İyiyim yeteeerim sağol takmamaya çalışıyorum ama olmuyor.
Çoooook geçmiş olsun dikkat et kendine,
Eşimde oldu doktor grip olma dikkat et ameliyat ertelenir dedi uzak duruyorum her şeyi ayırdık su bardakları havlular
kızlarrrrrrrrrrrr ankaraaaaaaaaaaaa bemmmmmmbeyazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yaaaaaaaaaaaaaaaa ne güzeldirrrrrrrrrrrrrrr Eki Görüntüle 327124 Eki Görüntüle 327124 Eki Görüntüle 327124 Eki Görüntüle 327124 Eki Görüntüle 327124
kızlarrrrrrrrrrrr ankaraaaaaaaaaaaa bemmmmmmbeyazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Funda senin kaçıncı denemen canım? benimde hep 10. gün kanamam başlardı ama bir yandanda bhcg yükselirdi. normalde jel yada hap kullandığın zaman adet olmaman gerekiyor. bende dr.a sormuştum neden böyle diye benim rahimde perde çıktı. sana histereskopi yapıldı mı? yapılmadıysa yaptırmanı tavsiye edeceğim çünkü benim rahim filminde perde olduğu ve rahimin içinde daralma olduğu çıkmamıştı histereskopide çıktı. hiçbir sorun olmasa da bence tüpbebek tedavisine başlamadan önce ilk yapılması gereken işlem bu olmalı.. moralini yüksek tutmaya çalış insan nelere dayanıyor Allah yardımcın olsun canım..
benim ilk denememdi histereskopi yapılmadı jel kullandım bende ama ne fayda benim embriyo 5. gün embriyosuydu doktorum herşey yolunda çok kaliteli bir embriyo herşey çok güzel dedi ama 10. gün adet oldum 2 gün daha bekleyemedinapalım hayırlısı olsun demekten başka diyecek bişeyimiz yok allah isteyen herkese nasip etsin
işte tayin için gerekçe göstermek için tüp bebek tedavisi gerekli raporu almamız gerekiyormuş ki tayin dilekçesine ek olarak ilişsin normalde ben pazartesi dönecektim şuan ankaradayım biletimi de almıştım bu raporu hemen alır mıyız acaba yoksa uzun bir süreç mi hemen mi tedaviye başlanıyor
yarın sabah 9.30 da yumurtalar toplanacak inşallah.çok şükür rahatım şimdilik.bana dua edin çok ihtiyacım va.
evetttt güzelllllllllllllllll..cnm sanada geçmiş olsun gripmişsin......... benimde sinüzitim var sık sık tekrarlıyorr.
evetttt güzelllllllllllllllll..cnm sanada geçmiş olsun gripmişsin......... benimde sinüzitim var sık sık tekrarlıyorr.
yarın sabah 9.30 da yumurtalar toplanacak inşallah.çok şükür rahatım şimdilik.bana dua edin çok ihtiyacım va.
inşallah canım benim.cümlemiziinşş her şey yolunda gitsinde seni anne yapsın yumoşlar
slm arkadaşlarr... uzun bir ara verdim.. babam vefat etti.. benim yumurtalarım toplandı.. transferden 3 gün önce babamı kaybettim.. ama herşeye rağmen transferi gerçekleştirdim.. eşimde çok istedi.. şu an tabiki çok üzgünüm.. ama yinede içimde bir umut var..
bugün transferin 3. günü. hiç bir belirti yok. ağrı sancı kramp.. bu iyi mi kötü mü bilen varmı acaba.. doktorum 23 ocakta kan testi için çağırdı... bakalım hayırlısı..
allah herkese sağlıklı ve huzurlu bir ömür versin.. babanız varsa yaşıyorsa nolur dört elle sarılın ona..
Başın sağ olsun Rabbim sizlere ömür versin.
İnşallah bebeğinde sana tutunur ,kendinde belirti arama herkese göre değişiyor çünkü sen sakin ol yeter inş. test günü hayırlı haberler verirsin..
slm arkadaşlarr... uzun bir ara verdim.. babam vefat etti.. benim yumurtalarım toplandı.. transferden 3 gün önce babamı kaybettim.. ama herşeye rağmen transferi gerçekleştirdim.. eşimde çok istedi.. şu an tabiki çok üzgünüm.. ama yinede içimde bir umut var..
bugün transferin 3. günü. hiç bir belirti yok. ağrı sancı kramp.. bu iyi mi kötü mü bilen varmı acaba.. doktorum 23 ocakta kan testi için çağırdı... bakalım hayırlısı..
allah herkese sağlıklı ve huzurlu bir ömür versin.. babanız varsa yaşıyorsa nolur dört elle sarılın ona..
Acaba yollarınız nasıl,yarın inş. buz olmaz yollarınız
arkadaşım geçmiş olsun allah sabır versin kaçıncı denemeniz bilmiyorum.ben 3 defa negatifi gördüm benimde son tedavide bütün yenilikler uygulandı embriyolar iyi kaliteliydi ama olmadıı olmadı allahın takdiri........benim ilk denememdi histereskopi yapılmadı jel kullandım bende ama ne fayda benim embriyo 5. gün embriyosuydu doktorum herşey yolunda çok kaliteli bir embriyo herşey çok güzel dedi ama 10. gün adet oldum 2 gün daha bekleyemedinapalım hayırlısı olsun demekten başka diyecek bişeyimiz yok allah isteyen herkese nasip etsin
bol şanslar allah yardımcınız olsun.....yarın sabah 9.30 da yumurtalar toplanacak inşallah.çok şükür rahatım şimdilik.bana dua edin çok ihtiyacım va.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?