kızlar bişey soracam.ben transferin 8. gününde çok şiddetli sancıyla tüp bebek merkezine gittim doktorum diclomec iğne yaptırdı serum verdi.böyle iğne olan varmı hamileyken.doktor sakıncası yok dedi ama sizin bir bilginiz varmı???????????????????????????????
slm arkadaşlar.bu yolculukta yanımda olduğunuz için minnettarım.bugün kan tahlili yapıldı 139 çıktı sonuç.doktor çok iyi dedi.şunu söyleyeyim belirti falan aramayın.öyle belirgin bir şey olmuyor.kan tahlili olmasa hamile olduğuma inanamayacam.hiç bir değişiklik yok bendee.Allahtan tek dileğim tamamına erdirsin,darısı başınıza olsun inşallah.
slm arkadaşlar.bu yolculukta yanımda olduğunuz için minnettarım.bugün kan tahlili yapıldı 139 çıktı sonuç.doktor çok iyi dedi.şunu söyleyeyim belirti falan aramayın.öyle belirgin bir şey olmuyor.kan tahlili olmasa hamile olduğuma inanamayacam.hiç bir değişiklik yok bendee.Allahtan tek dileğim tamamına erdirsin,darısı başınıza olsun inşallah.
hay maşallah degerin yüksek ikizmi yoksaaaa rabbim hamilelere bebeklerini kucaklarına saglıklı almayı nasip etsin inşallah bebek isteyen arkadaşlarımızada en kısa zamanda vermeyi nasip etsin inşallah eyyy yüce rabbimm şu güsel gecenın yüzü suyu hürmetine bize yardım et
canim ben estrofemi 4 kez yutuyorum birde progestron var 3 kere 2 kullaniyom prednol da kullanicakmisim kan testine kadar birde asprin atiyorum vitamin hapida cabasi ne cok demi aklimda tutamaz oldum olsun deger!!
hayırlı olsun...çok güzel bi haber...allah eline kavuştursun....hadi bakalım ikinci kan testi de iki katına çıktı mı tamamdır..güzel haberlerini bekliyoruz
canım bu ikinci sonuç.ilki 54.1 di.2 gün sonra 139.5 olmuştu
herkese hayırlı cumalarrrr...
canım estrofemi ben sabah akşam birer tane yutuyorum..bi de crinino jelim var oda sabah akşam..folik asit ve coraspirinde içiyorum..o kadar...şükür halimize... doktorumda biz ilaçları kes diyene kadar sakın aksatma dedi..7 şubata randevum var.. ultrason için.. bakalım o güne kadar kullanıcam...elimden geldiği kadar düzenli almaya çalışıyorum ilaçları...doktorun ne dediyse yap bence..düzenli kullan..biz elimizden geleni yapalım gerisini allahtan bekliyelim..
ben estrofemi 4 dunu birden yutuyorum aksam 5 te sende niye az acaba ?
slm öncelikle hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar Allahım bu güzel günde herkesin dualrı kabul olsun inşallah...kızlar ben yeni üyeyim ve henüz formu tam inceleyemedim ama başlığı görünce hemen atladım....bende tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah bu ay 12 si gibi ilkdefa dr umla görüşmeye gideceğiz ama nezaman başlarız bilmiyorum...
neden tüp bebek yapıyoruz ondan bahsedeyim...eşimiz sperm sayısı ,hareketliliği az ve yapısal bozukluk var hiç aşılama falan olmadan tüp bebek dedi dr ...
çok araştırdım gercekten yorucu bir sürece başlayacağımızı biliyoruz ama önceleri hernekaadr kendimi çok yıpratsamda artık sunu biliyorumm moralll bize morall gerekmiş ve şimdi daha umutluyum Rabbim verecek inanıyorum ve herkese verecek ...
slm öncelikle hayırlı kandiller ve hayırlı cumalar Allahım bu güzel günde herkesin dualrı kabul olsun inşallah...kızlar ben yeni üyeyim ve henüz formu tam inceleyemedim ama başlığı görünce hemen atladım....bende tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah bu ay 12 si gibi ilkdefa dr umla görüşmeye gideceğiz ama nezaman başlarız bilmiyorum...
neden tüp bebek yapıyoruz ondan bahsedeyim...eşimiz sperm sayısı ,hareketliliği az ve yapısal bozukluk var hiç aşılama falan olmadan tüp bebek dedi dr ...
çok araştırdım gercekten yorucu bir sürece başlayacağımızı biliyoruz ama önceleri hernekaadr kendimi çok yıpratsamda artık sunu biliyorumm moralll bize morall gerekmiş ve şimdi daha umutluyum Rabbim verecek inanıyorum ve herkese verecek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?