canım benim ne güzel... senin transferin ne zaman olmuştu????... benim ki 14 ocakta... daha yeni bir belirti olmayabilir diye düşünüyorum... uyku hali hafif baş dönmeleri var sadece... gerçi kendimi dinleyecek halimde pek yok... gündüz çalışıyorum akşamlarıda mutlaka misafir geliyor... yoğun bir tempo... şu 7 şubat gelsede artık herşey belli olsa..
bnm transferim 19 aralıkta oldu cnm yanı ben tam 2 ayı doldurdummm 9.haftadayımmm..
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr [/QUOT
sana ve tüm kızlara günaydın...
Günaydın
Antalya81 kötü düşünme hem bir şey olsa kanaman başlar en azından kimyasal gebelik olsa şimdiye kadar başlardı demek ki bebek yerinde dinleme kendini
haklısın yasmincim...ii şeyler düşünmem lazım... tşk ederim...her zaman içimi ferahlatıyorsunuz... allah sana da nur topu gibi bi evlat versin inşallah....en kısa zaman da..
arkadaslar herkese selam bugun tam 7 gun oldu transferim olali ve haftaya kan testine bakicaklarb ben hic birsey hissetmiyorum..
basindan gecenler bana yazabilirmi ne yapmamiz gerek neler oluyor biraz yzarsaniz sevinirim
arkadaslar herkese selam bugun tam 7 gun oldu transferim olali ve haftaya kan testine bakicaklarb ben hic birsey hissetmiyorum..
basindan gecenler bana yazabilirmi ne yapmamiz gerek neler oluyor biraz yzarsaniz sevinirim
ayyyy maşallah maşallah... bende de belirtiler kesildi.. içimi bir korku kapladı...acaba olmadı mı diye... baş dönmelerim uyku hali yok artık... offf içime kurt düştü...
bende hiç bir şey hissetmedim...ilk kan testine kadar...o yüzden çok umutsuz gitttim... ama sonuç ii geldi... hemşirelerle konuştum bişey hissetmemen daha ii bir problem yok yani dediler.. rahat ol...başka şeylere odaklan.... kendini kısıtlama...sadece ağır kaldırma yeter...ben transferin ertesi günü ev temizliği bile yaptım...doktorum zaten yatıp kalma dedi...allah eline kavuştursun...ii haberlerini alırız inşallah
sagol canim icimi rahatlattin bende yatmadim hic.. birde vucud isin onemli sanki elimi vruruyorum vucudum soguk malum kis ve soguk etkilermi acaba bu ?
aaaaa saçmalama tabikide belirti olcak die bişey yok kimyasal gebelik olsaydı degerlerin çok yüksek çıkmazdı rahat ol hem bendede öle çok belirti olmadı uykum halsizligimde gitti sadece acıkıyorum haaa birde şunu söylim sana eger bulantın kusmaların senı etkılıcek bir çok belirtin yoksa bu senın bünyenin nekadar kuvvetli ve düşük riskinin az olmasını gösteriomuş sen bebişlerini sev okşa onları hayde 5 gün kaldı bebişinin küçücük kalbini göemeyeeee
yok canım soğuktan sadece hasta olmamak için korun..çünkü grip öksürük ilaçları kullanamıyorsun...
slm arkadaşlar.bu yolculukta yanımda olduğunuz için minnettarım.bugün kan tahlili yapıldı 139 çıktı sonuç.doktor çok iyi dedi.şunu söyleyeyim belirti falan aramayın.öyle belirgin bir şey olmuyor.kan tahlili olmasa hamile olduğuma inanamayacam.hiç bir değişiklik yok bendee.Allahtan tek dileğim tamamına erdirsin,darısı başınıza olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?