Özellerde yapıyor ank. tıp fakülteleride tüp bebek yapıyor.
Tüp bebek 5000 tl. ilaçlar 2000tl 800tl sini devlet veriyor.
Ben şuanda Ank. tıp fakültesi cebeci hastanesine gidiyorum henüz tüp bebeğe başlamadık ameliyat olduktan sonra başlıcaz..
Ama ne olur çok iyi araştır hem özeli hemde hastaneleri
ulkem35 bide buraya bak eğer araştırmadıysan
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-faktoru-erkek-infertilitesi/244473-varikosel-ameliyatindan-sonra-hamile-kalanlar.html
Eşin için bilgi alabilirsin...
teşekkür ederim 2 farklı dr gittik biri varikosel ameliyat ardından 3 ay sonra tüp bebek dedi diğeri de tanıdık bi dr du varikosel olsa nolacak ki sayı yetersiz hemen tüp bebek dedi ekonomik boyutu oldukça fazla olsa da çaremiz buysa mecburen yapılacak bu arada bi de ben sigara bırakma girişimine girdim 3 aylık tedavim var ilaçla çünkü bırakacağım normalde ardahanda yaşıyoruz tayinimiz olması lazım ki ankarada başlayalım bu olaya her şey karmakarışık yani
teşekkür ederim 2 farklı dr gittik biri varikosel ameliyat ardından 3 ay sonra tüp bebek dedi diğeri de tanıdık bi dr du varikosel olsa nolacak ki sayı yetersiz hemen tüp bebek dedi ekonomik boyutu oldukça fazla olsa da çaremiz buysa mecburen yapılacak bu arada bi de ben sigara bırakma girişimine girdim 3 aylık tedavim var ilaçla çünkü bırakacağım normalde ardahanda yaşıyoruz tayinimiz olması lazım ki ankarada başlayalım bu olaya her şey karmakarışık yani
İşler baya karışıkmış,sigarayı bırakana kadar sizde daha iyi düşünürsünüz hem maddi olarak hem manevi olarak hazır olursunuz hem ank. tayinde olursunuz inş.
Bu yolda hem maddi hem manevi yıpranıyorsun ama başka çaremiz yok önce Allah sonra doktorlara emanetiz .
işte tayin için gerekçe göstermek için tüp bebek tedavisi gerekli raporu almamız gerekiyormuş ki tayin dilekçesine ek olarak ilişsin normalde ben pazartesi dönecektim şuan ankaradayım biletimi de almıştım bu raporu hemen alır mıyız acaba yoksa uzun bir süreç mi hemen mi tedaviye başlanıyor
msn açık ama çözmeye çalışıyorum hala msn yi :44:
Raporu biz gittiğimiz yer almıştı ilkini ikinciyi biz aldık sanırım bir kadın doğum doktoruna gidip öyle alınıyor pek bilgim yok.
Ben buradan bakayım bulursam link eklerim.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/459069-sgk-tup-bebek-raporu-cikaran-var.html
teşekkür ederim acaba hemen alınır mı ki rapor tayin olmazsa başlayamayız ki bu tedaviye
gözünüz aydın allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah...yok cnm çok şükür tedaviyi atlattım hayırlı sonuçlar aldım nasipse 3 haftalık hamileyim ve salı günüde yine nasipse keseleri görecegisss
estagfirulah olurmu öleee sadece topikte kimse olmayınca çıktımmm evt malatyadayım ama malatyalı deilim tüp bebegi malatya dogufertilde yaptırdım ve çok memnunum 7 yıl evlilikten sonraa güsel haberler aldım rabbim böyle haberler almaya herkese cümlemize nasip etsinn siz nerdensiniss ve tedavi aşamasındamısınısss:26::26::26:
Caaaanııımmm sağol Allah razı olsun
Ank. tıp fakültesi cebeciye karar verdik yaşadığım yerde bir iki kişi orada yaptırmışlar doktor Murat Sönmezer diye biri iyi bir doktora benziyor bakalım.Ank. daha yakın İst. hem pahalı geldi hemde kalacak yer sorun gidişi sorun.
Burada yaptırıcam tüp bebeği de Allah yardımcım olsun inş. kazasız belasız atlatırım duaların için şimdiden Allah gönlüne göre versin seninde inş.
gözünüz aydın allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah...
siz kimse yokmu yazışacak demişsiniz bende size onun için yazdım cvpda gelmeyince öyle düşündüm.....ben 15 yıllık evliyim 34 yaşındayım şu anda tedavide değilim 3 sefer negatiften sonra ne yapacağımı bilmiyorum artık yoruldum... ankaradayım...[/QUhımm herşey allahtan rabbim vakti zamanını uygun görmemiştir bence pes etme nasipte anne olmak varsa onu rabbim illakı verir yeterkı sen dvm et bende ank polatlılıyım eşimin işinden dolayı burdayısss rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunnn
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/391303-rapor-hakkinda-bilgisi-olan-arkadaslardan-destek-bekliyorum.html
nisam83 yorumunu oku hemen almış raporu
Kendi adıma idare ederim sen nasılsın sende haberler ne
canım seni merak ett,m nasılsın diye ben gribim ya yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?