Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım istediğine biz buralardayız her zaman konuşabiliriz hiçsıkılma ayrıca şunudA UNUTMA bu durumu yaşamayan bilmez hiç bir şey dışardan bakıldığı gibi değildirrr acaba sana başkasının bebeğinimi doğuracaksın diyen kişi in fertilite olsa tedvi olmayacakmıydı çok merak edyorummm
4 embiryo çok güzellll önemli olan sağlıklı kaliteli 1 embiyonun olması ve sana tutunması hiç üzüme şansın bol olsunnn rabbim yanında olsun

tabikide inancım çok sağlamdır cnm..
Allahım verirse olur ancak şartlar ne kadar uygun olursa olsun..
Allahım hepimize nasib etsin inşallahh en yakın zamanda

canım tüm dualrına amin diyorummmm şunu söylemek siitiyorumm İNANCIM SAĞLAMDIR DEMİŞİSN YA BEN ASLA İNACINI KONUŞMAK İÇİN YAZMADIM ( yanlış anşılmasın diye yazıyorum bunları )BEN SADECE ŞUNU DEMEK SİTEDİMMM BU SIKINTILARI YAŞARKEN BAZAN SAĞ DUYULU OLAMIYORUZ DOĞRU DÜŞÜNEMİYORUZ YOKSA HEPİMİZİN İNANCI TAMDIR BUNU DEMEK İSTEDİMMM
İNŞŞŞ EN KISA ZAMANDA HEPİMİZ BU GÜZEL DUYGUYU TADARIZ

111))-scl1983----------umut tüp bebek----

cok tesekkur ederım canım .. ınsallahh hepımızın bebıslerı tutunur da bu ay hepımızın yuzu guler ınsallahh :)

balarım günyadınlarrrrr nasılsınız yeni hatfta yenilikleriyle süprizleriyle gelsin bize güzel haberler getirisin inşş
cok tesekkur ederım canım .. ınsallahh hepımızın bebıslerı tutunur da bu ay hepımızın yuzu guler ınsallahh :)

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşş

ben anestezisiz yaptıramam ama korktum yani duyunca birkaç yerden .. neysee öyle birşey olursa kaçarım valla

negatif enerjiyi hala göndermeye çalışıyorum ama dükkana sinirimi bozan müşteriler gelince yine basıyo beni sinir stres

sen nasıl oldun? 4 embriyo çok güzel valla hiç moralini bozma.. bu kadar iğne ilaç alıp yumurtalar toplandıktan sonra hiç embriyo oluşmayanlar var .. inş. transferinde hayırlısıyla güzel bir şekilde geçer ve bebeğine kavuşursun

merhaba hanımlar bende bu ay tüp bebeğe başlıyorum.perşembe günü gittik görüştük hastaneyle dr la..adetim başladığında tahlillerim yapılacak..hepimiziçin hayırlısı olsun

canım inş.mart ayı sana uğur getirir.bende nisan ortası başlıycam.bu sene hepimiz için güzel bir sene olsun.

yeeeterr nehaber canim iyimisin..diger arkadaslarima selAmler ltfen umudunuzu yitirmeyin allaha siginin ve yola devam edin..unutmayin ALLLAAHH DIYEN HICBIRSEYDEN MAHRUM KALMAZ...

E

yeeeterr nehaber canim iyimisin..diger arkadaslarima selAmler ltfen umudunuzu yitirmeyin allaha siginin ve yola devam edin..unutmayin ALLLAAHH DIYEN HICBIRSEYDEN MAHRUM KALMAZ...

canım sağol dualrına bizide kat (hem siz üç kişilik dua ediyorsunuz)sen nasılsın nasıl gidiyor bebişlerle

arkadaşlar bu çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk eski bir liste böyle bir liste yok topikte ama yapabilen arkadaşlar varsa yapsınlar yeni bir liste

evet yaaaa aslında yeni bir liste güzel olurdu
bu listeyi yapan arkadaşımız (gizem_im) şimdi anne dünyalar tatlısı bir kızı var darısı hepimize olsunnnn

anestezısın yapmazlar canım merak etme sen rahat ollll...
benım bugun 3 embırıyo kaldı bakalım yarın cagırırlar herhalde umudumu yıtırmek ıstemıyorum ama kotu kotu seyler gelıyo aklıma sabahtan berı. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ınsallahh ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…