hamilelik belirtilerin varmı antalya anlayabiliyormusunn
20 ocakta transferim oldu.bugün kan tahlili yaptırdım 54.1 çıktı nasıl sizce bu değer
ben cok beyendim acaba benide yazarmisin bende tüb bebek yabma asmasindayim sonra insallah orada hamile diye okumak isterim
20 ocakta transferim oldu.bugün kan tahlili yaptırdım 54.1 çıktı nasıl sizce bu değer
günaydın yasminnnn nasıl oldunn sen ameliyatın iyi olmuştur sanırım hala agrıların varmıı senın günlerinde yaklaşıyor hangi aya dek geliiyor senın tedavi cnmmm:26::26::26:
Bahçeciye gittim ama tedavimi orada yaptırmaktan vazgeçtim ama iyi bir yer güler yüzlüler diğer merkezlere göre daha ilgililer inş. doğru yerde doğu zamanda bebeğine kavuşursun şimdiden kolay gelsin.
Gözün aydın Allahım tamamamına erdirir inş.
teşekkür ederim canım allah razı olsun allahım isteyen herkeze versin ve tamamına erdirsin inşaallah
Sendede razı olsun inş. sağlıcakla kucağına alırsın miniği
son 2 güne kadar hafif sancılarım ve baş dönmelerim vardı... ama bu aralar yok.. iyiyim.... sende var mı bir belirti???
bende benı zorlayan bir belirti yok artık bebek büyüdügü için acıkıyorum süreklı bişeyler yiyorum yemezsem güçten kesiliom uyku ve halsizlik var birde:26::26::26:
Günaydın....................
günaydınnnn... bugün nasılsın????
İçgüveyinden hallice işte hapları bıraktım eşim pazartesi gününe kadar bırak bide öyle deneyelim dedi dün akşamdan beri içmiyorum miğde bulantım kalmadı ama hala miğdemki hazımsızlık sürüyor...
Sen nasılsın
kızlar kafam çok meşkul.dün değerim 54.1 çıktı 11. gündü.bugün idrar tahlili yaptım tek çizgi çıktı.noluyor acaba .11. güne göre nasıl bi değer??????????????????????
kızlar kafam çok meşkul.dün değerim 54.1 çıktı 11. gündü.bugün idrar tahlili yaptım tek çizgi çıktı.noluyor acaba .11. güne göre nasıl bi değer??????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?