Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Antalya81 hamile 10 gün bekleyecek bebeğini görmek için ve kalp sesini duymak için

iğnelerin sonra acısı geçiyor yada alışıyorsun bilmiyorum ama ben 18yedim bugün dahada pazaretesiye yiyecem bebişlerimin haberini alırsam neye devam edicem tabi henüz bilmiyorumm

teşekkür ederim antalya81 :)
sen hamiş misin? :) bende antalyadayım bu arada.. uzun zaman doktor aradım antalyada. çünkü istanbuldan yeni taşınmıştım. hiç bir doktoru bilmiyordum. galiba sonunda buldum doktorumu..

ben yazarken yazılmış galiba.. çok sevindim, tebrik ederim inşallah sağlıkla büyür bebeğin :)
yasmin teşekkür ederim bilgiler için.. geçmezse bu şişlikler gideyim bir ara doktora o zaman...

papatya4242, hayırlısı olsun. Pozitif düşün lütfen, bu aşamalar zor bende yaşadım ama güzel sonuçlar alacağını düşün :)

Son düzenleme:

canım benim benim kan da çıktı ultrasonu bekliyorum... antalyada vitale hastanesinde tedaviye başladım.. yumurta toplama ve transferi antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım... çok da memnun kaldım... tavsiye ederim... sen nerde tedaviye başladın????

ya inanamıyorum :) son 2 aydır o kadar çok tesadüf yaşadım ki.. aylardır antalyadan birini aradım forumlarda :) bulamadım bir türlü.. ama şimdi buraya geldim ve sen çıktın karşıma antalyadan :) ve hamişsin :) ve yürekten inanıyorum ki bebeğini kucağına alacaksın ve banada şans getirceksin :)

ben memorial'da başladım sayılır bakalım.. benim kistimde var malum. aslında önce kist alınsın dediler. sonra bu hastaneye gittiğimde ameliyattan başka bir çözüm olduğunuda öğrendim ,ufak bir anesteziyle alttan muayenedeki gibi bir şeyle girip kistin içini boşaltıyorlarmış, bunu öğrendiğimde bile sevinçten deliye döndüm :) ameliyata gerek kalmadı diye. ama bakalım şimdi de aspirede etmeyelim çünkü her dokunuşumuzda yumurtalıklara zarar veriririz dedi. öyle bekleme sürecindeyim. aşı süresinin dolmasını bekliyorum ama bu sırada kistimde büyüyor. doktora muayeneye gidince bakalım ne diyecek diye bekliyorum şu anda. o kadar doluyum bu konularda. ama burada okuduklarım, bu destek beni ayakta tutuyor.

:)

hoşgeldiniz aramıza .3 sefer özellerde tedavi oldum sonuç negatif.bende merak ediyorum acaba üniversite hastaneleri , devlet hastaneleri nasıl diye bunu bizimle paylaşmanız iyi oldu fikir ediniyoruz.tedavinizde bol şanslar inşallah güzel sonuçlarınızıda bizimle paylaşırsınız..
Günaydın Hayırlı Cumalar Olsun..
sanada hayırlı cumalar olsun cnmmmmmmmmm
aminnnnnnnnnnn yetercimmmmmmmmm sağol güzel duaların için

sizde hoşgeldiniz aramıza.banada ilk tüp bebek denememde yapılmıştı kızmıkçık aşısı ve 3 ay tedaviye başlayamayacağımı söylemişti dr ben 14 sene önce olmuştum aşıyı ama o tür şikayetlerim olmamıştı diye hatırlıyorum

tabiki birbirimize destek olacağız... aynı kaderi paylaşıyoruz üç aşağı beş yukarı...allahın izniyle herşey yoluna girer.. sen içini rahat tut ve bol bol dua et... allah yüzümüze elbet bakacak :)))

iğnelerin sonra acısı geçiyor yada alışıyorsun bilmiyorum ama ben 18yedim bugün dahada pazaretesiye yiyecem bebişlerimin haberini alırsam neye devam edicem tabi henüz bilmiyorumm

