Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

oldukça külfetliymiş lütfen biraz konuşalım mı sizinle özel mesaj atamıyormuşum yeniyim ya msn yoluyla konuşabili miyiz çok çaresizim şuan kafam karışık

teşekkür ederim 2 farklı dr gittik biri varikosel ameliyat ardından 3 ay sonra tüp bebek dedi diğeri de tanıdık bi dr du varikosel olsa nolacak ki sayı yetersiz hemen tüp bebek dedi ekonomik boyutu oldukça fazla olsa da çaremiz buysa mecburen yapılacak bu arada bi de ben sigara bırakma girişimine girdim 3 aylık tedavim var ilaçla çünkü bırakacağım normalde ardahanda yaşıyoruz tayinimiz olması lazım ki ankarada başlayalım bu olaya her şey karmakarışık yani

İşler baya karışıkmış,sigarayı bırakana kadar sizde daha iyi düşünürsünüz hem maddi olarak hem manevi olarak hazır olursunuz hem ank. tayinde olursunuz inş.

Bu yolda hem maddi hem manevi yıpranıyorsun ama başka çaremiz yok önce Allah sonra doktorlara emanetiz .

bu arada msn ekledim sizi

bu arada msn ekledim sizi açık değilsiniz sanırım

işte tayin için gerekçe göstermek için tüp bebek tedavisi gerekli raporu almamız gerekiyormuş ki tayin dilekçesine ek olarak ilişsin normalde ben pazartesi dönecektim şuan ankaradayım biletimi de almıştım bu raporu hemen alır mıyız acaba yoksa uzun bir süreç mi hemen mi tedaviye başlanıyor

msn açık ama çözmeye çalışıyorum hala msn yi :44:

Raporu biz gittiğimiz yer almıştı ilkini ikinciyi biz aldık sanırım bir kadın doğum doktoruna gidip öyle alınıyor pek bilgim yok.

Ben buradan bakayım bulursam link eklerim.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/459069-sgk-tup-bebek-raporu-cikaran-var.html

Son düzenleme:
canım nerelerdesin sen yaa hayırsız:) topiğe hiç gelmiyorsun artık daha doğrusu hiç kimse artık gelmiyo bende seni burda görünce slm veriyim dedim nasıl gidiyo stend işini ne yaptın canım gelişmelerden haberdar et canım k.i.b

yok cnm çok şükür tedaviyi atlattım hayırlı sonuçlar aldım nasipse 3 haftalık hamileyim ve salı günüde yine nasipse keseleri görecegisss
gözünüz aydın allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah...

siz kimse yokmu yazışacak demişsiniz bende size onun için yazdım cvpda gelmeyince öyle düşündüm.....ben 15 yıllık evliyim 34 yaşındayım şu anda tedavide değilim 3 sefer negatiften sonra ne yapacağımı bilmiyorum artık yoruldum... ankaradayım...

cnmmm hayırlısı olsun belki ünv.hastaneleri daha iyidir...allah yardımcın olsun

kızlar ne haber nasılsınızzz

canım seni merak ett,m nasılsın diye ben gribim ya yinee

İyiyim yeteeerim sağol takmamaya çalışıyorum ama olmuyor.

Çoooook geçmiş olsun dikkat et kendine,

Eşimde oldu doktor grip olma dikkat et ameliyat ertelenir dedi uzak duruyorum her şeyi ayırdık su bardakları havlular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…