Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

mrhb kızlar nasılsınız keyifler nasılllllll bu günnnn
yasminnn canım bu gün operasyonun var dualrım seninleee inşş her şey güzel olcakkkk
merak içinde senden haber bekliyorummmm

selam arkadaşlar,

buraya ilk defa yazıyorum. biz de bu ay tüp bebeği denedik. sonucu ne olacak bilmiyorum ve tahmin edersiniz ki merakla bekliyorum. önümüzde ki pazartesi test yaptırıcam benim için de dua ederseniz sevinirim

slm canım allah hayırlısını versin inş.. benimde pazartesi testim var...heyecan yok henüz... ağrın krampım varmı bende hiç bişey yok...

slm canım allah hayırlısını versin inş.. benimde pazartesi testim var...heyecan yok henüz... ağrın krampım varmı bende hiç bişey yok...

aman maşallah heyecan olmasın daha iyi. ben de kramp var canım ya hatta bazen öyle bi giriyo ki sanki oraya yığılıp kalıcam gibi oluyorum. ama bugün iyi şükür böyle sanki adet sancısı gibi hafif hafif sızlıyo

tşk ederim ... allah herkesten razı olsun...umarım bundan sonra yüzümüz güler..sağlıklı bebeklerimiz olur
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
umarım güzel sonuçlar yazarsınız buraya..................

hadi hayırlısı pazartesi bekliyoruz sonuçlarınızı allah ayrdımcınız olsun o bekleme sürecide mahvediyo insanı..

cnm ne yaptın acaba?????????bu gün dua ettim senin için kursta. inşallah iyisindir....................

inşş hep beraber güzel sonuçlar alırız. Allah isteyen herkese nasip etsin. evet bekleme süreki beni öldürecek yani o derece

Allah size ömür versin canım.umarım bu bebek size umut olur

bugün yumurtalarım toplandı.11 tane olmuş.şükür çok ağrım sızım olmadı.yarın kaç tanesi döllenecek bakalım

bugün yumurtalarım toplandı.11 tane olmuş.şükür çok ağrım sızım olmadı.yarın kaç tanesi döllenecek bakalım

canım inşşş hepside dölenir kaliteli olur seni anne yapar

kızlar rahat olun en hayırlısını rabbim bilir insan kndinde belirti arıyor aramayın bnmde çok fazla idi agrılarım vardı özellikle ilk 5 gün ama doktor ilaçlardan kaynaklanıyor dedi ama gögüs agrınız varsa bir umut bnm bebiş bir buçuk aylık oldu hala gögsüm agrıyor bugün ultrasona girdim ve keseyi gördüm kalp atışınıda gördüm tekmiş ama şükür rabbim bu ne güsel duygu yalvarıyorum sana isteyen bütün kullarına burada olan ufacıkta olsa bir belirti bekleyen arkadaşların yüzünü güldürrrrrrböyle hamiş olsunlarrr

canım inşşş hepside dölenir kaliteli olur seni anne yapar

bnmde 12 yumurtam olmuştu 10 tanesi döllendi 2 tane koymuşlardı gerisi dondurulacak kadar kalıtelı deilmiş çöpe gittttiiiii ama çok şükğr rabbime sonuç pozitif bugün bebegimin kalp atışını gördümmm rabbim sizede nasip etsin takı bugün bebegimi görene kadar hiç hamile olduguma inanmıyordum inanamıyordumm şoktaydım bugün gördüm heycandan ölecektimm rabbimmm dilerimmm herkese nasip ederrrrinşallah böle hamiş olursunus hayırlısı ilee...

CANIM GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA KUCAKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

başın saolsun cnm rabbim mekanını cennet eder inşallah bebegine tutun elını karnına koy sohbet et onunla kı sana iyice tutunsun ben hep öle yaptımm rabbim bebegine ömürler versin sana umut olsunnn....

burdan bütün arkadaşlara tşk ederim.. bu ara güzel haberler de çok... hayırlı olsun bebekleriniz.. rabbim bizede nasip etsin bu duyguyu yaşatmayı.. burda sizinle beraber sevinip üzülüyoruz.. buna emin olun...

şu an kendime ve yediklerime çok dikkat edemiyorum... doktorumda zaten günlük yaşantına devam et dedi.. çalışıyorum zaten... cenaze olayından dolayıda annemlerde kalıyorum.. eve gelen giden de çok.. biraz yoruluyorum haliyle.. önereceğiniz bişeyler var mı???????

kendini ok yorma yapacak başka birşey yok

YASMİNİ MERAK ETTİMMMMM

inşallah canım ya.herkes aynı durumdamı bilmiyrum ama içimden bi ses neden olmasın olur diyor bi seste ya olmazsa diyor.Allah yardımcımız olsun

BEN O DUYGUYU ÇOK İYİ BİLİRİMM bir tarafınnn evet olacak derken diğer tarafın olmayacak der ve bu karmaşa insanı çok yorar
bu durum duygularıN düşüncesidir eğerki bırakırsan duygualrın seni esir alırlar elinden geldiği kadar aklınla hareket etmelisin o zaman hep olacak olacak sesini duyarsınnnnn ve insan daha mutlu oluyorrrr yılardır bunalrı yaşan birisi olarak söylüyorum dugularımın sesini dinlediğimde ben hep ağlrımmm (buadaki kızlarda bilirler ve en çok burada paylaşırım duygualrımı)
inşşş sendende güzel haberler gelirrr

YASMİNİ MERAK ETTİMMMMM [/COLOR][/QUOTE]

bende çokkk merakk ettim inşallah iyidir..........

YASMİNİ MERAK ETTİMMMMM [/COLOR]

bende çokkk merakk ettim inşallah iyidir..........[/QUOTE]

CANIM YA BENDE ÇOK MERAK ETTİM:18::18::18::18::18::18::18: telefonu falanda yok keşke almış olsaydım arardım haber alırdımmm:44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…