tşk canım.dün ölüyodum ben.o kadar sancım olduki bayılacak kadar.bağıra bağıra bi hal oldum.doktora gittik hemen tedaviyle alakası yok dedi.serum taktılar içine ilaç karıştırmışlar.ağrı kesici iğne yaptılar.banamısın demedi hiç doğum sancısı çekmedim ama sanırım öyleydi.acıbademe gittik tahliller yapıldı herşey normal.kalçalarımın acısını unuttum.doktorlar gaz sancısı olabilir dedi.dünden beri gerçekten büyük çişimi yapamıyorum.ne yapsam
Kvz sende düşük mü vardı yoksa kanda pıhtılaşma mı yani neden verdiler iğne progesteron hormonun mu düşük.
tşk canım.dün ölüyodum ben.o kadar sancım olduki bayılacak kadar.bağıra bağıra bi hal oldum.doktora gittik hemen tedaviyle alakası yok dedi.serum taktılar içine ilaç karıştırmışlar.ağrı kesici iğne yaptılar.banamısın demedi hiç doğum sancısı çekmedim ama sanırım öyleydi.acıbademe gittik tahliller yapıldı herşey normal.kalçalarımın acısını unuttum.doktorlar gaz sancısı olabilir dedi.dünden beri gerçekten büyük çişimi yapamıyorum.ne yapsam
yok aslında sordum dr bey neden kullanıyorum bu igneyi die oda tedbbir dedi 2.tahlilimde söledi bunları aslında düşügün yok gerek yok dedi ve keseyi görene kadarda kullan dedi dahası keseyi görünce bıraktı igneyi çok saglıklı gayet güsel yerleşmiş ve gelişim güsel dedi 1 aya tekrar ultrason günü verdi bu seferde haftada 1 igne verdi oda kalçadan bu ne die sordum buda düşük engellemek için dedi onun adı proluton ayrıyeten jel kullanıom elındekı bitince dvm etme sdedi ama ben yumurtalık lar toplandı tam 6 ilaç kullandım 2 tanesi 5 günlüktü birtanesi 14 günlük biri claxane igne günde bir sabah jel akşam yatarkende progestan bakalım 2 hafta sonra gelişmeler nasıl olacakk hayırlısıı
Bu benim 3. ameliyatım ilki bekarken oldu doktor hatası yüzünden 3 mm kist 1 ayda 15 cm oldu acil alındım ameliyata tümör hücreli çıktı hoop oradan tıpa havala bide orası açtı ve 2. ameliyat bide tek yumurtam var bu kiste çikolata kisti çıktı Allahtan temiz geldi sonuçlar..
Şu doktor hataları yüzünden bizim hayatımız kararıyor ama işte doktor güveniyoruz.
Sanada çok geçmiş olsun inş. Rabbim bir daha öyle bir şey yaşatmaz.
o dedigin idrar testini yaptım cnm 3 saat sonra dumanı gördüm dibinde deildi ama bardagın yarısından başlamış agzına kadar duman vardııı hamile oldugumu bi,lmesem tereddütte kalırdım sanırımmm
Günaydın herkese iyi pazarlar:126::126:
günaydın mutlu pazarlar
Yok hamile olduğun için duman bardağın üstünde kalmış yoksa ilk önce üstte sonra ortada daha sonra dibe iniyor hemen...
Demek ki bende tüp bebek yaptırdığımda test yerine bunu uygulucam
Eczacı ile kanka olmuştum bir ara
günaydın mutlu pazarlar
günaydınnnnnn iyi pazarlarrr
dedigin gibi olabilir cnm çünkü önce üstünde oluştu sonra inmeye başladııı...
selam arkadaslar bu ne dumanı bana soylermsınız ben dun tranfer yaptıla. neler oluyor bıraz benı bılgılendırırsenız sevınırım
dedigin gibi olabilir cnm çünkü önce üstünde oluştu sonra inmeye başladııı...
Selam hoşgeldin transferin hayırlı olur inş. test günüde pozitifle sonuçlanır...
sadece deneme bizimki sıkıntıdan iştegerçeklik payı var mı yok mu diye tabi ne kadar doğu bilinmez :44:
Linkte yazıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/472085-idrarda-goz-tahmini.html
slm arkadaşlar..herkese günaydın... yasmin ben o testi yapamadım... cumartesi kayınvalidem bizdeydi...cumadan bizde kaldılar... pazar da eşimin otelde eğitimi vardı oraya gittik..beni evde yanlız bırakmak istemedi... bugünde işe geldim...inan hiç fırsat olmadı... çok üzgünüm...
Günaydın canın sağ olsunKvz yapmış...
Senin içinde bir değişiklik olmuş işte ne güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?