stres yapmamaya çalışsakda olmuyor.. sözde çok rahattım ama doğum kontrol hapı gelecek hafta salı günü bitiyor. doktor adetinin ilk günü gel iğneleri nasıl yapacağını gösterecem dedi. iğneler kaç gün sürüyor. yumurta toplamaya ne zaman başlanıyor. benim ilk denemem de o yüzden acemiyim... bakalım hayırlısı...
canım çok sıkılıyo.içimden hiç bişey yapmak gelmiyo.ne uyumak ne uyanmak ne gezmek ne oturmak.dondurulsam dursam öyle.eşim sadece köstek oluyo.onun hırsları var sadece o kadar.tek amacı beni emri altına almak.bebekmiş benim psikolojimmiş onlar solda sıfır.yeterki ben ona kul köle olayım o ne yaparsa yapsın ben alttan alayım gerisi boş.
Sağolun allah razı olsun tedaviye başlayınca paylaşırım sizinle inşallah
canlarım mrhb nasılsınız keyifler nasıllll kızlar
Seni çok iyi anlıyorum.Bence sen bebek olayını fazla takıyorsun ilk defa tedavi göreceğin için,bunu da eşine yansıtıyorsun...
Sen tedavin başlayana kadar unut tüp bebeği eşinle zaman geçir bir yerlere gidin yemeğe sinemaya sakinleştir kendini ve eşini
Senden de razı olsun kazasız belasız atlatırsın inş. sonuçta istediğin gibi olur Allahım emeklerini boşa çıkarmasın inş.
Ben iyiyim artık takmıyorum bebeği arada gelen geliyor ama o kadarcık :)
Sen nasılsın senin keyfin nasıl eşin nasıl her şey iyiye gidiyordur inş.
bana 5 kutu gonal f 450 - 3 kutu cetrotide 0,25 ve 1 kutu outreller verdi doktor. adetin ilk günü iğneye başlayacaz. gonal f e sanırım. yanlış anlamadıysam onu al gel dedi. bekliyoruz şimdilik... allah hepimize sabır versin. umarım ilk ve son denemem olur....
canımmm sağolll rabbim sağlık huzur versin hepimizee sonrada bebek inşşş
canım eşimin tedvaileri devam ediyorrr guatr tekikleirde başladı (hormonardaki sorunlar malesef guatr ve kemik erimsei vs gibi soruaları getirdi )bakalım dr kontrolleride devam ediyoruz
ben dderdim büyükk eşide hiç sper yok cok mutsusuzzm
Amiiin Evlerimizden içimizden huzuru eksik etmesin Rabbim..İnşallah eşinde en kısa zamanda sağlığına kavuşur
ben dderdim büyükk eşide hiç sper yok cok mutsusuzzm
arkadaşlar bir sorum olacaktı,sağlıklı insan tüp bebek yaptırabilir mi? yani şöyleki benim ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu,kürtajla alındı. ikinci gebeliğimde bebeğim salıklı doğdu şuan 2 yaşında. ikinci bebek için uğraşıyoruz ne zamandır. arkadaşlar var benim gibi. onlar tüp bebek istiyorlar sağlıklı oldukları halde. ikiz bebekleri olsun diye kimisi de .bana pek doğru gelmedi ama, mümkünmü bu. herkes yaptırabiliyor mu ?
arkadaşlar bir sorum olacaktı,sağlıklı insan tüp bebek yaptırabilir mi? yani şöyleki benim ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu,kürtajla alındı. ikinci gebeliğimde bebeğim salıklı doğdu şuan 2 yaşında. ikinci bebek için uğraşıyoruz ne zamandır. arkadaşlar var benim gibi. onlar tüp bebek istiyorlar sağlıklı oldukları halde. ikiz bebekleri olsun diye kimisi de .bana pek doğru gelmedi ama, mümkünmü bu. herkes yaptırabiliyor mu ?
hayırlı akşamlar herkese arkadaşlar bu konuda rahatsızlık veriyorsam baştan özür dilerim ama benim şöyle bir maruzatım var eylülayında raporla devlet hastanesinde tüp bebek denedim boş folikülden dolayı iptal edildi tedavim ama rapor hakkım duruyordu ilaçlarını kendi imkanınla alırsan tekrar tedaviye başlarız demişlerdi ... uzun lafın kısası ben ilaçlarımın bir kısmını burda bazı arkadaşların desteğiyle tamamladım ve bugün tedaviye başladık ama gonal f ve cetrodite yetmiyeceğini söyledi yani şöyleki arkadaşlar biliyorsunuz gonal f açılınca sulandırıldıktan sonra yani 28 gün içinde tüketilmesi gerekiyor bana bu süre içinde açılmış ve daha kullanılmayacak olan yarım kalan yani ilaçlarınızdan varsa gönderebilirmisiniz yani bana 150-200 doz daha gerekebilecek bu yüzden yeni bir ilaç almam gerekebilir fiyatlarıda biliyorsunuz yüksek yani yine uzattım kısacası elinizde yarım kalan ilaçlarınızı atmak yerine kullanmak üzere bana gönderebilirmisiniz ayrıca 2 adet te cetrodite e ihtiyacım var 1 haftaya kadar zamanım var şimdiden herkese çok teşekkürederim anlayışınız içinde ayrıca teşekkür ederim rabbim herkese tedavisinden olumlu sonuç almayı nasip eder inşallah
merhaba arkadaşlar.Ben de Bursa da tüp bebek merkezlerini araştırıyorum.Tavsiye edebilecek var mı?
mesajımı güncellemek istedim yumurtalarım yerinde sayıyor e2 yükselmiyor ilaç ihtiyacım devam ediyor lütfen arkadaşlar yarım kalan kullanmadığınız ilaçlarınız varsa 28 günlük süresi geçmeden çöpe gitmesi yerine gönderebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?