Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım benim en iyi kalitelileri transfer ediyolar...kalanlardan da sadece iyi olanları donduruyorlar.... belki kalanların kalitesi ii değildi..doktorun kararına güvenmek zorundasın..içini ferah tut..kendini bebeişlerine odakla...hayırlı haberlerini alırız inşallah

işallah bacım rabbim merhamet etsinde versin hayırlısıyla bu sefer çok yoruldum çünkü 8 yıl oldu evliliğime 3 kez aşılama bu ikinci tüp bebegim daha normal tedaviler cabası hem
madden hem manen ço yıkıldım artık bu seferde olmazsa daha çok yıkılacam biliyorum

İsyan değil ama,yükü çok ağır.
Bayram günlerinde,yanıyor bağır.
Geçmişten bu güne,elde aaaah kalır.
Yalnızlık,zoruma gider be dostlarım!

Akşam olur,ruhum karalar bağlar.
Yüzüm güler ama,içim kan ağlar.
Yakar bu hasretim,derinden yakar.
Bu evlat acısı,zordur be dostlarım!

Bakarsın ellere,kucaklar dolu.
Ararsın kendine,bir çıkış yolu.
El uzatmaz sana,bir Adem oğlu.
Çaresiz yaşamak,zordur be dostlarım!

Toplumlar içinde,yalnız kalırsın.
Gizli köşelerde,sessiz ağlarsın.
Uçan kuştan bile,medet umarsın.
Boynu bükük kalmak zordu dostları

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Perşembe günü transferim oldu. Cuma günü test yapıcam hayırlısıyla çıkar umarım. Korkuyorum yinede ilk tüp bebek denemem aşılama olmadım. Eğer olmaz ise; dondurulmuşlarla ne zaman denesem acaba? hiç vakit de kaybetmek istemiyorum... Hamileliğe dair hiç ama hiç bir belirti de yok....

Hayırlı olsun transferin inş. olmazsa deme olur hem belirti arama burada bir çok arkadaş da belirtileri olmadı daha yeni yeni başlıyor ve şuanda hemen hemen 2 aylık olmak üzerler..

inşallah cuma günü pozitif sonuç alırsın cnm, hamilesindir inş. ilk denemen ilk bebişin :)

cnm bnm ya öyle yıkılıcam falan deme, güçlü ol, inşallah allah sonunda sana da bir melek gönderir. 8 yıl az değil gerçekten ama allahtan işte birşey diyemiyosun benim de 6 yıl oldu, daha ilk denemem olucak tüp bebek..

moralini yüksek tut,ki ; bizlere de umut olasın..

5. gün embriyosu ne demek ?

*16-20 saat sonra (1.gün) döllenme tespit edilir.

*48 saat sonra (2.gün) 3-4 hücreli embriyolar izlenir.

*72 saat sonra (3.gün) 6-8 veya daha fazla hücre içeren embriyolar izlenir ve hücreler arası birleşme başlar.

*4.günün sabahında hücre sayısı net sayılamamakta, morula dönemine ulaşan embriyolar oluşmaktadır.

*5. veya 6. gündeki embriyoya blastosist adı verilir ve hücre sayısı 60’tan fazladır.

***İyi kalitede 3. gün embriyosunun rahime yerleşme oranı %30'dır. 5. gün blastokist aşamasındaki bir embriyonun ise %50'dir.

sema785 canım hayırlı uğurlu olsun,güzel haberlerini almak dileğiyle inşallah.Bekleme süreci çok zor biliyorum ama meleğinin seninle olduğunu düşünüp stres yapmamaya çalış.Aslında hersey bir vesile,Allah "OL" dediyse,vakit;senin meleğinin gelme vaktiyse olacaktır hayırlısıyla.Biz elimizden geleni yapıyoruz ötesi nasip,kısmet.

amin inşallahh... bendede hiç bir belirti olmadı...sakın korkma..hem doktorum belirti olmaması daha ii dedi... pozitif düşün...moralini yüksek tut...olmazsa diye bir şey yok..olacak...kendini böyle motive et...olmazsa onu o zaman düşünürsün...kendine ii bak.. doktorumun bana tavsiyesi günlük hayatına devam et oldu..tek dediği ağır kaldırma..hadi hayırlısı

arkadaşlar dün doktora sormayı unuttum ben acaba kaç haftalık hamileyim... 14 ocakta transferim yapılmıştı...