onu sana doktorun ozaman söyler zaten bana keseyi görene kadar kesme dediler ama daha önceden kürtaj yada düşük varda kimisini bir süre sonra kimisinise doguma kadar dvm ettiriyorlarrr yanı sendekı düşük riskine bakıyolar yoksa iki buçuk 3 aya kadar ignelerle düşügü engelliyolarrr bencede bu iyi yani kontrol altına almaları güsel neyse sana hayırlı haberler inşallahhh

hiç bozma morelini sen bir adım atmışın ikinci tüp bebek için gerisi Allahın izni iyiye gider inş.
Rabbim gönlüne göre versin..

Ben yeni ameliyat oldum kist yüzünden demek ki seninkini almayı gerek görmemişler benim ki 5,5 cm di iki ameliyat olunca önceden yeniden açık ameliyat olmak zorunda kaldım...
İnş. kistin büyümez kendiliğinden erir gider.

Kvz sende düşük mü vardı yoksa kanda pıhtılaşma mı yani neden verdiler iğne progesteron hormonun mu düşük.

İnşallah hep güzel haberler veririz birbirimize :) Zamanı gelince bende buradan size bebek geliyoor diye bağırırım ))

çok çok geçmiş olsun.. inşallah bir an önce iyileşirsin. tüp bebek tedavisne başladınız mı peki ?
bu arada bu bahsettiğim aspire etme yöntemide aklınızda olsun bundan sonra olur mu? ben yeni öğrendim çünkü bu yöntemi.. ameliyata gerek kalmadan kisti küçültüyorlarmış.
benim ameliyatla alınan kistim 13 cm.di .. ve maalesef doktorların hatası yüzünden o kadar büyüdü ve biz ne olduğunu bilmediğimiz için farkında bile olmadık
şu anda kist için trental diye bir hap kullanıyorum. bakalım neler olacak.. beklemekten başka çarem yok artık ne yazık ki..

Bu benim 3. ameliyatım ilki bekarken oldu doktor hatası yüzünden 3 mm kist 1 ayda 15 cm oldu acil alındım ameliyata tümör hücreli çıktı hoop oradan tıpa havala bide orası açtı ve 2. ameliyat bide tek yumurtam var bu kiste çikolata kisti çıktı Allahtan temiz geldi sonuçlar..
Şu doktor hataları yüzünden bizim hayatımız kararıyor ama işte doktor güveniyoruz.

Sanada çok geçmiş olsun inş. Rabbim bir daha öyle bir şey yaşatmaz.

tmm canım tşk ederim hepimize hayırlı haberler inşaallah

merhaba hoşgeldiniz rica etsem aşama aşama neler yapıldığını paylaşır mısınız burada ya da isterseniz msn veririm oradan çünkü beni de bu günler bekliyor korksamda çare yok gibi ben de ankarada düşünüyorum zübeyde hanım ya da yasminin gittiği cebeci hastanesi Rabbim şifa versin

tşk canım.dün ölüyodum ben.o kadar sancım olduki bayılacak kadar.bağıra bağıra bi hal oldum.doktora gittik hemen tedaviyle alakası yok dedi.serum taktılar içine ilaç karıştırmışlar.ağrı kesici iğne yaptılar.banamısın demedi hiç doğum sancısı çekmedim ama sanırım öyleydi.acıbademe gittik tahliller yapıldı herşey normal.kalçalarımın acısını unuttum.doktorlar gaz sancısı olabilir dedi.dünden beri gerçekten büyük çişimi yapamıyorum.ne yapsam

çok üzücü ya geçmiş olsun lifli besinler tüket bolca tavuk suyuna çorba ye sıcak sıcak bağırsakların yumuşasın

geçmiş olsun ben kabızlık çektiğim zaman sabah aç karına armut yiyince bana iyi geliyor bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…