gerçekten çok ii geldi.. aslında 3 günlük bir eğitimdi ama ben sadece pazar günü katıldım...kendimi daha ii hissediyorum... birazda vakit geçiriyoruz..ultrasona kadar..
umarım bi terslik olmaz... biz şimdi sadece kese mi görücez yoksa kalp atışlarınıda duyabilecekmiyiz?????
Sanırım her ikisinide görecek ve duyacaksınız eğer sizin ufaklık kendini gösterirse
Az kaldı demi ultrasona :18:
7 şubata randevu aldık canım... akşam iş çıkışı gidicez inşallah... ilaçlara devam.. jel ve doğum kontrol hapı....
Doğum kontrol hapı mı gebelikte bu hap kullanılmaz diye biliyorum ben
estrofem diye bir hap..ben doğum kontrol hapı diye biliyorum... ne bileyim bunları iç dedi doktor... biz kes siyene kadar da kesme... ne diyorsa harfiyen yapıyoruz... el mahkum :)
estrofem diye bir hap..ben doğum kontrol hapı diye biliyorum... ne bileyim bunları iç dedi doktor... biz kes siyene kadar da kesme... ne diyorsa harfiyen yapıyoruz... el mahkum :)
seni yazdım bitanem listeme zaten
çok üzüldüm kimse ilgilenmedi((
estrofemı ben sadece 14 gün kullandım bıraktım bugün jelde bitti onuda bitirdi dr onada dvm etmicem
keseyide görürsün kalbinide hatta kalp sesi olmaz ama kesenin içinde ritim şeklınde atar ben öle gördüm cnm ama çok heycanlı olcak senın içi hayırlısıııı özellikle eşler daha hercanlı oluyor ben 4 gözle kalp atışını görmek iin beklıom dr dışarıdan eşimi çagırıyor ona göstermek için dedim babada göster artık öyle gösterdi...vajınal kontrol oluyor onuda söyleyeyim cnmm...
Selam kızlar.Ben de mayıs gibi düşünüyorum tüp bebeği ama karar veremedim.Memorial mı bahçeci mi?
Bahçeciye gittim ama tedavimi orada yaptırmaktan vazgeçtim ama iyi bir yer güler yüzlüler diğer merkezlere göre daha ilgililer inş. doğru yerde doğu zamanda bebeğine kavuşursun şimdiden kolay gelsin.Selam kızlar.Ben de mayıs gibi düşünüyorum tüp bebeği ama karar veremedim.Memorial mı bahçeci mi?
canm memorıal bilmiyorum ama kesinlikle bahçeci ben mustafa bahçeciye gittim aralıkta başladık bizde dün sonucumu aldım allahın izniyle pozitif sonuç aldım fakat bu benim 2. denemem önce başka biryerde yaptırmıştım bahçecinin sistemi farklı ekip harika ilgide ben çok memun kaldım bebeğimin olmasında sebep oldukları için hepsinden allah razı olsun maddi manevi çaba gösteriyorsun kliniğini iyi seç derim karar senin
20 ocakta transferim oldu.bugün kan tahlili yaptırdım 54.1 çıktı nasıl sizce bu değer
20 ocakta transferim oldu.bugün kan tahlili yaptırdım 54.1 çıktı nasıl sizce bu değer
Günaydııııııııııııııııın
canım benim tahlilimin üstünde 4 ten büyük yazıyordu.. bence ii bi değer.. ama 3 gün sonraki artış çok önemli 2 katına çıkması gerekiyomuş..hadi hayırlısı...inşallah bebeğin seninledir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?