Kizlar Slm
benim de pazartesi yumurtalarim toplanacak. ilk kez tup bebek deneyecegim.. cok yiprandim. bu ilaclar sinirlerimi cok bozdu norml mi? cok sinirliyim son 2 gundur. igneler mi yapiyor?
destekleriniz için teşekkür ederim kızlar..inşallah eski hastaneden istedikleri evrakları alabilirim de belki paramı geri alabilmem için biraz umudum olur.
Başkalarının da bu şekilde canı yanmaması için paylaşmak istedim.Hepinize teşekkür ederim.
Saolun kizlar, yazmincigim sana da.
ben de bu aksam tam 10.30 da 3lu ignemi yapicam. son ve en onemli ignelermis catlatma igneleri sanirim, sonra yarin hic ignem yok. Pazartesi yumurta toplama. yumurta toplamadan sonra cok agrim olacak mi? ise gidememe ihtimalim var mi?
Transferden sonra canimiz yaniyor mu?
yeteer- canim insallah tutat ya. cok heyecanliyim. tutmazsa bir daha ne zaman denenebiliyor en erken? bilginiz var mi?
arkadaşlar embriyo yransferinin 9. gününde olanalr varsa belirtilerini paylaşabilirler mi? benim bugün 9 ve hala çok belirgin bişeyler yok...
mrhb nasılsınız kızlarrr
Ezilmiş domates gibiyim
Sen nasılsın kardeşinin bügün test günüydü sanırım inş. sonuç hepinizin yüzünü güldürür
canım negatif malesef
canım negatif malesef
oyy çok üzüldüm İnş. Allahım çok bekletmez bebeğiniz hemencecik gelir kendiliğinden
yetercim çok üzüldüm kardeşinin sonucuna allah sabır versin cnm...
selam kizlar
bugun opu vardi.
10 adet yumurta toplandi. yarin durumlari hakkinda bilgi verecekler. az gibi sanki 10 adet dimi. hic bilmiyorum.
acaba hangi gun koyacklar Allah kismet ederse bakalimm offf heyecannn
canım negatif malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?