canım ya benim önceden beri kabızlık problemim vardı. doktor da hiç birşey söylemedi bu konuda
Süsle süsle
Ben bir şey yapmadım dün doktora gittim işte yumurtalarım iyi gidiyor en büyüğü 10,5 mm olmuş bir iğne vardı şimdi 3 tane vuruyor,cuma günü gene gicidem ona göre belki haftaya yumurtaları toplaya biliriz transferi yaparız dedi bakalım cuma gününden sonra belli olacak inşallah....
Benim doktor özel tüp bebek merkezne geçti yav ne yapıcaz bilmedik bütün kan tahlilleri hastanede yapılacak toplama işlmei ve transfer geçtiği yerde
canım ya benim önceden beri kabızlık problemim vardı. doktor da hiç birşey söylemedi bu konuda
Sabahları aç karna kayısı ye ve ılık su içe faydası oluyor aslında kullandığın ilacın yan etkisi ishal yapıyor.,bazende göğüslerde şişlik...
Moralini bozma test gününe kadar hiç bir şey belli olmaz
aaaa şansa bak cnm belki bundada bir hayır vardır.ayrıcada ücretmi alacak??
aaaa şansa bak cnm belki bundada bir hayır vardır.ayrıcada ücretmi alacak??
Transfer parasını alacak sanırım normalde 1200 falandı ama özele geçtiği içinde 3,4 gibi olacak galiba ama bilmiyorum :18::18:
Nasip bakalım Allah'tan hayırlısı buysa eğer olacak her şeye razıyım
Transfer parasını alacak sanırım normalde 1200 falandı ama özele geçtiği içinde 3,4 gibi olacak galiba ama bilmiyorum :18::18:
Nasip bakalım Allah'tan hayırlısı buysa eğer olacak her şeye razıyım
Amin evet sonuç iyi olsun napak artıkınevet cnm inşallah sonuç iyi olsunda önemli olan o.
hayırlısı olsun.bol kaliteli embriyoların olur umarım
slm arkadaşlar.... benim çok fazla baş ağrım oluyor...haftada 3-4 kez... hamile olup da böyle olan var mı?????... doktora da söyledim ama bişey demedi...sizce normal mi???... tansiyonuma baktırıyorum ama normal yada düşük çıkıyor...
Bende kan pıhtılaşması yok ben sadece progesteron jel kullanıcam (daha önceki tüp bebek tedavisinde 2 kutu kalmıştı doktorda yazmayalım dedi) reçete de yok iğne sadece göbekten var deri altı kalçadan verselerdi yazardı reçete de ama bellide olmaz gebelik gerçekleşirse verirler de:18::18:
evt cnm bnm oldu doktoruma sordum bu haftalarda olur ddi ama geçiciymiş dogruda bnm 2 3 hafta oldu geçdi hormonların yükselmesinden olıyormuş burun kanaman felan olursa şaşma sakın birde hafta hafta gebelik takipleri var ordan takıp et çok bilgilenirsinn
sağol cnm paylaşımın içinevet deneyen varsa paylaşsın bizimle ama dr lar çıkıyorlar tv de anlatıyorlar anlatıyorlar tedaviye gidince de hiç öyle olmuyor mesela kök hücre yıllarca dediler dediler ortada bişey yok keşke sorunlarımız için birşeyler olsada bizde yaşımız geçmeden faydalansak. bu arada annen nasıl oldu? daha öncede yazdım görmedin anjiyo sonucu ne dediler???
Kızlar merhaba ben ikinci tüp bebek tedavisine pazartesi günü başladım. Bugün 3. iğnemi vurulacağım. Haftaya nisanın 17si ya da 18inde istanbulda olurum inş. Bu sefer Bülent TIRAŞ beye gidiyorum . Acıbadem MAslak HAstanesine gidicem bakalım. Geçen sefer Memorial ataşehir cem demirele gitmiştik. Transfer olmadan geri gelmiştik. Kızlar hepinizden dua bekliyorum. Çok kaygılı ve endişeliyim. Sürekli ilk yaşadığım günler aklıma geliyor. Dualarınızı ve moralmen destek bekliyorum.
Kızlar merhaba ben ikinci tüp bebek tedavisine pazartesi günü başladım. Bugün 3. iğnemi vurulacağım. Haftaya nisanın 17si ya da 18inde istanbulda olurum inş. Bu sefer Bülent TIRAŞ beye gidiyorum . Acıbadem MAslak HAstanesine gidicem bakalım. Geçen sefer Memorial ataşehir cem demirele gitmiştik. Transfer olmadan geri gelmiştik. Kızlar hepinizden dua bekliyorum. Çok kaygılı ve endişeliyim. Sürekli ilk yaşadığım günler aklıma geliyor. Dualarınızı ve moralmen destek bekliyorum.
slm canım.... tşk ederim...burun kanamam vardı ama geçti... bu ara sadece baş ağrısı var....senin nasıl gidiyor.... 3 li tarama yaptırdın mı?????.. ben şu an sadece 2 li yaptırdım...
Merhabalar dün idrarında ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün kan testi verdim degerim 34,04 10.gunüm 3.gün embriyosu kondu, doktorun cuma tsti tekrarla bgunkunu unut dedi. hamile olabilir miyim? Sabahtir yatıyorum cokta korkuyorum, ne yapayım yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?