selam arkadaşlar,
buraya ilk defa yazıyorum. biz de bu ay tüp bebeği denedik. sonucu ne olacak bilmiyorum ve tahmin edersiniz ki merakla bekliyorum. önümüzde ki pazartesi test yaptırıcam benim için de dua ederseniz sevinirim
slm canım allah hayırlısını versin inş.. benimde pazartesi testim var...heyecan yok henüz... ağrın krampım varmı bende hiç bişey yok...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnntşk ederim ... allah herkesten razı olsun...umarım bundan sonra yüzümüz güler..sağlıklı bebeklerimiz olur
umarım güzel sonuçlar yazarsınız buraya..................selam arkadaşlar,
buraya ilk defa yazıyorum. biz de bu ay tüp bebeği denedik. sonucu ne olacak bilmiyorum ve tahmin edersiniz ki merakla bekliyorum. önümüzde ki pazartesi test yaptırıcam benim için de dua ederseniz sevinirim
slm canım allah hayırlısını versin inş.. benimde pazartesi testim var...heyecan yok henüz... ağrın krampım varmı bende hiç bişey yok...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
umarım güzel sonuçlar yazarsınız buraya..................
hadi hayırlısı pazartesi bekliyoruz sonuçlarınızı allah ayrdımcınız olsun o bekleme sürecide mahvediyo insanı..
slm arkadaşlarr... uzun bir ara verdim.. babam vefat etti.. benim yumurtalarım toplandı.. transferden 3 gün önce babamı kaybettim.. ama herşeye rağmen transferi gerçekleştirdim.. eşimde çok istedi.. şu an tabiki çok üzgünüm.. ama yinede içimde bir umut var..
bugün transferin 3. günü. hiç bir belirti yok. ağrı sancı kramp.. bu iyi mi kötü mü bilen varmı acaba.. doktorum 23 ocakta kan testi için çağırdı... bakalım hayırlısı..
allah herkese sağlıklı ve huzurlu bir ömür versin.. babanız varsa yaşıyorsa nolur dört elle sarılın ona..
bugün yumurtalarım toplandı.11 tane olmuş.şükür çok ağrım sızım olmadı.yarın kaç tanesi döllenecek bakalım
aman maşallah heyecan olmasın daha iyi. ben de kramp var canım ya hatta bazen öyle bi giriyo ki sanki oraya yığılıp kalıcam gibi oluyorum. ama bugün iyi şükür böyle sanki adet sancısı gibi hafif hafif sızlıyo
canım inşşş hepside dölenir kaliteli olur seni anne yapar
bnmde 12 yumurtam olmuştu 10 tanesi döllendi 2 tane koymuşlardı gerisi dondurulacak kadar kalıtelı deilmiş çöpe gittttiiiii ama çok şükğr rabbime sonuç pozitif bugün bebegimin kalp atışını gördümmm rabbim sizede nasip etsin takı bugün bebegimi görene kadar hiç hamile olduguma inanmıyordum inanamıyordumm şoktaydım bugün gördüm heycandan ölecektimm rabbimmm dilerimmm herkese nasip ederrrrinşallah böle hamiş olursunus hayırlısı ilee...
slm arkadaşlarr... uzun bir ara verdim.. babam vefat etti.. benim yumurtalarım toplandı.. transferden 3 gün önce babamı kaybettim.. ama herşeye rağmen transferi gerçekleştirdim.. eşimde çok istedi.. şu an tabiki çok üzgünüm.. ama yinede içimde bir umut var..
bugün transferin 3. günü. hiç bir belirti yok. ağrı sancı kramp.. bu iyi mi kötü mü bilen varmı acaba.. doktorum 23 ocakta kan testi için çağırdı... bakalım hayırlısı..
allah herkese sağlıklı ve huzurlu bir ömür versin.. babanız varsa yaşıyorsa nolur dört elle sarılın ona..
burdan bütün arkadaşlara tşk ederim.. bu ara güzel haberler de çok... hayırlı olsun bebekleriniz.. rabbim bizede nasip etsin bu duyguyu yaşatmayı.. burda sizinle beraber sevinip üzülüyoruz.. buna emin olun...
şu an kendime ve yediklerime çok dikkat edemiyorum... doktorumda zaten günlük yaşantına devam et dedi.. çalışıyorum zaten... cenaze olayından dolayıda annemlerde kalıyorum.. eve gelen giden de çok.. biraz yoruluyorum haliyle.. önereceğiniz bişeyler var mı???????
canım inşşş hepside dölenir kaliteli olur seni anne yapar
inşallah canım ya.herkes aynı durumdamı bilmiyrum ama içimden bi ses neden olmasın olur diyor bi seste ya olmazsa diyor.Allah yardımcımız olsun
YASMİNİ MERAK ETTİMMMMM [/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?