Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Sanırım her ikisinide görecek ve duyacaksınız eğer sizin ufaklık kendini gösterirse
Az kaldı demi ultrasona :18:

estrofem diye bir hap..ben doğum kontrol hapı diye biliyorum... ne bileyim bunları iç dedi doktor... biz kes siyene kadar da kesme... ne diyorsa harfiyen yapıyoruz... el mahkum :)

Doktor dediyse demek ki bir bildiği var.Bebeğe faydası varsa içilecek dediğin gibi el mahkum
Doğduğun da etlerini çimdiri ver b en senin çok bekledim diye

estrofem diye bir hap..ben doğum kontrol hapı diye biliyorum... ne bileyim bunları iç dedi doktor... biz kes siyene kadar da kesme... ne diyorsa harfiyen yapıyoruz... el mahkum :)

estrofemı ben sadece 14 gün kullandım bıraktım bugün jelde bitti onuda bitirdi dr onada dvm etmicem
keseyide görürsün kalbinide hatta kalp sesi olmaz ama kesenin içinde ritim şeklınde atar ben öle gördüm cnm ama çok heycanlı olcak senın içi hayırlısıııı özellikle eşler daha hercanlı oluyor ben 4 gözle kalp atışını görmek iin beklıom dr dışarıdan eşimi çagırıyor ona göstermek için dedim babada göster artık öyle gösterdi...vajınal kontrol oluyor onuda söyleyeyim cnmm...

cnmm doktorum ilaçları 7 şubata kadar kullan dedi.. bencede uzun bir süre ama dediğim gibi güvenmek zorundayım.. inşallah duyarız ritmi... hepimize alla hkolaylık versin...

Selam kızlar.Ben de mayıs gibi düşünüyorum tüp bebeği ama karar veremedim.Memorial mı bahçeci mi?

Selam kızlar.Ben de mayıs gibi düşünüyorum tüp bebeği ama karar veremedim.Memorial mı bahçeci mi?

canm memorıal bilmiyorum ama kesinlikle bahçeci ben mustafa bahçeciye gittim aralıkta başladık bizde dün sonucumu aldım allahın izniyle pozitif sonuç aldım fakat bu benim 2. denemem önce başka biryerde yaptırmıştım bahçecinin sistemi farklı ekip harika ilgide ben çok memun kaldım bebeğimin olmasında sebep oldukları için hepsinden allah razı olsun maddi manevi çaba gösteriyorsun kliniğini iyi seç derim karar senin

Bahçeciye gittim ama tedavimi orada yaptırmaktan vazgeçtim ama iyi bir yer güler yüzlüler diğer merkezlere göre daha ilgililer inş. doğru yerde doğu zamanda bebeğine kavuşursun şimdiden kolay gelsin.
Gözün aydın Allahım tamamamına erdirir inş.

20 ocakta transferim oldu.bugün kan tahlili yaptırdım 54.1 çıktı nasıl sizce bu değer

canım benim tahlilimin üstünde 4 ten büyük yazıyordu.. bence ii bi değer.. ama 3 gün sonraki artış çok önemli 2 katına çıkması gerekiyomuş..hadi hayırlısı...inşallah bebeğin seninledir :)

20 ocakta transferim oldu.bugün kan tahlili yaptırdım 54.1 çıktı nasıl sizce bu değer

aaaaaa iyi cnm bnmde 58.8 çıkmışdı yanı normal degerde hamilesin ama senın için önemlı olan 2 gün sonrakı dekerlerin o degerinde 2 ye katlarsa ne mutlu sana cnm hade hayırlısı ben duydum inanamadım bana telde hemşireler sölemişti ama ben duyunca dogru dr gittim degerimide söledim sevinebilirsin kuzum hamilesin demişti bende ama degerim düşük dilmi dedim dr beyde normal dger dmişti ha nolur çift deildirde tek demişti için rahat olsun cnm rabbim kucagınada aldırır inşallahhh..

hamilelik belirtilerin varmı antalya anlayabiliyormusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…