrhb nasılsınız kızlarrr

Son düzenleme:
herkese merhabalar,
benim de bugün 10. günüm transferden sonraki.Çarşamba günü testim var,fakat bugün kasıklarımda adet sancısı gibi hafif sancılanmalar da var.Bugün bir iki topik altına hep aynı cümleyi yazdım ama;çok zormuş bu işler gerçekten yaa
Yani tüp bebek sanmıştımki en basiti ama meğerse en zoruymuş,hem süreç olarak,hem de bekleyiş olarak.Bir de sonuç negatif çıkınca hissedilen yıkımı tahmin bile edemiyorum.
Böyle alışveriş merkezlerinde falan ufacık çocuklarını itip kakan anneleri oracıkta boğasım geliyor
Hepimize emek sarfettiğimiz bu yolda en hayırlısını Allahtan diliyorum.
Sevgiler

selam kizlar
bugun opu vardi.

10 adet yumurta toplandi. yarin durumlari hakkinda bilgi verecekler. az gibi sanki 10 adet dimi. hic bilmiyorum.

acaba hangi gun koyacklar Allah kismet ederse bakalimm offf heyecannn

selam kizlar
bugun opu vardi.

10 adet yumurta toplandi. yarin durumlari hakkinda bilgi verecekler. az gibi sanki 10 adet dimi. hic bilmiyorum.

acaba hangi gun koyacklar Allah kismet ederse bakalimm offf heyecannn

canım hayırlı olsunnn sayı önemli değil kalite önemli önemli olan bunların dölenip bölünmeye devam etmesiiii ve tabiki sana tutunmasııı transferde 3.veya 5. gün yapılır ŞANSIN BOL OLSUNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…