cok sevindim canim allah tamamine erdirsin, huzurlu mutlu olursunuz insallahhhhhhhhhhhh

sen böyle moralsiz olursan iyi sonuç alamazsın bunu baaşta söylıyım sana cnm senın gibi 12 tane yumurtam toplandı 10 tanesi döllensi 2 tanesi trasfer edildi bm 3.gün enbiriyosu hastanede digerleri hakkında hiç bir bilgi verilmedi eve gelınce kafama takıldı tekrar hastaneyi aradım sordum neden kalan enbiriyolar hakkında bilgi vermediniz die onlarda kalan enbiriyolar dondurulacak kadar kaliteli deildi bu yüsden knşmadık sizinle dediler aynı senın gibi kafam karıştı ya taransferlerde kaliteli deil ise die düşünmeye başladım ama tekrar hastaneyi arayıp sormadım başta eşim olmak üzere benı çok rahatlattı demekkı en kalıtelısı onlarmış önemlı olan şuanda onların sana tutunması zaten artık onlar döllenmiş dedi bunun için dikkat edlimki sana tutunsun ve ogünden sonra hep dua ettim rabbim sana havale ediyorum ne kadar kalıtelıde olsa onu bana vericek olan sensin sendn şifa istiyorum bana yardım et die dua ettim ben rabbimden hiç umudumu kesmedim vermeseydide kesmezdim üzülmezdim o ol derse olur ve rabbim bana 2 tane deil şükürler olsun bir tane nasip etti şuanda 10 haftalık bebegim ve yarın tekrar görücemm nasipse ve sana 2. örnek bak antalya81 oda transferden önce çok büyük bir acı yaşadı ve hiç dikkat etmedigini söledi bak onada rabbim nasip etti kalp atışınıda duymuş çok şükür sende umutlu ol cnm rabbimden hiç bir zaman umudunu kesme o vakti zamanını bilir bis elımızden gelenı yapalım tedbir alalım taktir rabbimindir allahıma emanet ol hayırlı sonçlar al inşallahhh

bir şey sorucam kızlar ;

tek embriyo olunca, tek bebek mi demek oluyo, yani tek embriyodan ikiz üçüz olmuyor mu ?

(ya bu arada kullanıcı adımı değiştirip, DAISY yerine "birşey bilmeyen" yapıcam )

şükürler olsun cnm o an heycanını anlıyorum nasipse yarın bende bebegimi2 . defa görücem inşallah saglıklıdırr bıarada bebegin kaç aylıkmışş söledimi doktorlar bişey dogumunu bile söylemeleri lazım bana sölemişlerdiii

cnm evliligimin 8.yılındayım bu sürede birçok doktor gezdim ve hepsi bir başka söledi ve eşimin işinden okulundan askerliginden dolayı tedavilerim bir türlü sonu gelmedimedi sonunda taini çıktı ve 2008 yılında tam tedavime başladım hep eşimde sorun buldular morfoloji %1 sperm sayısı 12 milyon du bana ise sorunun yok dediler çocugunus olur dediler normal yolla habire tedavi uyguladılar trental ve evon vitamin ve tabi bunu eşim evliligimizin 1 .yılından sonra hep kullandı ama sonu çok as aldık ve bis tüp bebege karar verdik ve randevu aldık ama sonra vazgeçtik iyi bir doktor bulduk ona gittik tam tamınada 1 yıl onda tedavi gördüm doktor sadece eşimde deil bendede sorun olduguu söledi rahmim dar oldugu için yumurtalarım azmış eşiminde sayı azlıgı birde hareketi yavaş olunca bisde buluşma olmuyormuş ama tedavi ile olur dedi %60 garanti verdi dahadı 2 seyans ilaç tedavisi kullandık bende klomenle başladım tabi daha 2 ay sonrada sonuç alamadık eşim askere gitti ve gelınce direk 2 ay üst üste aşı yaptırdım oda sonuç vermedi ve 3. aşıyıda yaptıracaktımkı tainimis çıktı malatyaya geldik ve burdada çok iyi bir doktor buldum ama ona tedavi için gitmedim tüp bebek istedigimi söledim oda zaten tüp bebekteb başka çarenıs kalmamıi dedi bencede tüp bebk dedi dr denizhan deniz ve ugraş uçar dogufertil tüp bebk merkezinde aralık 5 te tadaviye başladım ayın 16 sında yumurtalrım toplandı 19 unda trasfer oldu ve 31 aralıkta mutlu haberlerimi aldım çok şükür ve bebegim 2 buçuk aylık nasipse yarın tekrar görücem işte tam 7 yıl ugraştım bendeb daha fazla ugraşan insanlarda var tabi rabbimden senın içinde o arkadaşlarım içinde hayırlı bebekler istiomm

yeni katılan arkadaşlar olmuş aramıza rabbim tedaviye başlıcak olan başlayan arkadaşlarıma hayırlı tedaviler ve hayırlı haberler almasını diliyorumkızlar ben kndimi tüp bebk tedavisinie başlayınca tamamen hayatım degişmiş gibi hissettim 2 kişilik hayatım sankı ta ozamandan 3 kişilik olmuştu ben kndimi öle hissettirmedim nedense rabbimin hikmetimidir öle hissettim iştee yanı pozitiftim rabbim sizede böle hisler versin ve pozitif sonuçlar amin inşallaaaböle olursunussss

kızlar topikte önce yeter olmak üzere hasta olan bütün arkadaşlarıma geçmiş olsunn rabbim şifalar versinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…